Καλησπέρα σε όλους τους αγανακτισμένους και μη.
Έμπαινα κάθε τόσο στο forum και το έβλεπα κολλημένο στη σελίδα 395 και αναρωτιόμουν αν τα προβλήματά μας είχαν τελειώσει ή το έχετε πουλήσει ….
398 σελίδες μετά από 9 χρόνια. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες από αυτές είναι για καλό και πόσες για προβλήματα?
Ωραίο αυτοκίνητο. Πας με 200 και δεν το καταλαβαίνεις. Κρατήματα, τεχνολογία, τετρακίνηση quattro με torsen διαφορικό και πολλά πολλά άλλα.
Αλλά προβλήματα στο full. Και δεν μιλάμε τώρα πια για μικρά ποσά. Κάτι κλειδαριές, ηλιοροφή σπασμένα μικροπλαστικά στο εσωτερικό. Εδώ μιλάμε για βαριά πράγματα, κιβώτια και κινητήρες και το χρήμα μας να ρέει στην αντιπροσωπεία.
Σε προηγούμενα post μου είχα γράψει την άποψή μου ότι χωρίς την συγκατάθεσή μας είμαστε αυτοί που τεστάρουμε τα νέα μοντέλα χωρίς δικό τους κόστος. Τα αυτοκίνητα βγαίνουν ταχύτατα χωρίς ουσιαστικούς ελέγχους και μετά οι αγοραστές χρεώνονται τις βλάβες που οι κατασκευάστριες εταιρείες θα έπρεπε να έχουν ανακαλύψει και να έχουν βελτιώσει πριν βγει το αυτοκίνητο στην παραγωγή. Το αποδεικνύει άλλωστε και η αναβάθμιση της καδένας κατά 7 φορές που λέει και ο Λευτέρης αλλά και η αναβαθμισμένη κλειδαριά καπό που μου είπαν εμένα όταν την άλλαξα.
Διαφωνώ με τον cruiser που λέει ότι ήταν αυτοκίνητο για πλούσιους που δεν τους νοιάζει να πληρώνουν. Δεν είμαι πλούσιος αλλά αυτό να το καταλάβω ως προς την ακριβή και πανάκριβη ακόμα, κανονική και προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου, μάλιστα!! Για τις βλάβες όμως και την αξιοπιστία του, δεν νομίζω ότι οι πλούσιοι θέλουν να κάνουν κάποιον άλλο πιο πλούσιο από αυτούς, διότι απλά τα λεφτά τους τα βγάλανε μόνοι τους και όχι παρέα με την audi.
Δεν έχω λόγο να γράψω περισσότερα, τα ξέρετε, άλλωστε ο λαός λέει «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Σίγουρα δεν ξεχάσατε το λάδι που καίει ο ‘δίχρονος’ κινητήρας μας αλλά μήπως ξεχάσατε το ανεβοκατέβασμα των στροφών από το πρώτο χιλιόμετρο. Ίσως επειδή μας το έφτιαξαν δωρεάν να το έχετε ξεχάσει….. Αναρωτιέμαι όμως σε αυτούς που θεωρητικά τεστάρουν το αυτοκίνητο πριν την παραγωγή, δεν το παρουσίασε?? και μόνο σε εμάς υπήρχε από το πρώτο χιλιόμετρο?? ΕΤΥΧΕ!!
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ. Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις.