-
Το κουκλί: Alfa Romeo 159!
Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία!
-
Suzuki Swift
-
ALFA 159 για εμενα.
-
bmw σειρα 3
-
Ψήφισα το νέο Clio, με πολύ κοντινό δεύτερο το Suzuki Swift, το οποίο πιστέυω ότι είναι η καλύτερη έκπληξη της αυτοκινητοβιομηχανίας για φέτος. Αν μη τι άλλο, από την 3αρα, την 159 και τα άλλα αυτοκίνητα, υπήρχαν απαιτήσεις.
Σοκάρομαι με τις ψήφους της 3αρας, πάντως! Δεν περίμενα ότι μέσα στο φόρουμ υπάρχει τόσο μεγάλο BMWδικό κοινό. Για την 159 το περίμενα πριν καν ανοίξω το thread. Εγώ δεν ψήφισα κανένα από τα δυο μεσαία-μεγάλα (αποφεύγω τη λέξη 'p@@@@@m' για να μην απαντήσει ο babbis και για να μην με κάνει ban ο Krusenstern!) γιατί νομίζω ότι παίζουν εκ του ασφαλούς, ανεβαίνοντας πολύ σε επίπεδο image. Το λανσάρισμα της 156 τότε μου φάνηκε πιο 'ριψοκίνδυνο', αφού έβγαζε μικρότερο αυτοκίνητο από την υπόλοιπη κατηγορία (και χωρίς 'όνομα', αν θυμηθείτε ότι με αυτήν 'αναγεννήθηκε' η εταιρεία στα μάτια του κόσμου) με κύριες αιχμές το design και την οδική συμπεριφορά, σε μια κατηγορία που ως τότε δεν έβγαιναν πολλά 'τρένα'.
-
ΒΜW 3 series.[/url]
-
ΒΜW series 3
-
Passat
-
Alfa 159
-
AEΡΑΑΑΑΑΑ!!! ρε!
(όχι ότι οι τσολιάδες το φθινόπωρο του '40 είχαν περισσότερες πιθανότητες) -
Yaris
γιατί είναι πολύ καλό για να περάσει απαρατήρητο...
-
Zafira γιατί μας αρέσει να είμαστε πολλοί παρέα, να περνάμε άνετα και όμορφα και να βάζουμε οοοοοοοοοοοοοοοοτι θέλουμε μέσα χωρίς πολύ σκέψη....
Και αν έχουμε μετακόμιση οοοοοοοοολα μέσα !!!!!
-
Alfa 159, γιατί σηματοδοτεί την είσοδο της AR στο premium club με το σπαθί της, χωρίς να προδίδει τις αξίες της και χωρίς 'ναι μεν αλλά'. Και βέβαια, όπως πάντα, ΚΟΣΜΕΙ τους δρόμους.
-
-
Passat
Έχω ψηφίσει εδώ και κάμποσο καιρό. -
Ψήφισα 3 - άρα.
Ποτέ δεν ήμουν τρελός fan των γερμανών (αν και τους συμπαθούσα) αλλά τελικά μου άρεσε περισσότερο από ότι στις φωτο.
Λιγότερο όμορφη από την 5-άρα (κατά την γνώμη μου)
αλλά εντυπωσιακή. Καλή και η Alfa δεν λέω αλλά καλύτερη η BMW!
Τα λοιπά χάλια (δηλαδή Aygo, C1 και Leon) ούτε που τα βλέπω ! -
Opel Zafira
-
Toyota Aygo-Peugeot 107-Citroen C1
-
BMW 3-series
-
BMW σειρά 3 (αλλιώς θα πέσει ο ουρανός να με πλακώσει). Με την ευχή
όλα τα 2λιτρα BMW να ξαναγίνουν 6κύλινδρα.
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF