-
Mambosix wrote:
Μια ερώτηση υπάρχει κάποιο ενεργο forum renault ελληνικό εννοώ ?
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Κάτι τέτοια βλέπω και τρελαίνομαι
https://www.facebook.com/338044476535308/posts/1248688422137571/
-
Πήγα σήμερα από Renault Σφακιανάκη και είχε μέσα το scenic! Τι τους έπιασε και του είχαν βάλει 195/55/20'? Σαν κατσίκι ήταν με τις 20αρες
-
Πήγα σήμερα από Renault Σφακιανάκη και είχε μέσα το scenic! Τι τους έπιασε και του είχαν βάλει 195/55/20'? Σαν κατσίκι ήταν με τις 20αρες
Νομίζω,έτσι βγαίνει εργοστασιακά μόνο με 20άρες.
-
Υπάρχει κάποιος λόγος? Τεχνικά - μηχανολογικά εννοώ! Με 55 προφίλ δεν θα κοπανάει ένα τόσο βαρύ αμάξι που αν δεν κάνω λάθος στοχεύει στην άνεση?
-
-
Καλο ελαστικό και πολυ ωραία ζάντα.
-
Καθαρά αισθητική επιλογή ήταν οι 20αρες για να δειχνει πιο SUV παρότι MPV.
-
Νέος αντιπροσωπος στο Ηράκλειο Κρήτης η Πυραμίς;
-
Και εκεί που πλέον καθημερινά συναντώ ένα ασημί Κol(e)os 1ης γενιάς, βλέπω αυτό: https://www.car.gr/24724435-renault-koleos-2000-dci-177ps-cvt-intens
Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή αλλαγή...Εισάχθηκε ποτέ επίσημα εδώ?
-
Με πόσα χιλιόμετρα; 22 χιλιάδες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Το ερώτημα είναι τι κρύβεται από μπροστά: άσσος ή διπλό;
-
Επίσημα όχι δεν ήρθε ποτέ. Αλλά έχω πετύχει ένα ασημί με βολιώτικες πινακίδες.
-
Twingo electric 22Kw,82hp, 160Nm ροπή, αυτονομία μικτή 190km (αστική έως 270km)
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα βρίσκεται και σε αγγλικά site, αλλά έβαλα το βιντεάκι γιατί στο 25:05 που το σηκώνει στο συνεργείο, δείχνει ότι η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί -υπάρχει χώρος- και με μεγαλύτερη.
Μου φαίνεται καλύτερη λύση από το VW e-up κι επειδή εκτός από πισωκίνητο είναι και πισωμήχανο,ελευθερώνεται χώρος στον μπροστινό άξονα,το τιμόνι κόβει απίστευτα (αναφέρει 4,3 ακτίνα στροφής) για ελιγμούς μέσα στην πόλη. Στην Ιταλία ξεκινά από 22.000, αλλά με κάτι επιδοτήσεις-αποσύρσεις φτάνει τιμή 11.000-12.000 ευρώ
-
Παντως βλεπω πως εχει ενισχυσεις 'χιαστί' για την στρεπτικη ακαμψια, οπως στα cabrio αυτοκινητα.
Λογικα θα δημιουργει ακαμψια σημειου η μπαταρια και προκειμένου να μην εχει ταλντωσεις, σε λαθος σημεια οπως ακριβως μετα την μπαταρια, εβαλαν ενισχυσεις.
-
Νέα έκθεση Renaut/Dacia ο Κυριακούδης στο Πειραιά: Θηβών 46-48
-
Εδώ μας μαλώνετε που κοιτάμε οθόνες και μπλιμπλίκια αλλά ολόκληρη αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει το Logo της για να είναι ποιο διαδραστικό στο internet -website αλλά και στο Infotainment του αυτοκινήτου !
Άλλες εποχές -Άλλο αγοραστικό κοινό
-
Εδώ μας μαλώνετε που κοιτάμε οθόνες και μπλιμπλίκια αλλά ολόκληρη αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει το Logo της για να είναι ποιο διαδραστικό στο internet -website αλλά και στο Infotainment του αυτοκινήτου !
Άλλες εποχές -Άλλο αγοραστικό κοινό
-
Νέα έκθεση στη Θεσσαλονίκη:
Βιο-Καρ plus Ε.Π.Ε.
26ης Οκτωβρίου 70546 27, Θεσσαλονίκη, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
-
Επίσημα όχι δεν ήρθε ποτέ. Αλλά έχω πετύχει ένα ασημί με βολιώτικες πινακίδες.
Σα να το είδα στο Πανόραμα. Θεσσαλονίκη είσαι?
-
Δηλαδή ουσιαστικά ο 1.3 είχε 3 χρόνια ζωή?!
Πολύ περίεργη κίνηση.
3κυλινδρος 1.2 τελικά... κάτι μου θυμίζει αυτό..
RENAULT FORUM