-
Δεν έχουμε φθηνό ταξί, έχουμε ΑΚΡΙΒΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Διπλές, τριπλές μισθώσεις, σε αφήνει στη γωνία γιατί δεν βολεύει τους άλλους επιβάτες και κινείται μόνο σε προκαθορισμένες διαδρομές (όπως τα λεωφορεία).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν έχουμε φθηνό ταξί, έχουμε ΑΚΡΙΒΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ....Να ωρέ μια κουβέντα που περιγράφει ΠΛΗΡΩΣ την κατάντια της κίτρινηγς φυλής...
Και που ν' αρχίσουμε εμείς της επαρχίας να σας περιγράφουμε τα 'κατορθώματα' αυτών των βρωμιάρηδων στις τουριστικές περιοχές μας...Μου κάθεται ΤΟΣΟ πολύ στο στομάχι αυτή η άτιμη φάρα που όποτε έρχομαι με πτήση από Ηράκλειο, προτιμώ να νοικιάσω αμάξι στο Ελ. Βενιζέλος παρά να τους αφήσω έστω και ένα σέντς...ΟΥΣΤ!!!
-
Σήμερα μπήκα σε ταξί μετά από πολύυυ καιρό. Αν εξαιρέσουμε ορισμένα προσπεράσματα της κακιάς ώρας από τα δεξιά, δεν ήταν άσκημα. ΟΜΩΣ...
βρήκα στην τσέπη του καθίσματος του συνοδηγού το περιοδικό του ταρίφα!
Και το φωτογράφησα!Τα θεσμικά αιτήματα και ο καημός του πτωχού πλην τίμιου και φιλότιμου επαγγελματία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα θεσμικά αιτήματα και ο καημός του πτωχού πλην τίμιου και φιλότιμου επαγγελματία.
Άντε, να ζητήσουν να τους επιτραπεί η κυκλοφορία και στις σήραγγες του μετρό όταν -καλή ώρα- γίνει. Να κάνουν και καθιστική διαμαρτυρία στις ράγες μάλιστα!
Το αστείο στο πανώ είναι το πως αναφέρει τις λεωφορειολωρίδες ως σκέτο 'λωρίδες'. Εμ βέβαια, γιατί αν έλεγαν τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, θα ήταν πασιφανές πόσο τραγικά ηλίθια είναι τα αιτήματα τους. Μήπως να ζητήσουν και να περνάνε τα φανάρια με κόκκινο; Θα βγαίνει πιο γρήγορα το μεροκάματο έτσι, θα εξυπηρετείται ταχύτερα και το κοινό... (Ι4 TDΙ) -
Το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών παρουσίασε μια σειρά μέτρα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων, σύμφωνα με τα οποία τα επαγγελματικά οχήματα ταξί θα πρέπει να πληρούν κάποιες νέες προδιαγραφές από το 2009 και εξής.
Συγκεκριμένα:
*** Ο πελάτης θα πρέπει να μπορεί να καλέσει ταξί στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό του
- Οι διαδρομές θα μπορούν να πληρώνονται μέσω πιστωτικής κάρτας
- Χρήση συστήματος προσδιορισμού θέσης σε όλα τα ταξί
- Τα ταξί θα πρέπει να διαθέτουν σύστημα πλοήγησης και κλιματισμό
- Δημιουργία τετραψήφιου αριθμού για την κατάθεση παραπόνων**
Τα μέτρα αυτά υποδέχτηκαν με καταρχήν σύμπνοια οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, αν και τόνισαν ότι χρειάζεται περισσότερη και πιο ενδελεχής εξέταση των νέων μέτρων και προτάσεων.
Μετά την συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, ο υπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων:
«...πρώτα απ’ όλα, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα «call –center» με τετραψήφιο αριθμό στον οποίο θα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι επιβάτες ώστε να καταγράφονται εκεί τα παράπονά τους και στη συνέχεια να υπάρχει ταξινόμηση και διαχείριση των παραπόνων σε σχέση με τις αρμόδιες, κάθε φορά, υπηρεσίες.»
