-
Και εγω το βρίσκο το ποστ εξαιρετικά ευστοχο, δείχνει ανάφλυφα όλα τα συμπλέγματα που αντιμετωπίζουμε στο φόρουμ αυτό και όχι μόνο, αλαζονία, αγένεια και βλακεία σε 1 γραμμή και 5 λέξεις.
respek.
-
KALA XREIAZETE KAI SKEPSH ??? XALARA PALI GOLF R32 THA EPERNA MONO POU DEN THA TO AGORASO GIA NA XAROUN MERIKA PAIDAKIA EDO MESA GIATI POLY APLA PERIMENO TO GOLF R36 OSO GIA TA ITALIKA CARS NA PO KALA POU UPARXOUN MERIKOI ROMANTIKOI STHN ELLADA KAI SE OPOIA XORA UPARXOUN METANASTES ITALOI KAI PERNOUN KANA ITALIKO CAR AN KAI POLOI ITALOI DEN PROTIMANE OUTE TA AUTOKINHTA TOUS KAI PERNOUN ALLA
DEITE TO TOP 10 POLISEON THS XRONIAS 2005 STHN ITALIA
- FIAT PUNTO 173 502
2)FIAT PANDA 130 972 - FORD FIESTA 69 946
4)TOYOTA YARIS 66 271
5)LANCIA YPSILON 64 436
6)FORD FOCUS 63 050 - VW GOLF 60 004
RENAULT MEGANE 58 896 - CITROEN C 3 58 152
10)OPEL ASTRA 54 972
PROSOXH GIATI H VW KOITAEI PROS ITALIA MERIA MHN AGORASEI TIPOTA KAMIA FRAOULITSA KAI PARAMILATE META METAXY SAS
UPOSIN META THN LABO H MASERATI KAI META ???? BREITE PIA THA ERTHEI STON OMILO VAG - FIAT PUNTO 173 502
-
36 σελίδες έχουν γραφτεί. Ποιό είναι το συμπέρασμα? Απλά φανταστείτε ένα νέο μέλος το οποίο έρχεται σε ένα μέρος όπου (όπως σωστά πιστεύει, αλλά δυστυχώς στην πλειοψηφία των περιπτόσεων δεν ισχύει) θα μπορέσει να μάθει καινούργια πράγματα σχετικά με τα αυτοκίνητα και να ανταλλάξει αποψεις σχετικά με αυτά. Βέβαια δεν συναντά αυτό που περιμένει...
Καλή συνέχεια στο θάψιμο του φόρουμ -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
μα ειπα παραπανω(προσθεσα)οτι οι εν δυναμει
αγοραστες μεταξυ αλφα-γκολφ καλυπτουν ως
προς 80%την αλφα κ 20%του ομιλου vag
συνηδειτοποιημενα την αγορα που εκαναν.
πιστεψα οτι δεν χρειαζοταν να το αναλυσω για τον
λογο που συνανταμε καθημερινα γκολφακια-πολακια
στους δρομους με ασχετους-γυναικες-κυρατσες κ το θεωρουσα
πασιμφανες...
lkar θ α π α μ ε γ ι α κ α ν α κ ο ψ ι δ ι ?Νάσο, στο λόγο της τιμής μου όμως και με απόλυτη ειλικρίνεια θα σου πω το εξής: Δεν ξέρω τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ στο Ηράκλειο, αν δεις ποιοι αδηγάνε 147 και 156, πίστεψέ με θα απογοητευτείς...
Είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις: ασχετους-γυναικες-κυρατσες...
Γρήγορους, πραγματικά γρήγορους μάλιστα που δείχνουν ικανοί να ταπεινώσουν ακόμα και rallye έχω πετύχει ακόμα και με 1400άρια Golf IV με corollες, με almera με Ηonda Jazz ακόμα και με Hyundai Getz.
Τέτοιο άνθρωπο με AlfaRomeo δεν έχω πετύχει πότε και οδηγώ 12 χρόνια... Θα υπάρχουν σίγουρα, αλλά δεν είναι περίεργο που ενώ έχω συναντήσει όλα τα παραπάνω, δεν μου έχει τύχει ποτέ ένας γρήγορος με μία Alfa?? -
Κα8ε αν8ρωπος ειναι διαφορετικος κ γι'αυτο καλο 8α ηταν να αποφευγουμε να βαζουμε ταμπελες. Αυτο ισχυει παντου κ παντα. Παντου υπαρχουν κ ε3αιρεσεις (χωρις κανονες για να επιβεβειωσουν) οποτε μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.
Οι παραπανω γραμμες παρακαλω να μπουν σε κα8ε 8εμα που αφορα ΑR/ΒΜW/Mercedes/SUV κτλ ευφλεκτα 8εματα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και εγω το βρίσκο το ποστ εξαιρετικά ευστοχο, δείχνει ανάφλυφα όλα τα συμπλέγματα που αντιμετωπίζουμε στο φόρουμ αυτό και όχι μόνο, αλαζονία, αγένεια και βλακεία σε 1 γραμμή και 5 λέξεις.respek.
-
GIA NA XAROUN MERIKA PAIDAKIA EDO MESA GIATI POLY APLA PERIMENO TO GOLF R36
Kai tora alfistoi...oloi ta kefalia mesa :lol::lol: GTA where are you?
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
...zzzz.....
γι αυτο με ξυπνησατε..? τι θελει αυτος ο ασπρος κουραμπιες..?
ωχουυυ...ξανακοιμαμαι..
..zzz..Καλά ξαναπέσε για ύπνο
-
Τι κάθονται και φτιάχνουν Golfάκια συνέχεια; Αφού μπορούν να δημιουργήσουν (έστω πάνω σε κοινό πλαίσιο) ένα διαφορετικό μοντέλο, πχ το νέο Corado, βγάζοντας από το σπορ μοντέλο τους τη ρετσινιά του 'μικρού οικογενειακού'.
Άντε, φέρτε το φρέσκο.
Edit:
o nasos/156ti λίγο πριν είχε στην υπογραφή του αυτό (μάλλον καταλάθος):
Τώρα το άλλαξε σε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι κάθονται και φτιάχνουν Golfάκια συνέχεια; Αφού μπορούν να δημιουργήσουν (έστω πάνω σε κοινό πλαίσιο) ένα διαφορετικό μοντέλο, πχ το νέο Corado, βγάζοντας από το σπορ μοντέλο τους τη ρετσινιά του 'μικρού οικογενειακού'.Άντε, φέρτε το φρέσκο.
Edit:
o nasos/156ti λίγο πριν είχε στην υπογραφή του αυτό (μάλλον καταλάθος):αυτό;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=15
βέβαια αν στη θέση του R32 στο συγκεκριμένο συγκριτικό ήταν το Quattro Sport, τίποτα δεν θα είχε γίνει -σχεδόν-
-
Αυτό, ναι. Μα είναι δυνατόν να βγάζουν RμπλαμπλαμπλαGolf αντί να ετοιμάζουν το Corado; Μου φαίνεται μεγάλη βλακεία, ειδικά αφού παίζουν σε υψηλά επίπεδα τιμών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό, ναι. Μα είναι δυνατόν να βγάζουν RμπλαμπλαμπλαGolf αντί να ετοιμάζουν το Corado; Μου φαίνεται μεγάλη βλακεία, ειδικά αφού παίζουν σε υψηλά επίπεδα τιμών.το μόνο είναι; αφού είναι πολύ αργοί σε νέες τάσεις/μοντέλα. Εδώ θα βγάλουν φέτος CC -λες και δεν ήξεραν ότι θα 'χει επιτυχία- τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, ενώ γα -προσιτό- SUV...
Το αστείο είναι πως το SUV είναι έτοιμο μηχανικά (Golf V 2.0 4motion με Haldex) και περιμένουν χρόνια για να το... ψηλώσουν
Δυσκίνητοι Γερμανοί τι περιμένεις;
Υ.Γ: φαντάσου κράξιμο, και Golf και SUV
-
Κρίμα την κληρονομιά του Χίτλερ.
Blitzkrieg, χτύπαγαν σε χρόνο μηδέν όταν οι υπόλοιποι ακόμα κοιμούνταν. Μέσα σε πέντε χρόνια σκαρφίστηκαν εκατοντάδες νέα οχήματα, αεροσκάφη, όπλα και έβαλαν στην παραγωγή τα περισσότερα. Τώρα τους πέρασαν μέχρι και οι Γάλλοι. -
θειο Νασο,εγω να πω οτι μ'αρεσει το κοκκινο αυτο η καλυτερα να παω να φαω καμια μακαροναδα??
-
Ετσι μαστρο-Σπύρο έχουνε γίνει οι δημοσιεύσεις στήν 'αυτοκίνηση' 200.000 σε δεκατέσσερις μήνες.
Οποιο θέμα καί να ανοίξεις τα ίδια θα βρείς μέσα.
Αλφες που τσαγιάζουν βάγκ,καί βάγκ πού επανατσαγιάζουν τίς άλφες. -
[quote='nasos/156ti'][quote='manosk']Τι κάθονται και φτιάχνουν Golfάκια συνέχεια; Αφού μπορούν να δημιουργήσουν (έστω πάνω σε κοινό πλαίσιο) ένα διαφορετικό μοντέλο, πχ το νέο Corado, βγάζοντας από το σπορ μοντέλο τους τη ρετσινιά του 'μικρού οικογενειακού'.
Άντε, φέρτε το φρέσκο.
Edit:
o nasos/156ti λίγο πριν είχε στην υπογραφή του αυτό (μάλλον καταλάθος):
Τώρα το άλλαξε σε
Μεγαλα λογια οπως παντα.
Εχεις ακουσει που λενε οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι?
Ετσι ειναι και ο συγκεκριμενος αλφιστι εδω μεσα.Που ειναι οι παρωπιδες ΟΕΟ?
-
Πολυ χολή βγάζεται για τα γκολφάκια..αν ειναι δυνατον..ξεκολληστε ρεεεεεε
-
Φιλαρακο ακου να σου πω.
Αμα βλεπεις οτι δεν την παλευεις την ολη υποθεση με τα Γερμανικα αυτοκινητα μην το κουραζεις το θεμα.Κανε δεξια, αναψε τσιγαρο και ριχτο ντεποζιτο...
-
Ο χρήστης NotiS_UK έγραψε:
Φιλαρακο ακου να σου πω.
Αμα βλεπεις οτι δεν την παλευεις την ολη υποθεση με τα Γερμανικα αυτοκινητα μην το κουραζεις το θεμα.Κανε δεξια, αναψε τσιγαρο και ριχτο ντεποζιτο...
Φαίνεται ποιος έχει παρωπίδες...
-
...ατςςςςςςς........
...μαγκιάάάάάάάάάά....
R32 vs Brera 3.2