-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Συγνώμη αλλά να ρωτήσω κάτι? Αφού γνωστό εδώ και κοντά 6-7ετία πόσο ριμάδια είναι τα Q5 2009-2012 και παρατήρησες την κατανάλωση λαδιού, δεν έκανες τίποτα γι' αυτό? Άπλα συμπλήρωνες? Εγώ πχ στα 110Κ χλμ που απλά δεν πήγαινε άλλο, μαζί με τα μπλιελοπίστονα άλλαξα και καδένα και αντλία νερού μιας και ήταν ανοιχτό το μοτέρ οπότε ίσως έτσι γλίτωσα κάποια επιπλέον παρατράγουδα.Όπως και να χει έχουμε υποστεί τραγικό service από πλευράς εισαγωγικής και πολύ κοροϊδία. Ευτυχώς από το 2012 και μετά έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα Audi. Παραμένουν άχρωμα και άοσμα αλλά τουλάχιστον είναι πλέον αξιόπιστα. Βοηθάει πολύ και η εγγύηση 5ετίας που δίνουν πια.
Στέφανε μετα απο τα 5000 που έδωσα για το κιβώτιο δεν ήθελα αλλά έξοδα. Απλά συμπλήρωνα λάδια καθε 1.700 κμ. Αυτό όμως με την καδένα θα έπρεπε να με προειδοποιήσουν.. Αυτό λέω
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για πολλά έπρεπε να μας ειδοποιήσουν αλλά τέσπα. Είπαμε είναι για πολλές φάπες οι ντόπιοι ιθύνοντες και κατά συνέπεια και το εργοστάσιο γιατί οι αντιπρόσωποι δε δρουν αυτοβούλως.
Το κιβώτιο γιατί 5Κ? Ήταν κάτι περισσότερο από mechatronic ή πολύδισκο?
Εμένα και τις 2 φορές μου το πέρασαν good will το mechatronic και πλήρωσα μόνο το πολύδισκο (κάνα 1700αρι αν θυμάμαι καλά) και έκτοτε έχει κάνει περίπου 70.000χλμ απροβλημάτιστα, εκ των οποίων τα 15.000χλμ με πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για πολλά έπρεπε να μας ειδοποιήσουν αλλά τέσπα. Είπαμε είναι για πολλές φάπες οι ντόπιοι ιθύνοντες και κατά συνέπεια και το εργοστάσιο γιατί οι αντιπρόσωποι δε δρουν αυτοβούλως.Το κιβώτιο γιατί 5Κ? Ήταν κάτι περισσότερο από mechatronic ή πολύδισκο?
Εμένα και τις 2 φορές μου το πέρασαν good will το mechatronic και πλήρωσα μόνο το πολύδισκο (κάνα 1700αρι αν θυμάμαι καλά) και έκτοτε έχει κάνει περίπου 70.000χλμ απροβλημάτιστα, εκ των οποίων τα 15.000χλμ με πρόγραμμα.
Μου άλλαξαν μια φορα το μεχατρονικ δωρεαν και μετα άλλαξαν ΌΛΑ με 4.800 ευρω αφου το πρόβλημα εξακολουθούσε
-
Τα premium αυτοκίνητα (όλων των εταιρειών...ίσως τα VAG λίγο περισσότερο) έχουν πολλά χαρίσματα, αλλά ΟΧΙ την αξιοπιστία. Όποιος ααγοράζει / αγόρασε premium για αξιοπιστία (σκεπτόμενος ότι έδωσα €70.000 εεε θα είναι - ή θα πρέπει να είναι - αξιόπιστο) κάτι δεν έκανε σωστά. Από BMW που έχω μεγάλη εμπειρία, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις ως αυτοκίνητα, αλλά από αξιοπιστία είναι χάλια.