Σε σχέση με τη δυνατότητα κλήσης ταξί μέσω SMS είπε τα εξής:
«...συμφωνήσαμε για κάτι, το οποίο νομίζω είναι επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα ταξί, με τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα. Βάζουμε την τηλεματική στα ταξί. Αυτό σημαίνει ότι με επιδότηση, από την «Κοινωνία της Πληροφορίας», θα δημιουργηθεί ένα κέντρο το οποίο θα αφορά τα ταξί όλης της Ελλάδας, από το οποίο θα υπάρχει συνολική παρακολούθηση και διαχείριση της κυκλοφορίας με ηλεκτρονικό τρόπο, των ταξί σε ολόκληρη τη χώρα...»
Ερωτηθείς σχετικά με το εάν τα νέα αυτά μέτρα θα φέρουν και αυξήσεις στα τιμολόγια, ο υπουργός διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα άλλα, η λειτουργία του κλιματιστικού εφόσον το ζητήσει ο πελάτης θα είναι στο εξής υποχρεωτική, χωρίς επιπλέον χρέωση. Σύμφωνα με τον υπουργό, ο νέος κανονισμός λειτουργίας των ταξί θα τεθεί σε ισχύ από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους το αργότερο, καθώς το σχετικό νομοσχέδιο από το υπουργείο έχει ήδη καταρτιστεί.
Από την πλευρά των επαγγελματιών αυτοκινητιστών ταξί, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Όλα αυτά που σήμερα συζητήσαμε και είναι έτοιμα χρόνια, θεωρούμε ό,τι έπρεπε να έχουν γίνει. Αλλά και τώρα που γίνονται θεωρούμε ότι θα αποδώσουν στον κλάδο ο οποίος θα αισθανθεί ασφάλεια. Θα εκλείψει το θέμα ληστειών και δολοφονιών και άλλα διότι με το GPS, όπως γνωρίζετε, που έχει εφαρμοστεί από την εποχή του Δημάρχου Ν. Υόρκης του Τζουλιάνι, το είχαμε φέρει, είχαμε κάνει και σχετική ημερίδα αλλά δεν υπήρχε η πολιτική βούληση να προχωρήσουμε.»
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=212089 -
Καλό πάντως αυτό με την πιστωτική διότι έτσι δεν θα ψάχνουν μια ώρα για 'ρεστα' (ειτε έχουν είτε δεν έχουν....)
-
- Τα ταξί θα πρέπει να διαθέτουν σύστημα πλοήγησης και κλιματισμό
- Καλά ρε φιλαράκι, να βάλουμε αιρκοδίσιο για 10 λεπτά απόσταση; Άνοιξε το παράθυρο - ΟΧΙ ΕΣΥ, ΕΓΩ! Θα το χαλάσεις!
Και το ζιπιές τί να το κάνουμε; Να μας λέει 'τράβα από 'δω κι εκεί';;;; Και πώς θα εξυπηρετήσουμε την κυρία που πάει ΚΤΕΛ; Θα μας τρελάνει στις ειδοποιήσεις ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ πάμε ανάποδα! Ή ξέρει ένα μηχάνημα όσα έχω μάθει εγώ 20 χρόνια στους δρόμους;;
-
-
Αυτό με το SMS και το κέντρο ελέγχου συνιστά κάπως παραβίαση απορρήτου μετακινήσεων ή όχι ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το ζιπιές τί να το κάνουμε; Να μας λέει 'τράβα από 'δω κι εκεί';;;; Και πώς θα εξυπηρετήσουμε την κυρία που πάει ΚΤΕΛ; Θα μας τρελάνει στις ειδοποιήσεις ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ πάμε ανάποδα! Ή ξέρει ένα μηχάνημα όσα έχω μάθει εγώ 20 χρόνια στους δρόμους;;
Στη Θεσσαλονίκη πάντως τα περισσότερα ταξί έχουν πια GPS ...συνήθως σβηστό!
