-
-
«Κατά την άποψή μας, και σύμφωνα με όλες τις μελέτες που έχουμε, δεν υπάρχει σενάριο στο οποίο οι κινητήρες εσωτερικής καύσης και οι υβριδικοί κινητήρες να καταλήξουν να αντιπροσωπεύουν μερίδιο χαμηλότερο του 40% της αγοράς ως το 2040», είπε ο επικεφαλής της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
'Βαριά' κουβέντα. Προφανώς μιλάει για παγκόσμια μεγέθη, στην ΕΕ θα έχουν απαγορευτεί νωρίτερα.
-
Σε πωλήσεις αναφέρεται ή σε νούμερα σε κυκλοφορία;
-
Μάλλον το πρώτο, γιατί συνεχίζει λέγοντας ότι οι κεκ είναι μια αγορά η οποία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.
-
Της αγοράς είπε, άρα των πωλήσεων.
Για ενδεχόμενη απαγόρευση εντός ΕΕ έχω επίσης αμφιβολίες. Τόσο μακροπρόθεσμοι σχεδιασμοί μόνο θυμηδία προκαλούν. Με τον πρόσφατο πόλεμο στην Ουκρανία, είδαμε πως αλλάζουν οι σχεδιασμοί μέσα σε ένα μήνα...
-
Μια αναδίπλωση στο μέλλον δεν θα είναι έκπληξη. Σιωπηρή παράταση που λέμε και στις προθεσμίες του ελ δημοσίου.
-
Υπάρχει κάτοχος που η εφαρμογή MY RENAULT του εμφανίζει κάτι περισσότερο από τα χιλιόμετρα,το ποτέ λήγουν διάφορα συμβόλαια εγγυησης/πακέτα και τις «άχρηστες» πληροφορίες οχήματος όπως το χρωμα,το όνομα του εσωτερικού κτλπ. Γενικά διαβάζοντας τις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο App Store και Google Play η εφαρμογή αλλά υποσχέθηκε και αλλά κάνει(τίποτα δεν κάνει).
-
Καλησπερα παιδια εχω ενα renault clio 2016 diesel και εχθες παω να βαλω μπρος και το καντραν μου εβγαλε engine failure hazard αλλα το μοτερ αθορυβο...μηπως ξερετε τι ειναι?
-
@celebrimor said in RENAULT FORUM:
Υπάρχει κάτοχος που η εφαρμογή MY RENAULT του εμφανίζει κάτι περισσότερο από τα χιλιόμετρα,το ποτέ λήγουν διάφορα συμβόλαια εγγυησης/πακέτα και τις «άχρηστες» πληροφορίες οχήματος όπως το χρωμα,το όνομα του εσωτερικού κτλπ. Γενικά διαβάζοντας τις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο App Store και Google Play η εφαρμογή αλλά υποσχέθηκε και αλλά κάνει(τίποτα δεν κάνει).
Και την διάρκεια της εγγύησης λάθος την έχει, έστειλα messenger πριν κάνα χρόνο στην Renault Ελλάδας και μου είπαν ότι η εφαρμογή θα είναι έτοιμη και για χρήση μέσα λιγους μήνες
-
@yem said in RENAULT FORUM:
Και την διάρκεια της εγγύησης λάθος την έχει, έστειλα messenger πριν κάνα χρόνο στην Renault Ελλάδας και μου είπαν ότι η εφαρμογή θα είναι έτοιμη και για χρήση μέσα λιγους μήνες
Ναι και εμένα λάθος, 3 χρόνια έδειχνε αντι για 5(εδειχνε γιατί μετά από κάποια ενημέρωση εξαφανίστηκε και δείχνει μόνο το πακέτο NAVI και για σκουριά- είμαι ακόμα στην εγγύηση)
Κατάλαβα δεν θα είναι έτοιμη για χρήση ποτέ.. -
Καλημέρα,
Έχω αγοράσει ένα Renault Clio 2018 από Ολλανδία. Από τις 10 Νοεμβρίου έχω ζητήσει πιστοποιητικό συμμόρφωσης από την Γαλλία.
https://www.renault.com.gr/usedcars/CoC.html
Ακόμα δεν το έλαβα. Έστειλα αλλεπάλληλα email και διαμαρτυρία στη φόρμα παραπόνων αλλά καμιά απάντηση. Το τηλέφωνο επικοινωνίας κλείνει όταν επιλέγω Αγγλικά.
Επικοινώνησα με την Renault στην Ελλάδα αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν παρόλο που επέμενα ότι όταν αμαυρώνεται το όνομα της Renault αυτό έχει επίπτωση και στην αντιπροσωπεία. Έχω το αυτοκίνητο εδώ και ένα μήνα στο γκαράζ στο σπίτι μου και το καμαρώνω.
Η ειρωνεία είναι ότι άλλες μάρκες όπως η Skoda το δίνει σε δύο μέρες από την αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα.
Ζήτησα από έναν γνωστό μου που μιλάει Γαλλικά να τηλεφωνήσει αλλά δεν έβγαλε άκρη. Του είπαν ότι δεν είναι το αρμόδιο τμήμα.
Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; -
Αυτο το ξερεις φανταζομαι
-
Ναι από εκεί συμπληρώσαμε τη φόρμα και πληρώσαμε τα 175€.
Εκεί γράφει και τα τηλέφωνα επικοινωνίας που στα Αγγλικά δεν απαντούν. -
@stelios123 said in RENAULT FORUM:
Ναι από εκεί συμπληρώσαμε τη φόρμα και πληρώσαμε τα 175€.
Εκεί γράφει και τα τηλέφωνα επικοινωνίας που στα Αγγλικά δεν απαντούν.Τωρα ειδα οτι ειχες βαλει το ιδιο λινκ στο παραπανω ποστ σου .Σορρυ
Βρες ολα τα τηλ επικοινωνιας και εξυπηρετησης πελατων στην Γαλλια, και ολα τα email και ζαλισε τους . Ή ρωτα εδω στην Ελλαδα κανενα αλλο τηλ ή εμαιλ
Να ξανασυμπληρωσεις την φορμα , αλλά χωρις να πληρωσεις τα 175€ δεν ξερω αν θα βοηθησει ή θα το κανει χειροτερο
-
Καλησπέρα αδερφέ έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα.. τελικά το παρέλαβες το πιστοποιητικό συμμόρφωσης? Εγώ το έχω παραγγείλει από της 5 Δεκεμβρίου και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση..
-
Έχω βρει ένα Renault Velsatis εικοσαετίας με σχετικά λίγα χλμ. Το δίνει 2.500 ευρώ, είναι το 2.000 το τούρμπο με τα 165 ιπποειδή. Λέει ότι είναι σε πλήρη λειτουργική κστάσταση. Να το πάρω; Την πλάκα μου θέλω να κάνω, κι όσο αντέξει. Τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα, ένα πατίνι; Να πω την αλήθεια, το Avantime θα το προτιμούσα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα.
-
@dstou said in RENAULT FORUM:
Έχω βρει ένα Renault Velsatis εικοσαετίας με σχετικά λίγα χλμ. Το δίνει 2.500 ευρώ, είναι το 2.000 το τούρμπο με τα 165 ιπποειδή. Λέει ότι είναι σε πλήρη λειτουργική κστάσταση. Να το πάρω; Την πλάκα μου θέλω να κάνω, κι όσο αντέξει. Τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα, ένα πατίνι; Να πω την αλήθεια, το Avantime θα το προτιμούσα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα.
Θεωρείται αυτό το πράγμα κλασσικό αυτοκίνητο;! Μάλλον αμηχανία θα προξενήσεις!
Νομίζω δεν έπιασε και στην εποχή του άλλωστε.. πήγαινε πάρε κάνα ηλεκτρικό scooter με αυτά τα λεφτά να κάνεις τις δουλειές γύρω γύρω, με δίπλωμα αυτοκινήτου τα παίρνεις.
-
Δεν θέλω δίκυκλο, θέλω 3ο αμάξι κι όσο αντέξει, μετά θα φάει ένα σουτ βολέ που θα του μείνει αξέχαστο.
Πούντο ή ξαρά του 2000 να πάρω, περισσότερα θα δώσω. Χρήση; 3.000 χλμ. Το χρόνο, βαριά. Για κανένα κουβάλημα, 2 μήνες το καλοκαίρι εξοχικό, καμιά γκαζιά ή πλάκα μια στις τόσες γιατί με το πρίους δεν, κοκ. Το 700άρι για τα τέλη σκέφτομαι. -
Αυτό ήταν η λιμουζίνα της Ρενώ. Τι σχέση έχει με τη xsara;
-
Ότι αυτή τη στιγμή τα αγοράζεις με τα ίδια λεφτά.
RENAULT FORUM