-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε εντάξει, 20-30 € είναι για πολύ κόσμο τα ώνια μιας βδομάδας, δεν είναι και αμελητέο ποσό... Δεν με πείθει η Ε.Ε. για τις αγαθές της προθέσεις.Τα χρήματα που αναφέρω είναι για τις νάυλον σακούλες κατόπιν χρέωσης και όχι το κόστος των προϊόντων .......30:0.04=750 σακουλες/έτος! Ίσως είμαι και υπερβολικός.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ε εντάξει, 20-30 € είναι για πολύ κόσμο τα ώνια μιας βδομάδας, δεν είναι και αμελητέο ποσό... Δεν με πείθει η Ε.Ε. για τις αγαθές της προθέσεις.
Τα χρήματα που αναφέρω είναι για τις νάυλον σακούλες κατόπιν χρέωσης και όχι το κόστος των προϊόντων .......30:0.04=750 σακουλες/έτος! Ίσως είμαι και υπερβολικός.
Αυτό λέω κι εγώ, ότι αυτά τα χρήματα για τις σακούλες είναι το βδομαδιάτικο για κάποιους... Τώρα για το νούμερο δεν ξέρω, στηρίχθηκα στους δικούς σου υπολογισμούς.
-
ΟΚ.......παρανόηση ,εσύ λες για εσοδα/εβδομάδα κάποιου ,δυστυχώς ίσως να ισχύει!
-
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα... Τελικά είναι γεγονός!...
**Η ανακοίνωση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για το βατραχάκι στη συσκευασμένη σαλάτα
Ανακοίνωση σχετικά με τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και απεικονίζει ένα ζωντανό βατραχάκι μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα εξέδωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος.
**
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται.
Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».
http://newpost.gr/ellada/698413/h-anako ... enh-salata
-
Πόσο πιο φρέσκια να την έχει;;;;;
ISO, πιστοποίηση, ποιοτικοί έλεγχοι και πράσινα βατράχια........ -
Και δεν είμαστε και στη Γαλλία ρε γμτ... Εκει θα μπορούσε ο ΑΒ να το πουλήσει ως combo meal.
-
Η ξεφτίλα είναι που ο ΑΒ έβγαλε χαλαρή ανακοίνωση σαν να θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει και ένα ζωντανό βατράχι μέσα σε συσκευασμένες σαλάτες.
Το 'ζωντανό βατραχάκι' και διερευνάται το θέμα και αυτά και πάμε παρακάτω...
-
Ε καλά δεν το χρέωσε παραπάνω. Δείτε το σαν kinder έκπληξη. [emoji3]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
http://mantoles.net/20905/
όχι που θα το αφήνανε...
Νομίζω ότι το περιστατικό αρκεί για να κόψει κανείς τις έτοιμες σαλάτες...
Πάλι καλά που δεν ήταν και κομμένες ! -
Το θεωρώ φυσιολογικό το γεγονός για τη χώρα που ζούμε.
Δεν θέλει και πολύ έρευνα για να διαπιστωθεί ποιοι και πως εργάζονται πλέον σε πάρα πολλούς τομείς στη 'σύγχρονη' Ελλάδα.
-
Κάτι γίνεται με το παρκινγκ του μασούτη στο Cosmos, τις προάλλες πήγα, και παρ' όλο που είχε 5-6 θέσεις κενές, η πινακίδα έλεγε ότι είναι γεμάτο... άραγε το κάνουν για να πάνε αυτοί οι 5-6 αλλού ;
-
(Α)θανατο lidl!!!!!!!!!!! Φάτε κοσμακι σαβουρα των δυτικών.
https://www.athensmagazine.gr/article/a ... per-market -
... λαχανικά του χασάπη ...
-
Ενα αλλο στα σουπερμαρκετ για μενα ειναι ο διαδρομος πανω στα ταμεια.
Σε καποια οπως και στα λιντλ ειναι τοσο χαλια που λες ρε παιδι μου που θα αφησεις τα δικα σου προιονταΓεματα χωματα, ξεραμενα γαλατα, ξεραμενους χυμους, ξεραμενα νερα απο τυρια κτλ. Ουτε ενας υπαλληλος δεν κανει τον κοπο να καθαρισει τον παγκο του πριν κατσει στο ταμειο.
Βρομιαρικα καταστηματα
-
Και αν η ουρά δεν πιάσει τα 10μ δεν ανοίγει δεύτερο ταμείο για κανένα λόγο!
-
Το τελευταιο ισχυει δυστυχως. Και μη χρειαστει να ρωτησεις τπτ. Δεν εχω βρει ποτε καποιον.
-
Σαββάτο 9.00 το πρωί, στον Σκλαβενίτη στο Avenue Κηφισίας ... 2 ταμεία ανοιχτά. Ένα στο ισόγειο, ένα στον 1ο όροφο.
Μέσα οι υπάλληλοι χάσκουν πέρα/δώθε, πηγαδάκια, κουβεντούλα, χαβαλές. Στον πάνω όροφο τα ίδια.Περνάς στους διαδρόμους και βλέπεις κάτω παρατημένες κούτες, παλέτες, προϊόντα που πρέπει κάποιος να τα βάλει στα ράφια κλπ...Σαββάτο 8.30 το πρωί, στον Σκλαβενίτη στο Γέρακα ... 8 ταμεία ανοιχτά ... και όλοι οι υπάλληλοι να κάνουν εργασίες μέσα στο σούπερ μάρκετ και οι διάδρομοι ανοιχτοί και προσπελάσιμοι.
-
Καλά από κατάστημα σε κατάστημα το χάος.
Έχω τύχει σε κατάστημα που οι υπάλληλοι γνωρίζουν όλα τα κουτσομπολιά της περιοχής μιας και σπάνια δουλεύουν σε σβέλτους ρυθμούς.
Το λιγότερο 5 λεπτά στο ταμείο ακόμα για 2-3 τμχ. Φυσικά συζήτηση και πέρα βρέχει. -
Φαντάζομαι θέμα διευθυντή.
-
Πιθανώς. Πάντως όλοι ξέρουμε και την ιεραρχία της κατάστασης.
Κεφάλι των υπαλλήλων (εργασιακά και κουτσομπολίκα) μια ψιλοόμορφη 50άρα ψηλή κοκκινομάλα με αυστηρό στυλ. Μπορεί σε ξεπετάξει σε μισό λεπτό, αν πρέπει να μιλήσει με κάποιον επόμενο κουτσομπόλη πελάτη.
Απο κάτω της σαν αρχηγός ομάδας κρούσης, 40αρά ξανθιά που ξέρει τα πάντα και πιάνει συζήτηση με τους πάντες. Κουτσομπολεύει ακόμα και για πελάτη 5-6 ταμεία μακριά.
Σούπερμαρκετ