-
Εξαρτάται βέβαια τι ορίζουμε ως αξιοπιστία. Προφανώς και δεν ισχύει ότι όσο ακριβότερο το προϊόν τόσο πιο αξιόπιστο. Αλλά αυτά που συνέβαιναν στα Audi και στα BMW προ 10ατίας ήταν απλά απαράδεκτα. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να με άφηνε από μία τρόμπα βενζίνης ή να έπεφτε κάνα παράθυρο όπως κάνανε τα Golf. Αλλά όχι να θέλω ανακατασκευή κινητήρα στις 100Κ χλμ, 2 φορές εγκέφαλο s-tronic, 1 φορά πολύδισκο (σα να λέμε δισκοπλατό) στα 70Κ χλμ, 1 φορά αντικατάσταση όλη την ηλιοροφή και 2-3 κλειδαριές.
Μιλάμε για γενικευμένα προβλήματα απολύτως γνωστά στο εργοστάσιο. Δε μιλάμε για την εξαίρεση αλλά για τον κανόνα σ' αυτής της εποχής τα αυτοκίνητα.
(λίγο πολύ και τα BMW της εποχής είχαν τα δικά τους...πολ/στες, μπεκ κτλ)
-
Απλά πως μπορείς να έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα αμάξι που ξαφνικά σου κολλά πχ το αυτόματο κιβώτιο ακόμα και να στο επισκευάσουν με δικά τους έξοδα ,όχι για τα 5000 που διαβάζουμε εδώ που πλήρωσαν οι φίλοι, όταν αναγκάζεσαι να συμπληρώνεις τόσο συχνά τόσο πολύ λάδι!
Δλδ το καλύτερο τιμόνι να έχει το αμάξι τις καλύτερες αναρτήσεις τα καλύτερα φρένα αν είμαι με ένα μπουκάλι λάδι και συμπληρώνω για ποια εμπειρία χρήσης μιλάμε;!!
Και απορώ πως μετά από τόσο εκτεταμένα χουνερια κάποιοι παραμένουν πιστοί σε τέτοιες εταιρείες. Θα έπρεπε να είχα τρομερά δείγματα γραφής προς την αξιοπιστία σίγουρα να ολοκληρωνε τον κύκλο του το επόμενο μοντέλο χωρίς αυτα τα προβλήματα για να το εμπιστευτώ στην μεθεπόμενη γενιά και όχι από τους πρώτους, γιατί δυστυχώς προβλήματα που ξεπερνιουνται καμία φορά ανακάμπτουν σαν να το σέρνουν στο dna του μοντέλου.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σκεφτόμουν να μιλήσω , να μην μιλήσω ...
Στην δικιά μου την δουλειά που είναι χειροποίητη από ανειδίκευτους και ως εκ τούτου η μλκια είναι πιθανή να γίνει , τις ζημιές τις πληρώνω εγώ . Τώρα να πάρω αμάξι ακριβό και να είναι τριμπ...λο , για να έχω το σήμα δεν το αντέχω...Οπότε η μόνη λύση είναι το λήζινγκ . Ετσι το έκανα την περασμένη δεκαετία και για τις βλάβες των καινούργιων πρίμιουμ , 4ετής μίσθωση βλέπετε , πλήρωνε το λήζινγκ ..
Αλλιώς γίνεσαι τραβάτε με και ας κλαίω....
-
Στην ...δική τους την δουλειά όμως η @αλακιες χάνονται μεταξύ εργοστασιων μαμας εισαγωγέα αντιπροσώπου καταναλωτή. Οι δύο πρώτοι είναι πανίσχυροι με τρομερό δίκτυο δικηγόρων που με το που σκάνε τα προβλήματα ήδη έχουν καταστρώσει τα σενάρια αντίδρασης και άμυνας. Όταν σκάει η μπόμπα στα χέρια του αγοραστή ήδη έχουν φτιάξει το σενάριο των πιθανών και απίθανων αιτιολογισεων και αντεπιχειρηματων σε κάθε επιχείρημα του αγοραστή πελάτη. Πρέπει να έχεις πανίσχυρη καταναλωτική υπόσταση (βλέπε Αμερική) για να τα βάλεις μαζί τους.
