Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λαμβανοντας αυτα υποψη και μια κοντριτσα με τον gti που ειχα χθες, να πω οτι ειναι χαζο εκ μερους μας να μετατρεπετε ο Αντιλογος σε οχετο υβρεων επειδη καποιος μπορει να πει ανακριβειες...η κουραση στον Αντιλογο, οποια υπαρχει τελοσπαντων, ειναι ακριβως απο αυτες τις αντεγκλησεις χωρις ουσιαστικο λογο...ο χψζ θα πει κατι φαιδρο και μπορει αυτη να ειναι η αποψη του! το στολισμα για ποιο λογο να γινει?
του τη λεμε?τον ξεμπροστιαζουμε? εγω προτιμω τα επιχειρηματα, τα γραφουμε και οποιος θελει τα διαβαζει και σχηματιζει μια αποψη κατα ποσο ο αλλος ξερει τι λεει και τι δεν ξερει...
το οτι, ο συγκεκριμενος gavriil, εχει προκαλεσει πολλες φορες με τις αποψεις του το κοινο αισθημα, ειναι βεβαιο!το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ακομα και αυτοι που τον αντιμετωπισαν με τον τροπο που ολοι ειδαμε δεν το καταφεραν, αντιθετως κανανε πολεμιους τους ορισμενους χρηστες ( εγω πρωτα) γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιησαν καλο τροπο...
τον κανονισμο δεν τον ξερω, τον ξερουν οι μοντς και αυτοι θα πραττουν αυτα που ξερουν! εγω να μεινω αμετοχος και να χαζευω τα μπινελικια δε προκειται να γινει...θα λεω την αποψη μου και οταν δουν οτι αυτη δεν συμβαδιζει με τον κανονισμο,ας με πεταξουν εξω!
μολις τωρα ειδα οτι κλειδωθηκε το 'επεκτατισμος' και μου προξενει εκπληξη γιατι υπαρχουν παιδια που ξερουν δυο πραγματα και θα μπορουσαν να τα γραψουν για να τα διαβασουν και αλλοι...ζηταω συγνωμη για τα offtopic μου, για την ακριβεια 4 ποστ με τον gti, αλλα με τα κλειδωματα θα καταληξουμε να βλεπουμε μονο κλειδαριες...
αμα θελει ας πει κανας μοντ την αποψη του...
Oyte εσύ φταις ουτε ο GTI ουτε ...RAV4 ουτε κανείς μας.
Ο τύπος μπήκε για να προκαλέσει και όχι να συζητησει. Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτός που προκαλεί αλλά τέλος πάντων ας μείνουμε σε αυτόν.
Εγραψε ότι είχε να γράψει, του την έπεσε το 80% των χρηστών που γράφουν στον 'Αντίλογο' και μετά αφού δεν είχε κάτι να πει (ουσιαστικά ποτέ δεν είχε) άρχισε να τους κοροϊδεύει , απροκάλυπτα.
Οσοι , παρ όλα αυτά προσπάθησαν να επιμείνουν σε αυτό που λέμε 'κόσμιο τρόπο' , αποτέλεσμα δεν έβγαλαν. Προσωπικά πιστεύω ότι γνώριζαν ότι δε θα βγάλουν αποτέλεσμα απλώς διάλεξαν αυτόν τον τρόπο.
Κ
Μια σημαντική μερίδα χρηστών, με την ...πηροκρανίαση που τους προκάλεσε , προσπάθησαν να του μιλήσουν στη μόνη γλώσσα που κταλαβαίνει. Δηλαδή το βρισίδι. Προσωπικά πιστεύω ότι τα κατέφεραν , διότι έχασε την ψυχραιμία του (π.χ στο θέμα του Αρλιγκτον) και άρχισε να απειλεί (π.χ τον skullone) Και βέβαια δε νομίζω ότι κανείς μας παίρνει στα σοβαρά το επιχείρημα ότι αν και διαφωνούμε με τον άλλον πρέπει να ακούμε την άποψή του. Ποια άποψη;; εδώ τους έφτυνε μιλάμε. Τους έφτυνε κανονικότατα.
Eπί της ουσίας είχαν δίκιο, τυπικά όμως με βάση τον κανονισμό είχαν άδικο και ήταν θέμα χρόνου πότε θα κλειδωθεί. Δε νομίζω ότι χρειάζεται καμια εξήγηση από τους διαχειριστές. Ηταν θέμα χρόνου πότε θα κλειδωθεί. Και πολύ άντεξε αν θες τη γνώμη μου 'adis4gr'. Οι διαχειριστές χωρίς να μεροληπτούν φανερά , σταθηκαν στο 'γράμμα' των κανονισμών και όχι στην ουσία. Δεν γνωρίζω από forum , μόνο σε αυτό είμαι και στο snowreport.gr όπου εκεί τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκαθαρρα και γράφονται μόνο θέματα χιονοδρομίας και έχει σχετική αξία αυτό που γράφω.
Τελικά το θέμα κλειδώθηκε και βέβαια δεν ωφελήθηκαν ούτε αυτοί -οι ελάχιστοι πιθανολογώ- που ήθελαν να διαβάσουν ούτε και αυτοί που ήθελαν να γράφουν , έστω αραιά και που.
Το ποιος ωφελήθηκε είναι προφανές.
Για να επανέλθω το θέμα, προσωπικά μου αρέσει πολύ . Δε με κουράζει και ούτε θα με κουράσει , απλώς δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα , λόγω πληθώρας των θεμάτων.
Και για να πω και την αληθεια, περισσότερο απολαμβάνω αυτόν τον αντίλογο παρά του περιοδικού.