-
Δεν κράτησα τον αριθμό του ταρίφα, έδωσα όμως τα στοιχεία μου στον οδηγό της μηχανής. Κάτι τέτοια περιστατικά δεν μπορούμε να τα αφήνουμε έτσι
-
επειδη σε λιγο καιρο θα βγαλω διπλωμα για να δουλευω καμια φορα το ταξι να με συνχωρητε αμα ρωτησω πως παμε στη τοποθεσια σας γιατι δυστυχως δε ξερω τους δρομους και πολυ καλα αν και εχουμε gps αλλα και παλι με ψιλοανχωνει που δεν ξερω καλα τους δρομους
-
Αν είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου (αντίθετα δλδ με τη συνηθισμένη ταριφοσυμπεριφορά) δεν θα έχεις πρόβλημα με κανέναν εκτός αν πέσεις σε ιδιότροπο ξερόλα
-
μπααα δε νομιζω να εχω προβλημα μαθαινω απο τα παραπονα των αλλων θελω να ειμαι απο αυτους που θα εχουν μια ωραια ιστορια να λενε εκτος απο παραπονα που ακουγονται
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν κράτησα τον αριθμό του ταρίφα, έδωσα όμως τα στοιχεία μου στον οδηγό της μηχανής. Κάτι τέτοια περιστατικά δεν μπορούμε να τα αφήνουμε έτσιΚαλά έκανες, θα σε καλέσει η τροχαία για κατάθεση. Να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό ο ταρίφας να αρνηθεί (μπορεί να φέρει και ψευδομάρτυρες) ότι άλλαξε λωρίδα και προκάλεσε το ατύχημα. Θα αποφασίσει το δικαστήριο.
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
επειδη σε λιγο καιρο θα βγαλω διπλωμα για να δουλευω καμια φορα το ταξι να με συνχωρητε αμα ρωτησω πως παμε στη τοποθεσια σας γιατι δυστυχως δε ξερω τους δρομους και πολυ καλα αν και εχουμε gps αλλα και παλι με ψιλοανχωνει που δεν ξερω καλα τους δρομουςΑν μάθεις τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και τους γνωστότερους κεντρικούς δρόμους κάθε περιοχής, μετά το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι καλή αίσθηση προσανατολισμού και θα εξοικειωθείς γρήγορα. Σίγουρα πλέον με τα GPS, NAVI κτλ είναι πολύ ευκολότερο να πας σωστά στον προορισμό σου.
Τώρα αν κάνεις και καμιά ερώτηση στον επιβάτη πως να κατευθυνθείς σωστά στον προορισμό, δεν είναι και τόσο τρομερό. Με το καλό να βγάλεις το δίπλωμά σου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
επειδη σε λιγο καιρο θα βγαλω διπλωμα για να δουλευω καμια φορα το ταξι να με συνχωρητε αμα ρωτησω πως παμε στη τοποθεσια σας γιατι δυστυχως δε ξερω τους δρομους και πολυ καλα αν και εχουμε gps αλλα και παλι με ψιλοανχωνει που δεν ξερω καλα τους δρομους
Αν μάθεις τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και τους γνωστότερους κεντρικούς δρόμους κάθε περιοχής, μετά το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι καλή αίσθηση προσανατολισμού και θα εξοικειωθείς γρήγορα. Σίγουρα πλέον με τα GPS, NAVI κτλ είναι πολύ ευκολότερο να πας σωστά στον προορισμό σου.
Τώρα αν κάνεις και καμιά ερώτηση στον επιβάτη πως να κατευθυνθείς σωστά στον προορισμό, δεν είναι και τόσο τρομερό. Με το καλό να βγάλεις το δίπλωμά σου.
με πλοήγηση μέσω του gps θα σε καθοδηγεί αυτό. Δεν θα χρειάζεται καν να το κοιτάξεις. Εάν δεις όλοι οι ταξι-μεν έχουν τέτοιο πλέον. Είναι τεράστια ευκολία. Και είναι κ σχετικά προσιτά.
