-
απλό!
όταν βρέχει κανείς δεν περιμένει στην στάση τα ΜΜΜ ...μπαίνει στο αμάξι του κ πάει στην δουλειά...εξού και η τρελή κίνηση που συναντάται όταν βρέχει.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σήμερα έβρεξε.Οχι, δεν ήταν αυτό. Η απεργία των ταξί ήταν. Αν ψάξεις μάλιστα σε αυτό το θέμα, κάθε φορά που υπήρχε απεργία ταξί, όλοι εδώ μέσα χαιρόντουσαν!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σήμερα έβρεξε.
Οχι, δεν ήταν αυτό. Η απεργία των ταξί ήταν. Αν ψάξεις μάλιστα σε αυτό το θέμα, κάθε φορά που υπήρχε απεργία ταξί, όλοι εδώ μέσα χαιρόντουσαν!
δεν χαρηκα απλα το απολαυσα!! καθε μερα απεργια οι ταριφοσκυλοι
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σήμερα έβρεξε.
Οχι, δεν ήταν αυτό. Η απεργία των ταξί ήταν. Αν ψάξεις μάλιστα σε αυτό το θέμα, κάθε φορά που υπήρχε απεργία ταξί, όλοι εδώ μέσα χαιρόντουσαν!
α όπα, λάθος κατάλαβα...
-
Ευτυχία ήταν σήμερα με την απεργία της κίτρινης φυλής.
Αν προσέξετε δρόμους του κέντρου από τις 11 μέχρι τις 15 κάθε μέρα θα αντικρίσετε μια απέραντη κίτρινη θάλασσα.
Ησυχάσαμε για μια μέρα. Αύριο πάλι θα βγουν παγανιά να μαζέψουν τα προς το ζην τους παρασιτώντας ανάμεσά μας. -
Α, γι' αυτό γύρισα σφαίρα από τη δουλειά.
-
Στέκομαι δίπλα τους στα δίκαια αιτήματά τους και υποστηρίζω τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, τις οποίες προτείνω να εντείνουν με κορύφωση μια απεργία διαρκείας. Παράλληλα ελπίζω η κυβέρνηση να κρατήσει σθεναρή στάση και να μην υποκύψει στις συντεχνιακές πιέσεις, το κόστος ζωής είναι ήδη υψηλό και δεν μπορεί ο κόσμος να αντέξει υψηλότερα κόμιστρα. Καμία υποχώρηση στις πιέσεις των αυτοκινητιστών ταξί!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Στέκομαι δίπλα τους στα δίκαια αιτήματά τους και υποστηρίζω τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, τις οποίες προτείνω να εντείνουν με κορύφωση μια απεργία διαρκείας. Παράλληλα ελπίζω η κυβέρνηση να κρατήσει σθεναρή στάση και να μην υποκύψει στις συντεχνιακές πιέσεις, το κόστος ζωής είναι ήδη υψηλό και δεν μπορεί ο κόσμος να αντέξει υψηλότερα κόμιστρα. Καμία υποχώρηση στις πιέσεις των αυτοκινητιστών ταξί!+1000
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Σήμερα έβρεξε.
δεν χαρηκα απλα το απολαυσα!!** καθε μερα απεργια οι ταριφοσκυλοι**
Υπάρχει απλούστερη λύση: ΜΗΝ μπείτε ΠΟΤΕ ξανά σε ταξί, εκτός αν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ λόγος γι' αυτό. Να σου πω εγώ μετά, πώς θα γίνουν όσοι ΠΡΕΠΕΙ να είναι, και πώς θα αλλάξουν συμπεριφορά. Δε γίνεται η Αθήνα να έχει διπλάσια ταξί από τη Νέα Υόρκη ρε πούστη μου, δεν γίνεται.
Ομολογώ πως σπανιότατα μετακινούμαι χωρίς αυτοκίνητο, αλλά όποτε συμβεί αυτό, το ταξί είναι η τελευταία εναλλακτική.
