-
Μετα απο φρενα πανικου απο ταριφα (τα γνωστα) για να παρει πελατη
απο τερμα αριστερα τερμα δεξια (και παλι τα γνωστα) στον χιλιοστο
προλαβαινω κια φρεναρω μου λεει ο τριμ@λ@κ@ς......Μενω με το στομα ανοιχτο (λαλακας δλδ)..........τωρα τι να του πεις??????
-
Ο χρήστης kostast1 έγραψε:
προλαβαινω κια φρεναρω μου λεει ο τριμ@λ@κ@ς......
τωρα εχουν ABS...!!!!!!!!!!!!!!!!>
Μενω με το στομα ανοιχτο (λαλακας δλδ)..........τωρα τι να του πεις??????Θηκη με αυγα στην κονσολα επειγοντως
-
Ο χρήστης kostast1 έγραψε:
προλαβαινω κια φρεναρω μου λεει ο τριμ@λ@κ@ς......
τωρα εχουν ABS...!!!!!!!!!!!!!!!!>
Μενω με το στομα ανοιχτο (λαλακας δλδ)..........τωρα τι να του πεις??????Αμα μαθει και για τον αεροσακο και την μικτη ασφαλιση την πατησαμε
-
Οδηγαρες εσεις ....
-
Kαλύτεροι από πολλούς ταρίφες, όχι τέλειοι φυσικά.
-
μπήκε η μητέρα μου σε ταξί.
διάλογος:
Μητ- Δεν έχει ζώνη να βάλω το ταξί;
Ταξ- Οχι.
Μητ- Γιατί;
Ταξ- Δεν μου αρέσουν ασιθητικά και τις έβγαλα;
Μητ- Και αν σας γράψει η τροχαία;
Ταξ- Δεν μας γράφουν εμάς, εσάς όμως εάν με σταματήσουν θα σας γράψουν!
Μητ- -
πριν κανένα μήνα μπήκα σε ταξί μπροστά κ έβαλα τη ζώνη με το που κάθισα...
με κοιτά ο ταξιτζής κ μου λέει:
-μένεις στο εξωτερικό?
-όχι
-γιατί με παραξένεψε πολύ που έβαλες τη ζώνη. μόνο κάποιοι ξένοι το κάνουν αυτό.
κ του λέω την τρομερή ατάκα...
-γνώρισα μερικές τουρίστριες κ μου έμαθαν 'άλλα' κόλπα...!
κ φυσικά γέλασε...
καλός τυπάς ήταν πάντως... ευγενικός... -
εμένα πάντως χτες ένας ταρίφας μου ζήτησε να φορέσω ζώνη
Βέβαια μετά κατάλαβα γιατί, και δεν ήταν για το πρόστιμο -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μπήκε η μητέρα μου σε ταξί.διάλογος:
Ταξ- Οχι.
Μητ- Γιατί;
Μητ-Ναι, αμα δεν φοραγε πελατης ζωνη επειδη ο ταξιτζης τις εχει αφαιρεσει, τον πελατη θα γραψουν. Να εισαι σιγουρος. Δεν θα ξεσκισουν τον ταξιτζη, οχι καλε (προυποθετει μπατσους που ενδιαφερονται να κανουν σωστα την δουλεια τους).
-
δεν ασχολειται κανεις μαζι τους...γιαυτο ειναι ετσι.. (οσοι ειναι)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μπήκε η μητέρα μου σε ταξί.
διάλογος:
Ταξ- Οχι.
Μητ- Γιατί;
Μητ-Ναι, αμα δεν φοραγε πελατης ζωνη επειδη ο ταξιτζης τις εχει αφαιρεσει, τον πελατη θα γραψουν. Να εισαι σιγουρος. Δεν θα ξεσκισουν τον ταξιτζη, οχι καλε (προυποθετει μπατσους που ενδιαφερονται να κανουν σωστα την δουλεια τους).
Εύχομαι να τον σταματήσουν τον καργι*λη και να του το χώσουν το πρόστιμο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μπήκε η μητέρα μου σε ταξί.διάλογος:
Ταξ- Οχι.
Μητ- Γιατί;
Μητ-Έπρεπε να κατέβει κάτω επί τόπου.-
Καθίκια -
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί 9 στους 10 κάφρους, όταν ξεκινουν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ενώ έχουν τα alarm να αναβοσβήνουν ότνα είναι σε στάση...... ξεκινούν με αναμένα τα alarm αντί να βγάλουν αριστερό φλας και κλείνουν το κενό που υπολογίζεις ότι υπάρχει οταν ήταν σταματημένοι ερχόμενοι κατά πάνω σου σαν να μην τρέχεο τίποτα!!!!!!!!!!!
-
Δεμ μπορει να ξεγελαστηκα τοσο αλλα να.Ειδα Ινδο ( η Πακιστανο ) ταριφα.
Δεν ειμαι σιγουρος,ξερετε μια φευγαλεα ματια στο προσπερασμα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεμ μπορει να ξεγελαστηκα τοσο αλλα να.Ειδα Ινδο ( η Πακιστανο ) ταριφα.
Δεν ειμαι σιγουρος,ξερετε μια φευγαλεα ματια στο προσπερασμα.New York City γίναμε ναούμ'
-
Hμουν σε καταστημα φιλου για εγκαινια
Σε καποια στιγμη, σταματαει ταριφας χυμα εξω απο το μαγαζι, και ζηταει αναψυκτικο
Καποιος βλακας του δινει, και κοιτοντας βλεπω οτι απο πισω του εχει δημιουργηθει ουρα 15 αυτοκινητων
Ο ταριφας με το πασο του επιασε και κουβεντουλα
Ο ιδιος βλακας να του απανταειΕγω να κραταω το κεφαλι μου κουνοντας το......