Αυτό με το SMS και το κέντρο ελέγχου συνιστά κάπως παραβίαση απορρήτου μετακινήσεων ή όχι ;
Υπάρχει νομικά τέτοιο πράγμα (απόρρητο μετακινήσεων); Αν έχεις καρτοκινητό και πληρώνεις με μετρητά είναι πολύ ασφαλές. Αν έχεις συμβόλαιο και πιστωτική όμως, μπορούν να συνδέσουν όνομα με αριθμό τηλεφώνου, ακόμα χειρότερα διαδρομή (ώρα-μέρα) και ακόμα πιο χειρότερα ιστορικό μοτίβο διαδρομών...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
δεν ανέχεσαι τις μουσικές προτιμήσεις του εκάστοτε θεριακλή (λέγε με και Derti FM - να πεθάνουν οι γυναίκες να ΠΕΘΑΝΟΥΝΕΕΕ!),Εγώ πάντως βάζω Red FM.
-
Χτες κατα τις 10 και κατι το βραδυ εφτασα πειραια με το καραβακι. Ενας φιλος που ηταν μεσα στην παρεα, μου λεει μην παρεις ταξι απο το λιμανι (δεν ειχε ετσι και αλλιως) παμε μεχριτο δημοτικο θεατρο μαζι (μενει εκει διπλα) που εχει πιατσα να το παρεις απο εκει. Δεν μαμιεται λεω παμε, (αν και κουρασμενος απο ενα πολυ πιεσμενο σχεδον 2μερο στην σιφνο κουβαλοντας πραγματα κλπ) φτανουμε στην εν λογο πιατσα, και λεω βλεπω οτι ολα τα ταξι ειχα σβηστο σημαιακι, που πας με ρωταει ενας λεχριτης Ν. Σμυρνη και μετα βουλα του απανταω, Αααααααααααααα, θα πας στην απεναντι πιατσα μου λεει, εδω παμε μονο προς ταδε και ταδε μερος! Καλα υπαρχει πιατσα μονο για συγκεκριμενο μερος? Ναι μου λεει, απο την αντιθετη κατευθυνση πηγαινουν οι συναδελφοι απεναντι, καλα του λεω πλακα μου κανεις? Πρωτη φορα το ακουω αυτο σε πιατσα. Απεναντι μου λεει ειναι η κανονικη πιατσα εδω ειναι ατυπη πιατσα. Δλδ εδω ειναι απλα σταθμευμενα ταξι στην ουσια που περιμενουν πελατη,ε? Ναι μου λεει.
Δεν γαμιεται λεω, ειμουνα και ταλαιπωρημενος κουβαλουσα και βαλιτσες, κοιταω τον φιλο μου, του λεω εδω το σημειο ειναι η πιατσα του Δ. Θεατρου? Μου απανταει θετικα, και περνω με το κινητο μου το 100, το οποιο γαμοκινητο μου, δεν κανει την συνδεση (παραλληλα περπατουσα να παω προς την κανονικη πιατσα) δεν γαμιεται λεω....παρανομο ξεπαρανομο, μπορει να εχουν κανει κατι τετοιο αν οντως ειναι απεναντι η κανονικη πιατσα και να εχουν χωρισει τις κατευθυνσεις μεταξυ τους γιατι δεν χωρανε πολλα ταξι στην κανονικη πιατσα.
Φτανω στην κανοπνικη πιατσα....κανενα ταξι....επι 5 λεπτα ουτε ενα ταξι!!!! Βρισκω ενα μαλακα αλλοδαπο με τα χιλλια ζορια, ο οποιος μπορουσε να με παει μεχρι Ν. Σμυρνη και οχι να με παει και στη βουλα (δε γαμιεται λεω παλι θα με πεταξει η κοπελα μου σε μια πιατσα για να μην την ταλαιπωρω) ο αλλοδαπος αφου ψαρευε πελατες σε σημειο να παιζει φωτα και να κοβει σχεδον τελειως σε ατομα που απλα περιμεναν να περασουν το δρομο, αφου οδηγει σα μαλακας πηγαινοντας αρκετα γρηγορα στα κολοστενα, και αφου φρεναρε ενα ζωο μπροστα μας που δεν ειχε βγαλει φλας για να στριψει και παραλιγο να τον φιλουσαμε απο πισω, του λεω, δεν πας πιο σιγα για φτασουμε?