-
Εγω εκτος απο μετρο που αβ βολευει το προτιμο, μετα μονο ταξι.
Ειμαι λιγο καλοπερασακιας
-
Έτσι έλεγα και γω αλλά να που έφτασε η ώρα να μπαίνω σε ταξί καθημερινά. Απ'όσο φαίνεται συχνά πλέον θα με φιλοξενεί αυτό το νήμα. Σήμερα περίμενα 20 λεπτά να πάρω ταξί γιατί δεν με έπαιρναν παρόλο που είχα μαζί μου τον κλασικό εξοπλισμό και βρισκόμουν και σε πιάτσα
-
Μηπως αν το παιξεις ΚΑΙ εγκυος φιλοτιμηθουν?
Η εσχατη λυση ειναι να κανεις προσθετικη στηθους...
Κουραγιο και περαστικα.Ειναι πολυ καραγκιοζηδες οι τυποι.Η συντριπτικη τους πλειοψηφια. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έτσι έλεγα και γω αλλά να που έφτασε η ώρα να μπαίνω σε ταξί καθημερινά. Απ'όσο φαίνεται συχνά πλέον θα με φιλοξενεί αυτό το νήμα. Σήμερα περίμενα 20 λεπτά να πάρω ταξί γιατί δεν με έπαιρναν παρόλο που είχα μαζί μου τον κλασικό εξοπλισμό και βρισκόμουν και σε πιάτσαΓιατί δε καλείς ραδιοταξί;
-
Για να πληρώνει κι άλλα κερατιάτικα;
-
Στη κατάσταση που βρίσκεται τώρα είναι μεγάλη ευκολία να έρθει το ταξί έξω από τη πόρτα του. Χαλάλι, θέλω να πιστεύω, η επιβάρυνση.
-
tazio συχνά καλώ απλά μερικές φορές κατεβαίνω χωρίς να καλέσω και όταν δω τα σκούρα καλώ. Κάθε μέρα 2 φορές πηγαινοέρχομαι με ταξί οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω την περαιτέρω επιβάρυνση.
-
Το άκουσα το μεσημέρι στο ράδιο:
Οδηγός ταξί απειλούσε κοπέλα πως θα βγάλει στο ίντερνετ προσωπικά της ερωτικά βιντεάκια αν δεν του έδινε 1500 €. Η κοπέλα ξέχασε το κινητό της σε ταξί, ο οποίος αλήτης οδηγός όταν το εντόπισε, είδε πως περιείχε και κάποια προσωπικά βίντεο ερωτικών περιπτύξεων της κοπέλας και του φίλου της. Της ζήτησε λοιπόν εκβιαστηκά να του καταβάλει τα χρήματα για να της δώσει πίσω το κινητό και να μην βγάλει τα βίντεο στο ίντερνετ.
Τον σαπίζεις στον ξύλο ή δεν τον σαπίζεις...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το άκουσα το μεσημέρι στο ράδιο:Οδηγός ταξί απειλούσε κοπέλα πως θα βγάλει στο ίντερνετ προσωπικά της ερωτικά βιντεάκια αν δεν του έδινε 1500 €. Η κοπέλα ξέχασε το κινητό της σε ταξί, ο οποίος αλήτης οδηγός όταν το εντόπισε, είδε πως περιείχε και κάποια προσωπικά βίντεο ερωτικών περιπτύξεων της κοπέλας και του φίλου της. Της ζήτησε λοιπόν εκβιαστηκά να του καταβάλει τα χρήματα για να της δώσει πίσω το κινητό και να μην βγάλει τα βίντεο στο ίντερνετ.
Έκανε και αυτή το λάθος...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Έκανε και αυτή το λάθος...
Έπεσε και αυτή στην αμαρτία.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
απλα του λες να ανοιξει το μπλουτουθ κ τι ονομα εχει το κινητο σου
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες