-
Θα πας να ρωτήσεις τοτε αν έχει giftcard η Εμπορική ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι τις κάρτες σου και το λογαριασμό σου άνετα..
Θα σου λύσει τα χέρια το e-banking σε συνδυασμό με την giftcard.
Δεν ξερω αν μπορεις να στειλεις μεσω της Εμπορικής χρήμα σε κάρτα Eurobank.
-
Οκ, ευχαριστω citastak!
-
Μόλις παρέλαβα ένα ζευγάρι παπουτσια (Adidas) απο US αγορασμένα απο Amazon.com. Πέρασε απο τελωνείο κανονικά, τα US customs είχαν γράψει την τιμή επάνω (69$) αλλά δεν πλήρωσα μια στο ελληνικό τελωνείο, απλά παρέλαβα απο το ταχυδρομείο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Επειδη θα ηθελα να μην μπλεξω με paypal γιατι μου φαινονται πολυ περιπλοκα,
Τι το περίπλοκο έχει το Paypal;
- Κάνεις signup
- προσθέτεις τον αριθμό της κάρτας σου
- (optional, αν χρειάζεται να υπερβείς κάποιο όριο ασφαλείας) κάνεις επιβεβαίωση των στοιχείων μέσω του μηνιαίου statement
- Στέλνεις τα λεφτά
Το paypal έχει το πλεονέκτημα ότι ο παραλήπτης δε χρειάζεται να μάθει τον αριθμό της πιστωτικής σου.
Επιπλέον από τη στιγμή που γίνεις verified χρήστης, μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις για αποστολή χρημάτων αλλού.
Και τέλος, είναι πολύ γρηγορότερο από όλες τις άλλες εναλλακτικές που σού δίνει ο συγκεκριμένος...
Mπορει να εχεις δικιο απλα δεν το κατεχω το θεμα..
Εκανα signup και γραφτηκα στο free προγραμμα (το πρωτο) και οχι τα αλλα δυο που επερεπε να πληρωσω (premier και business account).
Kαλα εκανα?
Για να πληρωσω θα πατησω ''send money''.
Mετα μπορω να πληρωσω απο το ''pay anyone'' η πρεπει να παω στο ''pay for ebay items''?
Το pay anyone φαινεται απλο..
Με το paypal θα χρεωθει η πιστωτικη μου με τον αριθμο χρηματων που πληκτρολογισα,σωστα?
Α,εχετε εμπειρια για αποστολη απο Ιαπωνια?
Ελπιζω να μου ερθει αυτο τον χρονο ε? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εκανα signup και γραφτηκα στο free προγραμμα (το πρωτο) και οχι τα αλλα δυο που επερεπε να πληρωσω (premier και business account).Που είδες ότι πρέπει να πληρώσεις για το premium & business account?
-
Ελα ντε..Λαθος εκανα τωρα που το ξαναβλεπω..
Ποιος λετε οτι ειναι καταλληλος λογαριασμος?
Premier? -
Προσωπικά μόλις έφτιαξα λογαριασμό και έκανα premier επειδή σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω στο e-bay..
Ο χρήστης Paypal.com έγραψε:
Perfect for buying and selling on eBay or merchant websites -
Kαι εγω ενα upgrade σε premier μολις..ειμαι rookie στο ebay και παω εντελως στα τυφλα..
Μεσω paypal θα χρεωθει η πιστωτικη μου με το ποσο που πληκτρολογησα? -
Εγώ δεν πληκτρολόγησα κανένα ποσό..
1,5 -
Εννοω οταν κανεις μια αγορα!
Τα χρηματα αφαιρουνται μεσω paypal απο την πιστωτικη μου και πανε στο λογαριασμο του αλλου? -
Α αυτό δεν το ξέρω.. Newbie είμαι και γω..
-
Αρχές Ιουλίου παρήγγειλα από το uksoccershop.com με χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμες οπως έλεγαν.
Δυστυχώς ενώ έχει χρεωθεί η κάρτα κανονικά, δε μου έχουν στείλει τίποτα.Τις πρώτες ημέρες απαντούσαν στα mail μου λέγοντας ότι έχουν κάποιο πρόβλημα με τα stock αλλά όλα είναι ok.
Πλέον δεν απαντούν ούτε στα mail (και έχω στείλει πάρα πολλά) αλλά ούτε και στο τηλέφωνο...
Τι άλλο μπορώ άραγε να κάνω...έστω για να πάρω πίσω τα χρήματά μου?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εννοω οταν κανεις μια αγορα!
Τα χρηματα αφαιρουνται μεσω paypal απο την πιστωτικη μου και πανε στο λογαριασμο του αλλου?Ναι, πληρώνει το paypal τον πωλητή και χρεώνει τη πιστωτική σου κάρτα.
Μπορεί να σε χρεώσει σε δολλάρια (τη μετατροπή τη κάνει η κάρτα σου ΟΤΑΝ πληρωθεί) ή κατευθείαν σε ευρώ (τη μετατροπή τη κάνει ΑΜΕΣΩΣ το paypal). Αν δεν αλλάξουν οι ισοτιμίες συμφέρει (για κάτι ψιλά) να πληρώνεις π.χ. σε δολλάρια και να κάνει τη μετατροπή η κάρτα σου.
Να ανοίξετε το δωρεάν λογαριασμό εκτός αν θέλετε να πουλάτε πολλά πράγματα και να παίρνετε λεφτά. Ακόμα και με το δωρεάν λογαριασμό μπορεί κάποιος να σας πληρώσει αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών, μόνο να τα ξοδέψετε σε αγορές. Επίσης με το δωρεάν λογαριασμό δεν χρειάζεται να συνδέσετε τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. Αν χάσετε ή σας πάρουν το κωδικό του paypal είναι το ίδιο ή και χειρότερα από τον αριθμό της πιστωτικής σας.
Με τη χρέωση των 2 δολλαρίων (που παίρνετε πίσω) μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά το λογαριασμό αλλά η διεύθυνση σας αν είναι εκτός Β. Αμερικής δεν είναι verified.
-
Tελικα πηρα το ρολοι,πληρωσα μεσω paypal και θα ερθει με fedex..
Θα ηθελα να ρωτησω αν και τι θα πληρωσω εκτος απο τα 35 δολαρια των μεταφορικων?
Ερχεται απο Σιγκαπουρη και εχει ασφαλιστει με το ποσο των 100 δολαριων.
Προφανως θα μου ερθει στο σπιτι μου στη Πατρα αλλα θα εχω καποια χρεωση? -
το http://www.play.com το χει χρησιμοποιήσει κανείς?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
το http://www.play.com το χει χρησιμοποιήσει κανείς?Ο tazz!
Και αρκετοί άλλοι, απ' ότι έχω διαβάσει στο net. Τα καλύτερα ακούω!
-
q47, διάβασε αν θέλεις και τη δική μου πικρή εμπειρία από αγορά ρολογιού 45 $ από Σιγκαπούρη με ebay και αποστολή FedEx.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=195
-
To διαβασα και ανησυχω.
Ακριβως ιδια περιπτωση και η δικη μου.
Ο αποστολεας δεν ειχε αλλο τροπο αποστολης παρα μονο με fedex οποτε αναγκαστικα το δεχθηκα.
Εστειλα mail στο τμημα εδω,στην Ελλαδα και μου ειπαν οτι μπορουν να το στειλουν στο σπιτι μου και οτι συνεργαζονται με ενα γραφειο εκποιησης(μαλλον ο εκτελωνιστης θα ειναι αυτος) και να τηλεφωνησω με το τμημα εισαγωγων της εταιριας για λεπτομερειες.
Δυστυχως λογω του οτι ειναι τεταρτη δεν απαντουν.
Το ρολοι κοστισε 410 δολαρια με τα μεταφορικα οποτε δεν συμφερει να μην το εκτελωνισω και να το αφησω στα αζητητα.
Το θεμα ειναι ποσα θα πληρωσω.
Γνωριζει καποιος ακριβως?
Μενω Πατρα οποτε δεν γινεται να το εκτελωνισω εγω.
Βοηθηστε αν μπορειτε για να δω τι θα κανω. -
Casio $101 + $15 ταχυδρομικά (σύνολο €91) από Σιγκαπούρη (ebay speedwatches) ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς κανένα δασμό.
Με UPS έχω πληρώσει και θα πληρώσω για snowboard που θα έθει το Δεκέμβριο, δυστυχώς το ταχυδρομείο στην Αμερική δεν παίρνει πράγματα πάνω από 1,60μ (αυτό είναι 1,88μ). Η UPS είναι τόσο κακή που η εταιρεία με τα snowboard Donek δίνει τιμή για Ευρώπη με τα ταχυδρομικά αλλά εκτός Ελλάδας γιατί κάθε φορά τους χρεώνουν διαφορετικά ποσά και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με το τελωνείο και τους φόρους. Το στέλνουν αλλά το τελωνείο (όσο βγει) είναι πρόβλημα του παραλήπτη. Όπως λένε 'ίσως εσείς που μιλάτε τη γλώσσα να συννενοηθείτε καλύτερα'. Αυτοί μου είπαν ότι για τόσο μεγάλα αντικείμενα δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική από UPS.
-
Χωρις δασμο μπορει να ηρθε αλλα ηταν ασφαλισμενο?
Για ποιο ποσο?
Με ποια εταιρια?
Αν ηταν δηλωμενο κατω απο καποιο ποσο δε χρειαζεται εκτελωνισμος και δεν πληρωνεις τιποτα.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)