Πιο σιγα παει για να φτασουμε???? Πιο γρηγορα παει πρεπει.
Οχι ρε φιλε, πιο σιγα να πας για να φτασουμε σιγουρα, αν πας πι ογρηγορα θα με πας στο ΚΑΤ!
Καπου εκει χρειαστηκε 4-5'' να καταλαβει τι εννοουσα...αμα εισαι οδηγος δεν εχεις προβλημα (να που επεσα και στον αλβανο χερα)
Καλα δεν θα πιασουμε και κουβεντα, κοψε ταχυτητα και πηγαινε συμφωνα με τον ΚΟΚ.
Εγω ειμαι οδηγος μην φοβασε
Νομιζεις οτι εισαι αλανθαστος? του λεω? (σε εκεινο το σημειο κρατηθηκα πολυ να μην τον αρχισω στις παναγειες, που συζητουσαμε τα αυτονοητα)Με τα πολλα αφου κοντεψαμε να χασουμε ολες τις εξοδους προς Ν.Σμυρνη απο Συγγρου, φτασαμε επι τελους, και με πηγε η γυναικα στην πιατσα στο μετρο της δαφνης, ο ταριφας ηταν ενας τυπακος γυρω στα 50, ναυτικος ο οποιος ειχε και ενα gps, και μου εδειχνε μετα απο κουβεντουλα, πως παιζει το ενα προγραμμα που εχει και πως το αλλο, τον ειδοποιουσε για καμερες κλπ. Του αφησα και τιπ 70 λεπτα (νταξ δεν εκανε και την τυχη του, απλα οταν καποιος δεν ειναι καριολης, και κανει τη δουλεια του σωστα των ανταμοιβω με τον τροπο μου και με το πορτοφολι που εχω)
2 αποριες λοιπον, Αυτη η γαμημενη η πιατσα, ειναι κανονικη η οχι? Απο οτι ειδα την αλλη πιατσα οντως ειναι μικρη, αλλα δεν παιζει με τπτ να την εχουν χωρισει και να παιρνει η μια τα νοτια και η αλλη τα αλλα δρομολογια, απλα δεν ηταν καλη κουρσα η διαδρομη μου. Δευτερη απορια, ο αλβανοταριφας δεν ζητησε λεφτα για τις βαλιτσες....κιλα δεν ξερω αν ηταν πανω απο 10 η καθεμια, αλλα κοντα στα 20 ηταν και οι 2 μαζι....δεν επρεπε να μου ζητησει καποια € παραπανω για τις βαλιτσες?
Α....το χειροτερο απο ολα ειναι οτι μου ειμαι ο φιλαρακος που μενει πειραια σημερα, οτι το τμημα ειναι 50 μετρα απο την ατυπη πιατσα....αν το ηξερα θα ειχα παει στανταρ.
-
Στο Δημοτικό Θέατρο υπάρχουν όντως 2 πιάτσες. Η μία (η πιο κοντινή προς το λιμάνι, πάνω στον φαρδύ δρόμο, την Ηρ. Πολυτεχνείου, λοξά απέναντι από το Δημ. Θέατρο) είναι όντως άτυπη, αλλά πάντα έχει ταξί. Η άλλη, στο στενό δρόμο, λοξά απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου, είναι όντως κανονική πιάτσα, έχει και πινακίδα, όμως δεν βρίσκεις ταξί εκεί όσο συχνά βρίσκεις στην άτυπη πιάτσα.
Το θέμα είναι ότι αυτό που σου είπαν περί κατεύθυνσης ήταν παπαριά. Το παίρνεις το ταξί, στρίβει ο ταρίφας αριστερά στα 200 μέτρα και πηγαίνει προς Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μου φαίνεται ότι επειδή σε είδαν με βαλίτσες, κατάλαβαν ότι απέφυγες (πολύ σωστά) τους αλητήριους που παρκάρουν στο λιμάνι [και μάλιστα παράνομα, έξω από το λιμάνι στη λεωφορειολωρίδα] και λόγω 'συναδελφικής αλληλεγγύης' σε ταλαιπώρησαν για να μην το ξανακάνεις...
