-
Φυσικά στις δικές της, στις ξένες τσέπες όλοι ανοιχτοχέρηδες είμαστε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φυσικά στις δικές της, στις ξένες τσέπες όλοι ανοιχτοχέρηδες είμαστε.ΟΚ then! Avoid!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιόν το λες τώρα αυτό;Σε όλους τους ενδιαφερόμενους, φαίνεται ότι είναι αρκετοί αλλά είναι μακριά.
Μόνο εσύ θα κατέβεις στη Κρήτη. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ προτιμώ τις λογίστριες πάντως(ποιος μοντ θα μεταφέρει τις χαζομάρες στο σουβλατζίδικο?)
-
4 ευρουλάκια ...καπελάκι ...τώρα με το χιονάκι και την σχετική έλλειψη ΜΜΜ.
-
Με το νόμο ή με το ζόρι;
-
Γιατί το καλοκαίρι νόμιμα ζητούσαν κάποιοι έξτρα ποσό για να βάλουν το a/c?
-
Σήμερα υποχρεώθηκα δυστυχώς να πάρω ταξί από τα ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Καταρχήν θα κάνω το σχόλιο ότι το ταξί είναι ΜΕΓΑΛΗ πολυτέλεια!!! Πλήρωσα 12,2
-
-
Μπορούσες πολύ ευγενικά να του υποδείξεις τα δύο σημεία στα οποία έκανε λάθος.
Αν εκνευριζόταν και σου έλεγε ότι δεν μπορείς εσύ να κρίνεις κλπ μπορούσες να του πείς (πάλι ευγενικά) ότι είσαι δάσκαλος οδήγησης και όσο νά'ναι κάποια πράματα τα καταλαβαίνεις.
(το έχω κάνει και όλως περιέργως έπιασε )Αν το βούλωνε εκεί το πιθανότερο είναι να το πήρε το μάθημα του, τουλάχιστον για την επόμενη ώρα, επέιδή πολλοί έχουν μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάνε γρήγορα.
Αν εκνευριζόταν ακόμα περισσότερο τότε μάλλον μιλάμε για τελειωμένη περίπτωση οπότε και εσύ το σταμάταγες εκεί.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μπορούσες πολύ ευγενικά να του υποδείξεις τα δύο σημεία στα οποία έκανε λάθος.Αν εκνευριζόταν και σου έλεγε ότι δεν μπορείς εσύ να κρίνεις κλπ μπορούσες να του πείς (πάλι ευγενικά) ότι είσαι δάσκαλος οδήγησης και όσο νά'ναι κάποια πράματα τα καταλαβαίνεις.
(το έχω κάνει και όλως περιέργως έπιασε )Αν το βούλωνε εκεί το πιθανότερο είναι να το πήρε το μάθημα του, τουλάχιστον για την επόμενη ώρα, επέιδή πολλοί έχουν μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάνε γρήγορα.
Αν εκνευριζόταν ακόμα περισσότερο τότε μάλλον μιλάμε για τελειωμένη περίπτωση οπότε και εσύ το σταμάταγες εκεί.
Δεν ειμαι ειρωνικος, αλλα μαλλον δεν εχεις καταλαβεις περι τι ανθρωπους μιλαμε
Δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει τιποτα απο οτι και να του εξηγησεις
Το πιο πιθανο ειναι να περασει εσενα για τρελο φανατικο μαρξιστη/λενιστη, και να λεει μετα ''πω πω ρε παιδια, ακουστε τι κουρσα πηρα πριν'' -
Ο χρήστης After έγραψε:
...τρελο φανατικο μαρξιστη/λενιστη...Aάάάάάα, όλα κ΄όλα.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αποκαλεί τρελό... -
Ήξερα ότι αν του έλεγα τι πίστευα θα καταλήγαμε να διαφωνούμε και δεν είχα όρεξη... προτίμησα λοιπόν απλά να σιωπήσω
Όποτε έχω πάει να μιλήσω σοβαρά σε ταξιτζή που μου κλαίγεται για τα λεφτά που βγάζουν, κτλ με ρωτάνε τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου. Σα βλάκας και γω τους λέω και μετά ό,τι και να πω έχουν έτοιμη την απάντηση: 'Εσύ είσαι προνομιούχος και δε ξέρεις τι περνάμε εμείς'. Ε πώς να κάνεις σοβαρή κουβέντα μετά μαζί τους
Μόνο να κλαίγονται ξέρουν οι περισσότεροι ότι ο κόσμος τους αντιμετωπίζει με εμπάθεια και ότι τα βγάζουν πέρα με το ζόρι.
-
To ξέρω βρε γείτονα.
Είναι οι περισσότεροι περίεργα καράβια... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σο οδηγός του εμφανώς εκνευρισμένος κορνάρισε επανειλημμένως κάνοντας και χειρονομίες απόγνωσης. Ε εκεί ο ταξιτζής με αποτελείωσε! Είπε εμφανώς απορημένος: 'Πω πω, τι άνθρωποι υπάρχουν' και γέλασε και συνέχισε λέγοντας: 'Να τι συναντάμε κάθε μέρα στους δρόμους'Πραγματικά ο ορισμός της έκφρασης 'τον φτύνουν κι αυτός νομίζει ότι βρέχει'!
Δείτε αυτή τη ψυχολογική μελέτη:
Unskilled and Unaware of ItThe more incompetent someone is in a particular area, the less qualified that person is to assess anyone's skill in that space, including their own. When one fails to recognize that he or she has performed poorly, the individual is left assuming that they have performed well. As a result, the incompetent will tend to grossly overestimate their skills and abilities.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@dpolalΉξερα ότι αν του έλεγα τι πίστευα θα καταλήγαμε να διαφωνούμε και δεν είχα όρεξη... προτίμησα λοιπόν απλά να σιωπήσω
Όποτε έχω πάει να μιλήσω σοβαρά σε ταξιτζή που μου κλαίγεται για τα λεφτά που βγάζουν, κτλ με ρωτάνε τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου. Σα βλάκας και γω τους λέω και μετά ό,τι και να πω έχουν έτοιμη την απάντηση: 'Εσύ είσαι προνομιούχος και δε ξέρεις τι περνάμε εμείς'. Ε πώς να κάνεις σοβαρή κουβέντα μετά μαζί τους
Μόνο να κλαίγονται ξέρουν οι περισσότεροι ότι ο κόσμος τους αντιμετωπίζει με εμπάθεια και ότι τα βγάζουν πέρα με το ζόρι.
Και ο μπαμπάς μου ταξιτζής είναι να τους πεις...
-
εγω οταν λεω οτι ειμαστε λαος με ειδικες αναγκες με κοροιδευουν...
καποιο αντι για μυαλο σκατα εχουν στο κεφαλι τους...ας ψοφανε καθημερινα στους δρομους αρκει να μην παιρνουν αλλους στο κεφαλι τους..
ειμαστε τοσο ανικανοι ως λαος που ορισμενοι ουτε να αυτοκτονησουν δεν μπορουν...
σφηνες με μηχανες με 100+ km...(οδηγω μηχανη) που πας ρε καραμητρο...ενας να κλασει σε εστειλε αδιαβαστο...
στοκοι οδηγοι.....καθε μερα εχω μπροστα μου και ενα στοκο που δεν τον φτανει η μια λωριδα..και ειναι και νεαροι ορισμενα ζωα...εχω βαρεθει να κανω κωλοχερα πλεον....στο φαναρι αν πετυχω κανενα του λεω κανα ψιλο...αλλα πλεον σπανια γιατι δεν εχει νοημα...
καλα για ταριφες δεν σχολιαζω...το σπορ ειναι ανευ κριτικης...εκει να επεκαταθει το μετρο να δουλευουν 20 ωρες να βγαλουν 100
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
σφηνες με μηχανες με 100+ km...(οδηγω μηχανη) που πας ρε καραμητρο...ενας να κλασει σε εστειλε αδιαβαστο...