Εδώ σε στραβοκοιταν σου λένε εμμέσως πλην σαφώς ότι κάποια @αλακια έχεις κάνει στην χρήση, πέφτουν από τα σύννεφα με την βλάβη που τους πας , κι ας έχουν πάει άλλοι 5 την ίδια βδομάδα πρώτη φορά το αντιμετωπίζουν και αρχίζει η κονσομασιον για να σου έρθει μαλακοτερα η λυπητερή...Και δυστυχώς αντί να βγεις να το καταγγελεις δεν λες κουβέντα γιατί έχεις και έναν εγωισμό, ποιος παραδέχεται την @αλακια των 50-60Κ που έκανε; ενώ σκέπτεσαι και την μεταπώληση και αν βγει βρώμα για το αμάξι δεν θα το πλησιάζει κανεις. Και έτσι και σε αρμεγουν διπλα για τις κακοτεχνίες τους και δεν το λες και παραεξω ....
Μετά μενεις με την .. οδηγική απόλαυση όταν δεν μένεις στο δρόμο και χαϊδεύεις τα μαλακά δερμάτινα καθίσματα μπας και αποσβέσεις γρηγορότερα την χασουρα...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι απολύτως ανθρώπινο αυτό που συμβαίνει για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν και για μερικούς ακόμα, πχ ότι όταν δουλεύει το αμάξι είναι αξιόλογο. Από κει και πέρα ο κάθε χρήστης έχει τα όριά του. Άλλος θα σιχτιρίσει και θα ακούει Audi και θα κατεβάζει καντήλια (πχ εγώ) και άλλος θα πει 'έλα μωρέ ντάξει συμβαίνουν αυτά'. Όπως και να χει αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά περίτρανα η ισχύς του σήματος. Είναι τόσο βαθιά ριζωμένες μέσα μας κάποιες αντιλήψεις σχετικές με υλικά αγαθά που πραγματικά τίποτα δε μπορεί να μας κάνει να ξενερώσουμε.
-
Σωστό ειναι αυτο.Και εγω δε νομίζω οτι θα ξαναγορασω ΜΙΝΙ και BMW μετά απο τη ταλαιπωρία με το Cooper και τη 525i.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σωστό ειναι αυτο.Και εγω δε νομίζω οτι θα ξαναγορασω ΜΙΝΙ και BMW μετά απο τη ταλαιπωρία με το Cooper και τη 525i.Έτσι είναι αυτά! Εγώ επειδή δεν έχω ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα (αλλά έχω εκνευριστεί με χαζοβλάβες) γιατί τα πούλαγα 'φρέσκα' τα αυτοκίνητά μου, θα ξανα-αγόραζα BMW, αλλά μόνο εάν είχα πολλά χρήματα διαθέσιμα, γιατί γυμνή BMW για εμένα δεν αξίζει ως αγορά. Είδα την Χ4 στην έκθεση και ήταν φανταστική...€66Κ βασική τιμή, €95Κ τιμή εκθέματος και δεν είχε και όλα τα έξτρα... Πας να την πάρεις με €66Κ και είναι άλλο αυτοκίνητο!! Επίσης γνωρίζω από φίλους και συγγενείς για τα άπειρα προβλήματα, οπότε μόνο με επέκταση εγγύησης και εννοείται όχι για πάνω από 5ετία.
-
Συμφωνώ απόλυτα Φανή.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Το θέμα είναι ότι κανονικά τέτοια αμάξια έπρεπε να τα αγοράζουν μόνο οι πλούσιοι που δεν θα τους ένοιαζε να πληρώνουν βλάβες και λεφτά .
Συζήταγα σήμερα με φίλους που τους αρέσουν τα πρίμιουμ και λέγανε ότι οι πρίμιουμ εταιρείες βάζουν πρωτοποριακά πράγματα σε μηχανές και κιβώτια , οπότε μπορεί να υπάρχουν αστοχίες . Να το δεχτώ αυτό , οπότε τα αμάξια αυτά δεν κάνουν για αυτούς που δίνουν όλα τα λεφτά τους ή και βάζουν 84 δόσεις για να πάρουν ένα πρίμιουμ με τον μικρότερο κινητήρα και λίγο καλύτερο από τον βασικό εξοπλισμό .
Με αυτό το σκεπτικό τα βλέπουμε διαφορετικά .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το θέμα είναι ότι κανονικά τέτοια αμάξια έπρεπε να τα αγοράζουν μόνο οι πλούσιοι που δεν θα τους ένοιαζε να πληρώνουν βλάβες και λεφτά .Συζήταγα σήμερα με φίλους που τους αρέσουν τα πρίμιουμ και λέγανε ότι οι πρίμιουμ εταιρείες βάζουν πρωτοποριακά πράγματα σε μηχανές και κιβώτια , οπότε μπορεί να υπάρχουν αστοχίες . Να το δεχτώ αυτό , οπότε τα αμάξια αυτά δεν κάνουν για αυτούς που δίνουν όλα τα λεφτά τους ή και βάζουν 84 δόσεις για να πάρουν ένα πρίμιουμ με τον μικρότερο κινητήρα και λίγο καλύτερο από τον βασικό εξοπλισμό .
Συμφωνώ! Έτσι είναι....όπως λέει και ο σοφός λαός: 'τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους'. Για παράδειγμα, πολλές βλάβες που παρουσιάζουν οι BMW είναι κατά κύριο λόγο εξαιτίας νέων τεχνολογιών.
-
Καλησπέρα σε όλους τους αγανακτισμένους και μη.
Έμπαινα κάθε τόσο στο forum και το έβλεπα κολλημένο στη σελίδα 395 και αναρωτιόμουν αν τα προβλήματά μας είχαν τελειώσει ή το έχετε πουλήσει ….398 σελίδες μετά από 9 χρόνια. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες από αυτές είναι για καλό και πόσες για προβλήματα?
Ωραίο αυτοκίνητο. Πας με 200 και δεν το καταλαβαίνεις. Κρατήματα, τεχνολογία, τετρακίνηση quattro με torsen διαφορικό και πολλά πολλά άλλα.
Αλλά προβλήματα στο full. Και δεν μιλάμε τώρα πια για μικρά ποσά. Κάτι κλειδαριές, ηλιοροφή σπασμένα μικροπλαστικά στο εσωτερικό. Εδώ μιλάμε για βαριά πράγματα, κιβώτια και κινητήρες και το χρήμα μας να ρέει στην αντιπροσωπεία.Σε προηγούμενα post μου είχα γράψει την άποψή μου ότι χωρίς την συγκατάθεσή μας είμαστε αυτοί που τεστάρουμε τα νέα μοντέλα χωρίς δικό τους κόστος. Τα αυτοκίνητα βγαίνουν ταχύτατα χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους και μετά οι αγοραστές χρεώνονται τις βλάβες που οι κατασκευάστριες εταιρείες θα έπρεπε να έχουν ανακαλύψει και να έχουν βελτιώσει πριν βγει το αυτοκίνητο στην παραγωγή. Το αποδεικνύει άλλωστε και η αναβάθμιση της καδένας κατά 7 φορές που λέει και ο Λευτέρης αλλά και η αναβαθμισμένη κλειδαριά καπό που μου είπαν εμένα όταν την άλλαξα.
Διαφωνώ με τον cruiser που λέει ότι ήταν αυτοκίνητο για πλούσιους που δεν τους νοιάζει να πληρώνουν. Δεν είμαι πλούσιος αλλά αυτό να το καταλάβω ως προς την ακριβή και πανάκριβη ακόμα, κανονική και προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου, μάλιστα!! Για τις βλάβες όμως και την αξιοπιστία του, δεν νομίζω ότι οι πλούσιοι θέλουν να κάνουν κάποιον άλλο πιο πλούσιο από αυτούς, διότι απλά τα λεφτά τους τα βγάλανε μόνοι τους και όχι παρέα με την audi.
Δεν έχω λόγο να γράψω περισσότερα, τα ξέρετε, άλλωστε ο λαός λέει «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Σίγουρα δεν ξεχάσατε το λάδι που καίει ο ‘δίχρονος’ κινητήρας μας αλλά μήπως ξεχάσατε το ανεβοκατέβασμα των στροφών από το πρώτο χιλιόμετρο. Ίσως επειδή μας το έφτιαξαν δωρεάν να το έχετε ξεχάσει….. Αναρωτιέμαι όμως σε αυτούς που θεωρητικά τεστάρουν το αυτοκίνητο πριν την παραγωγή, δεν το παρουσίασε?? και μόνο σε εμάς υπήρχε από το πρώτο χιλιόμετρο?? ΕΤΥΧΕ!!
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ. Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις.
-
Καθόλου δεν τα χουμε ξεχάσει. Το ιντερνετ είναι άτιμο πράμα με μνήμη ελέφαντα!
Αρκεί να δείτε σχόλια. Και όχι μόνο στο δικό μου βίντεο.
-
Σε μερικούς από εσάς ίσως να έχει συμβεί.
Κάποτε πριν αρκετά χρόνια με είχαν πάρει τηλέφωνο για να ασφαλίσω αερόσακους και αυτόματο κιβώτιο.
Όταν ρώτησα μου είπαν ότι είναι από την audi, χωρίς άλλες εξηγήσεις. Για να με πείσουν μου παραθέσανε τις τιμές αντικατάστασης των αερόσακων και την τιμή αντικατάστασης του stronic. Δεν τις θυμάμαι αλλά ήταν πολύ ψηλές, αλλά δεν θυμάμαι ούτε και τα ασφάλιστρα.
Με τα πολλά τους λέω. Καλά για τους αερόσακους που είναι θέμα ατυχήματος και ίσως να θέλω να ασφαλίσω τον κίνδυνο, για το stronic τι μου λέτε ?? ότι χαλάει σε ποσοστό υψηλό και κρίνετε ότι είναι προς το συμφέρον μου να το ασφαλίσω?? Εσείς, τους ρωτάω, είστε από την audi και δυσφημίζεται το προϊόν σας?? Εκεί κάπου το κλείσαμε το τηλέφωνο.
Το είχαν πάρει χαμπάρι και οι ασφαλιστικές (από επίσημα στοιχεία της αντιπροσωπείας προφανώς και όχι από γκάλοπ) και φτιάξανε ασφάλεια για το stronic. Μέχρι εκεί έφτασε το Q5.Χαίρομαι Stefan που δεν ξεχνάς, ελπίζω και για άλλους το αυτό!
-
Ο χρήστης stabilo έγραψε:
Σε μερικούς από εσάς ίσως να έχει συμβεί.
Κάποτε πριν αρκετά χρόνια με είχαν πάρει τηλέφωνο για να ασφαλίσω αερόσακους και αυτόματο κιβώτιο.
Όταν ρώτησα μου είπαν ότι είναι από την audi, χωρίς άλλες εξηγήσεις. Για να με πείσουν μου παραθέσανε τις τιμές αντικατάστασης των αερόσακων και την τιμή αντικατάστασης του stronic. Δεν τις θυμάμαι αλλά ήταν πολύ ψηλές, αλλά δεν θυμάμαι ούτε και τα ασφάλιστρα.
Με τα πολλά τους λέω. Καλά για τους αερόσακους που είναι θέμα ατυχήματος και ίσως να θέλω να ασφαλίσω τον κίνδυνο, για το stronic τι μου λέτε ?? ότι χαλάει σε ποσοστό υψηλό και κρίνετε ότι είναι προς το συμφέρον μου να το ασφαλίσω?? Εσείς, τους ρωτάω, είστε από την audi και δυσφημίζεται το προϊόν σας?? Εκεί κάπου το κλείσαμε το τηλέφωνο.
Το είχαν πάρει χαμπάρι και οι ασφαλιστικές (από επίσημα στοιχεία της αντιπροσωπείας προφανώς και όχι από γκάλοπ) και φτιάξανε ασφάλεια για το stronic. Μέχρι εκεί έφτασε το Q5.Χαίρομαι Stefan που δεν ξεχνάς, ελπίζω και για άλλους το αυτό!
