-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
http://www.schizas.com/lexarithmos/index.phpΜου μπλοκάρει τη σελίδα (το peerguardian) και φοβάμαι να την επιτρέψω.
Άσε μη γεμίσει ο υπολογιστής μου με την τεχνολογία των θεών και μετά εμφανίζει μόνος του μηνύματα (ακόμα και σβηστός) χωρίς να μπορεί να αποθηκεύσει ή να τα εκτυπώσει.
-
-
Τα τελευταία ψώνια της χρονιάς
Βιαστικά, βιαστικά πήρα κάτι ΕΛΠΕ ακόμα γιατί λέω να πάω καμιά βολτίτσα και να μην το δω όλο το έργο
-
Εσύ είσαι αριστερός τί δουλειά έχεις στο ναό του χρήματος?
-
edit mod mirage...Οι λιακοπουλιάδες στο αντίστοιχο θέμα...Καλή χρονιά
-
Ευχαριστώ edit mod mirage
-
Με CFD/forex ασχολείστε;
Τελευταία έχω κολλήσει με τον onlide trader της http://www.avafx.com
Με τα εικονικά λεφτά έχω πάει καλά , σκέφτομαι να περάσω σε real moneyΕντυπώσεις/εμπειρίες καλοδεχούμενες
-
MAYDAY MAYDAY φαγαμε DOWNGRADE
ΚΡΑΝΗ
-
-
Πλησιαζουμε σιγα-σιγα σε ενδιαφεροντα επιπεδα τιμων,οπως ειχα πει τον Μαρτιο θα πρεπει να γινει επανεκτιμηση και ισως και αγορες,τωρα δεν υπαρχει λογος βιασυνης.
-
Παίδες η κατάσταση έχει αρχίσει να παίρνει πολύ άσχημες διαστάσεις.
Το spread των 5ετών ΟΕΔ σήμερα είναι στα 300 over (πιο λαϊκά +3% έναντι της Γερμανίας)
Έχω αρχίσει να τρέμω για τα οικονομικά του Κράτους.
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά φοβάμαι την άμμεση επιβολή φόρων (με αποτέλεσμα για τους πολίτες την μείωση μισθών)Πρέπει το κράτος με κάθε τρόπο να βρει λεφτά. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο κόσμος αλλά αν δεν αποδεκτεί τους νέους φόρους άμμεσα. Τον ήπιαμε!!
-
τους αποδεκτεί ...δεν τους αποδεκτεί ... τον ήπιαμε ....
-
Under 1700?!
-
Πφφφ το ξανάδαμε, τώρα κάτω από 1400 θα το ξανασυζητήσουμε (και καλά) με έκπληξη
-
-
To 5ετές ομόλογο του δημοσίου λένε ότι θα δώσει πάνω από 5,5%!!!
Υπάρχει τρόπος ένας κοινός θνητός με ένα μέσο ποσό (ας πούμε 100Κ) να συμμετάσχει?
Αν η απάντηση είναι ναι, πόσο δεσμευτικό είναι κάτι τέτοιο?
Υπάρχει για παράδειγμα τρόπος να πάρεις τα χρηματά σου πρόωρα αν τα χρειαστείς έστω και χωρίς τους τόκους (όπως πχ στις προθεσμιακές?) -
Ρωτα εκει που εχεις χαρτοφυλακιο. Δεν ξερω αν μπορεις να παρεις στην δημοπρασια αλλα στην δευτερογενη αγορα σιγουρα. Πρεπει να προσεξεις οτι οι τιμες τους πανε πανω κατω οπως και οι μετοχες οποτε την ονομαστικη αποδοση την περνεις μονο αν το κρατησεις μεχρι την ληξη (και με την προυποθεση οτι αυτος που το εκδιδει δεν εχει χρεωκοπησει μεχρι τοτε!). Αν χρειαζεσαι τα λεφτα πριν την ληξη του θα πρεπει να το πουλησεις στην δευτερογενη αγορα οπου φυσικα υπαρχουν σπρεντς και η τιμη αλλαζει καθε λεπτο. Στην πραξη ειναι δυσκολο για μικροεπενδυτες. Πολυ καλυτερα εισαι με μια προθεσμιακη για μερικα χρονια, ρωτα τις τραπεζες, τα επιτοκια μπορει να φτασουν μεχρι το 7% (τουλαχιστον ηταν τα Χριστουγεννα που ρωτησα εγω)!
-
Σε ευχαριστώ wantone!
Δυστυχώς εδώ και λίγες μέρες έχει αλλάξει η κατάσταση στις προθεσμιακές και πλέον δίνουν ~5% ή λιγότερο για ένα χρόνο!
Για όποιον φοβάται και έχει χρήματα να 'παρκάρει' πάντως η αγορά ομολόγων δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Άλλωστε το κράτος είναι πιο φερέγγυο από οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα (δλδ έτσι νομίζω)! -
Απο την στιγμη που το κρατος εγγυαται τις καταθεσεις σε καθε τραπεζα το ιδιο πραγμα ειναι!
-
Όχι για ποσά αυτής της κατηγορίας όμως...
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)