Jan 7, 2011, 2:02 PM

Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ουτε το δικο μου εχει λαμπακια απο την πλευρα του οδηγου και ειναι γυφτια γιατι ειναι αρκετα χρησιμο.. Ψαχνομουνα μηπως μου εχει καει αλλα μαλλον ειναι αδειο..

Εβγαλα το τζαμακι....Αν υπαρχει κωδικος με φως αναγνωσης απο την πλευρα του οδηγου η αλλαγη της πλαφονιερας ειναι θεμα 2 λεπτων...Θα ρωτησω με την παραγγελεια που θα βαλω για υποβραχιωνιο και κατι αλλα μπιχλιμπιδια και θα το παρω..Να γινοταν κατι και για τα καθρεπτακια ..ειπαμε ομως χαζολεπτομερειες, δεν θα χασω και τον υπνο μου.

Ουτε εμενα εχει φως στο ντουλαπακι, αλλα δε με ενδιαφερει, παρολα αυτα υπαρχει ενα αναλυτικο και απλο DIY στο renault club για αυτο το λαμπακι αν ενδιαφερεσαι..

Δωσε details....

Εμενα εχει απο αυτα, αλλα ειναι πολύ αχνα.. Μηπως αμα ρυθμιζες πιο ψηλα την ενταση των λαμπακίων στην καμπινα να φαινοτανε..? Ροδελα αριστερα κατω απο το τιμονι..

Δεν εχει καθολου..ο ροοστατης ειναι στο full...Αν υπαρχουν διακοπτες με led επισης με ενδιαφερουν..στειλε κωδικο

Για τα οδηγικα θα διαφωνησω μονο στο οτι εχει πολύ καλη αποσβεση.. Εμενα μεχρι τα 20.000χλμ μεχρι να μαλακωσουν τα αμορτισερ μου φαινοταν κουτσουρο..

Βασικα η πρωτη βολτα ηταν με εξωφρενικα χαζες πιεσεις..Αλλη μια φορα κατα την παραλαβη οι πιεσεις ειναι οτι να ναι...(αλλα οκ 4 vw εχουμε παρει απο την Karenta ουτε μια φορα δεν ηταν σωστες, και πληρωνεις και PDI ). Εβαλα αυτες που λεει ο κατασκευαστης και ειναι σημαντικα πιο σκληρο...Εσυ τι πιεσεις εχεις?

Ειναι παντως πανεμορφο και να το χαιρεσαι!!

Ευχαριστω!