Συμφωνω, και το κρινω κυριως επειδη οδηγω και εγω μηχανη
Να περνανε αναμεσα απο τα αμαξια με οσα, ακρανωτοι και με καμια γνωση της καταστασεως
Και μετα σου λεει φταινε οι μοτοσυκλετες, οχι τα σκατα που εχουμε μεσα στο κεφαλιΣημερα το απογευμα πετυχα ακρανωτο varkaderakia σε πεζοδρομο στενο να ειναι πισω μου και να μου μαρσαρει επιδεικτικα για να κανω στην ακρη να περασει η αφεντια του, ενω ειχε δει οτι εκεινη την ωρα διεσχιζα τον πεζοδρομο
Ειλικρινα αν ηθελα να ασχοληθω μαζι του(αλλα κουραση γαρ), θα εκανα τετοιο βηματισμο που θα τον εκανα να πεσει κατωΑυτο που μου την σπαει ειναι οτι δεν πετυχαινω τετοιους οταν ειμαι με την δικια μου μηχανη
Καμια σχεση για κοντρα, παιζει kaceyικο συστημα -
ασε φιλε οποτε οδηγω αυτοκινητο (σπανια),εκτος απο εκδρομες που κανω επαρχια,αναρωτιεμαι πως επιβιωνουν ντελιβεραδες,και λοιποι καφροι μηχανοβιοι..
εδω με το αυτοκινητο και μου κανουν στραβες....
τι να πω,εχει λαλησει ο ελληνας τελειως...
-
Βρήκα το τόπικ αυτό να πω τον πόνο μου...
Εδώ και κάτι μήνες χρησιμοποιώ πολύ συχνά ταξί...Από Μεσογείων (νομισματοκοπείο) για Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου...Παραμονές Χριστουγέννων. Σταματάω ταξί. 4 παρά απόγευμα. Του λέω 'στην πολυτεχνειούπολη'...Στα 5 μέτρα από μένα, φρενάρει απότομα να πάρει δεύτερη γριά που είχε μείνει στη στάση. Του λέω 'βιάζομαι, για αυτό και πήρα ταξί'. Μου απαντά 'άκου να σου πω, εγώ δεν θα πάω άδειος' ... (περιμένετε, έχει κ άλλο...) Η γριά δεν του 'κανε, σταματά στην επόμενη, του λέει 'Κυψέλη;' με το γνωστό παρακλητικό ύφος... Της λέει 'έμπα μέσα'... Του λέω 'δεν σας είπα Πολυτεχνείο στην Πατησίων, αλλά Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου'... @Α δεν μπορώ να σε πάω', μου απαντά... 'έλα; γιατί;' 'δεν σε πάω λέμε' μου λέει και με σταματά ο ηλίθιος στη Μεσογείων... του λέω, 'αυτό είναι αυτόφορο, το ξέρετε;' εκεί χάνει την μαγκιά του και αρχίζει και φωνάζει... 'πάω να αλλάξω' μου πετά (υπόψιν, 2.30 με 3 το μεσημέρι αλλάζουν οι ταρίφες...μην σας ξεγελάνε...) βιαζόμουν πολύ και του την έκανα τη χάρη αν και μέσα στα μπινελίκια του είπα και ένα 'έχω τον αριθμό σου' για να φοβηθεί λίγο...
Κάποια στιγμή θα σας πω και μια άλλη ιστορία για έναν ταρίφα που από Μεσογείων για Πεντέλη με άφησε στο Σταυρό γιατί λέει πήγαινε Αεροδρόμιο (!) (αλλά σταμάτησε ο βλάκας...) και από Σταυρό δεν μπήκε Αττική Οδό αλλά έστριψε Γλυκά Νερά ..
Σαν γενική οδηγία, όταν κάνετε νεύμα και σταματήσει ο ταρίφας και δεν υπάρχει άλλος μέσα, μπείτε μέσα. Δεν έχει δικαίωμα να σας κατεβάσει ακόμα και αν του πείτε να κάνει την ομόνοια κύκλο μέχρι να ζαλιστείτε...! Αν αρνηθεί να σας πάει, απειλήστε με αυτόφορο! Αι σιχτίρ πια...
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες