-
Τελικά το θέμα κλειδώθηκε και βέβαια δεν ωφελήθηκαν ούτε αυτοί -οι ελάχιστοι πιθανολογώ- που ήθελαν να διαβάσουν ούτε και αυτοί που ήθελαν να γράφουν , έστω αραιά και που.
Το ποιος ωφελήθηκε είναι προφανές.
η τακτικη του κλειδωματος θα οδηγησει σε κλειδωμενο αντιλογο! δεν ειναι ετσι? στη παραθεση που εκανα με τα γραπτα σου συμφωνω...
-
Το ζήτημα είναι όμως ότι ο Ράντομ, όπως έχω αναφέρει, είναι καλοπροαίρετος. Λέει κάτι που ο ίδιος θεωρεί αστείο για να γελάσει αυτός και να γελάσουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ και μας αντιμετωπίζει ως παρεάκι με το οποίο θα πει δυο ανάλαφρες κουβεντούλες και θα περάσουμε όλοι ωραία.
Άβυσσος αγεφύρωτη χωρίζει τον γαβριήλ από τον Ράντομ.
-
δεν το αμφισβητω το οτι εχει γελιο...το θρεντ ομως αυτο ειναι ενα ατομικο ουσιαστικα θρεντ! θα μου πεις τι σε ενοχλει...δε μ'ενοχλει, απλως ο καθενας μετα μπορει να ισχυριστει οτι μπορει να κανει ενα θρεντ τιμοκαταλογο που δεν θα πρεπει να ενοχλει κανενα...δε συγκρινω χρηστες!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
....το οτι, ο συγκεκριμενος xxxxx, εχει προκαλεσει πολλες φορες με τις αποψεις του το κοινο αισθημα, ειναι βεβαιο!το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ακομα και αυτοι που τον αντιμετωπισαν με τον τροπο που ολοι ειδαμε δεν το καταφεραν, αντιθετως κανανε πολεμιους τους ορισμενους χρηστες ( εγω πρωτα) γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιησαν καλο τροπο...Πες μου Αδη ποτε διαβασες αποψη του συγκεκριμενου χρηστη τεκμηριωμενη και παραπομπες σε πηγες και παραθεση του οποιουδηποτε στοιχειου το οποιο θα την αιτιολογει??
Επι των υβρεων τωρα ας φερουμε ενα παραδειγμα:
Κατα τη γνωμη σου τι ειναι χειροτερο??
Να με πεις εσυ μαλακα ή να σου πω εγω οτι 'το ποστ σου αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας', 'εχεις αναγκη απο γιατρο' 'δεν εχεις ιδεα τι λες' χωρις φυσικα να τεκμηριωνω τις φρασεις αυτες προκαλωντας την αντιδραση σου??
Τι ειναι χειροτερο το trolling και το flame baiting ή οι υβρεις που εκτοξευονται εξαιτιας τους??
Ποιο κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να καταπολεμηθει??
Η αιτια ή το αποτελεσμα??Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε Αδη στο οτι δεν πρεπει να παραμεινεις απαθης να χαζευεις τις υβρεις.
Με τη διαφορα οτι εγω δε προκειται να μεινω απαθης ουτε στις συγκαλυμμενες μεν, εξωφθαλμες δε, υβρεις.μολις τωρα ειδα οτι κλειδωθηκε το 'επεκτατισμος' και μου προξενει εκπληξη γιατι υπαρχουν παιδια που ξερουν δυο πραγματα και θα μπορουσαν να τα γραψουν για να τα διαβασουν και αλλοι...
Την ιδια **εκπληξη **δοκιμασα κι εγω φιλε μου.
Πιστευω να ειδες πως αντιμετωπιστηκαν απο συγκεκριμενους χρηστες αυτοι που ειχαν να παραθεσουν στοιχεια....
Οπως ο TRAVELLER του οποιου τα ποστ κοσμουν το φορουμ.
Αυτο που δεν ειδες ειναι η αντιδραση οσων επρεπε να αντιδρασουν προστατευοντας το χρηστη ειδικοτερα αλλα και το φορουμ γενικοτερα.
Ενω ας πουμε στη περιπτωση του Random η κλειδαρια επεφτε συννεφο στη περιπτωση των trolls μια συσταση ηταν υπεραρκετη.
Οι αμερικανικες κυλοττες βλεπεις ειχαν μεγαλυτερη αισθητικη αξια και ογκο πληροφοριων χρησιμων για ολους μας απο το θεατρο της Ντενιση....Αυτα ειχα να πω φιλε Αδη χωρις ελπιζω να εκλαμβανονται ως οιουδηποτε ειδους απολογια.
