-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ατάκα ταξιτζή όταν φόρεσα ζώνη:Παλικάρι μου, αν όλοι φορούσαν ζώνη πόσες φορές θα έπρεπε να τις αλλάζω επειδή χαλάνε; Σε παρακαλώ, μην την φοράς...
-
άμα δεν αγαπάς το επάγγελμά σου έτσι είναι μάγκες... ξινίλα και νεύρα προς τους πελάτες.
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
άμα δεν αγαπάς το επάγγελμά σου έτσι είναι μάγκες... ξινίλα και νεύρα προς τους πελάτες.Το 'μην βάλεις ζώνη γιατί αν το κάνουν όλοι θα χαλάσει' δεν δείχνει άνθρωπο που δεν αγαπάει το επάγγελμά του, αλλά άνθρωπο γρουσούζη και μίζερο γενικότερα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άμα δεν αγαπάς το επάγγελμά σου έτσι είναι μάγκες... ξινίλα και νεύρα προς τους πελάτες.
Το 'μην βάλεις ζώνη γιατί αν το κάνουν όλοι θα χαλάσει' δεν δείχνει άνθρωπο που δεν αγαπάει το επάγγελμά του, αλλά άνθρωπο γρουσούζη και μίζερο γενικότερα
και όχι πολύ έξυπνο
-
Το 'μην βάλεις ζώνη γιατί αν το κάνουν όλοι θα χαλάσει' δεν δείχνει άνθρωπο που δεν αγαπάει το επάγγελμά του, αλλά άνθρωπο γρουσούζη και μίζερο γενικότερα
Αυτός να δεις που κάποια στιγμή θα αρχίσει να χρεώνει και για το ανοιγόκλειμα θυρών και παραθύρων λόγω φθοράς...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτός να δεις που κάποια στιγμή θα αρχίσει να χρεώνει και για το ανοιγόκλειμα θυρών και παραθύρων λόγω φθοράς...
και μιλάμε για Μazda έτσι...
-
Για να καταλαβω...
Αν φορας ζωνη, χαλαει. Αρα μετα δεν εχεις να φορεσεις ζωνη.
Αν δεν φορας ζωνη δεν χαλαει, αλλα δεν φορας ζωνη...Αφου δεν φορανε ποτε ζωνη οι πελατες του, τι τον πειραζει να χαλασουν?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και όχι πολύ έξυπνο
Μάλλον εγκληματία. Το αν ένας εγκληματίας είναι έξυπνος, γρουσούζης ή μίζερος, μάλλον δεν απασχολεί τα (υποψήφια) θύματά του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
και όχι πολύ έξυπνο
Μάλλον εγκληματία. Το αν ένας εγκληματίας είναι έξυπνος, γρουσούζης ή μίζερος, μάλλον δεν απασχολεί τα (υποψήφια) θύματά του.
Για μένα δεν είναι εγκληματίας, γιατί είναι στο χέρι ΜΟΥ αν θα φορέσω ζώνη στο αμάξι ΤΟΥ.
-
Εγώ πάντως όσες φορές έχω φορέσει ζώνη σε ταξί δεν έχω δεχτεί αποτρεπτικό σχόλιο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπαθώ γενικά τους ταξιτζήδες με άλλα που μου έχουν κάνει ή προσπαθήσει να μου κάνουν).
-
και όχι πολύ έξυπνο
Για μένα δεν είναι εγκληματίας, γιατί είναι στο χέρι ΜΟΥ αν θα φορέσω ζώνη στο αμάξι ΤΟΥ.
Στο αμάξι του οφείλει ο ίδιος να υποχρεώσει τους επιβάτες να φορέσουν ζώνη. Η παράλειψη εκ μέρους του σε περίπτωση τραυματισμού λόγω ατυχήματος ισοδυναμεί με πρόκληση του ατυχήματος με δική του ενέργεια, γιατί είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση (ως επαγγελματίας οδηγός ταξί) να ενημερώσει σχετικά και να αρνηθεί να οδηγήσει χωρίς οι επιβάτες να φορούν ζώνη.
(και μην πει κανείς για το Falcon )
-
Μια φορα που πηγανα βαλω τη ζωνη ο οδηγος πρωτα αφαιρεσε ενα νομισμα που ειχε βαλει εκει που πιανει η αγκραφα για να μην κανει θορυβο ο βομβητης κατα την κινηση του αυτοκινητου!!!!! οταν οι πελατες δεν τη φορανε..... Απο αυτο καταλαβαινει καποιος ποσοι επιβατες αναζητουν απο μονοι τους να φορεσουν τη ζωνη......κριμα.....τις προσπαθειες για αλλαγη της νοοτροπιας απο ολους τους φορεις.....
-
[quote='g47'][quote='PeterPan'][quote='g47']Και το +1 πως βγαινει,αυθαιρετα?
Γιατι ειναι τεραστια αυξηση, με το που μπαινεις σε ταξι 3.85 -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για να καταλαβω...
Αν φορας ζωνη, χαλαει. Αρα μετα δεν εχεις να φορεσεις ζωνη.
Αν δεν φορας ζωνη δεν χαλαει, αλλα δεν φορας ζωνη...Αφου δεν φορανε ποτε ζωνη οι πελατες του, τι τον πειραζει να χαλασουν?
Περιμενεις τον ταξιτζη να κανει ΟΛΟΝ αυτον τον φοβερο συλλογισμο;
Τι τον περασες; Πυρηνικο επιστημονα;;;
-
Εμένα πριν από χρόνια σε μια συζήτηση για το αιρκοντίσιον μου είχε πεί ένας ταρίφας ότι θα έπρεπε να το χρεώνουν στα εξτρά...
Επειδή λέει ότι επιβαρύνει την κατανάλωση και προκαλεί φθορά στον κινητήρα... -
Κανονικά πρέπει να το χρεώνουν εξτρά και στα μαγαζιά.
-
Έτσι είναι το σωστό.
Η τιμή του ταξίμετρου είναι για τη μετακίνηση. Αν σου παρέχει ψύξη το καλοκαίρι, θέρμανση το χειμώνα, προστασία από νερό βροχής (δεν στάζει), πρέπει να πληρώνεις ΕΞΤΡΑ.
-
Οι ταξιτζηδες οταν πανε στο σινεμα τους χρεωνουν τον εξαερισμο ΕΞΤΡΑ
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Εμένα πριν από χρόνια σε μια συζήτηση για το αιρκοντίσιον μου είχε πεί ένας ταρίφας ότι θα έπρεπε να το χρεώνουν στα εξτρά...
Επειδή λέει ότι επιβαρύνει την κατανάλωση και προκαλεί φθορά στον κινητήρα...το αναβει μονο για τους πελατες δηλαδη?αυτος ειναι οκ?
καλα εχει 2 σελιδες που αυτα τα ανθρωποειδη δινουν ρεσιταλ βλακειας και αμορφωσιας
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες