-
Πάντως ενδέχεται να το μισθώνει και την στραβή να την έκανε άλλος οδηγός (ανάλογα το ποιος το οδηγούσε εκείνη την ημέρα-βάρδια).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάντως ενδέχεται να το μισθώνει και την στραβή να την έκανε άλλος οδηγός (ανάλογα το ποιος το οδηγούσε εκείνη την ημέρα-βάρδια).Χεστήκαμε. Ας κάτσει να ψάξει ποιος το οδηγούσε εκείνη τη μέρα και ώρα, κι ας του κόψει τον κ$#ο, αν είναι σωστός.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως ενδέχεται να το μισθώνει και την στραβή να την έκανε άλλος οδηγός (ανάλογα το ποιος το οδηγούσε εκείνη την ημέρα-βάρδια).
Χεστήκαμε. Ας κάτσει να ψάξει ποιος το οδηγούσε εκείνη τη μέρα και ώρα, κι ας του κόψει τον κ$#ο, αν είναι σωστός.
Σπύρο σώθηκες. Αφού η πλειοψηφία τους είναι σκέτη λέρα και αλητεία.
-
Στις φορές που ήμουν συνοδηγός ενώ οδηγούσε η γυναίκα μου (συνήθως ) καθόμουν και παρατηρούσα χαλαρός όπως ήμουν πώς οδηγούσαν οι ταρίφες...από αυτά που έβλεπα:
10 στους 10 δεν άναβαν φλας για να αλλάξουν λωρίδα
8 στους 10 ήταν μέσα στις λεωφορειολωρίδες
11 στους 10 δεν φορούσαν ζώνη
9 στους 10 σταμάταγαν όπου να ναιόχι ότι οι υπόλοιποι είμαστε καλύτεροι...
-
Vasgti έγραψε: >Νομική προστασία έχεις?
Δυστυχώς όχι...
Προβληματίζομαι εντονα πάντως μήπως του την κάνω την ζημιά...αλλά ρε γαμώτο δεν είναι στο χαρακτήρα μου να εκδικούμαι...
Μήπως έχω πρόβλημα αδερφια?
Ένας kacey χρειάζεται εδώ...πoυ είσαι ρε φίλε?
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας πάντως, εγώ ως φοιτητής ...τον ήπια...
-
Ο χρήστης notis2003 έγραψε:
τελικά πήρε τηλ ο ασφαλιστής τον ταξιτζή που με χτύπησε, σύμφωνα με το μάρτυρα, ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα στο παρμπίζ μου και ο 'κύριος' κάνει την πάπιαΟ ασφαλιστής μου είπε ότι αν δεν κάνει δήλωση δε θα πάρω τίποτα. Αν το πάω δικαστικά, μου λέει, με δεδομένο οτι η ζημιά ειναι 500 Ευρώ και οτι ο δικηγόρος θα πάρει καμια 600αριά Ευρώ τελικά δεν αξίζει τον κόπο.
Και αναρωτιέμαι εγώ ρε παιδιά...τι φταίω και πρέπει να πληρώσω 500 Ευρώ κερατιατικά, επειδή ο π@@στης ο ταρίφας δεν ξέρει να οδηγεί???
Μήπως μου περισσεύουνε και δεν το ξέρω?Εγώ το πρώτο που θα έκανα έχοντας εξασφαλισμένο το μάρτυρα θα ήταν να βρω τη διεύθυνση του ταξιτζή με 'πλάγιο' τρόπο (η αστυνομία και οι ασφαλιστικές δε έχουν δικαίωμα να δώσουν τα στοιχεία αυτά). Μια-δυο φωτογραφίες κοντινές του ταξί με το χρώμα του αυτοκινήτου σου (πιστεύω) θα ήταν αρκετές.
Σε αντίστοιχη περίπτωση εγκατάλειψης δεν είχα καταφέρει να βρω τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που με είχε χτυπήσει.
-
φίλε λοκατζή βρήκα τη διεύθυνσή του από ξάδερφό αστυνομικό...
το επόμενο βήμα είναι αυτό που περιέγραψές και το μεθεπόμενο, αν στο μεταξύ δεν έχω βγάλει άκρη, να κάνω, οτι σοφά με καθοδήγησε ο μέντορας και σοφός δάσκαλος σπύρος
-
Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται και περισσότερο στα μάτια μου ότι στην οικογένεια του καθενός πρέπει να υπάρχει ένας δικηγόρος, ένας γιατρός και ένας μηχανικός. Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει κανείς χωρίς να χρειάζεται να τ' ακουμπάει από τη μία και από την άλλη για να βρει το δίκιο του.
-
εγώ είμαι τελοιοφοιτος ιατρός και ο αδερφός μου, στον οποίο ανήκει και το πληγωμένο αμαξάκι είναι πολ. μηχανικός...
Δικηγόρο ρε πατέρα γιατί δε με έστελνες????
-
Μην το λες... χρησιμότατος και ο γιατρός, 'έπρεπε' απλά να έχετε και ένα κοντινό συγγενή δικηγόρο
-
φίλε λοκατζή βρήκα τη διεύθυνσή του από ξάδερφό αστυνομικό...το επόμενο βήμα είναι αυτό που περιέγραψές και το μεθεπόμενο, αν στο μεταξύ δεν έχω βγάλει άκρη, να κάνω, οτι σοφά με καθοδήγησε ο μέντορας και σοφός δάσκαλος σπύρος
Αν προχωρήσεις στο μεθεπόμενο βήμα, περίμενε να περάσει αρκετός καιρός. Διαφορετικά θα το καταλάβει και θα αρχίσει ένας κύκλος δολιοφθορών...
Υ.Γ.: Καλύτερα να είχες βρει τη διεύθυνση προτού υπάρξει επικοινωνία μαζί του.
-
Ναι, μάλλον γι' αυτό συχνάζω τελευταία σε κάτι πάρτυ Νομικής...
τα φτιάχνεις με δικηγορίνα και μετά τα πρώτα 2-3 ραντεβού μεταξύ τρυφερης αγκαλιάς και γουτσι γουτσι της το φέρνεις...'ξερεις εκεί που είχα παρκάρει...'
-
Αυτή θα σου κοστίσει παραπάνω χρήματα από το να μίσθωνες κανονικά δικηγόρο ρε!
-
τα φτιάχνεις με δικηγορίνα και μετά τα πρώτα 2-3 ραντεβού μεταξύ τρυφερης αγκαλιάς και γουτσι γουτσι της το φέρνεις...
'ξερεις εκεί που είχα παρκάρει...'Δες την υπογραφή μου...
-
τα φτιάχνεις με δικηγορίνα και μετά τα πρώτα 2-3 ραντεβού μεταξύ τρυφερης αγκαλιάς και γουτσι γουτσι της το φέρνεις...'ξερεις εκεί που είχα παρκάρει...'
Γυναίκα και οικονομία δεν γίνεται...
Εκτός και αν μιλάμε για μένα που έχω καβούρια στις τσέπες! -
taurus και konstantinosV κατι ξέρετε εσείς...
θα αρκεστώ στις εμπειρίες σας και δε με βλέπω να συχνάζω ξανά σε τέτοια κακόφημα πάρτυ
chazlp1989 μακάρι να σκέφτονταν οι περισσότερες έτσι...
-
Εγώ προτιμώ τις λογίστριες πάντως
-
Είδες η χαζέλπι, είναι και οικονομική.
-
Σε ποιόν το λες τώρα αυτό;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Γυναίκα και οικονομία δεν γίνεται...
Εκτός και αν μιλάμε για μένα που έχω καβούρια στις τσέπες!Στις δικές σου τσέπες μόνο ή και στου...καλού σου;
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες