-
καλη δουλεια κριεζα αν ειναι δικες σου! εχω και γω απο πραγα αλλα βαριεμαι να τις κανω upload!
-
-
ο ΗΛΙΟΣ...ο ΗλΙΑΤΟΡΑΣ.
Δορυφορική φωτο από NASA.
Το αγκωνάρι στα αριστερά αγνοώ τί ρόλο βαράει.Ρε λες;;Έχεi γούστο να μην προλάβουμε την Εurovision 2006..
-
http://img279.imageshack.us/img279/6899 ... all5xl.jpg
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
http://www.geocities.com/dim2pap/images/Sun_jpg.jpgο ΗΛΙΟΣ...ο ΗλΙΑΤΟΡΑΣ.
Δορυφορική φωτο από NASA.
Το αγκωνάρι στα αριστερά αγνοώ τί ρόλο βαράει.Ρε λες;;Έχεi γούστο να μην προλάβουμε την Εurovision 2006..
Ο Ήλιος, έχει έναν κύκλο 11ετούς δραστηριότητας, που ξεκινάει από το 'ηλιακό ελάχιστο' και καταλήγει σε μια 3χρονη συνήθως περίοδο 'ηλιακού μεγίστου'. Η φωτό που έβαλες, είναι τραβηγμένη Ιούλιο του 2000, όταν ο ηλιακός άνεμος (ροή ηλιακών σωματιδίων προς το διάστημα) μετατράπηκε σε ηλιακή θύελλα (ενδιάμεσο στάδιο η ηλιακή καταιγίδα), και μια μεγάλη μάζα από τον ήλιο εκτοξεύτηκε στο διάστημα.
Τα 'διαστημικά καιρικά φαινόμενα' είναι ολόκληρος κλάδος της αστρονομίας και μελετώνται συνεχώς, γιατί επηρεάζουν απίστευτα το ηλιακό σύστημα και βεβαίως και τη Γη. Η εποχή εκείνη της φωτογραφίας που έβαλες, ονομάστηκε 'Νύχτα της Βαστίλλης', όνομα που δόθηκε για να αποδώσει την ένταση της γεωμαγνητικής θύελλας τάξης G5 (ανώτατη κλίμακα) που προκλήθηκε στη Γη λόγω της Ηλιακής θύελλας της φωτογραφίας. Ορατά αποτελέσματα: δορυφόροι έχασαν την τροχιά τους, GPS δεν δούλευαν για ώρες, ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν μπορούσαν να εκπέμψουν, ηλεκτρικοί σταθμοί με καμμένο εξοπλισμό κλπ κλπ κλπ.
Ιδού μια 'φωτογραφία' του μαγνητικού πεδίου της Γης, 36 ώρες μετά τη 'Νύχτα της Βαστίλλης'. Με έντονο κόκκινο χρώμα, η υπερβολική αύξηση στην ένταση της ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας:
Τη νύχτα εκείνη, το Βόρειο Σέλας ήταν ορατό μέχρι και στο Τέξας!!!
-
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλη δουλεια κριεζα αν ειναι δικες σου! εχω και γω απο πραγα αλλα βαριεμαι να τις κανω upload!Δικες μου ειναι Αδις....
Η πρωτη ειναι τραβηγμενη απο τη γεφυρα του Καρολου,
Η δευτερη ειναι απο το λοφο στον οποιο ηταν το αγαλμα του Σταλιν και τωρα υπαρχει ενα μεγαλο μηχανικο εκκρεμες για να θυμιζει τα πετρινα χρονια, ο ζητιανος ηταν ακριβως απεναντι απο την ταβερνα Ακροπολις........στο δρομο που ενωνει τη Wienceslas square με την Οld Town square....
....εκει που ειναι το περιφημο αστρονομικο ρολο'ι'........οπως επισης και η Λιμουζινα που ηταν παρκαρισμενη λιγο πιο πανω απο sex machine museum....
-
wow
-
Καλα ρε ποιος σου ειπε να βαλεις φωτογραφια της ξαδερφης μου στο θεμα;
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Καλα ρε ποιος σου ειπε να βαλεις φωτογραφια της ξαδερφης μου στο θεμα;Δεν το ήξερα ότι η κοπέλα μου είναι ξαδέρφη σου!
-
Κατω τα χερια απο την κουμπαρα μου
-
-
-
Random βάλε καμμιά ανατολίτισα ρε είναι καλύτερες.
-
Αφηρημένη Τέχνη! (έτσι το λέμε τώρα... )
Υδραγωγείο στην Ισπανία
Μετέωρα με ομίχλη
Μοναξιά; Ή κάτι γίνεται;
Λίγο πριν ξημερώσει
Χωρίς τίτλο, από το φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα. Δεν είναι λίγο μεγάλη η αντίθεση του δεξιού με το αριστερό μέρος της φωτογραφίας; Από τη μια χιόνι και κακό, από την άλλη χώμα.
Ο ουρανός απ' το μπαλκόνι μου -
θυμίζει τοπίο από Lord of the Rings...
-
-
Μονεμβασια- Θεα απο ψηλα
Σπαρτη-Θέα απο τον Ταυγετο
-
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (θεμα ελευθερο - πολλες φωτος)