-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
6630
Αρκετά καλή κάμερα, 3G, ίντερνετ, office, διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια (αρκετά δυνατό σκάκι )
Δυστυχώς μονο μία κάμερα, οπότε ξεχνάς τη βιντεοκλήση, εκτός κι αν είσαι κοντά σε καθρέπτη και αυτονομία 1-3 ημερών (με τέτοια οθόνη και χρήση δεν περίμενα κάτι άλλο)
Μου έχει γυαλίσει το εν λόγγω μοντέλο της Nokia.
Μου το συστήνεις με κλειστά μάτια, 'α λα GTI' ;;
στο πουλάω (για να πάω για Ν70)
πόσα ζητάς ;
-
**lkar **μου έβαλες ιδέες...
http://www.europe.nokia.com/nseries/ind ... country=GR
-
Για τους κυρίους που δεν μπορούν να διαβάσουν αυτά τα γράμματα, νομίζω πως τους βολεύουν και τα Samsung.
Αν όχι όλα τα μοντέλα της εταιρίς, τουλάχιστον κάποια απ' αυτά έχουν ρυθμιζόμενο μέγεθος γραμματοσειράς. Το έμαθα όταν η μητέρα μου έψαχνε κινητό και είχε τις ίδιες απαιτήσεις...
-
Τί γνώμη έχετε για το premium 8800 ;;;
-
δεν εχει πολυ μνημη το εχω δει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**lkar **μου έβαλες ιδέες...http://www.europe.nokia.com/nseries/ind ... country=GR
Για τα 500
-
Τί γνώμη έχετε για το premium 8800 ;;;Ξέρω μόνο ότι είναι πανέμορφο, αλλά και πανάκριβο! Νομίζω πως κάνει γύρω 860 ευρώ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρω μόνο ότι είναι πανέμορφο, αλλά και πανάκριβο! Νομίζω πως κάνει γύρω 860 ευρώ!
Aκριβώς!
Εκτός του ότι, αν το έχεις στην τσέπη και χτυπήσει,
απαντά μόνο του,
λογω των κουμπιών που έχει έξω από το πορτάκι. -
Αυτή τη στιγμή εχω ενα Siemens S65 που κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Καλή οθόνη, άψογο interface, παιρνει SD κάρτες μνήμης, 1,3ΜP camera κ.λ.π.
Απο παλιότερα κινητά ξεχωρίζω το αθάνατο Panasonic GD92, το bugιασμένο Ericsson T65 (το πρώτο εγχρωμο) και το κορυφαίο Nokia 6260 (το πρώτο clamshell Symbian).
-
Sony Ericsson Z800i
-
Εδω και 2.5 χρονια siemens s65 και αν δεν πεθανει δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Το μονο που μου χρειαζεται ειναι μια camera επανω στο τηλεφωνο και τιποτε αλλο Ε ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Εδω και 2.5 χρονια siemens s65 και αν δεν πεθανει δεν εχω σκοπο να το αλλαξω. Το μονο που μου χρειαζεται ειναι μια camera επανω στο τηλεφωνο και τιποτε αλλο Ε ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΜα στην Ελλαδα κυκλοφορησε το Φθινοπωρο του 2004 και λιγο νωριτερα στη Γερμανια... Μηπως εννοεις 1,5 χρονο;
-
Sony Ericsson T39m
-
Ακόμα ένας με αρχαίο κινητό. Siemens S45.
Πρέπει να το έχω 4 και κάτι χρόνια ( έχω χάσει πλέον τον λογαριασμό ) το μόνο που το έχω αλλάξει είναι το πίσω καπάκι της μπαταρίας που έσπασε ( 6 ευρώ ) και μια μπαταρία ( δεν θυμάμαι τιμή αλλά δεν είναι γνήσια αλλά Orbit ). Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα ( έχει και την τελευταία αναβάθμιση firmware ). Αν είχε και bluetooth ούτε θα σκεφτόμουνα να το αλλάξω... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
παλιό 8210, έβαλα και μπαταρία με ?10, τώρα κρατάει μια βδομάδα. Μη ξοδεύεστε σε κινητά.Το οποίο παρεπιπτόντως να ξέρεις ότι είναι από τα κινητά με την υψηλότερη ακτινοβολία...
Ελπίζω να μην αναφέρθηκε κάποιος άλλος σε αυτό, βαρέθηκα να διαβάσω όλες τις σελίδες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρω μόνο ότι είναι πανέμορφο, αλλά και πανάκριβο! Νομίζω πως κάνει γύρω 860 ευρώ!
Nαι κάνει τόσα ....λόγω των σχεδιασμένων με laser γωνίων του, την χρήση μετάλλων υψηλής ποιότητας και τον ανθεκτικό του σκελετό με την ενισχυμένη με γυαλί έγχρωμη TFT οθόνη του.
Είναι glamourous κινητό όπως και όλη η οικογένεια 88ΧΧ.
-
Τί γνώμη έχετε για το premium 8800 ;;;Το 8850 όταν το συνέδεα στο pc το αναγνώριζε σαν 'Premium Mobile Phone' , ενώ τα επόμενα Nokia σαν 'Standard mobile phones'
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Το 8850 όταν το συνέδεα στο pc το αναγνώριζε σαν 'Premium Mobile Phone' , ενώ τα επόμενα Nokia σαν 'Standard mobile phones'
Αυτό έχω τώρα.
Τελικά παντού υπάρχει ένα premium.
-
Για προτεινετε κανενα καλο φτηνο κινητο.....
Εχω δωρο απο την εταιρια 100€ +50 € που θα δωσω εγω περιπου.....
Προτιμηση σε εταιρια δεν εχω,αλλα θελω να ειναι ευκολο...
Τωρα εχω ενα Nokia που με εχει βολεψει αλλα δεν ξερω ουτε τι μοντελο ειναι
Θελω επισης να εχει υπερυθρες κ blue tooth.....
Ευχαριστω.
-
6230i αλλά δεν ξέρω αν είναι μέσα στα λεφτά σου.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]