-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Το βαψιμο του προφυλακτήρα με ανησυχεί επισης. Οπως επισης και οι αισθητηρες παρκαρισματος.Το βάψιμο του προφυλακτήρα, καλά κάνει και σε απασχολεί. Συνήθως υπάρχει μία απειροελάχιστη διαφορά, την οποία θα δεις μόνο εσύ κάτω απο ορισμένες συνθήκες φωτισμού και κανένας άλλος. Εσύ θα την δεις γιατί το ξέρεις...
Βγάζοντας τον προφυλακτήρα, θα εκπλαγείς ευχάριστα με το πόσο στιβαρή είναι η στήριξη του και το υλικό του...
Σε όποιο συνεργείο και να πας, φρόντισε να πρήξεις τον μπογιατζή...ο φαναρτζής δεν θα κάνει τίποτα άλλο απο ξεμοντάρισμα του παλιού και μοντάρισμα του βαμμένου καινούργιου... -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
thanks οπως και να εχει για τις απαντησεις. Μαλλον θα παω ειτε Παζαροπουλο αλλα εχει παει στην αλλη ακρη του κοσμου (Μεταμορφωση απο Ρεντη που ηταν) η Σφακιανακη.Μην τσιμπάς πάντως από τους επώνυμους. Είναι τόσο απλή η δουλεία (πέρα του βαψίματος όπως είπε και ο tsargy από πάνω) που μπορεί να την κάνει καλά ο οποιοσδήποτε. Όπως και να χει μακριά από τη Λάμδα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όπως και να χει μακριά από τη Λάμδα!εμ γιαυτο σας ρωταω, κατι θα ξερετε παραπανω απο εμενα
Εαν ηξερα καποιον αξιοπιστο μικρο φανοποιείο εκει θα πηγαινα σε καθε περιπτωση, απλα δεν ξερω. -
τι άποψη έχετε για το dpf,το φίλτρο στα πετρελαιοκίνητα punto?πουν συχνά πρέπει να καθαρίζεται?εμφανίζει κάποια ένδειξη ότι πρέπει να καθαριστεί σε χ χιλιόμετρα η καθαρίζεται μόνο του?πόση ώρα διαρκεί όλη η διαδικασία?
-
'Ηχητικά' ο 900άρης στο Fiat 500 είναι λίγο παραξενος ή είναι ιδέα μου?
Σαν να ακούω ήχο κινητήρα ... απο το παρελθόν. Λόγω 3κύλινδρου? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν να ακούω ήχο κινητήρα ... απο το παρελθόν. Λόγω 3κύλινδρου?2cyl είναι 875cc
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν να ακούω ήχο κινητήρα ... απο το παρελθόν. Λόγω 3κύλινδρου?Αν είναι ο twinair, TWIN δεν σημαίνει ΤΡΙΑ.
Αν πήρες twinair θέλω βόλτα, είναι ο μόνος κινητήρας (λόγω κατανάλωσης) που θέλω να δω σε λειτουργία.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σαν να ακούω ήχο κινητήρα ... απο το παρελθόν. Λόγω 3κύλινδρου?2cyl είναι 875cc
Σωστα. 2κύλινδρος. Γι' αυτό και αυτός ο 'κάπως' ήχος?
Λεωνίδα, είναι ο Twinair αλλα ... γείτονας το πήρε.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
τι άποψη έχετε για το dpf,το φίλτρο στα πετρελαιοκίνητα punto?πουν συχνά πρέπει να καθαρίζεται?εμφανίζει κάποια ένδειξη ότι πρέπει να καθαριστεί σε χ χιλιόμετρα η καθαρίζεται μόνο του?πόση ώρα διαρκεί όλη η διαδικασία?Μια και δεν έχει απαντήσει κανένας ας το κάνω εγώ
Το φίλτρο δεν καθαρίζεται αλλα αλλάζεται
Αυτό γίνεται συνήθως γύρω στα 100000 χιλιόμετρα ή εάν ανάψει η σχετική ένδειξη και νωρίτερα -
Μαλλον πρέπει να απαντησω εγω επειδη εχω αυτοκινητο με DPF.
Για αντικατασταση το βιβλιο της lancia μοτ δεν λέει τιποτα.
