-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαν να σου ειπε καποιος οτι η Δημοκρατια ερχεται δωρεαν και χωρις πονο και αιμα!
Φίλε, ο Νάσος, όπως και κάθε νοήμων Έλληνας, ξέρει πολύ καλά πόσο κοστίζει η δημοκρατία. Μακρυγιάννης (3η Σεπτέμβρη), Εμφύλιος, Δικτατορία δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα. Άστοχο σχόλιο
Και μην ξεχνάμε ποια χώρα στήριξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον εθνικό διχασμό και τη χούντα...
Άσχετο αν αυτό δε βολεύει τη Λούσυ.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
To Ιράκ πριν την εισβολή ήταν μια χαρά σταθερό πολιτικά. Χούντα μεν, σταθερότατο δε.
Τώρα τελευταία τρεκλίζει λιγάκι...Και για σενα και εσας! φυσικα, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ (με χημικα οπλα εναντια Κουρδων και αλλων εγκλματων που θα τα δειτε με την δικη του Σανταμ, μεν σταθερη), ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.
Σαν να σου ειπε καποιος οτι η Δημοκρατια ερχεται δωρεαν και χωρις πονο και αιμα! :roll:
Εγώ θυμάμαι τη φωτογραφία του Ραμσφελντ (αρκετά νεώτερου) με το Σαντάμ τότε που του πουλούσαν τα όπλα για να πολεμήσει τους Κούρδους (τα χημικά τα πήρε από τους Γερμανούς, άλλα του πούλησαν οι Αμερικάνοι).
-
Καλά, συνεχίστε να απαντάτε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ GABRIEL:Eιπες πως ερχεσαι στην Ελλαδα σε 2-3 βδομαδες.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ??πραγματικα αισθανομαι οτι σου εχω μιλησει οχι ευπρεπως και θελω να επανορθωσω!!!
Να ερθω κι εγω να .....βοηθησω???
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δημοσιο δηκαστηριο λεει. Ποιους? Του Ταλιμπαν και Αλ Καιντα που αιχμαλωτηστικαν ενω πολεμουσαν ανταρτικο στυλ πολεμου εναντια σε ΗΠΑμερικανους στρατιωτες. Ξερεις τιποτε για βασικα θεματα δικαιου οσον αφορα πολεμους? Απο τα παραπανω οχι. Οχι οτι ειναι κακο να μην ξερεις, αλλα το να εκφερεις γνωμη με κατηγοριες μαλιστα, σιγουρα δεν ειναι σωστο.
Νασο, φιλε μου καλε, οπως εγραψα πιο πανω, οταν εισαι enemy combatant, δηλαδη δεν εισαι μελος νομιμου στρατου και πολεμας με τρομοκρατικους τροπους νομιμο στρατο και αιχμαλωτιστης (που εισαι και τυχερος), δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα κανενως δικαιου. Ποσο πιο απλο απο το 'ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ' να γινει το παραπανω?
Γαμώτο, τζάμπα τα χτίζουμε τα μνημεία υπέρ των πεσόντων στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Κάντανο, τζάμπα τα ηρώα και τα τραγούδια για τους αντάρτες. Δίκιο θα πρέπει να είχανε οι Γερμανοί που εισβάλλανε με όλους τους νόμους του πολέμου και εξεπλάγησαν από το ότι τους πολεμούσαν οι πολίτες....
Οι Γερμανοι ηθελαν να κανουν την Ελλαδα την 21 Γερμανικη πολιτεια. Ειχαν επεκτατικες βλεψεις και ηταν θεμα κατακτησεις και περετερω εξωμειωσης.
Τουλαχιστον ακομη και εσεις, καταλαβαινετε και πιστευετε οτι οι ΗΠΑ τετοιες βλεψεις και στοχους δεν εχουν. Σωστα υποθετω?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μεγαλη χαρη! Για μενα και πολλους αλλους εδω που ζω.
Καθαρα ρουχα! Για πρωτη φορα κατι τετοιο για αυτους.
Τουαλετες καθαρες, για πρωτη φορα.
Ζεστο φαι και στην ωρα του με ρουτινα παρακαλω, πρωτη φορα.
Ποσα θες ακομη? Με αλλα λογια το Γκουανταναμο ειναι upgrade για αυτους, οσον αφορα το επιπεδο ζωης γενικα.
Gabriel, my friend, δεν θα μπορούσες να μιλήσεις πιο εγωιστικά!
UPGRADE το Γκουαντάναμο δεν είναι για κανέναν. Κι αν οι κρατούμενοι είχαν μια ζωή βρωμιάρικη και φτωχική κατ'εσέ, γι αυτούς still ήταν η ζωή τους.
Σε μεταφέρω λίγο σε ένα αντίστοιχο (?) παράδειγμα στην Ελλάδα. Έχεις ακουστά για τους τσιγγάνους (αθίγγανους)??? Γνωρίζεις ότι αρκετοί από αυτούς έχουν ΠΟΛΛΑ λεφτά? Ξέρεις πού και πώς ζουν? Να σου πω: σε τσαντήρια, ως νομάδες, μέσα στη βρωμιά και στην απλυσιά.
Ξέρεις Gabriel γιατί δεν παίρνουν ένα σπίτι, παρότι έχουν την οικονομική δυνατότητα??? Να στο πω κι αυτό: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ! Ο τρόπος ζωής τους είναι αυτός που έχουν επιλέξει.
Ο κάθε λαός, έχει τον τρόπο ζωής που ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ φίλε. Και, είσαι ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ αν νομίζεις, ότι προσφέροντάς του ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο ζωής (regular meals, καθαρά ρούχα, ύπνο σε κρεβάτι, θέρμανση) και κλείνοντάς τον σε ένα κλουβί, του κάνεις και ΧΑΡΗ.
Παρελειψες την επομενη προταση μου αμεσως μετα του παραπανω.
Αυτοι θελουν πολεμο και μας πολεμουσαν οταν τους πιασαμε και αιχμαλωτησαμε.
Το ξεχασες αυτο να το βαλεις στην εξισωση σου. ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΑ!
-
ναι, ναι.. να σου πω, δεν τα λεμε αυτα καλυτερα απο κοντα και με καφεδακι? ε?
-
Petran, έρχομαι κι εγώ!!! Να φέρω κι άλλους φίλους μαζί;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους πολεμου που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Κι εσεις επισης (κατι νομους περι ανθρωπινων δικαιωματων τους εχετε κι εκει ετσι δεν ειναι?) Γελοιο και θλιβερο συναμα...
OK τοτε μπορεις να μου φερεις αυτους του νομους που αποκαλεισε οτι ισχυουν σε αυτην την περιπτωση εξηπνη Ελληνιδα Φουνις γενους θηλυκου? Σε προκαλω. Μπορεις να αποδηξεις οτι εχεις δικιο εσυ και ο Λευκος Οικος και αλλοι εχουν αδικο?
-
υποσχομαι αυτους τους νομους να τους εχω μαζι μου σε φωτοτυπια οταν θα παμε για καφε. και τη funis μαζι.
για ποτε λες?
-
Οι Γερμανοι ηθελαν να κανουν την Ελλαδα την 21 Γερμανικη πολιτεια. Ειχαν επεκτατικες βλεψεις και ηταν θεμα κατακτησεις και περετερω εξωμειωσης.
Τι σε κανει να πιστευειεις κατι τετοιο??
Εχεις ζησει στη Γερμανια??Τουλαχιστον ακομη και εσεις, καταλαβαινετε και πιστευετε οτι οι ΗΠΑ τετοιες βλεψεις και στοχους δεν εχουν. Σωστα υποθετω?
Σκ@τ@ στα μουτρα σου υποθετεις που θα μας πεις 'ακομα κι εσεις καταλαβαινετε'
Φατε ρε ενα μαλ@κ@ εξυπνο που αμφισβητει την ικανοτητα μας να αντιλαμβανομαστε -
Μωρή Λούσυ, τόσες παραπομπές σου έχουμε δώσει ΟΛΟΙ μας τα τελευταία χρόνια για διεθνές δίκαιο, πολεμικό δίκαιο κλπ. Παραπομπές σε διεθνείς συνθήκες που τα άλλα κράτη του πολιτισμένου κόσμου τις τηρούν, αλλά εσείς τις έχετε γράψει σ'αυτά που εσύ τουλάχιστον δεν έχεις.
Αποδείξεις σου έχουν δώσει ΟΛΟΙ εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τι σε κανει να πιστευειεις κατι τετοιο??
Εχεις ζησει στη Γερμανια??Τουλαχιστον ακομη και εσεις, καταλαβαινετε και πιστευετε οτι οι ΗΠΑ τετοιες βλεψεις και στοχους δεν εχουν. Σωστα υποθετω?
Σκ@τ@ στα μουτρα σου υποθετεις που θα μας πεις 'ακομα κι εσεις καταλαβαινετε'
Φατε ρε ενα μαλ@κ@ εξυπνο που αμφισβητει την ικανοτητα μας να αντιλαμβανομαστεΚαι, βέβαια, κανένας mod δεν θα τον πειράξει, γιατί τις προσβολές τις κάνει συγκεκαλυμμένα...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Οπως ξεκαθαρα εγραψα, νομικως ΝΑΙ!
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους **πολεμου **που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Γιατί, είστε σε εμπόλεμη κατάσταση με το κρατίδιο του Κατάρ?
Γιατί έτσι που το θέτεις, αν στις ΗΠΑ προβληθεί βίντεο που στρέφεται κατά οποιοσδήποτε χώρας που διαθέτει πυρηνικά, η χώρα αυτή αποκτά το δικαιώμα να 'σπείρει' ένα πυρηνικό μανιτάρι στο πάρκιν του σταθμού!Αποκλείεται να εννοείς αυτό...
Βεβαιως και αποκλειεται και εδω παλι φενετε οτι οχι μονο δεν εχετε ιδεα απο δικαιο πολεμου αλλα δεν εχετε ιδεα οτι καν υπαρχει τετοιο πραγμα. Κανενα προβλημα.
Να στο πως απλα: Δεν χρειαζεται να ειμαι σε εμπολεμη κατασταση με το Καταρ για να ριξω 2 τομαχωκ στην Αλ Τζαζιρα. Οταν ενπλεκεται καποια οργανωση σε προπαγανδα εναντια ενος κρατους που ειναι σε ενπολεμη κατασταση αλλου, τοτε νομιμα μπορει αυτο το κρατος να ατινδρασει βιαια.
Αλλα και νομιμο να μην ηταν, ηθικο ειναι. So...
-
Δε μου λες μωρή Λούσυ... Έχεις ΕΣΥ ιδέα από πολεμικό δίκαιο;
-
Εσεις ειναι οφθαλμοφανες οτι εχετε προβλημα με τους νομους πολεμου που ΔΕΝ ΣΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ! Γελοιο...
Κι εσεις επισης (κατι νομους περι ανθρωπινων δικαιωματων τους εχετε κι εκει ετσι δεν ειναι?) Γελοιο και θλιβερο συναμα...
OK τοτε μπορεις να μου φερεις αυτους του νομους που αποκαλεισε οτι ισχυουν σε αυτην την περιπτωση εξηπνη Ελληνιδα Φουνις γενους θηλυκου? Σε προκαλω. Μπορεις να αποδηξεις οτι εχεις δικιο εσυ και ο Λευκος Οικος και αλλοι εχουν αδικο?
Χαρτης των θεμελιωδων δικαιωματων του ανθρωπου λεγεται ψηφιστηκε ομοφωνα το 1946 απο ολα τα κρατη μελη του ΟΗΕ....
Και επειδη το μυαλο σου δεν φτανει ως εκει για να σε βοηθησω δεν ειναι χαρτης Γεωγραφιας
-
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Κοινού θα μπορούσαν να ειπωθούν πάρα πολλά και να εξηγηθεί γιατί ο μέσος πολίτης των ΗΠΑ έχει τόσο στρεβλή εικόνα των πραγμάτων- η ηλιθιότητα που επικαλούμαστε συχνά δεν είναι επαρκής εξήγηση, αλίμονο αν είναι όλοι ηλίθιοι.
Και για να επευξανω:
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γελοιο μου φενετε (και να σκεφθεις οτι εχω γεννηθει και μεγαλωσει στην Ελλαδα) οταν Ελληνες ειναι πεπεισμενοι οτι ΞΕΡΟΥΝ καλυτερα απο ΗΠΑΜερικανους για το τι συμβαινει στις ΗΠΑ.
Φαντασου ενα αμερικανακι π.χ. να παει στον Κριεζα και να πει κατι αναλογο στον Κριεζα. Φαντασου...
-
Εγώ πάντως παιδιά ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τη Λούσυ. Να φέρω μήπως και μια φίλη μου που της αρέσει να είναι ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ;
-
ελα βρε να παμε για καφε για να μας τα πεις! αυτο θελουμε!!
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