-
Τελικά τον πήρα τηλέφωνο και μίλησα με τον ίδιο.
Μου ζήτησε συγνώμη για το μπέρδεμα, πρότεινε να μου κάνει refund μέσω PayPal τις 10 λίρες (η διαφορά ανάμεσα στα 2 shipping options) και ειπε πως θα μου στείλει στο email σκαναρισμένη την απόδειξη απο το ταχυδρομείο. Οπότε ολα οκ. Απλα ειναι το γαμ***** το περίμενε... Ειδικά οταν πρόκειται για gagdet δεν αντέχεται!
Το μόνο που με φοβίζει ειναι οτι επειδή πρόκειται για δέμα 4 κιλών περίπου (το λαπτοπ μαζί με εξωτερικά drives, port replicator, pcmcia κάρτες κ.λ.π. στο original κουτί μαζί με protective padding) μήπως φάει πολύ χτύπημα απο τα δικά μας ταχυδρομεία...
Ελπίζω να έρθει την Παρασκευή (Ηλίθια ερώτηση: Ειναι ανοιχτά τα ταχυδρομεία το Σάββατο;)
-
Επίσης του είπα πως οταν με το καλό έρθουν όλα και αν λειτουργούν οκ θα του αφήσω positive feedback (απλά θα γράψω και για το μπέρδεμα που έγινε).
-
Άψογα δηλαδή. Πάντως γενικά για τον Άγγλο το email είναι σαν τηλέφωνο, οπότε αν δεν απάντα σε email ουτε με το τηλέφωνο θα βγάλεις άκρη.
Ελλάδα ταχυδρομεία Σάββατο οχι, τουλάχιστον δεν κάνουν διανομή. Το καλό είναι πως δεν μπλέκεις με τελωνεία μέσω EU γιατί τότε είναι που καθυστερεί πολύ!!!!!!
-
εγώ πάλι ψάχνω ένα online cd music store να στείλω ένα συγκεκριμένο μουσικό cd σ'ένα μέρος της Ελλάδας σε φιλικό πρόσωπο για δώρο και ακόμα και μεγάλες δισκογραφικές δε το έχουν το ρημάδι το cd
-
Δεν με ενδιαφέρει αν δεν κάνουν διανομή, αν ειναι ανοιχτά ρωτάω, μιας και ετσι κι αλλιώς θα πρεπει να παω να το παραλάβω εγώ απο τα ΕΛΤΑ...
-
Γιατί να το παραλάβεις εσύ; Εμένα όλα τα δέματα μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος και δεν τα παραλαμβάνω εγώ.
-
Οσες φορές εχω παραγγείλει κατι με μεγεθος μεγαλύτερο φακέλου, μου έρχεται χαρτάκι για παραλαβή απο το ταχυδρομείο της περιοχής μου.
Και ξαναρωτώ: Είναι ανοιχτά το Σάββατο;
-
Κατά 99% όχι!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και ξαναρωτώ: Είναι ανοιχτά το Σάββατο;Οχι δεν ειναι.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και ξαναρωτώ: Είναι ανοιχτά το Σάββατο;
Οχι δεν ειναι.
-
Xαρτακι θα σου φερει ταχυδρομος οτι και καλα ειναι μεγαλο για να το εχει μαζι του.
Αν το μηχανημα ειναι ΟΚ να αφησεις θετικο feedback και οχι Neutral.
Ειναι βαρυ το μη θετικο feedback αι η ντροπη ξεπλενεται δυσκολα. -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Xαρτακι θα σου φερει ταχυδρομος οτι και καλα ειναι μεγαλο για να το εχει μαζι του.
Αν το μηχανημα ειναι ΟΚ να αφησεις θετικο feedback και οχι Neutral.
Ειναι βαρυ το μη θετικο feedback αι η ντροπη ξεπλενεται δυσκολα.Ορθον. Αγορασες οτι ηθελες. Αν ειναι αναλογα με τα γραφομενα της αγγελιας τοτε βαζεις θετικο. Και φυσικα αφου τα βρηκατε με τον πωλητη δεν βλεπω λογο να βαλεις κατι διαφορετικο απο θετικο.
Νικος
-
Ξέρετε καταστήματα από Αγγλία (ή αλλού) να έχουν καλές τιμές και VAT excemption??