Καθαρισμο κανει μονο του το αυτοκινητο και θα το καταλαβεις οταν θα ακους βεντιλατερ στο φουλ χωρις να εχεις χρησιμοποιησει κλιματισμο (και επειδη λογω πετρελαιου πολυ σπανια θα αναψει το βεντιλατερ για να κρυωσει ο κινητηρας) και απο ενα ελαχιστα αισθητο κλωτσιματακι οταν ξεκινα η διαδικασια.Αν το κανει σε ταξιδι δεν διεις σημασια.Εγω οταν το αντιλαμβανομαι οτι γιβεται και εχω σταματησει αφηνω το αυτοκινητο αναμενο το μεγιστο 5 λεπτα,οποτε και σβηνει το βεντιλατερ αρα εχουμε ληξη συναγερμου.
Απο εκει και περα αν για καποιο λογο αποτυχει ο αυτοματος καθαρισμος 3 φορες θα σου αναψει λαμπακι στο καντραν ωστε να το αφησεις να τελειωσει την διαδικασια.Αν παλι δεν το αφησεις τοτε πας σε συνεργειο για καθαρισμο.ΑΝ ειναι πολυ ασχημη η κατασταση θελει αντικατασταση (καταργηση μηπως) γιατι το κοστος του παιζει στα 2000 -
Τα φίλτρα μικροσωματιδίων αντικαθίσταται κάποια στιγμή αλλά μετά από αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα
Δεν είναι αθάνατα
Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν συνεχείς επικαθιζίσεις στο φίλτρο με αποτέλεσμα να 'μπουκώσει'
Τότε αλλάζετε υποχρεωτικά -
Φιατ με 4000€ εκπτωση κανεις??
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... 8533b2a6e4
-
Ναι, εγώ.
Τι παίζει όμως με αυτά τα αυτοκίνητα; Πόσον καιρό είναι παρατημένα σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης στο τελωνείο; Τι γίνεται τελικά με τα EURO4; -
Για το που φυλασονται κλπ δε εχω ιδεα, οσο για το euro 4 λογικα εχουν παρει πινακιδες για να ειναι προς πωληση...
-
Τα Euro4 φανταζομαι πάτησαν Ελλάδα πριν τις 31/12/10.
Απ' ότι έχω συναντήσει ως τωρα, η 'αποθηκευση' τους συνηθέστερα είναι απο ... ρομαντική ... κάτω απο τα αστέρια έως ... βλαβερή ... κάτω απο τον καυτό ήλιο! -
Είναι το τεράστιο όφελος που με βάζει σε σκέψεις (αν και στην πραγματικότητα είναι πιο μικρό λόγω της ληστρικής χρηματοδότησης της FIAT) αλλά από την άλλη αν είναι να πάρω αυτοκίνητο με κομμένο χρώμα και καμμένα πλαστικά για να γλιτώσω 4 χιλιάρικα μένω και με αυτό που έχω τώρα.
-
Κυριάκο αν βρίσκεις το επιτόκιο της Fiat ληστρικό, αυτό της VW πως το χαρακτηρίζεις;
Επίσης δεν θεωρώ ότι με μερικούς μήνες στον ήλιο κόβει το χρώμα και καίγονται τα πλαστικά. Αν ήταν έτσι, όλα τα αυτοκίνητα τριετίας, για πέταμα θα ήταν. Δεν είναι όμως.
ΥΓ: Άντε καλοτάξιδο!
-
Κυριακο το 4% δεν το λες κ ληστρικο ρε συ Οσο για την κατασταση των μοντελων, θα το δεις πρωτα κ θα κρινεις αν αξιζει, δε θα παρεις 'γουρουνι στο σακι'
-
Κυριάκο μια χαρά θα είναι ρε
Άντε λάδια ξύδια να θέλουν άλλαγμα
Δεν κόβουν τα χρώματα έτσι.Έχουν και προστατευτικές ταινείες πάνω τα αμάξια
Και προς Θεού δεν χαλάνε τόσο εύκολα τα πλαστικά στο εσωτερικό -
Δεν ξέρω παιδιά, κάτι το μετρητό που δεν παίζει, κάτι η γενικότερη πολιτική της FGA, κάτι το EURO4... Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε τσέπη αδύναμη, ακόμα και για μια τέτοια προσφορά. Θέλει πολύ καλό ζύγισμα...
FIAT FORUM