-
Ψηφισα δεν με εχει κουρασει.
Σιγουρα δεν επιθυμω αυστηροτερη διαχειριση και κλειδωμα θεματων. Χαιρομαι που σε αυτο το φορουμ (σε πληρη αντιθεση με αλλα) οι χρηστες εχουν μεγαλο βαθμο ελευθεριας στην εκφραση τους και οι διαχειριστες δεν νιωθουν τα θεματα σαν τσιφλικια τους.
Οποιος εχει κουραστει απο μια θεματικη ενοτητα οπως ο αντιλογος να μην μπαινει σε αυτη. Οποιος εχει κουραστει απο ενα θεμα να μην το ανοιγει. Οποιος εχει κουραστει με εναν χρηστη να αγνοει τα λεγομενα του και επομενως να μην απαντα. Απλο δεν ειναι? Γιατι να χρειαζομαστε προστατες?
Ναι, γινεται αντιληπτο απο τα ανω οτι εγκρινω και συγχαιρω το εργο των διαχειριστων. Ελπιζω να αποκτησω τωρα την ευνοια τους, ε απιστευτοι μοντερειτορ?
-
Δεν μ' έχει κουράσει!
-
.
Όχι ο αντίλογος...
Κάποια μέλη όμως μου τα έχουν κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ...
(λυπάμαι για το επίπεδο της φράσης μου αλλά δεν άντεξα)....
-
Ψήφισα Όχι. Υπάρχουν ενδιαφέροντα, μη αυτοκινητιστικά, θέματα για συζήτηση. Τώρα εάν κάτι κουράζει, απλώς το προσπερνάω. So simple.
-
το καλυτερο ειναι ο αντιλογος
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Όχι ο αντίλογος...
+10000000000000000000000
ο αντιλογος ειναι απαραιτητος και λογικα θα στρωσει αν καποια μελη συμαζευτουν
-
Δεν έχει κουράσει ο αντίλογος, η ανταλλαγή απόψεων/επιχειρημάτων από μόνη της είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Κάποια μέλη, αναπόφευκτα όπως σε κάθε ανταλλαγή απόψεων, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η συζήτηση με επιχειρήματα, κι όχι κολλήματα. Για λόγους που τους υποψιάζομαι, αλλά δεν με ενδιαφέρουν.
Αυτό όμως συμβαίνει και στη ζωή εκτός φόρουμ. Αν μας κούραζε αυτό το δεδομένο της ζωής με το οποίο ζούμε καθημερινά θα πηγαίναμε να αυτοκτονήσουμε.Jacob
-
.
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Δεν έχει κουράσει ο αντίλογος, η ανταλλαγή απόψεων/επιχειρημάτων από μόνη της είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Κάποια μέλη, αναπόφευκτα όπως σε κάθε ανταλλαγή απόψεων, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η συζήτηση με επιχειρήματα, κι όχι κολλήματα. Για λόγους που τους υποψιάζομαι, αλλά δεν με ενδιαφέρουν.
Αυτό όμως συμβαίνει και στη ζωή εκτός φόρουμ. Αν μας κούραζε αυτό το δεδομένο της ζωής με το οποίο ζούμε καθημερινά θα πηγαίναμε να αυτοκτονήσουμε.Jacob
Νομίζεις τυχαία την έχω βάλει την υπογραφή μου;
.
-
Ουτε κ εγω πιστευω οτι εχει κουρασει,απλα καποια θεματα με την ευθυνη ΟΛΩΝ μας εχουν γινει οπως εχουν γινει(ο χαρακτηρισμος δικος σας...)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
.
Όχι ο αντίλογος...
+10000000000000000000000
ο αντιλογος ειναι απαραιτητος και λογικα θα στρωσει αν καποια μελη συμαζευτουν
Mήπως να το κάνουμε reality και να ψηφίσουμε ποιος θα αποχωρήσει απ' το φορουμ;
Προσωπικά δεν έχω κουραστεί. Με ενοχλεί η παιδική χαρά που λαμβάνει χώρα σε ορισμένα θέματα, αλλά -ευτυχώς- υπάρχουν ένα σωρό άλλα που κυμαίνονται στο γνωστό, καλό απίπεδο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mήπως να το κάνουμε reality και να ψηφίσουμε ποιος θα αποχωρήσει απ' το φορουμ;Προσωπικά δεν έχω κουραστεί. Με ενοχλεί η παιδική χαρά που λαμβάνει χώρα σε ορισμένα θέματα, αλλά -ευτυχώς- υπάρχουν ένα σωρό άλλα που κυμαίνονται στο γνωστό, καλό απίπεδο...
Το 'α' είναι... στερητικό;
-
Oχι δεν με έχει κουράσει!
