-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Όχι ο αντίλογος...
Κάποια μέλη όμως μου τα έχουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ...
(λυπάμαι για το επίπεδο της φράσης μου αλλά δεν άντεξα)....
αν δεν υπήρχε και ο Random οι μισοί δεν θα διάβαζαν!!!!
όσο γι τους Ζαχαροπλάστες κατασκευαστές Τσουρεκιών θυμίζω σε όλους πως δεν γράφουν σε όλα τα θέματα για να τα κάνουν μπάχαλο, ανοίγουν δικά τους και όποιος θέλει διαβάζει όποιος δεν θέλει να μην διαβάζει.
εγώ που όλη τη μέρα πεθαίνω στην δουλειά δεν έχω όρεξη να ακούω όλη την ώρα βλακείες για Αμερική και εστιατόρια εκεί και τι είπε ο μαλάκας ο Μπους
θέλω να βλέπω random, να ξεχνιέμαι και να σταματάω να σκέφτομαι πολύπλοκα
το παιδί αυτό είναι η χαμένη μας αθωότητα και τον ζηλεύουμε όλοι γι΄αυτό τον πυροβολούμε σε κάθε ευκαιρία
και μην ακούσω για επίπεδο κτλ
όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη απόδραση από τον πρώτο ως τον τελευταίο
το επίπεδο μας μάρανε γι΄αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε
επίπεδο κύριοι είναι και να έχουμε μεταξύ μας και τον random και τον madako και όποιον άλλο σας ενοχλεί και να τον κάνουμε εμείς οι ''πολιτισμένοι'' να γίνεται καλύτερος. -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
.
Όχι ο αντίλογος...
Κάποια μέλη όμως μου τα έχουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ...
(λυπάμαι για το επίπεδο της φράσης μου αλλά δεν άντεξα)....
όσο γι τους Ζαχαροπλάστες κατασκευαστές Τσουρεκιών θυμίζω σε όλους πως δεν γράφουν σε όλα τα θέματα για να τα κάνουν μπάχαλο, ανοίγουν δικά τους και όποιος θέλει διαβάζει όποιος δεν θέλει να μην διαβάζει.
εγώ που όλη τη μέρα πεθαίνω στην δουλειά δεν έχω όρεξη να ακούω όλη την ώρα βλακείες για Αμερική και εστιατόρια εκεί και τι είπε ο μαλάκας ο Μπους
το παιδί αυτό είναι η χαμένη μας αθωότητα και τον ζηλεύουμε όλοι γι΄αυτό τον πυροβολούμε σε κάθε ευκαιρία
επίπεδο κύριοι είναι και να έχουμε μεταξύ μας και τον random και τον madako και όποιον άλλο σας ενοχλεί και να τον κάνουμε εμείς οι ''πολιτισμένοι'' να γίνεται καλύτερος.Πλέον, κανείς δεν πυροβολεί τον Ράντομ, έχει το δικό του θέμα ο άνθρωπος, λέει τα ωραία του, μια χαρά. Εφόσον δεν ανοίγει συνεχώς νεά θέματα, γιατί να έχει κάποιος πρόβλημα μαζί του? Στα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω μαζί σου
-
Ένα φόρουμ δεν είναι 'καφενείο', όπου αν η παρέα δίπλα τσακώνεται και βρίζει εσύ δεν μπορείς να περάσεις καλά. Στο φόρουμ μπορείς να επιλέξεις τα θέματα που θα διαβάζεις και παρακολουθείς, και να μην επηρρεάζεσαι.
Όλα αυτά προυποθέτουν βεβαίως και καλό moderation, που δε θα αφήνει τους 'ταραξίες' να συνεχίζουν τον τσακωμό τους σε άλλα θέματα.
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
επίπεδο κύριοι είναι και να έχουμε μεταξύ μας και τον random και τον madako και όποιον άλλο σας ενοχλεί και να τον κάνουμε εμείς οι ''πολιτισμένοι'' να γίνεται καλύτερος.Δε μου αρέσει να κάνω επιθέσεις και προσπαθώ να αγνοώ όσο μπορώ κάποια πράγματα όπως άχρηστα νήματα που ξεφυτρώνουν επανειλημμένα στον αντίλογο.
Με ενοχλεί αφάνταστα να επισκέπτομαι το Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη και να βλέπω άχρηστα νήμάτα.
Μιας και ανέφερες το random, θα ήθελα να πω ότι η συμπεριφορά του στο forum δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε αρχικά (και θα χαρακτήριζα προκλητική). Πλέον δεν καταφέρονται εναντίον του τα μέλη όπως στην αρχή.
Τη λέξη επίπεδο την ανέφερα αποκλειστικά για αυτό που είπα καθώς το γενικότερο επίπεδο ενός forum το κρίνει ο καθένας από μόνος του και συμμετέχει ή αποχωρεί.
.
-
Ειμαι καινουριος στο Forum αλλα δεν μπορω να πω πως θεωρω τον Αντιλογο κουραστικο! Υπαρχουν χρηστες που γραφουν χαζομαρες χωρις να τις πιστευουν ουτε οι ιδιοι αλλα αυτους απλα τους αγνωω!
Γενικα παντως καθε ανταλλαγη αποψεων,εστω και αν οδηγει σε διαφωνια, ειναι χρησιμη! -
δεν φταίνε οι moderators αλλά η νοοτροπία ορισμένων ότι εδώ μέσα θα πρέπει να γράφονται μόνο αυτά που τους αρέσουν, όπως τους αρέσουν και όταν τους αρέσουν!
Θυμόμαστε άραγε το ''διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες''???
να γίνει αίτηση στην Ακαδημία Αθηνών και στην Αμερικανική πρεσβεία να ανοίξουν φόρουμ για να λύνουν τις διαφορές τους διάφοροι κύριοι χωρίς να τους ενοχλεί κανείς
μέχρι τότε και αφού εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν υπομονή.....
θα έρθουν ασπρες μέρες και για σας -
Σε καμία περίπτωση δεν έχω κουραστεί από τον Αντίλογο. Μάλλον με το περί Αυτοκίνησης έχω κουραστεί λόγω ανακύκλωσης.
Γεγονός είναι ότι τον τελευταίο χρόνο έχω περιορίσει τη γραπτή συμμετοχή μου γιατί νομίζω ότι πρέπει να γράφεις όταν έχεις κάτι να πεις.Όσον αφορά το moderation του φορουμ, επιτρέψτε μου να πω τα ακόλουθα:
Θεωρώ ότι στο φορουμ αυτό υπάρχει τεράστια ανοχή (ίσως μεγαλύτερη απ' ότι πρέπει) σε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Πολλοί λένε ότι αυτό είναι που κάνει το φορουμ καλό. Άλλοι διαφωνούν.
Στο παρελθόν υπήρχαν αντιδράσεις όταν γίνονταν περισσότερες παρεμβάσεις. Το συζητήσαμε μεταξύ μας και είπαμε να γίνουμε πιο ελαστικοί.
Όμως, τελικά, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίζει να κουραζόμαστε με συνεχείς ανεπίτρεπτες συμπεριφορές, με συνεχείς υποδείξεις και ειρωνίες.Μάλιστα, ο κανονισμός του φόρουμ είναι από τους ελαστικότερους που υπάρχουν. Θα γίνει εισήγηση για αλλαγές στον κανονισμό, όχι γιατί το moderation θα γίνει αυστηρότερο, αλλά γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν τη ζωή (σαν moderators) αφόρητη.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Υπάρχουν άτομα που δεν γράφουν σε καμιά άλλη ενότητα, παρά στον 'Αντίλογο', δηλαδή είναι ψιλοάσχετοι με τη θεμέλια βάση του forum, το αυτοκίνητο, και απλά κάνουν τον χαβαλέ τους, τις γνωριμίες τους, τις μαγκιές τους σε ένα ακόμα forum.Πολλά πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα. Ασχολούμε με τα αυτοκίνητο πρακτικά από την ώρα που γενήθηκα, είμαι αναγνώστης των 4 τροχών από τις αρχές της δεκαετίας του 80 και φανατικός του πραγματικού αντίλογου.
Το μόνο forum που έχω συμμετάσχει ποτέ (παρότι ασχολούμε με το Internet από το 94-95 ως φοιτητής) είναι το συγκεκριμένο και έχω κάνει κάποια, λίγα, post μόνο στον αντίλογο.
Κατά κύριο λόγο συμφωνώ ότι τα θέματα του αντίλογου είναι ελαφρώς 'πατάτες' και δεν είναι αντάξια του ονόματος που φέρει το forum. Παρά ταύτα κάποια, έστω λίγα αξίζουν και πρέπει να προστατευτούν από όλους μας και απλά να απομονώσουμε κατά το δυνατόν τους υπόλοιπους.
-
Και 'γω ψήφισα όχι.
Απλά τώρα τελευταία κάποιοι 'προβοκάτορες' (flame baiting) ρίχνουν το επίπεδο...
Κλείνω προς την τοποθέτηση του Krieza, αλλά και άλλων χρηστών, που υπερασπίστηκαν τον 'Αντίλογο'.
-
Ο χρήστης statharg έγραψε:
Υπάρχουν άτομα που δεν γράφουν σε καμιά άλλη ενότητα, παρά στον 'Αντίλογο', δηλαδή είναι ψιλοάσχετοι με τη θεμέλια βάση του forum, το αυτοκίνητο, και απλά κάνουν τον χαβαλέ τους, τις γνωριμίες τους, τις μαγκιές τους σε ένα ακόμα forum.
Πολλά πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα. Ασχολούμε με τα αυτοκίνητο πρακτικά από την ώρα που γενήθηκα, είμαι αναγνώστης των 4 τροχών από τις αρχές της δεκαετίας του 80 και φανατικός του πραγματικού αντίλογου.
Το μόνο forum που έχω συμμετάσχει ποτέ (παρότι ασχολούμε με το Internet από το 94-95 ως φοιτητής) είναι το συγκεκριμένο και έχω κάνει κάποια, λίγα, post μόνο στον αντίλογο.
Κατά κύριο λόγο συμφωνώ ότι τα θέματα του αντίλογου είναι ελαφρώς 'πατάτες' και δεν είναι αντάξια του ονόματος που φέρει το forum. Παρά ταύτα κάποια, έστω λίγα αξίζουν και πρέπει να προστατευτούν από όλους μας και απλά να απομονώσουμε κατά το δυνατόν τους υπόλοιπους.
Συγνώμη αλλά ο Αντίλογος δεν είναι για να γράφουν οι επιστήμονες και οι γράφοντες στον αντίστοιχο του περιοδικού.
Υπάρχουν πολλά θέματα ΑΣΧΕΤΑ (έτσι δεν πρέπει?) με την αυτοκίνηση όπως αυτό με την τεχνολογία και τους Η/Υ. Υπάρχουν επικαιρότητας, υπάρχουν οικονομικά και κοινωνικά. Δηλ εσύ τι θέματα ήθελες να βλέπεις;Υπάρχουν κάποιες «πατάτες» αλλά αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί...όπως αγοράζω το 4Τ και στον αντίλογο που διαβάζω τα μισά άρθρα είναι αδιάφορα και επιλέγω τι θα διαβάσω έτσι και εδώ : ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγνώμη αλλά ο Αντίλογος δεν είναι για να γράφουν οι επιστήμονες και οι γράφοντες στον αντίστοιχο του περιοδικού.
Υπάρχουν πολλά θέματα ΑΣΧΕΤΑ (έτσι δεν πρέπει?) με την αυτοκίνηση όπως αυτό με την τεχνολογία και τους Η/Υ. Υπάρχουν επικαιρότητας, υπάρχουν οικονομικά και κοινωνικά. Δηλ εσύ τι θέματα ήθελες να βλέπεις;Υπάρχουν κάποιες «πατάτες» αλλά αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί...όπως αγοράζω το 4Τ και στον αντίλογο που διαβάζω τα μισά άρθρα είναι αδιάφορα και επιλέγω τι θα διαβάσω έτσι και εδώ : ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!
Δεν νομίζω ότι επί της ουσίας διαφωνούμε. Αν όμως παρακαλουθήσεις την πορεία της συζήτησης σε αρκετά topics θα δεις ότι ξεφεύφει από το αρχικό θέμα και μάλιστα πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι λογικό μία συζήτηση πχ για το Ευρωσύνταγμα (αρχές καλοκαιριού) να καταντάει να ασχολείται με ενισχυτές. Μπορεί να γίνει ξεχωριστώ topic (ή μήπως κάνω λάθος).
Κανείς δεν μίλησε ούτε για επιστήμονες ούτε τίποτα άλλο. Ο λόγος που ανέφερα τον έντυπο αντίλογο είναι ότι δεν ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα.
Είμαι υπέρ της ύπαρξης του αντίλογου στην σημερινή του μορφή, αλλά όταν μπαίνεις σε μία συζήτηση που έχει έναν τίτλο Χ καλό είναι η κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από αυτό και αν έχει εξαντληθεί απλά να σταμάτανε τα post και όχι να αλάζουν το θέμα σε σημείο που να μην ξέρεις για ποιο λόγο το topic φέρει το τίτλο που βλέπεις.
-
Στα offtopics έχεις δίκιο αλλά δεν συμβαίνει μόνο στον Αντίλογο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα offtopics έχεις δίκιο αλλά δεν συμβαίνει μόνο στον Αντίλογο.Κι ομως....
Τα οφτοπικς δειχνουν οτι μια συζητηση ειναι ζωντανη και οχι αποστειρωμενη.
Οταν βγαινουμε βολτα με τους φιλους μας συζηταμε μονο για αυτοκινητα π.χ. ολη την ωρα??
Κατα 99,999999% η συζητηση μας δεν αλλαζει απο μονη της θεμα??π.χ:Συζηταμε για αμορτισερ και περναει διπλα μας τρυφερά και αιθερία υπαρξις.Η συζητηση παει μονη της εκει μεχρι που βλεπουμε απο το τζαμι να σκαει μυτη το νεο σουπερ ντουπερ μοντελο της Τade motors corp.και ξεκιναει ααααλλος κυκλος.....
Βεβαια με τα παραπανω δε θελω να υπερασπιστω τα οφτοπικ αλλα λεω πως ειναι αναποφευκτο να υπαρχουν σε μια ζωντανη συζητηση ή σε ενα φορουμ....
-
Σε καμία περίπτωση δεν έχω κουραστεί από τον Αντίλογο. Μάλλον με το περί Αυτοκίνησης έχω κουραστεί λόγω ανακύκλωσης.
Γεγονός είναι ότι τον τελευταίο χρόνο έχω περιορίσει τη γραπτή συμμετοχή μου γιατί νομίζω ότι πρέπει να γράφεις όταν έχεις κάτι να πεις.Όσον αφορά το moderation του φορουμ, επιτρέψτε μου να πω τα ακόλουθα:
Θεωρώ ότι στο φορουμ αυτό υπάρχει τεράστια ανοχή (ίσως μεγαλύτερη απ' ότι πρέπει) σε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Πολλοί λένε ότι αυτό είναι που κάνει το φορουμ καλό. Άλλοι διαφωνούν.
Στο παρελθόν υπήρχαν αντιδράσεις όταν γίνονταν περισσότερες παρεμβάσεις. Το συζητήσαμε μεταξύ μας και είπαμε να γίνουμε πιο ελαστικοί.
Όμως, τελικά, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίζει να κουραζόμαστε με συνεχείς ανεπίτρεπτες συμπεριφορές, με συνεχείς υποδείξεις και ειρωνίες.Μάλιστα, ο κανονισμός του φόρουμ είναι από τους ελαστικότερους που υπάρχουν. Θα γίνει εισήγηση για αλλαγές στον κανονισμό, όχι γιατί το moderation θα γίνει αυστηρότερο, αλλά γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν τη ζωή (σαν moderators) αφόρητη.
λαμβανοντας αυτα υποψη και μια κοντριτσα με τον gti που ειχα χθες, να πω οτι ειναι χαζο εκ μερους μας να μετατρεπετε ο Αντιλογος σε οχετο υβρεων επειδη καποιος μπορει να πει ανακριβειες...η κουραση στον Αντιλογο, οποια υπαρχει τελοσπαντων, ειναι ακριβως απο αυτες τις αντεγκλησεις χωρις ουσιαστικο λογο...ο χψζ θα πει κατι φαιδρο και μπορει αυτη να ειναι η αποψη του! το στολισμα για ποιο λογο να γινει?
