-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
καλησπερα.....παιδια ειμαι κατοχος μιας μιτο,εχω 6000χιλιομετρα προχθες ελεγξα τα λαδια μου και ειχα μεχρι την μεση(λογω σκισηματος... .)αυτην την βδομαδα λεω να τα αλλαξω, να τα αλλαξω η να συμπληρωσω???αξιζει να τα αλλαξω μιας και απο την αντιπροσωπια μου χαν πει αλλαγη στο πρωτο σερβις.
Πρωτη αλλαγη για τα γρεζια το εκανες αν οχι αλλαξε τα οπωςδηποτε.
το φίλτρο λαδιού τί κάνει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θες να πεις οτι δεν εχουν παρουσιαστει προβληματα σε mito?δεν εχουν καλυφθει εγγυησεις?
δε νομιζω..
οσο για τη μοναδικοτητα τη σεβομαι, ομως και mito για παραδειγμα σιγα σιγα την παιρνει και η κουτση μαρια..
τι παει να πει αυτο? οτι δεν ειναι καλο αυτοκινητο ή οτι αν δε σου αρεσει δε θα τη παρεις?βρες αλλου αν θες και μπορεις το προβλημα των tsi,tfsi κτλ.. αυτα που λες υποδηλωνουν αδικαιολογητη προκαταληψη
προβληματα εχουν παρουσιαστει στην μιτο...οπως και με καθε αυτοκινητο το οποιο ειναι καινουργιο και εχει 'παιδικες ασθενειες'...καμια σχεση με αυτα που ειχαν την δεκαετια του 80 και απο τοτε πιπιλανε την ιδια καραμελα...
μιτο κυκλοφορουν ηδη αρκετες και θα κυκλοφορησουν ακομα περισσοτερες...αμα δεν κυκλοφορουσαν μιτο και γενικα αλφα...θα το κλεινανε το μαγαζι τους...αλλα δυσκολα θα δεις μιτο που θα ειναι εταιρικο αμαξι...
-
Φίλτατε Qsis 'πήρες' Evo σε εκκίνηση;! Λογικά το 10άρι εννοείς καθώς το 9άρι είναι πολύ πιο γρήγορο από το S3 (και δεν θα μιλήσω για το 6 Tommy Makinen που ήταν το ταχύτερο Evo από όλα σε ευθεία). Πάντως όπως και να έχει respect στο S3 και στα χέρια σου! Ρολαριστά πάντως μετράνε πολύ και οι σχέσεις. Το Evo έχει πολύ κοντό κιβώτιο και βοηθιέται. Από στάση που ξεκινάς με πολλές στροφές και ποτέ δεν πέφτεις κάτω από τις 5000 μετράει ο κινητήρας και το βάρος κυρίως και όχι τόσο το κιβώτιο, εκτός αν είναι τόσο θεόμακρο που σε βγάζει εκτός οφέλιμου φάσματος (εννοείται και ο οδηγός μετράει αλλά για λόγους σύγκρισης ας θεωρήσουμε ότι ο οδηγός είναι σταθερός και όχι μεταβήτός παράγοντας).
-
Ή κάνεις σωστή κόντρα (από στάση) ή δεν κάνεις καθόλου. Στο ρολλαριστό δεν παίζει κανένα σχεδόν ρόλο ο οδηγός (άντε να ξέρει να αλλάζει ταχύτητες) οπότε ποιό είναι το νόημα ?
Τα 4κίνητα είναι 4κίνητα αλλά ζυγίζουν και παραπάνω από τα 2κίνητα (βέβαια το Focus RS πάει 1470 κιλά )
-
με βλεπω να αλλαζω τα λαδια.να ειμαι υσηχος............
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
με βλεπω να αλλαζω τα λαδια.να ειμαι υσηχος............να τα αλλαξεις....αν τα αλλαζεις καθε 7500 χιλ περιπου η καθε 6 μηνες αν κανεις λιγοτερα χιλ. σε αυτο το διαστημα το μοτερ σου θα ειναι παντα σαν καινουργιο.