Απλά επιλέγω τι θα διαβάσω. Θέματα όπως το Περι Η/Υ, Φωτογραφίας, Κινηματογράφου και μερικά οικονομικά - επικαιρότητας με χαλαρώνουν και με ενημερώνουν. Μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις συνανθρώπων μου.Θέματα όμως Αμερική vs Greece με έχουν κουράσει. Οι mods νομίζω ότι πρέπι να γίνουν αυστηρότεροι.
-
Η δημιουργία του 'Αντιλογου' ήταν πολύ καλή ιδέα, ως χώρος συζήτησης και αναπτυξης των άλλων ενδιαφερόντων μας, άσχετα με το αυτοκίνητο. Με μεγάλη επιτυχία έχουμε και απο ένα topic για κάθε σημαντικό γεγονος, σε κάθε τομέα (αθλητισμό, διασκέδαση, πολιτικά, χόμπυ...). Άτομα που έχουν κατι παραπάνω από ερασιτεχνικές γνώσεις σε μερικά θέματα αποδεικνύονται χρήσιμοι συμβουλάτορες! Πλεον ότι απορία, πρόβλημα έχει καποιος τη διορθώνει άμεσα!
Αλλά εδώ τελειώνουν τα θετικα.
Καποιοι έχουν παρεξηγήσει το νόημα του 'Αντίλογου' και το έχουν δει ως chatting. Υπάρχουν άτομα που δεν γράφουν σε καμιά άλλη ενότητα, παρά στον 'Αντίλογο', δηλαδή είναι ψιλοάσχετοι με τη θεμέλια βάση του forum, το αυτοκίνητο, και απλά κάνουν τον χαβαλέ τους, τις γνωριμίες τους, τις μαγκιές τους σε ένα ακόμα forum.Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να συζητάμε πράγματα άσχετα με το αυτοκίνητο, για να μην χαλαμε τα αλλα αμιγώς αυτοκινητιστικά θέματα (όπως γινόταν στο περι αυτοκίνησης).
ΟΧΙ όμως να χάσουμε την ουσία του forum και να αναγάγουμε τον 'Αντιλογο' στην κυρίως ενότητα του forum.Aυτη είναι η προσωπική μου γνωμη και κρίση.
-
Δε φταίει ο αντίλογος αν τα κάνουμε μαντάρα εμείς.
Ούτε μπορούμε να έχουμε τον προσωπικό μας άγρυπνο μοντερέιτορ. Πρώτα από όλα πρέπει να κάνει ο καθένας κράτει.
Ίσως να βελτιωνόταν η κατάσταση αν τα όρια έμπαιναν στο να μην επιτρέπονται ειρωνείες, ξαφνικά, χωρίς λόγο, έστω και χωρίς βρισιές.
Αλλά σίγουρα δε φταίει ο αντίλογος.
Σαμπως προηγουμένως στην Αυτοκίνηση τα ίδια δε γινόντουσαν; Αν θέλει κάποιος να τα κάνει μαντάρα και διηπειρωτικό πόλεμο, και στις μικρές αγγελίες θα το καταφέρει!!
-
Δε με έχει κουράσει καθόλου. Διαβάζω ό,τι θέλω ανάλογα την όρεξη που έχω και αν βλέπω συζητήσεις που είναι εν τη γεννέσει τους καταδικασμένες να γίνουν κουραστικές, τις αποφεύγω. Ούτως ή άλλως, δεν επισκέπτομαι τόσο συχνά τον Αντίλογο όσο άλλες κατηγορίες του forum.
-
Εγώ τείνω κάπου στη μέση. Υπάρχουν θέματα που πραγματικά κουράζουν αφού καταλήγουν σε αδιέξοδο από την πρώτη στιγμή, άλλα θέματα όπου μια είναι έτσι και την άλλη είναι αλλιώς, και θέματα όπου το 'κλίμα' είναι πολύ καλό.
Οπότε ψηφίζω και ναι και όχι... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Η δημιουργία του 'Αντιλογου' ήταν πολύ καλή ιδέα, ως χώρος συζήτησης και αναπτυξης των άλλων ενδιαφερόντων μας, άσχετα με το αυτοκίνητο. Με μεγάλη επιτυχία έχουμε και απο ένα topic για κάθε σημαντικό γεγονος, σε κάθε τομέα (αθλητισμό, διασκέδαση, πολιτικά, χόμπυ...). Άτομα που έχουν κατι παραπάνω από ερασιτεχνικές γνώσεις σε μερικά θέματα αποδεικνύονται χρήσιμοι συμβουλάτορες! Πλεον ότι απορία, πρόβλημα έχει καποιος τη διορθώνει άμεσα!Αλλά εδώ τελειώνουν τα θετικα.
Καποιοι έχουν παρεξηγήσει το νόημα του 'Αντίλογου' και το έχουν δει ως chatting. Υπάρχουν άτομα που δεν γράφουν σε καμιά άλλη ενότητα, παρά στον 'Αντίλογο', δηλαδή είναι ψιλοάσχετοι με τη θεμέλια βάση του forum, το αυτοκίνητο, και απλά κάνουν τον χαβαλέ τους, τις γνωριμίες τους, τις μαγκιές τους σε ένα ακόμα forum.Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να συζητάμε πράγματα άσχετα με το αυτοκίνητο, για να μην χαλαμε τα αλλα αμιγώς αυτοκινητιστικά θέματα (όπως γινόταν στο περι αυτοκίνησης).
ΟΧΙ όμως να χάσουμε την ουσία του forum και να αναγάγουμε τον 'Αντιλογο' στην κυρίως ενότητα του forum.Aυτη είναι η προσωπική μου γνωμη και κρίση.
Συμφωνώ με τον og2002gr.
Ο 'Αντίλογος' έχει γίνει η κύρια ενότητα του forum. Κάποιες φορές μου είναι ευχάριστο να τον διαβάζω, άλλες όχι. Και κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μια ενότητα 'λέω το μακρύ μου και το κοντό μου', με πάρα πολλούς λάτρεις.
Γενικά δε συμμετέχω πολύ στο forum γράφοντας, αλλά διαβάζοντας. Κάποιες φορές έχει ειπωθεί για το χάλι της ενότητας 'Ελληνικοί Αγώνες'. Ο 'Αντίλογος' είναι ύγιής ενότητα, δηλαδή ?
Get a life ! -
Μάλλον υγειέστερη από τους Ελληνικούς αγώνες. Αλλά και εκεί δεν φταίει η ενότητα αλλά οι χρήστες...
-
Τα θέματα του αντιλόγου στα οποία επικρατεί ''αναταραχή''αν θέλετε είναι 2 ή 3 τα οποία όλοι ξέρουμε ποια είναι και όσοι δεν ξέρουν μπορώ να τα πω.Από κει και πέρα καλό θα ήταν όποιος ανοίγει ένα ολόκληρο τόπικ για να πει ότι τον κούρασε ο αντίλογος και πετάει σπόντες σε διάφορους κακούς χρήστες που του χαλάνε την ηρεμία και το αυξημένο επίπεδο που έχει καλό θα ήταν να τους ονομάσει για να μπορέσουν κι αυτοί να απαντήσουν.Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν να βελτιωθούν τα πράγματα και να ηρεμήσουν όπως χρειάζεται.
Το ότι κάποιος γράφει περισσότερο στον αντίλογο ή στους αγώνες ή στην αυτοκίνηση ή στις αγγελίες τί σημαίνει;Υπάρχουν κάποιοι εδώ που δίνουν άδειες για να μπορούν οι χρήστες να γράφουν και να μην τους στενοχωρούν;
Το συγκεκριμένο τόπικ για μένα(αφού ο καθένας δικαιούται να κρίνει κι αφού το ρίξαμε εκεί,ο ένας να κρίνει τον άλλο ενώ δεν τον ξέρει)είναι πολύ χειρότερο από τα θέματα που έθιξαν μερικοί γιατί το μόνο που βγάζει είναι χολή και μάλιστα αόριστα..προς κάθε κατεύθυνση.
Η αυτοκίνηση για μένα είναι πολύ πιο κουραστική από τον αντίλογο και γιατί ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια(κόντρα ανάμεσα στην άλφα ρομέο εναντίον όλων,εναντίον VW,εναντίον BMW),αλλά το να κάνω τόπικ για να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου(λες και η δική μου γνώμη έχει ειδικό βάρος)δεν έχει κανένα νόημα.
Όπως έιπε και ο μιγκφ1 αν δεν αρέσει/κουράζει/αηδιάζει/ μερικούς δεν χρειάζεται να συμμετέχουν.Δόξα τω θεώ υπάρχουν εκατοντάδες άλλα ποιοτικά τόπικς για να εκφράσουν την ποιοτική άποψή τους.
Και για να μην πει κάποιος ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται,να του πω ότι καμία φορά δεν έχω βρίσει τον Γαβριήλ,ούτε μία,απλά υπάρχει αντιπαράθεση σε έντονο ύφος.Θυμηθείτε μόνο τι ξεκατινιάσματα έχουν γίνει στην αυτοκίνηση για θέματα εντελώς ανούσια.
Σε όσους τους κούρασε ο αντίλογος τους εύχομαι καλή ξεκούραση.
Έχω όμως την υποψία ότι θα συνεχισουν να κουράζονται και να κουράζουν και οι ίδιοι με την κούρασή τους,η οποία δεν ενδιαφέρει κανέναν.
-
Είμαι ένας από εκείνους που γράφουν ως επί το πλείστον στον Αντίλογο και όταν έχει πρωτάθλημα στη Φόρμουλα-1. Δεν αισθάνομαι καθόλου ένοχος που δεν συμμετέχω ενεργά σε άλλες ενότητητες, και το κυριότερο, μέχρι τώρα κανείς δεν είχε υπονοήσει ότι θα έπρεπε να έχω τέτοιου είδους ενοχές.
Μπορεί να είμαι και λάθος
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?