του τη λεμε?τον ξεμπροστιαζουμε? εγω προτιμω τα επιχειρηματα, τα γραφουμε και οποιος θελει τα διαβαζει και σχηματιζει μια αποψη κατα ποσο ο αλλος ξερει τι λεει και τι δεν ξερει...
το οτι, ο συγκεκριμενος gavriil, εχει προκαλεσει πολλες φορες με τις αποψεις του το κοινο αισθημα, ειναι βεβαιο!το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ακομα και αυτοι που τον αντιμετωπισαν με τον τροπο που ολοι ειδαμε δεν το καταφεραν, αντιθετως κανανε πολεμιους τους ορισμενους χρηστες ( εγω πρωτα) γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιησαν καλο τροπο...
τον κανονισμο δεν τον ξερω, τον ξερουν οι μοντς και αυτοι θα πραττουν αυτα που ξερουν! εγω να μεινω αμετοχος και να χαζευω τα μπινελικια δε προκειται να γινει...θα λεω την αποψη μου και οταν δουν οτι αυτη δεν συμβαδιζει με τον κανονισμο,ας με πεταξουν εξω!
μολις τωρα ειδα οτι κλειδωθηκε το 'επεκτατισμος' και μου προξενει εκπληξη γιατι υπαρχουν παιδια που ξερουν δυο πραγματα και θα μπορουσαν να τα γραψουν για να τα διαβασουν και αλλοι...ζηταω συγνωμη για τα offtopic μου, για την ακριβεια 4 ποστ με τον gti, αλλα με τα κλειδωματα θα καταληξουμε να βλεπουμε μονο κλειδαριες...
αμα θελει ας πει κανας μοντ την αποψη του... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Στα offtopics έχεις δίκιο αλλά δεν συμβαίνει μόνο στον Αντίλογο.
Κι ομως....
Τα οφτοπικς δειχνουν οτι μια συζητηση ειναι ζωντανη και οχι αποστειρωμενη.
Οταν βγαινουμε βολτα με τους φιλους μας συζηταμε μονο για αυτοκινητα π.χ. ολη την ωρα??
Κατα 99,999999% η συζητηση μας δεν αλλαζει απο μονη της θεμα??π.χ:Συζηταμε για αμορτισερ και περναει διπλα μας τρυφερά και αιθερία υπαρξις.Η συζητηση παει μονη της εκει μεχρι που βλεπουμε απο το τζαμι να σκαει μυτη το νεο σουπερ ντουπερ μοντελο της Τade motors corp.και ξεκιναει ααααλλος κυκλος.....
Βεβαια με τα παραπανω δε θελω να υπερασπιστω τα οφτοπικ αλλα λεω πως ειναι αναποφευκτο να υπαρχουν σε μια ζωντανη συζητηση ή σε ενα φορουμ....
To θέμα είναι να γίνεται με μέτρο και δυστυχώς εδώ μέσα έχουμε ξεφύγει αρκετά.
-
πραγματικα ας γραφεται η αιτια του κλειδωματος!
φταιει πχ ο adis4gr που μας επρηξε με αυτα που ελεγε!
-
Σε ό,τι αφορά τον γαβριήλ, όσο ενοχλητικό κι αν είναι το σύνολο των απόψεων που εκφράζει (απόψεις το άκουσμα των οποίων σίγουρα τρομάζει κάθε άνθρωπο), αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι η παντελής και μόνιμη άρνησή του να επιχειρηματολογήσει.