-
Απο λαδαδικα παιρνω ταριφα για να παω σπιτι μου
Ταξι ενα ερειπιο Μερκεντε Ε,το προηγουμενο,αλλα ταλαιπωρημενο,μεσα εξω
Ο οδηγος ομως εκπληξη
Αν και η αποσταση δεν υπερεβει σε κοστος την ελαχιστη χρεωση,ηταν κοντινη,δεν δυσανασχετησε καθολου,φορουσε τη ζωνη του,ηταν ευγενικος,και στο φιναλε μου ζητησε 2.5Ε και οχι 3.00 που ζητανε αντι του 2.70.
οπως θα πρεπει να ειναι ενας σωστος επαγγελματιας
Αλλα επειδη στην Ελλαδα δεν εχουμε συνηισει σε τετοιυς ταριφες μας φαινεται κατι το διαφορετικο -
Ερωτηση (χτες μπηκα σε ταξι μετα απο 4 χρονια):
Προσπαθουσα να γυρισω απο Ασπροπυργο και βρηκα ενα ραδιοταξι που πηγαινε κατοπιν απλης κλησης (οχι ραντεβου) να παραλαβει καποια κυρια για να την παει Περιστερι. Επειδη δεν προβλεποταν να περασει αλλο ταξι για το υπολοιπο της ημερας (περιεργη περιοχη), το πηρα για να φτασω τουλαχιστον μεχρι το Περιστερι. Μεσα στο ταξι υπηρξε η εξης συζητηση για το τι πρεπει/μπορει να χρεωσει εξτρα ο ταξιτζης οταν τρεχει στου διαολου την μανα για να παρει πελατη μετα απο κληση (εμενα δεν με αφορουσε γιατι δεν ειχα καλεσει εγω το ραδιοταξι οποτε απλα παρακολουθουσα).
Καλεις ραδιοταξι στον Ασπροπυργο. Οπως ξερουμε η κληση ραδιοταξι εχει εξτρα χρεωση η οποια ειναι συγκεκριμενη (2,5 ή 3 ευρω?) βασει τιμοκαταλογου. Η ταριφας ελεγε στην πελατισσα - χωρις να το εφαρμοζει η ιδια - οτι καποια ραδιοταξι οταν πηγαινουν στον Ασπροπυργο επειδη τους καλεσαν, βαζουν το ρολοι να γραφει απο το Δαφνι, κατα την εξοδο απο την Αθηνα, και συμφωνουσε η ταξιτζου ΚΑΙ η πελατισσα οτι ειναι λογικο και επιτρεπεται/προβλεπεται. Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο αυτο?
ΥΓ Ταξιτζου= ταριφας+γυναικα...Ποσες χριστοπαναγιες εριξα απο μεσα μου...
-
Μερικες φορες απορω πως καταφερνω και κραταω την ψυχραιμια μου και παραμενω ευγενικος...Ακουστε τι εγινε.
Παιρνω χθες στις 2 και μιση το πρωι,ταξι απο το αεροδρομιο για Μαρουσι,μεσω Α.Ο.Η συγκεκριμενη διαδρομη ,τη συγκεκριμενη ωρα,μου ερχεται γυρω στα 24 Ευρω με το ταξιμετρο,αλλα οι περισσοτεροι ταξιτζηδες ζηταν περιπου 27 με 28,τα οποια και τα δινω χωρις προβλημα ,αν και κανονικα δε θα επρεπε,αλλα τελος παντων..
Φτανοντας χθες λοιπον στον προορισμο μου,και με το ταξιμετρο να γραφει 21,75 Ευρω, ο ταξιτζης μου λεει:' Αν μπορειτε γινετε να μου δωσετε 40 Ευρω?'Καγκελο εγω...Ξεπερνοντας το αρχικο σοκ,αρχιζω να του εξηγω ευγενικα και παντα μιλοντας του στον πληθυντικο,οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του τα δωσω και το οτι ειναι υπερβολικα τα λεφτα ενω εκεινος επεμενε ,ευγενικα οφειλω να ομολογησω,να του τα δωσω γιατι περιμενε πολυ ωρα στο αεροδρομιο!!!
Επισης μου ειπε οτι ,μου ζηταει τα λεφτα ευγενικα για να πιει ενα καφε και αυτος!!!
Τελικα του εδωσα 28 ευρω και εφυγα.Δεν του μιλησα καν ,ουτε γυρισα να τον κοιταξω...Κανονικα επρεπε να του δωσω οσα εγραφε το ταξιμετρο αλλα τελος παντων...Ρε παιδια ο νομος τι λεει?Δεν πρεπει να πληρωνουμε οτι λεει το ταξιμετρο?Τι ισχυει για το αεροδρομιο?Εχει καποιος τον κανονισμο??
-
Το τι οφείλεις να δώσεις το γράφει καθαρά το ταξίμετρο και η καρτέλα με τις επιπλέον χρεώσεις που υπάρχει αναρτημένη στο ταμπλό κάθε ταξί.
Η χρέωση για αεροδρόμια/λιμάνια/σταθμούς ΟΣΕ, για χειραποσκευές (άνω των 10 κιλών νομίζω), για τα διόδια Α.Ο.-Ε.Ο. κλπ είναι προκαθορισμένη και υπολογίζεται με απλή αριθμητική. Γιατί δεν του ζήτησες έκπτωση για να πιες ένα καφέ κι εσύ;
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες