-
Σοβαρά σου μιλάω Bruce. Δυστυχώς. Όποτε ακούνε γι'αυτόν, λένε 'ο $%^@$%^ ο @#$#$%^ που μπαίνει μόνο και μόνο για να πουλήσει μαγκιά στους Έλληνες που δεν έχουν φύγει για ΗΠΑ και κάνει τα φόρουμ #%^$&$@%$' ή κάτι αντίστοιχο.
-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ναι βρε πουλακι μου...φαινεται αλλωστε αν εχει βουληση ή οχι..
εγω απλα θα φροντισω να βρω τροπο να την διευκολυνω να ερθει κι αυτη.Γιατι φοβασαι να ερθεις μονο σου?
ΚΑΙ εσυ?
Τι εννοεις οτι περιμενει εμενα να τον προστατεψω ας πουμε??? Σωθηκαμε!! Στο καλο σου Γαβριηλ, με εκανες και γελασα!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και είδες πόσο ωραία νομίζει ότι ξέρει να παίζει το παιχνίδι του εκφοβισμού;Λέει 'να έρθει ο καθένας μόνος του' κι ότι είναι ώρα για γυμναστήριο... Λες και τον φοβηθήκαμε! Σιγά μωρή Λούσυ, θα μας κάνεις ντα! Ψοφοδεές υποκείμενο, που νομίζεις ότι θα φοβηθούμε κάτι φτηνιάρικα ψευτονταηλίκια της κακιάς ώρας που αμολάς...
Γιατι φοβηθηκες?
-
Εσύ πού ήσουν κι έχασες τα πιο ωραία επεισόδια; Μιλάμε έφτασε κι ο γαβρίλης να μας απειλεί, ρωτώντας μας αν φοβόμαστε να τον συναντήσουμε μόνοι μας!!!Επηδει εσυ φοβασε δεν σημενει οτι εγω απηλω skullone
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
'Θα φερεις' την Φουνις? Γιατι ο 'ταλιμπαν' της εισαι? Δεν εχει αυτη βουληση να ερθει και τροπο για να ερθει?
Αν ειναι ερθεις να σε δουμε ΦΥΣΙΚΑ και θα ερθω, δεν το χανω αυτο για τιποτα!! Και τη βουληση εχω και τον τροπο, αλλα αν προσφερεται ο Πετρος καλο ειναι να μην ψαχνω και να παρκαρω!! Παντως δωσε εσυ το ραντεβου και θα ειμαι εκει!!
Στειλε PM και ασε τις δικαιολογιες για παρακαρισμα
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω απλα θα φροντισω να βρω τροπο να την διευκολυνω να ερθει κι αυτη.Γιατι φοβασαι να ερθεις μονο σου?
ΚΑΙ εσυ?
καθε αλλο. να εισαι σιγουρος πω εγω το ιδιο θα ευχαριστηθω να σε συναντησω μονος μου εiτε με τη funis.
επελεξε εσυ οτι προτιμας. εγω το προτεινα για νομιζα οτι ειπες οτι θες οπωσδηποτε να ειναι και η funis.(?)Gotcha
-
Όμως, εν προκειμένω, ο γαβρίλης μόνον προκαλεί, δεν κάνει τίποτα άλλο. Και εδώ είναι η διαφοροποίησή του από οποιονδήποτε από εμάς.Αυτο το 'ο γαβριλης προκαλει' εχει γινει οπως η καραμελα του 'για τα πετρελαια' του Ιρακ.
Εαν νομιζεις ειμαι εδω για να προκαλω, δεν εχεις ιδεα για του τι προκειτε.
Ομως τι σχεση εχει αυτο με οτιδηποτε? Εσυ γιατι εισαι εδω?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μήπως κάποιος να κλείδωνε αυτήν την παιδική χαρά;Πάντως είχε γέλιο...
Εαν ειναι παιδικη χαρα γιατι να κλειδωθει? Τι εισαι η κακη χηρα που μισει τα μικρα παιδια που παιζουν σε παιδικη χαρα?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντως είχε γέλιο...
Και πολύ μάλιστα, τώρα που κάθομαι και τα ξαναδιαβάζω.
Έχεις μαζοχιστικές τάσεις ή μου φαίνεται;
Edit:κατα λάθος bold...
-
Λογική συζήτηση έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν προτίθεται να κάνει. Αυτό ακριβώς μαρτυρά η ως τώρα παρουσία του, όχι μόνον σε αυτό το φόρουμ, αλλά και στο pathfinder και σε ένα σωρό άλλα Ελληνικά φόρουμ. Όπου έχω αναφέρει σε φίλους μου διαχειριστές άλλων φόρουμ της ημεδαπής το ψευδώνυμό του, τους ανεβαίνει η πίεση.Εσενα και του Κριεζα ειμαι σιγουρος οτι με βλεπετε στα ονειρα σας. Περα απο εμμονη ιδεα σας εχω γινει. Γιατι ρε παιδια?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΚΑΙ εσυ?
Τι εννοεις οτι περιμενει εμενα να τον προστατεψω ας πουμε??? Σωθηκαμε!! Στο καλο σου Γαβριηλ, με εκανες και γελασα!!
Οχι βεβαια. Νομιζω ομως οτι εγραψε για 'αλλα πολλα ατομα' που θα εφερνε μαζι. Ισως να εκανα λαθος ομως.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και βεβαια η κατασταση στο Ιρακ δεν ειναι σταθερη. Εαν ηταν θα φευγαμε και θα σταματουσα να βγαζω απο την τσεπη, εχω σκιστει να πληρωνω. Μακαρι να ηταν και να φευγαμε χτες απο εκει.Όποτε ακούω κάποιον να παραπονιέται με αυτό το τρόπο ότι 'πληρώνει' (φόρους), η αλήθεια είναι ότι πληρώνει ελάχιστα γιατί έχει λίγα εισοδήματα και ντρέπεται που είναι άχρηστος και δεν βγάζει λεφτά.
Όλοι όσοι πληρώνουν πολλά στην εφορία ποτέ δεν παραπονιούνται με τέτοιο τρόπο, μόνο κάτι φτωχομπινέδες.
-
OK παιδιά, μέχρι εδώ. Ας κάνουμε όλοι λίγo πίσω (πρώτος εγώ) και ας δούμε τι λάθη κάναμε.
(Moderator nass)
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