Φιλικα
Γιωργος -
adis4gr: Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Θα'ταν ωραία να βλέπαμε τον Ράντομ να ασχολείται και λίγο περισσότερο, να συνεισφέρει και σε καμιά άλλη συζήτηση, έστω και μ'αυτήν την ανάλαφρη και χαβαλεδιάρικη ματιά του.
-
KRIEZA, επί των ερωτημάτων που έθεσες κι εγώ έχω προβληματιστεί πολλές φορές, καθώς σε κάποια φόρουμ έβλεπα να τιμωρούνται όσοι βρίζανε τα trolls, τα οποία έμεναν τελικά ατιμώρητα.
Όταν αποφάσισα να φτιάξω ένα - άσχετο με την αυτοκίνηση - group στο Yahoo, κατέστησα από την πρώτη κιόλας στιγμή σαφές πως το flamebaiting τιμωρείται με ban και ότι πάντα θα τιμωρώ τον flamebaiter κι όχι αυτόν που εκνευρίζεται από τον flamebaiter. Έτσι μείωσα πάρα πολύ και τους πονοκεφάλους μου ως διαχειριστής.
Αν άφηνα διάφορα trolls να μπαίνουν και να μου κάνουν το group μπάχαλο, χαιρετίσματα! Θα'χα πέσει στα σκληρά!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Το ποιος ωφελήθηκε είναι προφανές
Η γνώμη μου είναι ότι ωφελείται αυτός που χαίρεται στην αναπουμπούλα . Στην περίπτωση μας αυτός που δεν έχει να πει κατι επί της ουσίας και καταφεύγει σε προσβολές.
Βέβαια υπάρχει κι ένα άλλο ενδεχόμενο αρκετά πιθανό. Και δεν έχει να κάνει ούτε με flame και δεν ξέρω κι γω τι άλλο. Οπως είπα δε γνωρίζω από forum.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι απλώς και μόνο μια ψυχοπαθολογική περίπτωση και να 'τη βρίσκει' έτσι.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είμαι ένας από εκείνους που γράφουν ως επί το πλείστον στον Αντίλογο και όταν έχει πρωτάθλημα στη Φόρμουλα-1. Δεν αισθάνομαι καθόλου ένοχος που δεν συμμετέχω ενεργά σε άλλες ενότητητες, και το κυριότερο, μέχρι τώρα κανείς δεν είχε υπονοήσει ότι θα έπρεπε να έχω τέτοιου είδους ενοχές.Μπορεί να είμαι και λάθος
Να συμφωνησω (για μια απο τις λιγες φορες ) με τον migf1. Και εγω οσο δεν υπηρχε ο αντιλογος εμπαινα στα αγωνιστικα φορουμς και τετοια εποχη περσυ φερ'ειπειν εμπαινα ελαχιστα. Τωρα τουλαχιστον μπαινω στο φορουμ 12 μηνες το χρονο (προς μεγαλη σας ατυχια).
Παντως για τον τιτλο του τοπικ εχω τεραστια αντιρρηση. Η συζητηση δε θα επρεπε να κουραζει κανεναν.Υστερα ο Αντιλογος ειναι το καλυτερο φορουμ για να γνωρισεις το χαρακτηρα του αλλου.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τελικά το θέμα κλειδώθηκε και βέβαια δεν ωφελήθηκαν ούτε αυτοί -οι ελάχιστοι πιθανολογώ- που ήθελαν να διαβάσουν ούτε και αυτοί που ήθελαν να γράφουν , έστω αραιά και που.
Το ποιος ωφελήθηκε είναι προφανές.
η τακτικη του κλειδωματος θα οδηγησει σε κλειδωμενο αντιλογο! δεν ειναι ετσι? στη παραθεση που εκανα με τα γραπτα σου συμφωνω...
Εισαι πιο παλιός από μένα και πιθανόν να θυμάσαι ότι ποτέ δεν έχω υποστηρίξει κλείδωμα για κανένα λόγο. Ακόμα και τότε που γινόταν ο χαμός.
-
E βέβαια, αφού δεν έγραφα εγώ...
-
Να με πεις εσυ μαλακα ή να σου πω εγω οτι 'το ποστ σου αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας', 'εχεις αναγκη απο γιατρο' 'δεν εχεις ιδεα τι λες' χωρις φυσικα να τεκμηριωνω τις φρασεις αυτες προκαλωντας την αντιδραση σου??
μολις δω τετοια συμπεριφορα δεν ασχολουμαι...γραφω αυτα που νομιζω οτι ειναι χρησιμα και αυτο ειναι ολο...εκει εγκειται η διαφορα μας!εαν πιστευεις οτι κατι μπορεις να κανεις χρησιμοποιωντας τα ιδια οπλα εναντιον του δε μπορω να σε αναγκασω να μην το κανεις...απλως δεν ειμαι συμφωνος!
για τα υπολοιπα δε μπορω να εκφερω αποψη γιατι δε ξερω τι σκεφτονται τα παιδια που ειναι μοντς για τη συγκεκριμενη κατασταση...
-
edit.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μπερδεψες τα τοπιξ!στο αλλο στο αλλο γραφ'τα!
Έεφυγε!
-
Σε τι να κουράσει ο Αντίλογος; Ένας τίτλος είναι!
Συγκεκριμένοι χρήστες κουράζουν.
Και τελικά καταφέρνουν αυτό που θέλουν. Να γράφονται όσο περνάει ο καιρός λιγότερες (ποσοτικά και ποιοτικά) απόψεις και να μένουν μόνο οι δικές τους κραυγές. -
Σωστό.
Αλλά για να μείνουν μόνο οι δικές τους κραυγές πρέπει να μην γράφουμε οι άλλοι!Παίδες, αν μου επιτρέπετε...
Ο Αδης έχει τα λέει όπως είναι.
Αν ο Χ χρήστης, εκφέρει μια άποψη που την θεωρούμε/είναι λάθος, μπορούμε να συμμετάσχουμε στην συζήτηση και να παραθέσουμε επιχειρήματα.
Ακόμα και με έντονο τόνο.Το να χρησιμοποιούμε όμως προσβλητικές και μειωτικές εκφράσεις μας κάνει να χάνουμε το δίκηο μας.
Και μην συγκρίνετε με Ράντομ.Είναι εντελώς άλλη περίπτωση.
Ο συγκεκριμένος χρήστης όταν κατάλαβε πως 'δουλεύει' το Φόρουμ είναι μια χαρά. Αν και πολλοί ήταν αυτοί που δυσανασχέτησαν και ζήτησαν την αποβολή του τότε!Με λίγα λόγια.
Η προσπάθεια στο 4ΤΦ είναι ΟΜΑΔΙΚΗ.
Και η ποιότητα του Φορουμ (όποια έχει) ορίζεται από τους χρήστες του.
Η προσπάθεια είναι να υπάρχει μια ελεγχόμενη χαλαρότητα. Για να μπορούμε όλοι να το ευχαριστιόμαστε. Αλλωστε, μια παρέα είναι. Δεν είναι δικαστήριο.Το να αποκαλέσει κάποιος έναν άλλο 'ηλίθιο' είναι το ίδιο κακό με το να τον αποκαλέσει ο άλλος 'αδελφή' επειδή δεν συμφωνεί με την άποψή του!
Καλά πάμε! Λίγη ψυχραιμία μας λείπει.......
-
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.Η αυτοκριτική προυποθέτει αυτογνωσία! Εδώ μέσα όμως συχνάζουν (εκτός από λίγους κακοήθεις) και μερικοί Θεοί, που ως γνωστο έχουν το αλάθητο!
-
Θέλουμε δεν θέλουμε είμαστε μια μικρογραφία την Ελληνικής κοινωνίας. Φυσιολογικό είναι να έχουμε κάθε είδος και χαρακτήρα ανθρώπου εδώ μέσα. Το καλό είναι ότι το Forum μας έχει καταφέρει να μην αλώνετε από προβληματικούς επισκέπτες και συμπεριφορές. Εντάσεις υπάρχουν (δεν θα ήταν φυσιολογικό να απουσιάζουν) αλλά τις περισσότερες φορές είμαστε εντός ανεκτών ορίων. Πολλοί εξάλλου που είχαν εριστική συμπεριφορά όταν κατάλαβαν την ποιότητα του χώρου προσαρμόστηκαν κόβοντας τις ενοχλητικές εκφράσεις. Υπάρχουν βέβαια και οι αδιόρθωτοι δεν μας μένει παρά να επιμείνουμε για να δουν και αυτοί πως μόνο να κερδίσουν έχουν δημιουργώντας φίλους στη θέση των σημερινών αντιπάλων.
Ο απολογισμός είναι σίγουρα θετικός και δεν βλέπω λόγο να αλλάξει. -
Μανώλη, όπως έχω πει επανειλημμένως... Ο γαβριήλ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συζητήσει σαν άνθρωπος. Απλά του αρέσει να προσβάλλει τους πάντες εδώ μέσα, συμπεριλαμβάνοντας και τους διαχειριστές.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μανώλη, όπως έχω πει επανειλημμένως... Ο γαβριήλ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συζητήσει σαν άνθρωπος. Απλά του αρέσει να προσβάλλει τους πάντες εδώ μέσα, συμπεριλαμβάνοντας και τους διαχειριστές.skullone επρεπε να ερθεις εχτες στα Μεγαρα, να πάρεις αεροπλανα, βαπορια κλπ και να ερθεις!! Για να συζητησουμε σαν ανθρωποι κιόλας...
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?