Ενώ εμείς οι υπόλοιποι, όταν συζητάμε μεταξύ μας, αναγκάζουμε τον εγκέφαλό μας να λειτουργήσει για να δώσουμε λογικά επιχειρήματα και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα ή σε κάποιο consensus, ο γαβριήλ ακυρώνει την ίδια την έννοια του διαλόγου με τις τρεις μεθόδους που χρησιμοποιεί:
- Διαστρέβλωση/επιλεκτική ανάγνωση των λεγομένων του συνομιλητού του ώστε να τον παρουσιάσει ως ηλίθιο ή τρελό
- Ειρωνικά/υποτιμητικά σχόλια (εδώ συγκαταλέγεται και η χρήση emoticons αντί επιχειρήματος)
- Υπεκφυγές
Αυτή η πρακτική είναι πολύ χειρότερη από τη χρήση υβρεολογίου, γιατί το 'πλήγμα' που προκαλεί το υβρεολόγιο είναι επιφανειακό. Αυτός όμως χτυπάει πιο βαθιά:
ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ, θέτοντας υπό αίρεση την ικανότητα και το δικαίωμά του να έχει και να εκφέρει άποψη.
Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός του γαβριήλ εδώ μέσα. Σε καμία μα ΚΑΜΙΑ συζήτηση στην οποίαν εισήλθε ή την οποία ξεκίνησε δεν έκανε ΠΟΤΕ την παραμικρή προσπάθεια να οδηγηθεί ο διάλογος σε κάποιο συμπέρασμα. Ούτε τον είδα ποτέ - εν πλήρει αντιθέσει με ΟΛΟΥΣ τους άλλους συνφορουμίτες - να πει 'έχεις δίκιο' ή 'έκανα λάθος'. Αντιθέτως, κάνει αυτά που προανέφερα.
-
Διάβαζα πριν από λίγο τις ιστορίες συνωμοσίας του Πετρου για τους δίδυμους Πύργους,και στο τόπικ που έφτιαξε το παιδί για να πει δύο πράγματα για το συγκεκριμένο γεγονός..ο γαβριλ και το τσιτσατακι εύχονταν μεταξύ τους happy Haloween και πώς πέρασαν την ημέρα τους(προσώπικά έμαθα ότι ο γαβριλ είναι κουβαρδας και κέρασε πολλά αμερικανάκια..και πολύ συγκινήθηκα..σνιφ.)Το παραπάνω δεν είναι παραβίαση;Κάτι τέτοια εξοργίζουν μερικούς κακούς χρήστες και ίσως έχουμε τις γνωστές υπερβολές.
Πέρα από τα θέματα που άνοιξε ο Γαβριλ γα τα καλύτερα εστιατόρια και τα καλύτερα γυναικεία εσώρουχα..τα περισσότερα θέματα που κλειδώνονται,ανοίγονται από άλλους χρήστες οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα αν μπαίνει ο Γαβριλ και ειρωνεύεται. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λαμβανοντας αυτα υποψη και μια κοντριτσα με τον gti που ειχα χθες, να πω οτι ειναι χαζο εκ μερους μας να μετατρεπετε ο Αντιλογος σε οχετο υβρεων επειδη καποιος μπορει να πει ανακριβειες...η κουραση στον Αντιλογο, οποια υπαρχει τελοσπαντων, ειναι ακριβως απο αυτες τις αντεγκλησεις χωρις ουσιαστικο λογο...ο χψζ θα πει κατι φαιδρο και μπορει αυτη να ειναι η αποψη του! το στολισμα για ποιο λογο να γινει?
του τη λεμε?τον ξεμπροστιαζουμε? εγω προτιμω τα επιχειρηματα, τα γραφουμε και οποιος θελει τα διαβαζει και σχηματιζει μια αποψη κατα ποσο ο αλλος ξερει τι λεει και τι δεν ξερει...
το οτι, ο συγκεκριμενος gavriil, εχει προκαλεσει πολλες φορες με τις αποψεις του το κοινο αισθημα, ειναι βεβαιο!το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ακομα και αυτοι που τον αντιμετωπισαν με τον τροπο που ολοι ειδαμε δεν το καταφεραν, αντιθετως κανανε πολεμιους τους ορισμενους χρηστες ( εγω πρωτα) γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιησαν καλο τροπο...
τον κανονισμο δεν τον ξερω, τον ξερουν οι μοντς και αυτοι θα πραττουν αυτα που ξερουν! εγω να μεινω αμετοχος και να χαζευω τα μπινελικια δε προκειται να γινει...θα λεω την αποψη μου και οταν δουν οτι αυτη δεν συμβαδιζει με τον κανονισμο,ας με πεταξουν εξω!
