-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Οπως ξεκαθαρα εγραψα, νομικως ΝΑΙ!
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους **πολεμου **που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Γιατί, είστε σε εμπόλεμη κατάσταση με το κρατίδιο του Κατάρ?
Γιατί έτσι που το θέτεις, αν στις ΗΠΑ προβληθεί βίντεο που στρέφεται κατά οποιοσδήποτε χώρας που διαθέτει πυρηνικά, η χώρα αυτή αποκτά το δικαιώμα να 'σπείρει' ένα πυρηνικό μανιτάρι στο πάρκιν του σταθμού!Αποκλείεται να εννοείς αυτό...
Βεβαιως και αποκλειεται και εδω παλι φενετε οτι οχι μονο δεν εχετε ιδεα απο δικαιο πολεμου αλλα δεν εχετε ιδεα οτι καν υπαρχει τετοιο πραγμα. Κανενα προβλημα.
Να στο πως απλα: Δεν χρειαζεται να ειμαι σε εμπολεμη κατασταση με το Καταρ για να ριξω 2 τομαχωκ στην Αλ Τζαζιρα. Οταν ενπλεκεται καποια οργανωση σε προπαγανδα εναντια ενος κρατους που ειναι σε ενπολεμη κατασταση αλλου, τοτε νομιμα μπορει αυτο το κρατος να ατινδρασει βιαια.
Αλλα και νομιμο να μην ηταν, ηθικο ειναι. So...
α) Γιατί ξεκινάς με 'βεβαίως και αποκλείεται', από τη στιγμή που εν συνεχεία λες 'δε χρειάζεται να είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση για να ρίξω τόμαχωκ'! Άρα, ό,τι γράφω πιο πάνω, το επιβεβαιώνεις με τον χειρότερο τρόπο!
Αν λοιπόν το Fox προβάλλει κάτι 'προπαγανδιστικό' κατά της Βόρειας Κορέας, είναι ηθικό η Β.Κ. να αντιδράσει βίαια!!!β) Γιατί είναι προπαγανδιστικό το να δείχνεις σκηνές πολέμου? Αυτή είναι η ωμή αλήθεια που δε θα δείτε ποτέ! Και ξέρετε γιατί δε θα την δείτε;
Ι) Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πεδίο του πολέμου είναι ενσωματωμένοι (embedded). Οι υπόλοιποι, δεν έχουν καμία θέση, και αν σκοτωθούν δε φέρει καμία ευθύνη ο αμερικάνικος στρατός! Δηλαδή, μιλάμε για τόση ελευθερία, που αν πας ως ανεξάρτητος για να προβάλλεις την αλήθεια, σε σκοτώνουν οι αμερικάνοι στρατιώτες 'κατά λάθος' και όλα μέλι γάλα!!!
ΙΙ) Και καλά να ήταν ενσωματωμένοι μόνο. Έλα που βρήκαν το καινούριο κόλπο τώρα, τους κάνουν και βαθμοφόρους! Τι σημαίνει αυτό? Πως πολύ απλά, αν δεν υπακούσεις ως δημοσιογράφος- στρατιώτης στις εντολές του ανωτέρου, σε συλλαμβάνουν!
Πως λοιπόν μπορεί να περιμένει κανείς σοβαρή πολεμική ανταπόκριση στις ΗΠΑ?
ΙΙΙ) Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση ακαδημαϊκού επιπέδου, έδειξε πως με τον α ή β τρόπο, πολλές εταιρίες ψυχαγωγίας που έχουν υπό την κατοχή τους τηλεοπτικούς σταθμούς, διαπλέκονται άμεσα και έμμεσα με εταιρίες παραγωγής όπλων! Κάτι μας λέει αυτό.
ΙV) Άρα, προς το παρόν, για προπαγάνδα θα μπορούσα κανείς να κατηγορήσει τα αμερικάνικα ΜΜΕ, και όχι το Al Jazeera, που στην τελική έγιναν πολλές απόπειρες από γειτονικά κράτη να λογοκριθεί, γιατί θεωρηθήκε υπερβολικά φιλελεύθερο! Ή, τουλάχιστον περισσότερο από τα αμερικάνικα MME!!! Αν είναι δυνατόν, o tempora o mores!Δεν αγιοποιώ το εν λόγω κανάλι, αλλά καλό είναι να ξέρετε στα μέρη σας πως οι βόμβες δεν σταματούν στο μπετόν και το σίδερο, αλλά διαμελίζουν και καίνε ζωντανούς ανθρώπους που δε φταίνει απολύτως σε τίποτε. Και δε φταίνε, γιατί δε στήριξαν επιθετικές ενέργειες απέναντι σε τρίτους. Οι αμερικάνοι μπορούν να πούν το ίδιο? Πως δεν ευθύνονται για τα νεκρά και τα άναπηρα παιδιά?
Μάλλον όχι, και για αυτό δεν σας τα δείχνουν... -
Λούσυ, δε με τρομάζεις, όπως δεν τρομάζεις και κανέναν μας. Τις ψευτομαγκιές σου να τις πουλήσεις αλλού και μην κρύβεσαι πίσω απ'το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πληρώσει ναύλα για να'ρθει να σε δει. Αν όμως με βγάλει ο δρόμος μου εκεί, ευχαρίστως...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΕΓΩ! ΕΓΩ! μη με ριχνεις, I asked first.
θα σε πλυνω, θα σε ταϊσω, θα σε περιποιηθω μια χαρα!!
θα σου φερω και τα χαρτια, και τη φουνις
10 φορες το μηνα θα'ρχεσαι μετα στην ελλαδαΡε συ σταματα εχω κανει ρυτιδες απο τα γελια!!!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΕΓΩ! ΕΓΩ! μη με ριχνεις, I asked first.
θα σε πλυνω, θα σε ταϊσω, θα σε περιποιηθω μια χαρα!!
θα σου φερω και τα χαρτια, και τη φουνις
10 φορες το μηνα θα'ρχεσαι μετα στην ελλαδαΘα με πλυνεις? Γιατι ποιος σου ειπε οτι ειμαι βρωμικος?
Θε με ταισεις? Ποιος σου ειπαι οτι δεν εχω να φαω?
'Θα φερεις' την Φουνις? Γιατι ο 'ταλιμπαν' της εισαι? Δεν εχει αυτη βουληση να ερθει και τροπο για να ερθει?
-
ναι βρε πουλακι μου...φαινεται αλλωστε αν εχει βουληση ή οχι..
εγω απλα θα φροντισω να βρω τροπο να την διευκολυνω να ερθει κι αυτη. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Λούσυ, δε με τρομάζεις, όπως δεν τρομάζεις και κανέναν μας. Τις ψευτομαγκιές σου να τις πουλήσεις αλλού και μην κρύβεσαι πίσω απ'το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πληρώσει ναύλα για να'ρθει να σε δει. Αν όμως με βγάλει ο δρόμος μου εκεί, ευχαρίστως...skullone, too late. you're out.
-
Ε ναι. Μπορεί η κοπέλα να μη θέλει να πληρώσει εισιτήριο λεωφορείου/μετρό/τραμ ή βενζίνες για να δει τη Λούσυ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι βρε πουλακι μου...φαινεται αλλωστε αν εχει βουληση ή οχι..
εγω απλα θα φροντισω να βρω τροπο να την διευκολυνω να ερθει κι αυτη.Γιατι φοβασαι να ερθεις μονο σου?
ΚΑΙ εσυ?
-
Λούσυ, εσύ δεν ήσουν που έλεγες 'αν δεν έρθει η Funis δεν έρχομαι';
-
ΟΚ μαγκες, ωρα για γυμανστηριο για μενα. Squat day today. Pain day.
Αργοτερα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Λούσυ, εσύ δεν ήσουν που έλεγες 'αν δεν έρθει η Funis δεν έρχομαι';Skullone didnt I tell you, you're out? Why do you participate in this discussion?
-
Και είδες πόσο ωραία νομίζει ότι ξέρει να παίζει το παιχνίδι του εκφοβισμού;
Λέει 'να έρθει ο καθένας μόνος του' κι ότι είναι ώρα για γυμναστήριο... Λες και τον φοβηθήκαμε! Σιγά μωρή Λούσυ, θα μας κάνεις ντα! Ψοφοδεές υποκείμενο, που νομίζεις ότι θα φοβηθούμε κάτι φτηνιάρικα ψευτονταηλίκια της κακιάς ώρας που αμολάς...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΟΚ μαγκες, ωρα για γυμανστηριο για μενα. Squat day today. Pain day.Αργοτερα...
Μπαλαρινα σπουδαζεις??
-
Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα?
-
Πάντως παιδιά, πετύχαμε κάτι... Κάναμε τη Λούσυ να προβεί σε σαφέστατες απειλές εναντίον άλλων μελών του φόρουμ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα?ουουυυυυυ!!!!!
Μεχρι τελικης πτωσεωςΚαλα περναμε εδω σαυτο το θεμα.
Τι θελεις να κλειδωθει και να ανοιξει κανενα αλλο σαν κι αυτο με τις πλουσιοτερες πολεις?? -
τι εγινε ρε παιδια? ποτε τις γεμισατε ολες αυτες τις σελιδες??
-
Εσύ πού ήσουν κι έχασες τα πιο ωραία επεισόδια; Μιλάμε έφτασε κι ο γαβρίλης να μας απειλεί, ρωτώντας μας αν φοβόμαστε να τον συναντήσουμε μόνοι μας!!!
-
Έλα μωρέ που δεν καταλαβαίνεις. Ο Γαβρίλης-μαζόχας-θέλω-να-ανατρέψω-τους-νόμους-της-λογικής-για-να-με-βρίζετε συνέχισε το βιολάκι του, οι άλλοι του δίνουν πατήματα και σε λίγο θα περάσουμε τις 50 σελίδες με βλακείες ενός συνηγόρου του Τσένι.
-
Μια και το έθεσες εύστοχα Μάνο, τι σόι ηδονή μπορεί να αντλεί κάποιος με το να κάνει ΟΛΑ τα μέλη μιας κοινότητας, ακόμη κι αν οι απόψεις τους είναι σε πολλά πράγματα διαμετρικά αντίθετες, να ενώνονται εναντίον του;
Αδυνατώ να το καταλάβω.
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