Ψάχνω για ηχεία Tannoy DC2, καλώδια, κανένα φτηνό sub, οπτικές ίνες κλπ
Και σε pm ίσως καλύτερα. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ξέρετε καταστήματα από Αγγλία (ή αλλού) να έχουν καλές τιμές και VAT excemption??
Ψάχνω για ηχεία Tannoy DC2, καλώδια, κανένα φτηνό sub, οπτικές ίνες κλπ
Και σε pm ίσως καλύτερα.VAT exception δεν δικαιούσαι εκτός αν έχεις ΑΦΜ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Αν έχεις, δεν το πληρώνεις κόβοντας τιμολόγιο. Φαντάζομαι ότι μετά καταθέτεις το τιμολόγιο στην εφορία κατά τη φορολογική σου δήλωση και σου δίνουν οκ που δεν το πλήρωσες; Εγώ το έκανα με την eXpanSys και δεν πλήρωσα ΦΠΑ. Τώρα τα άλλα που ρωτάς, δυστυχώς δεν τα γνωρίζω...
Καλό ψάξιμο!
-
Το πακέτο δεν έχει έρθει ακόμα.
Ερχεται με κανονικό ταχυδρομείο και ζυγίζει 4 κιλά. Ειναι δικαιολογημένη η αργοπορία (τωρα που πλησιάζουν κι οι γιορτές ίσως);
Συνήθως απο Αγγλία και Γερμανία οτι έχω πάρει κάνει 5-6μέρες να φτάσει. Σας έχει αργήσει ποτέ πακέτο και αν ναι, πόσο καιρό;
Και μια ακόμα ερώτηση: αύριο και μεθαύριο λόγω της απεργίας τα ΕΛΤΑ θα ειναι λόγικά κλειστά. Θα υπάρχει άραγε προσωπικό ασφαλείας για να μπορέσω να πάρω ενα τηλ. να ρωτήσω κάποια πράγματα;
-
Bασικα εχει αργησει αρκετα. Συνηθως 4 μερες κανει. Αριθμο αποστολης εχεις για να ψαχτεις?
-
Ο τύπος που μου το στειλε μου έστειλε σε email σκαναρισμένη την απόδειξη απο την Parcelforce (παρακλάδι του Royal Mail). Οπότε αποκλείω το scamming.
Έκανα track my order στο website της Parcelforce και λέει πως έχει φύγει απο τις 9 του μηνός απο Αγγλία ('left origin country').
Έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια... Τι λέτε να κάνω;
Με τον αριθμό φορτωτικής μπορώ να το ψάξω το θέμα εδώ στην Ελλάδα;
Υπάρχει κάποιου είδους αποζημίωση σε περίπτωση που χαθεί το πακέτο;
Εντωμεταξύ ειμαι εκνευρισμένος μιας και το κινητό που πήρε η αδερφή μου απο ebay.de πριν 10 μέρες περίπου κι αυτό δεν έχει φτάσει ακόμα...
Προφανώς δεν ειναι ο μήνας μου για online αγορές...
Ξέρει κανείς τι παίζει αύριο και μεθαύριο με τα ΕΛΤΑ;
-
κανε υπομονή φίλε.εμένα μου έρχεται αύριο πακέτο από Γερμανία,το οποίο έκανε 2 εβδομάδες για να έρθει.
είναι περίεργη περίοδος.
υπομονή με τα κωλοταχυδρομεία.......
-
Εσύ φίλε Δημήτρη τώρα εισαι Θεσσαλονίκη ή Νότιγχαμ; Αν είσαι Θεσσαλονίκη πως θα το παραλάβεις αύριο, αφού απεργούν;
Ξέρει κανένας τι παίζει με τα ΕΛΤΑ αύριο και μεθαύριο;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εσύ φίλε Δημήτρη τώρα εισαι Θεσσαλονίκη ή Νότιγχαμ; Αν είσαι Θεσσαλονίκη πως θα το παραλάβεις αύριο, αφού απεργούν;Ξέρει κανένας τι παίζει με τα ΕΛΤΑ αύριο και μεθαύριο;
Στο Νοττινχαμ ειμαι φίλε.
Θα το παραλάβει ο πατέρας μου όταν ανοίξουν τα ταχυδρομεία.
Σήμερα απλά του ήρθε η ειδοποίηση.
Εδώ περίμεναμε 1.5 μήνα μέχρι να μου το στείλουν από Γερμανία,στη 1 μέρα θα κολήσουμε......
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)