Επίσης, το να πήγαινες στην αστυνομία δεν θα σε βοηθούσε ιδιαίτερα, γιατί ο ταρίφας μπορεί να ισχυριστεί ότι περιμένει πελάτη, έστω και παρκαρισμένος παράνομα. Επομένως άρνηση μίσθωσης δεν υφίσταται (δήθεν).Μια λύση θα ήταν να στηθείς στη Β. Γεωργίου (το δρόμο διπλής κατεύθυνσης που ανηφορίζει από το λιμάνι προς το Δημ. Θέατρο) απέναντι από τη μεγάλη εκκλησία που βρίσκεται εκεί (Αγ. Τριάδα) και να περιμένεις στη στάση των λεωφορείων. Όλο και κάποιος θα σταμάταγε γιατί εκεί παίζει άλλη λογική (αν δεν τον πάρω εγώ, θα πάρει λεωφορείο και θα χαθεί η κούρσα ).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
δεν ανέχεσαι τις μουσικές προτιμήσεις του εκάστοτε θεριακλή (λέγε με και Derti FM - να πεθάνουν οι γυναίκες να ΠΕΘΑΝΟΥΝΕΕΕ!),
Εγώ πάντως βάζω Red FM.
πσσσ και ροκάς και ταρίφας...δεν πάνε αυτά μαζί. Πέσμου ότι βάζεις και αρκουδίσιο ζι-πι-ες...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
**Υπάρχει νομικά τέτοιο πράγμα (απόρρητο μετακινήσεων); **Αν έχεις καρτοκινητό και πληρώνεις με μετρητά είναι πολύ ασφαλές. Αν έχεις συμβόλαιο και πιστωτική όμως, μπορούν να συνδέσουν όνομα με αριθμό τηλεφώνου, ακόμα χειρότερα διαδρομή (ώρα-μέρα) και ακόμα πιο χειρότερα ιστορικό μοτίβο διαδρομών...
νομίζω πως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν ανέχεσαι τις μουσικές προτιμήσεις του εκάστοτε θεριακλή (λέγε με και Derti FM - να πεθάνουν οι γυναίκες να ΠΕΘΑΝΟΥΝΕΕΕ!),
Εγώ πάντως βάζω Red FM.
πσσσ και ροκάς και ταρίφας...δεν πάνε αυτά μαζί. Πέσμου ότι βάζεις και αρκουδίσιο ζι-πι-ες...
Ναι, αμέ!
Στέλιο, παπαριές σου έλεγε ο ταρίφας, 200%. Θέμα κετεύθυνσης απλά ΔΕΝ υφίσταται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Δημοτικό Θέατρο υπάρχουν όντως 2 πιάτσες. Η μία (η πιο κοντινή προς το λιμάνι, πάνω στον φαρδύ δρόμο, την Ηρ. Πολυτεχνείου, λοξά απέναντι από το Δημ. Θέατρο) είναι όντως άτυπη, αλλά πάντα έχει ταξί. Η άλλη, στο στενό δρόμο, λοξά απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου, είναι όντως κανονική πιάτσα, έχει και πινακίδα, όμως δεν βρίσκεις ταξί εκεί όσο συχνά βρίσκεις στην άτυπη πιάτσα.
Το θέμα είναι ότι αυτό που σου είπαν περί κατεύθυνσης ήταν παπαριά. Το παίρνεις το ταξί, στρίβει ο ταρίφας αριστερά στα 200 μέτρα και πηγαίνει προς Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού. Μου φαίνεται ότι επειδή σε είδαν με βαλίτσες, κατάλαβαν ότι απέφυγες (πολύ σωστά) τους αλητήριους που παρκάρουν στο λιμάνι [και μάλιστα παράνομα, έξω από το λιμάνι στη λεωφορειολωρίδα] και λόγω 'συναδελφικής αλληλεγγύης' σε ταλαιπώρησαν για να μην το ξανακάνεις...
Επίσης, το να πήγαινες στην αστυνομία δεν θα σε βοηθούσε ιδιαίτερα, γιατί ο ταρίφας μπορεί να ισχυριστεί ότι περιμένει πελάτη, έστω και παρκαρισμένος παράνομα. Επομένως άρνηση μίσθωσης δεν υφίσταται (δήθεν).Μια λύση θα ήταν να στηθείς στη Β. Γεωργίου (το δρόμο διπλής κατεύθυνσης που ανηφορίζει από το λιμάνι προς το Δημ. Θέατρο) απέναντι από τη μεγάλη εκκλησία που βρίσκεται εκεί (Αγ. Τριάδα) και να περιμένεις στη στάση των λεωφορείων. Όλο και κάποιος θα σταμάταγε γιατί εκεί παίζει άλλη λογική (αν δεν τον πάρω εγώ, θα πάρει λεωφορείο και θα χαθεί η κούρσα ).
Μα καλα.....5-6 ταριφες παρανομα παρκαρισμενοι περιμενουν πελατη? Ελεος, εκτος αν τα εχουν κανει πλακακια με τους μπατσους. Τελος παντων ετσι και αλλιως σπανια παιρνω ταξι (μπορει και να περασει ενας χρονος και να μην μπω μεσα στους σιχαμενους) οποτε δεν με πολυνοιαζει για το 'μαθημα' που μου εδωσαν, περασε και δεν ακουμπησε.
-
Εγώ πάντως όταν γύρισα με το καράβι από Σαντορίνη, έχωσα τον αδερφό μου να έρθει να με πάρει με το εταιρικό του.
Το τι γινόταν στο λιμανι δε λέγεται. Οι παλιομαλακες ειχανε κλείσει 2 λωρίδες μπροστά απ' το λιομάνι και όχι μόνο 1, δλδ διπλοπαρκαραν κιολας(!), και κατέβαιναν κατω και πηγαιναν αναμεσα στον κοσμο και ψάρευαν για κούρσα... πρέπει να μας μίλησαν τουλάχιστον 5-6 μαλακες ταριφες μεχρι να βρω τον αδερφο μου που ειχε στριψει 500 μετρα παρακάτω για να μην ενοχλεί!
'Παιδια, ψαχνετε ταξι??' Ρε καραγκιόζη, αμα έψαχνα δε θα το έλεγα? -
Ξέρεις ποια είναι η πλάκα? Ο κόσμος τους έχει βαρεθεί τόσο πολύ που μου έχει τύχει να είμαι απλά περαστικός από εκεί και αντί να πάνε να μπουν σε έναν από τους πολλούς άδειους που είναι σταματημένοι (σε πιάτσα δεν κάθομαι ΠΟΤΕ), να μου κάνουν σήμα εμένα.
Μάλιστα μια φορά είπα 'γιατί δεν παίρνετε έναν από αυτούς που περιμένουν' και η απάντηση ήταν μια απαξιωτική κίνηση του στυλ 'έλα μωρέ με τους μαλάκες'. -
Σήμερα το βράδυ στις 10 στον πειραιά,καθόμουνα στο αμάξι περιμένοντας δικό μου άνθρωπο απο κυκλάδες,αραγμένος παράλληλα και δίπλα απο τα ταξί (στην πιάτσα),για κάμποση ώρα απορούσα πως έπαιρνε ο καθένας απο έναν μόνο πελάτη με τη σειρά,χωρίς να φωνάζει ή να ψαρεύει άλλον και χωρίς να διαλέγει...
βγήκα και ήταν κάποιος ΄(με πολιτικά )μπροστά στο πλάι της σειράς και ένας ανέμεσα στην ουρά τον ταξί που τσακώνωνταν και βρίζονταν με όποιον ταξιτζή είχε διαφωνία με την κατάσταση και δοκίμαζε να φωνάξει ή να ψαρέψει.Μάλιστα όταν κάποιος ταξιδιώτης (έξω απο τη σειρά)ρώτησε για κάποιον προορισμό και αν θα τον πάει κάποιος,τον παρέπεμψε στη ουρά και όταν θα έφτανε η σειρά του θα τον πήγαινε όπου ήθελε.Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να ήταν αυτοί??? (παίζει απο το σωματείο τους? άνθρωποι απο το λιμάνι? η κάτι άλλο?)
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες