-
2Tronic δεν είναι ίδιο με το Sensodrive, αν δεν κάνω λάθος...αν κάνω λάθος, συγχωρέστε με...
Χαρακτηριστικά 'το Sensodrive δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας' σε παρουσίαση μοντέλου της Peugeot...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
την ερωτηση τη κανω για τον εξης λογο...
θελει η κοπελα μου να παρει ενα απο τα 3 με το εν λογω σαζμαν.
το θεμα ειναι οτι το M-drive εχει βγαλει αρκετα προβληματα ειδικα ιταλια-γαλλια που ειχε αρκετες πωλησεις στη κορολλα.
ara αν ολα εχουν το μ-drive και βγαλει προβλημα στο πεζο τι κανουμε?
οεο? διοτι α. τουοτα εχει 6χχρονια εγγυηση(αν καλυπτει το αυτοματο δε το ξερω) και
β. ποιος τεχνικος του psa θα ξερει το κιβωτιο της τουοτα???αρα παμε σε τογιοτα αναγκαστικα???????????
κανείς δεν θα φτιάξει κιβώτιο... θα το πετάξουν και θα βάλουν άλλο.
Και αυτό σωστό...Πάντως οι τεχνικοί της PSA γνωρίζουννα κάνουν service και στο μοτέρ της Toyota...οπότε δεν πάς αναγκαστικά σε Toyota. Για το κιβώτιο δεν επιμένω -αν και είμαι σίγουρος οτι είναι sensodrive για τα PSA- μπορεί απλά να έχουν κρατήσει το όνομα και ουσιαστικά να είναι το κιβώτιο της Toyota από κάτω. Θα ρωτήσω σε λίγο καιρό που θα πάω για service και θα μάθω περισσότερα
-
Το Aygo εχει το ΜΜΤ της TOYOTA που ειχε και το προηγουμενο Yaris.
Το C1 και το 107 εχουν το sensodrive της PSA. Το 2tronic ειναι απλα αλλη ονομασια για το sensodrive. -
και σε σπορ...
-
Καλυτερα αυτο παρα το κανονικο που ειναι σα κουτι με ροδες. Αυτο τουλαχιστον εχει και χαρακτηρα. Οαντως γιατι εμενα μου μοιαζει λιγο με aletis; ΟΕΟ
-
Εγώ πάντως έχω γνωρίσει κόσμο και μάλιστα γένους θυληκού εξαιτίας του!
-
3/3/2006 ôï ðñïõãïýìåíï post.
5/3/2006 Ý÷ù íÝá!!!Áí êáé ðéóôåýù ïôé ôá diesel êáé ãåíéêüôåñá ïé ICE óå ìåñéêÜ ÷ñüíéá èá åßíáé êáììÝíá ÷áñôéÜ...
-
Τι μπορει να κανει καποιος και τι οχι με το συγκεκριμενο οχημα, τι πρεπει να ξερει ο υποψηφιος αγοραστης.
Αξιοπιστια, ποιοτητα κατασκευης, ανεση, κινηση στο δρομο, after sales, τυχον προβληματα.
To θελω για μικρο αυτοκινητο πολης κυριως, ωστοσο, καποιες φορες θα κανει και τα ταξιδακια του στην εθνικη οδο.
Επισης θα ηθελα και μια προταση για χρωμα αμαξωματος, αναμεσα σε γαλαζιο και ανθρακι, με μια μικρη αιτιολογηση(για να μην ειναι τελειως υποκειμενικο)
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τι μπορει να κανει καποιος και τι οχι με το συγκεκριμενο οχημα, τι πρεπει να ξερει ο υποψηφιος αγοραστης.Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βάρκα και δεν μπορείς να το βάλεις στο ψυγείο
Αξιοπιστια, ποιοτητα κατασκευης, ανεση, κινηση στο δρομο, after sales, τυχον προβληματα.
Ναι έτσι είναι.
To θελω για μικρο αυτοκινητο πολης κυριως, ωστοσο, καποιες φορες θα κανει και τα ταξιδακια του στην εθνικη οδο.
καλή ιδέα
Επισης θα ηθελα και μια προταση για χρωμα αμαξωματος, αναμεσα σε γαλαζιο και ανθρακι, με μια μικρη αιτιολογηση(για να μην ειναι τελειως υποκειμενικο)
Ειδικοί επιστήμονες επεξεργάζοντε όλα τα δεδομένα, κάνουν προσομοιώσεις και δοκιμές για να σου απαντρήσουν, ότι και αν γίνει μην λάβεις κάποια ΕΠΙΠΛΟΑΙΗ απόφαση.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
-
Τις προαλλες εμαθα απο μηχανικο φιλο της λαιον οτι το 107-c1 ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ to σαζμαν του aygo(mmt) αλλα το sansodrive της πεζο!
επισης μου ειπε οτι αυτα με το αυτοματο εχουν ηλεκτρικο γκαζι που επιδεινωνει πολυ τη κατασταση στο θεμα επιδοσεων-ρεπριζ...
αυτος πηρε για τη γυναικα του το χειροκινητο 10000 -
Παντως στα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται οτι εχει απιστευτα μικρη καταναλωση.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Παντως στα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται οτι εχει απιστευτα μικρη καταναλωση.καιω και αμολυβδη, λεει!
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Παντως στα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται οτι εχει απιστευτα μικρη καταναλωση.Έχει και στη πραγματικότητα μικρή κατανάλωση.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τι μπορει να κανει καποιος και τι οχι με το συγκεκριμενο οχημα, τι πρεπει να ξερει ο υποψηφιος αγοραστης.Πάρε 5 από δαύτα και μπορείς να παίξεις car-soccer.
Καλυτερα αυτο παρα το κανονικο που ειναι σα κουτι με ροδες. Αυτο τουλαχιστον εχει και χαρακτηρα.
Προσωπικά πιστεύω ότι το Aygo έχει χαρακτήρα, τουλάχιστον όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Εγώ όποτε βλέπω ένα στο δρόμο, γυρνάω το κεφάλι μου...
ΠΡΟΣ αυτό εννοείται. Αμέσως να με παρεξηγήσετε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει και στη πραγματικότητα μικρή κατανάλωση.
οντως μικρη καταναλωση,ξεχνας να βαζεις βενζινη!!στο αυτοματο με ενα τετραγωνακι να εχει πεσει η βενζινη εχω κανει 250 χιλιομετρα μεχρι στιγμης!!
-
Τετοια πες μου να μου φτιαχνεις τη διαθεση!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Έχει και στη πραγματικότητα μικρή κατανάλωση.
οντως μικρη καταναλωση,ξεχνας να βαζεις βενζινη!!στο αυτοματο με ενα τετραγωνακι να εχει πεσει η βενζινη εχω κανει 250 χιλιομετρα μεχρι στιγμης!!
Έχει καθόλου χαβαλέ στην οδήγηση ή είναι απλά μεταφορικό μέσο?
-
Το 107 που οδήγησα ήταν πολύ διασκεδαστικό, αν θες διάβασε το review που είχα γράψει στο τόπικ του.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Τις προαλλες εμαθα απο μηχανικο φιλο της λαιον οτι το 107-c1 ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ to σαζμαν του aygo(mmt) αλλα το sansodrive της πεζο!
επισης μου ειπε οτι αυτα με το αυτοματο εχουν ηλεκτρικο γκαζι που επιδεινωνει πολυ τη κατασταση στο θεμα επιδοσεων-ρεπριζ...
αυτος πηρε για τη γυναικα του το χειροκινητο 10000Ο φίλος σου στα είπε λάθος. τα Peugeot 107-Citroen C1 φοράνε τα κιβώτια της Τοyota είτε μηχανικά είτε ημιαυατόματα. Οι μόνες εκδόσεις που φοράνε κιβώτιο PSA είναι οι diesel 1.4 που επίσης 'βγαίνουν' ΜΟΝΟ σε Peugeot - Citroen. Οποιοδήποτε από τα τρία αδελφάκια πάρεις με ημιαυτόματο κιβώτιο, θα έχει ηλεκτρική πεταλούδα.
-
Το λένε Sensodrive αλλά είναι MMT.
Μην μπερδεύουμε το Marketing με το Εngineering
TOYOTA AYGO