Η official τιμη του s tronic ειναι 11.000 και καινούριας μηχανής 9.500 . Πληροφοριακά
-
Ο χρήστης stabilo έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους αγανακτισμένους και μη.
Έμπαινα κάθε τόσο στο forum και το έβλεπα κολλημένο στη σελίδα 395 και αναρωτιόμουν αν τα προβλήματά μας είχαν τελειώσει ή το έχετε πουλήσει ….398 σελίδες μετά από 9 χρόνια. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες από αυτές είναι για καλό και πόσες για προβλήματα?
Ωραίο αυτοκίνητο. Πας με 200 και δεν το καταλαβαίνεις. Κρατήματα, τεχνολογία, τετρακίνηση quattro με torsen διαφορικό και πολλά πολλά άλλα.
Αλλά προβλήματα στο full. Και δεν μιλάμε τώρα πια για μικρά ποσά. Κάτι κλειδαριές, ηλιοροφή σπασμένα μικροπλαστικά στο εσωτερικό. Εδώ μιλάμε για βαριά πράγματα, κιβώτια και κινητήρες και το χρήμα μας να ρέει στην αντιπροσωπεία.Σε προηγούμενα post μου είχα γράψει την άποψή μου ότι χωρίς την συγκατάθεσή μας είμαστε αυτοί που τεστάρουμε τα νέα μοντέλα χωρίς δικό τους κόστος. Τα αυτοκίνητα βγαίνουν ταχύτατα χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους και μετά οι αγοραστές χρεώνονται τις βλάβες που οι κατασκευάστριες εταιρείες θα έπρεπε να έχουν ανακαλύψει και να έχουν βελτιώσει πριν βγει το αυτοκίνητο στην παραγωγή. Το αποδεικνύει άλλωστε και η αναβάθμιση της καδένας κατά 7 φορές που λέει και ο Λευτέρης αλλά και η αναβαθμισμένη κλειδαριά καπό που μου είπαν εμένα όταν την άλλαξα.
Διαφωνώ με τον cruiser που λέει ότι ήταν αυτοκίνητο για πλούσιους που δεν τους νοιάζει να πληρώνουν. Δεν είμαι πλούσιος αλλά αυτό να το καταλάβω ως προς την ακριβή και πανάκριβη ακόμα, κανονική και προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου, μάλιστα!! Για τις βλάβες όμως και την αξιοπιστία του, δεν νομίζω ότι οι πλούσιοι θέλουν να κάνουν κάποιον άλλο πιο πλούσιο από αυτούς, διότι απλά τα λεφτά τους τα βγάλανε μόνοι τους και όχι παρέα με την audi.
Δεν έχω λόγο να γράψω περισσότερα, τα ξέρετε, άλλωστε ο λαός λέει «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Σίγουρα δεν ξεχάσατε το λάδι που καίει ο ‘δίχρονος’ κινητήρας μας αλλά μήπως ξεχάσατε το ανεβοκατέβασμα των στροφών από το πρώτο χιλιόμετρο. Ίσως επειδή μας το έφτιαξαν δωρεάν να το έχετε ξεχάσει….. Αναρωτιέμαι όμως σε αυτούς που θεωρητικά τεστάρουν το αυτοκίνητο πριν την παραγωγή, δεν το παρουσίασε?? και μόνο σε εμάς υπήρχε από το πρώτο χιλιόμετρο?? ΕΤΥΧΕ!!
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ. Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις.
Συμφωνώ απόλυτα
-
Την ασφάλιση των αερόσακων την κάνω συστηματικά από το 2013 ή 2014. Είναι 50€ και σε κάθε ετήσιο service την ανανεώνω. Για το s-tronic δε μου προτάθηκε ποτέ τίποτα. Αυτό που είχε κάνει η Καρέντα ήταν να συνεργαστεί με τη mapfre δίνοντάς τους στοιχεία κατόχων (καλοί μλκ) και αυτοί καλούσαν για να πουλήσουν πακέτα ασφάλισης.
AUDI Q5