μολις τωρα ειδα οτι κλειδωθηκε το 'επεκτατισμος' και μου προξενει εκπληξη γιατι υπαρχουν παιδια που ξερουν δυο πραγματα και θα μπορουσαν να τα γραψουν για να τα διαβασουν και αλλοι...ζηταω συγνωμη για τα offtopic μου, για την ακριβεια 4 ποστ με τον gti, αλλα με τα κλειδωματα θα καταληξουμε να βλεπουμε μονο κλειδαριες...
αμα θελει ας πει κανας μοντ την αποψη του...Oyte εσύ φταις ουτε ο GTI ουτε ...RAV4 ουτε κανείς μας.
Ο τύπος μπήκε για να προκαλέσει και όχι να συζητησει. Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτός που προκαλεί αλλά τέλος πάντων ας μείνουμε σε αυτόν.
Εγραψε ότι είχε να γράψει, του την έπεσε το 80% των χρηστών που γράφουν στον 'Αντίλογο' και μετά αφού δεν είχε κάτι να πει (ουσιαστικά ποτέ δεν είχε) άρχισε να τους κοροϊδεύει , απροκάλυπτα.
Οσοι , παρ όλα αυτά προσπάθησαν να επιμείνουν σε αυτό που λέμε 'κόσμιο τρόπο' , αποτέλεσμα δεν έβγαλαν. Προσωπικά πιστεύω ότι γνώριζαν ότι δε θα βγάλουν αποτέλεσμα απλώς διάλεξαν αυτόν τον τρόπο.
ΚΜια σημαντική μερίδα χρηστών, με την ...πηροκρανίαση που τους προκάλεσε , προσπάθησαν να του μιλήσουν στη μόνη γλώσσα που κταλαβαίνει. Δηλαδή το βρισίδι. Προσωπικά πιστεύω ότι τα κατέφεραν , διότι έχασε την ψυχραιμία του (π.χ στο θέμα του Αρλιγκτον) και άρχισε να απειλεί (π.χ τον skullone) Και βέβαια δε νομίζω ότι κανείς μας παίρνει στα σοβαρά το επιχείρημα ότι αν και διαφωνούμε με τον άλλον πρέπει να ακούμε την άποψή του. Ποια άποψη;; εδώ τους έφτυνε μιλάμε. Τους έφτυνε κανονικότατα.
Eπί της ουσίας είχαν δίκιο, τυπικά όμως με βάση τον κανονισμό είχαν άδικο και ήταν θέμα χρόνου πότε θα κλειδωθεί. Δε νομίζω ότι χρειάζεται καμια εξήγηση από τους διαχειριστές. Ηταν θέμα χρόνου πότε θα κλειδωθεί. Και πολύ άντεξε αν θες τη γνώμη μου 'adis4gr'. Οι διαχειριστές χωρίς να μεροληπτούν φανερά , σταθηκαν στο 'γράμμα' των κανονισμών και όχι στην ουσία. Δεν γνωρίζω από forum , μόνο σε αυτό είμαι και στο snowreport.gr όπου εκεί τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκαθαρρα και γράφονται μόνο θέματα χιονοδρομίας και έχει σχετική αξία αυτό που γράφω.
Τελικά το θέμα κλειδώθηκε και βέβαια δεν ωφελήθηκαν ούτε αυτοί -οι ελάχιστοι πιθανολογώ- που ήθελαν να διαβάσουν ούτε και αυτοί που ήθελαν να γράφουν , έστω αραιά και που.
Το ποιος ωφελήθηκε είναι προφανές.
Για να επανέλθω το θέμα, προσωπικά μου αρέσει πολύ . Δε με κουράζει και ούτε θα με κουράσει , απλώς δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα , λόγω πληθώρας των θεμάτων.
Και για να πω και την αληθεια, περισσότερο απολαμβάνω αυτόν τον αντίλογο παρά του περιοδικού. -
αυτο με τους διδυμους πυργους το θυμαμαι, δε θυμαμαι να εγινε καμια παρατηρηση...μηπως δεν προβλεπεται απο τον κανονισμο?
επισης αφου υπαρχει το θεμα του ραντομ, νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα να κανει και ο αλλος τα γνωστα θρεντς τιμοκαταλογος!
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?