-
Ρε QSis μήπως ο οδηγός του Έβου ήταν ψιλόκουλομαρίας ?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ρε QSis μήπως ο οδηγός του Έβου ήταν ψιλόκουλομαρίας ?Γιατι ο QSis τι ειναι?
-
Για τι κοντρα μιλαμε EVO me S3 ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ή κάνεις σωστή κόντρα (από στάση) ή δεν κάνεις καθόλου. Στο ρολλαριστό δεν παίζει κανένα σχεδόν ρόλο ο οδηγός (άντε να ξέρει να αλλάζει ταχύτητες) οπότε ποιό είναι το νόημα ?Τα 4κίνητα είναι 4κίνητα αλλά ζυγίζουν και παραπάνω από τα 2κίνητα (βέβαια το Focus RS πάει 1470 κιλά )
για αυτο λεω οτι ειναι καλο να ανοιγεις ρολαριστα για να δεις πιο αυτοκινητο ειναι πιο γρηγορο οχι ποιος οδηγος ειναι καλυτερος
Γιατι ο QSis τι ειναι?
ησουν απλα τυχερος
και στην ευθεια μια χαρα σε πηραedit ξεχασα μια βασικη λεπτομερεια
ηταν 2 και ημουν μονος μου (αρα επιπλεον βαρος για το αλλο αυτοκινητο)
τελος το -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατι ο QSis τι ειναι?
ησουν απλα τυχερος
και στην ευθεια μια χαρα σε πηραΑυτο σου ελειπε Ασε που αν σε περναγα και στην ευθεια δεν θα μας πιστευε κανενας εδω μεσα....ειδικα ο realzeus
-
Vovlozeus... Απλά θα έλεγα ότι ο Γιώργος είναι κουλός...
-
Ωραίο τελικά το mito ... μέχρι να το οδηγίσεις...
Τι αποστειρωμένη αίσθηση είναι αυτή???? Τι σχέση έχει το mito με το ποίημα την 147???
Α ρε ιταλοί , σκατά τα κάνατε... -
Μην τα πετας ετσι αυτα εδω μεσα.....
-
ωχ πανικος
παντως βλεπω σιγα σιγα να αυξανονται στο δρομο.. το ειδα σε λευκο..
γενικα το λευκο γα***
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ωραίο τελικά το mito ... μέχρι να το οδηγίσεις...Τι αποστειρωμένη αίσθηση είναι αυτή???? Τι σχέση έχει το mito με το ποίημα την 147???
Α ρε ιταλοί , σκατά τα κάνατε...μην λες τετοια εδω γιατι οι ειδικοι στην αυτοκινηση θα σου πουν οτι ξερεις μονο απο playstation
οταν τα ελεγα αυτα οτι εχει τιμονι σαν να παιζεις palystation μ ειπαν οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου και οτι δεν ξερω και οτι ξερω μονο απο playstationυ.γ μαλλον δεν ξερω απο αισθηση μιας και ειχα rallye 8v χωρις υδραυλικο και εχω 16v με υδραυλικο
-
Σε σχεση με την 147 λεει ο ανθρωπος...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σε σχεση με την 147 λεει ο ανθρωπος...αααααααααααααα εχει δηλ καλλυτερη αισθηση σε τιμονι απο το fiesta και το 207???η ενα mini στις turbo και ακριβες εκδοσεις?????
ενταξει τοτε -
δηλαδη ειναι ή δεν ειναι καλο τελικα? μπερδευτηκα...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Σε σχεση με την 147 λεει ο ανθρωπος...
αααααααααααααα εχει δηλ καλλυτερη αισθηση σε τιμονι απο το fiesta και το 207???η ενα mini στις turbo και ακριβες εκδοσεις?????
ενταξει τοτεΔεν ξερω, δεν την εχω οδηγησει. Απλα αναπαραγω το νοημα των γραφομενων του red monster.
Τι σχέση έχει το mito με το ποίημα την 147
...ο οποιος δεν εθεσε πουθενα συγκρισης Mito με Fiesta, 207, 106 κτλ αλλα μεταξυ Mito & 147
Alfa Romeo Mi.Τo 2008