-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το ebay;
Υπάρχει : Help & contact στο κάτω μέρος της αρχικής του ιστοσελίδας.
Το πατας και σε βαζει σε endless loop που καταληγεις σε αρθρα μονο.
Το ebay εχει χειροτερεψει παντως. Καποτε ολα τα παραλαμβανες κ αν οχι εβαζες αρνητικο feedback. Τωρα δεν ερχονται κ δεν μπορεις να κανεις κατι.
1€ να κλεψεις απο 100.000 ατομα, κατι ειναι.Και πάλι μπορείς να ανοίξεις αίτημα για επιστροφή χρημάτων απλά είναι λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασία... Παλιότερα ήταν πιο χρηστική η σελίδα θα έλεγα...
Το ebay με τρολλάρει. Μου στέλνει email ότι μπορώ τώρα να κάνω dispute ώστε να παρέμβουν, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή που λένε οι ίδιοι!
Κατάφερα να ανοίξω case στο paypal όμως. -
Μπορεί να έχει θέμα η τράπεζα, για την επιστροφή.
-
Βρήκα ένα ανταλλακτικό στο ebay Γερμανίας. Είχε σχετικά λογική τιμή και μεταφορικά. Έκανα προσφορά, έκανε αντιπροσφορά, δέχτηκα.
Όταν πήγα να πληρώσω είδα ότι είχε αλλάξει το κόστος των μεταφορικών (x3). Τώρα τι κάνω; Του έστειλα μήνυμα και του είπα να την ακυρώσει λόγω των αλλαγμένων μεταφορικών. Αν δεν την ακυρώσει, τι γίνεται; Δεν πλήρωσα.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά αν θα εφαρμοσθεί αυτό το 15ευρω σε αγορές κατώ των 20 ευρώ από Κινά. Έβγαλαν μία ανακοίνωση τα ΕΛΤΑ που, προσωπικά δεν την κατανοώ. Δεν ξέρω αν θα το κάνουν πράξη για αντικείμενα αξίας 10 και 15 ευρώ να ζητάνε +15 ευρώ τα ΕΛΤΑ.
-
Μολις είχα παραγγείλει κάτι φθηνά μπρελόκ και μανγητακια στήριξης smartphone. Και μετά βλέπω για την μλκια του 15ευρου. 1€ να κάνει θέλει αλλά 15€ αμοιβή εκτελωνιστή. Έτρεξα να τα ακυρωσω. Τραγικο, Ελλάδα κοστίζουν δύο τρεις φορές πάνω.
-
Μολις είχα παραγγείλει κάτι φθηνά μπρελόκ και μανγητακια στήριξης smartphone. Και μετά βλέπω για την μλκια του 15ευρου. 1€ να κάνει θέλει αλλά 15€ αμοιβή εκτελωνιστή. Έτρεξα να τα ακυρωσω. Τραγικο, Ελλάδα κοστίζουν δύο τρεις φορές πάνω.
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα εφαρμοσθεί. Όμως με βάζει στην αναμονή για κάποια μπιχλιμπίδια που θα ήθελα να πάρω....
-
Τελικά αποσύρθηκε το 15ευρω!
-
Οτι παρελαβα απο Κινα τις τελευταιες μερες το πηρα χωρις δασμους και ερωτησεις
Πριν μπει το 15 ευρω με ζαλιζαν να τους πηγαινω αποδεικτικα
-
Οτι παρελαβα απο Κινα τις τελευταιες μερες το πηρα χωρις δασμους και ερωτησεις
Πριν μπει το 15 ευρω με ζαλιζαν να τους πηγαινω αποδεικτικα
Δεν ξέρω για τι αξίας παραγγελίες σε έβαζαν σε αυτήν τη διαδικασία. Εγώ δεν κάνω πάνω από 20 με 25 ευρώ αγορές και μέχρι τώρα δεν είχα κάποια ειδοποίηση για να στείλω αποδεικτικά....
-
Ειχα αγορες των 45 δολλαριων ή κατι αναλογο
Αντι να μου βαλουν αυτοματα τους αναλογουντες φορους και να τελειωνουμε,ζητουσαν να τους στειλω χαρτια για να δουν οτι οντως ηταν 45
-
Κινητό από Κίνα, ebay αξίας 70euro, ήρθε με συστημένο ΕΛΤΑ χωρίς έξτρα δασμούς.
Τους είπα να σημειώσουν πάνω στο αυτοκόλλητο της αποστολής ότι είναι Dummy Phone. Οπότε στο τελωνείο δεν ασχολήθηκαν καθόλου. Έβαλαν πάνω μία σφραγίδα «Τελωνειακώς Ελεύθερο» και πέρασε.
-
Εγω κατι χαζοπραγματα που εχω παραγγειλει εδω κ 2.5 μηνες ακομα να τα δω...
-
Και γω τα ιδια, καποια στιγμη περσυ, ειχε φτασει και στον ενα μηνα. Πλεον ομως κανουν πάνω απο δυο και τρεις. Θελει ψαξιμο στο skroutz, αν ειναι η διαφορα μικρη, συμφερει απο το να περιμένεις μηνες. Και δεν φταιει ο πωλητής, στο αεροδρόμιο ειναι η καθυστέρηση, πρέπει να εχουν μαζευτει βουνά.
-
Μιλαμε για 2,5 μηνες για ενα τζαμακι οθονης κινητου, οχι καμια οξυγονοκολληση.
πλεον ειναι αφορητη η κατασταση. Και τα μισα δεν φτανουν καν! -
Και ειναι και το ρισκο μεχρι να ερθει το τζαμακι να σου σπασει η οθόνη. Εγω θηκες περιμενω 3 μηνες τωρα.
-
Δύο πράγματα είχα παραγγείλει το Νοέμβριο από Κίνα. Το ένα ήρθε πριν 3 βδομάδες περίπου. Το άλλο όχι και έγινε refund.
-
Κατα φωνή!! Ηρθε το δεματακι, απο 12-12-19, 2,5 μηνες δηλαδή. Ελπιζω να μην ειναι μολυσμενο με κορονοϊό!!!!
-
Κατα φωνή!! Ηρθε το δεματακι, απο 12-12-19, 2,5 μηνες δηλαδή. Ελπιζω να μην ειναι μολυσμενο με κορονοϊό!!!!
Δεν αντέχει τόσο καιρό στο περιβάλλον. Και εγώ όταν πριν λίγο καιρό διάβασα πως αντέχει μέχρι και 9 ημέρες αν κάποιος με τον ιό πιάσει κάτι, προβληματίστηκα, αλλά πλέον μιλάνε για λίγες ώρες πως αντέχει. Εκτός από αυτό μάλλον ευτυχώς κάτω από αυτές τις συνθήκες από Κίνα κάνουν 40 και κάτι ημέρες για να έρθουν οι παραγγελίες. Εμένα πριν 2 εβδομάδες έκανε ένα δέμα από Κίνα 2 και κάτι μήνες να έρθει αλλά ο πωλητής μου είχε είπε πως θα έχουν 2 εβδομάδες αν κατάλαβα πρωτοχρονιά και διακοπές και θα καθυστερήσει το δέμα, οπότε δικαιολογημένη η καθυστέρηση. Πρώτη φορά περίμενα 2 και βάλε μήνες από Κίνα.
-
2 Μπαταρίες κινητού από aliexpress. Αγορά 27/12/2019, Ελλάδα ήρθε 30/1/2020... και εκτελωνίστηκε 10/3/2020. Τώρα είναι στο Κέντρο Διανομής Αττικής ΕΛΤΑ. Θεωρητικά την άλλη βδομάδα θα μου έρθει ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ.
Υποτίθεται ότι θα είχα παραλάβει από 28/2/2020 και έχω ξεκινήσει και διαδικασία για refund.
-
Από 12/3/2020 στο Κέντρο Διανομής στο Χαλάνδρι.
20 μέρες για να μου έρθει η ειδοποίηση παραλαβής.
Παρέλαβα σήμερα επιτέλους...!...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)