-
Για να βάζεις τα κεφτεδάκια...
Αστειεύομαι -
αμα δείτε το videaki του top gear για το ST σε βρεγμένη πίστα δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που θα επιλέξει την γκολφώ.
τυλίξτε μου ένα σε πορτοκαλί παρακαλώ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καθαρόαιμο το Γκολφ ρε Μιχάλη? Ταχύτατο ναι, αποτελεσματικότατο ναι, πληρέστατο ναι, αλλά καθαρόαιμο? Το Τάπερ τι είναι τότε?Καθαρόαιμο δεν είναι. Μόνο αν το ελαφρώσεις 100-200 κιλά θα γίνει καθαρόαιμο.
GTi όμως είναι...
Δήμητρη έχω δει videο με τον Τiff να οδηγεί Golf GTi και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
YΓ:Στο Fifth Gear είπε ο Plato ότι το καινούργιο ST γυρίζει 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο Νurburgring από το RS.10! Πόσα άλογα είχε το RS?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
YΓ:Στο Fifth Gear είπε ο Plato ότι το καινούργιο ST γυρίζει 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο Νurburgring από το RS.
10! Πόσα άλογα είχε το RS?
215
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
YΓ:Στο Fifth Gear είπε ο Plato ότι το καινούργιο ST γυρίζει 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο Νurburgring από το RS.
215
Κλασσικές αηδίες...
γιατί δεν δοκιμάζουν σε κλειστή πίστα όπου τα 2500 κυβικά εκατοστά και οι 5 κύλινδροι θα δίνουν μια υποστροφή τρελή;;;;
Ναι, στο Ρινγκ και μια Μ3 διαλύει το TypeR αλλά σε κλειστή στενή γλυστερή πίστα το TypeR απλά δεν παίζεται... -
Focus? δεν μ' αρέσει καθόλου το καινούργιο αν και δεν αμφιβάλλω ότι πρόκειται για εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Golf?
ΠΟΤΕ
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
215
Κλασσικές αηδίες...
γιατί δεν δοκιμάζουν σε κλειστή πίστα όπου τα 2500 κυβικά εκατοστά και οι 5 κύλινδροι θα δίνουν μια υποστροφή τρελή;;;;
Ναι, στο Ρινγκ και μια Μ3 διαλύει το TypeR αλλά σε κλειστή στενή γλυστερή πίστα το TypeR απλά δεν παίζεται...Όπως οι Σέρρες; Ή τα Μέγαρα;
Ή το καρτόδρομο;Στις δύο πρώτες η Μ3 είναι αποδεδειγμένα πιο γρήγορη από το Type-R.
Οff topic τέλος.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Κλασσικές αηδίες...
Ναι, στο Ρινγκ και μια Μ3 διαλύει το TypeR αλλά σε κλειστή στενή γλυστερή πίστα το TypeR απλά δεν παίζεται...Γιατί αηδίες ρε συ Κώστα; Υπάρχει πιο αξιόπιστη πίστα να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο σε σχέση με ένα άλλο ως προς το πιο είναι πιο ολοκληρωμένο σε οδική συμπεριφορά; Σου θυμίζω ότι στο ring αυτοκίνητα με ταπεινές ιπποδυνάμεις έχουν κατατροπόσει άλλα αρκετά δυνατότερα.
Και ΟΚ, να δεχτώ ότι το ring παραείναι γρήγορη πίστα, αλλά πρέπει να πας στο άλλο άκρο; Στα Μέγαρα;; Μπορεί το Type-R να μην παίζεται σε κλειστή και γλυστερή πίστα, δεν αμφιβάλλω καθόλου, αλλά αυτό σημαίνει ότι η Μ3 είναι χειρότερη;;;
-
Σιγά που είναι καλύτερο το Type-R από Μ3 σε κλειστή πίστα... Αλλά και να ήταν, ποιος θα προτιμούσε το Honda;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
- Δεν είναι VW, συνεπώς αποτελεί τίμια πρόταση
Αυτό που υποννοείς για τη VW μάλλον έχει αρχίσει να αντιστρέφεται τον τελευταίο καιρό.
Eπίσης έχει αρχίσει να αντιστρέφεται και το ότι δε στρίβουν...
Παρόλα αυτά παραμένουμε και επιμένουμε αντί-VW σαν forum...
Οδηγικά έχω διαβάσει ότι το focus ST υστερεί σε σχέση με το Golf, παρόλα αυτά όμως είναι πρώτο και με διαφορά...Χμμμ....
Αυτό που υπονοώ είναι ότι τα VW είναι υπερτιμολογημένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Παρόλο που είναι όλο και ποιοτικότερα, και στρίβουν καλύτερα και από τα σημερινά γαλλικά, εξακολουθώ να τα θεωρώ ακριβά...
Παρόλα αυτά, το GTI είναι σωστά τιμολογημένο (εξαίρεση!!!)Το θέμα είναι ότι το Golf έκανε το comeback που του άξιζε και η ψηφοφορία αναμένεται derby
Keep voting people!!![/b]
-
ψήφισα golf επειδή δεν μου αρέσουν οι 'αμερικανιές' με τους κινητήρες και θεωρώ λίγα τα άλογα του st για 2,5αρι turbo...
(τα ίδια λέω και για τον 2,4 του stilo abarth)
-
Εγώ ψήφισα Golf κυρίως γιατί το Focus δε μου αρέσει εμφανισιακά ενώ το Golf δε με απωθεί. Στα υπόλοιπα τα δύο αυτοκίνητα πρέπει να είναι σχετικά ισοδύναμα.
-
Μάλλον GTI, αν και είναι νωρίς ακόμα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ ψήφισα Golf κυρίως γιατί το Focus δε μου αρέσει εμφανισιακά ενώ το Golf δε με απωθεί. Στα υπόλοιπα τα δύο αυτοκίνητα πρέπει να είναι σχετικά ισοδύναμα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ ψήφισα Golf κυρίως γιατί το Focus δε μου αρέσει εμφανισιακά ενώ το Golf δε με απωθεί. Στα υπόλοιπα τα δύο αυτοκίνητα πρέπει να είναι σχετικά ισοδύναμα.
Τι ακριβώς σε ξάφνιασε; Ότι ψήφισα Golf ή ότι δε μου αρέσει το Focus;
-
Aν ειχα τα λεφτα GTI DSG, σε αλλη περιπτωση θα εμπαινα σε διλλημα
Αυτο το Φοκους ρε παιδια, πιο ασχημο δε μπορουσαν να το κανουν?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι ακριβώς σε ξάφνιασε; Ότι ψήφισα Golf ή ότι δε μου αρέσει το Focus;
BOTH
-
Έλα ρε, αφού είχα ξαναψηφίσει Golf σε ψηφοφορία!
Πάντως αν ήταν πιο ωραίο το Φόκους μάλλον θα το ψήφιζα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έλα ρε, αφού είχα ξαναψηφίσει Golf σε ψηφοφορία!Πάντως αν ήταν πιο ωραίο το Φόκους μάλλον θα το ψήφιζα!
είδες διαφορά; σε άλλη χώρα λόγω value 4 money θα παίρνα Focus
focus ST Vs golf GTi