-
επειδη σε λιγο καιρο θα βγαλω διπλωμα για να δουλευω καμια φορα το ταξι να με συνχωρητε αμα ρωτησω πως παμε στη τοποθεσια σας γιατι δυστυχως δε ξερω τους δρομους και πολυ καλα αν και εχουμε gps αλλα και παλι με ψιλοανχωνει που δεν ξερω καλα τους δρομουςφίλε επειδή ο πατέρας μου είναι ταξιτζής κι εγώ παλιά το έπαιρνα, καλύ επιτυχία...
αλλά ένα gps χρειάζεται... θα τα βγάλεις τα λεφτά του μετά
-
μαθαινω απο τα παραπονα των αλλωνΜπράβο!!! Μακάρι όλοι να είχαν αυτήν την αντίληψη.
Ελπίζω να σε πετύχω αν χρειαστώ ποτέ ταξί.
-
ευτυχως εχουμε ενα πολυ καλο gps το τιβο δυστυχως δεν θα δουλευω πολλες ωρες τουλαχιστον στην αρχη καποια στιγμη θα παρουμε και το καινουριο οκταβια με 140 αλογα και dsg κιβωτιο νταξει αυτο θα ευχαριστιεμαι να το οδηγαω
-
Σήμερα ένας ταξιτζής σταματημένος στην κίνηση έκανε όσο μπορούσε στην άκρη και μου έκανε νόημα να περάσω ανάμεσα με τη μηχανή, χωρίς καν να το επιδιώξω.
Υπάρχει ελπίδα τελικά...
-
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΑΞΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ. ΠΑΡΑΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΤΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.
ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 5 ΕΥΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑΞΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΡΕΣΤΑ?
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΑ`ΧΕΤΕ? -
οι ταριφοσκυλοι ειναι απανταχου της υδρογειου οι ιδιοι (οτι επιθετο συμπληρωστε),
με εχουν κλεψει σε ΗΠΑ Ny, σε πορτογαλια ABrandes, σε ισπανια burgos σε αγγλια bath και σε ενα σωρο αλλα μερη, εγω ταεχω με ολα τα παρασιτικα επαγγελματα και το εχω ξαναπει ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ειναι Τσιμπουρια. -
ΦΙΛΕ AMMOPHILA,
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ? ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ? -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
ΦΙΛΕ AMMOPHILA,
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ? ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ?απλουστατο
στην επιστροφη παλι με ταξι η ταριφα ηταν το 1/10 της αρχικης διαδρομης και αυτο φυσικα για το ιδιο σημειο (αναχωρηση παντα αεροδρομιο τοπος ενδιαφεροντος επιστροφη στο ιδιο αεροδρομιο) διαφορα 1/10 -
ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΛΜ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ?
-
Ο ΑΜΜOPHILA... ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ
-
Ίσως γιατί δεν είναι συνδεδεμένος στο φόρουμ.
-
μιας και τιθεται θεμα περιεργειας , να οριστε το τελευταιο , πορτογαλλια αεροδρομιο λισαββωνας portela
2/6 δευτερα προς πλατεια εμπορειου praca do commercio αποσταση max 6-8 km τιμη 28 e .,το ταριφοσκυλομετρο ετρεχε σαν αστραπη στην παρατηρηση μου (στα ισπανικαγια την ταχυτητα που εγραφε) ο ταριφοσκυλας αρνηθηκε να σταματησει στη αστυνομια (που κυνηγαγε χασισια) στην πλατεια εμπορειου. Τον πληρωσα σαν θυμα που ειμαι ΑΛΛΑ στην επιστροφη απο το ιδιο σημειο προς το αεροδρομιο πληρωσα 9 ευρω, Πες μου αν θες και αλλες λεπτομερειες πχ αριθμο πινακιδας η και απο αλλες πολεις κλοπες. -
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Ο ΑΜΜOPHILA... ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕΘα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες