-
Tα primacy?
-
ναι, δεν με ικανοποίησαν και τα βλέπω για σύντομη αλλαγή
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
ναι, δεν με ικανοποίησαν και τα βλέπω για σύντομη αλλαγήΔεν εχω ακουσει ουτε εγω θετικα σχολια για αυτα...
Παντως, αντιθετα με αυτα, τα Εxalto (II) που εχω βαλει στο αυτοκινητο (16αρες) με εχουν ικανοποιησει απολυτα, και εχουν βγει πολυ καλη επιλογη στις 16-17ιντσες σε συγκριτικα ελαστικων. Ζεσταινονται σχετικα γρηγορα (με βαρος 1250κιλα), εχουν ωραια σπορ αισθηση,
στην βροχη παρεχουν ασυλληπτο grip και διαρκουν πολυ. Απλα απαγορευεται το ανεβασμα σε πεζοδρομια γιατι ειναι αρκετα μαλακα. -
Πάντως ακόμα και με αυτά τα λάστιχα πρέπει να πω πως το αυτοκίνητο στρίβει εξαιρετικά,
λόγω δουλειάς δεν το χρησιμοποιώ πολύ αλλά κάνω 2 φορές το μήνα τη διαδρομή λάρισα-γιάννενα που συνδυάζει και υψηλές ταχύτητες σε εγνατία (μέτσοβο-γιάννενα) και λάρισα-καλαμπάκα αλλά και απαιτητικότατες στροφές (κατάρα). Το αυτοκίνητο πάει αέρα υπό όλες τις συνθήκες και με ανελέητο σκίσιμο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν σημειώνω καταναλώσεις πάνω από 9.5 λιτ/100χμ. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του σιρόκο, να σημειώνει καλές επιδόσεις με μικρή κατανάλωση.υ.γ. μια φιλική συμβουλή προς μελλοντικούς κατόχους : το αμάξι μαζεύει χιλιόμετρα χωρίς να το καταλάβεις (όχι μόνο λόγω ιπποδύναμης, αλλά και ηχομόνωσης, ποιότητας κύλισης), οπότε προσοχή
-
Aν καποιος βαλει σπορ πακετο και Interlagos, η τιμη των Interlagos ειναι η ιδια ή αφαιρειται η τιμη των Donington?
-
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Aν καποιος βαλει σπορ πακετο και Interlagos, η τιμη των Interlagos ειναι η ιδια ή αφαιρειται η τιμη των Donington?Δεν νομίζω. Αφ ενός είναι πακέτο απ την άλλη αααααάντε να σου κάνουν έκπτωση 50-100 ευρώ.
Είχε κυκλοφορίσει ένα λινκ από ένα φόρουμ αν δεν κάνω λάθος για τα ηχοσυστήματα της vw/audi (μάλλον και audi). Το έχει κανένας εύκαιρο;
Έχει πάρει κανένας το rcd510 για να πει εντυπώσεις; -
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
είναι πολιτική πολλών εταιρειών να αργούν την παράδοση νέων μοντέλων... για φανταστείτε αν κυκλοφορούσαν ήδη 2πλάσια ή 3πλάσια scirocco, πόσο πιο γρήγορα θα γίνονταν ένα ακόμα πολυφορεμένο σχήμα στους δρόμους??
δικαιολογίες του στυλ υπάρχει μεγάλη ζήτηση είναι off-the-question ειδικά με την κρίση που υπάρχει στην Ευρώπη αυτόν τον καιρό.... και όσο για τα parts του scirocco δεν είναι ούτε custom-made ούτε τίποτα... η vag ξέρει να κάνει τράμπες μεταξύ των μοντέλων των εταιρειών της...επειδη διαφωνω με τα λεγομενα σου, μπορεις να παραθεσεις μια επιχειρηματολογια;
ευχαριστω προκαταβολικα.Σε μείωση παραγωγής προχωρά η VW για να αντιμετωπίσει την κρίση.
Αν είχαν ΤΟΣΕΣ παραγγελίες scirocco, golf V, tiguan κτλ τόσα μοντέλα δε θα έκλειναν μερικώς εργοστάσια
-
saxo..... οι καθυστερήσεις γίνονται απο τα εργοστάσια στην προσπάθειά τους να μειώσουν τις φύρες.... και να προσωμειώσουν πολιτικές όπως αυτή της ΤΟΥΟΤΑ (JIT- Just in Time)..... καθύστερώντας την παράδοση - άρα παράγωντας κατα 80% μετά απο παραγγελίες βελτιώνουν τα λειτουργικά κέρδη τους....
Η μεγάλη κυκλοφορία μοντέλων στο δρόμο είναι σε πάρα πολλές περιπτώσεις η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία....
-
Εμένα ρε παιδιά έχει λάστιχα continental sportcontact2. Τα έχει κανένας άλλος γιατί εγώ δεν έχω άποψη επειδή το έχω μόλις μια εβδομάδα!
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Εμένα ρε παιδιά έχει λάστιχα continental sportcontact2. Τα έχει κανένας άλλος γιατί εγώ δεν έχω άποψη επειδή το έχω μόλις μια εβδομάδα!Και εμενα τα ιδια φοραει, θεωρω οτι ειμαστε απο τους τυχερους διοτι το συγκεκριμενο ελαστικο συμπεριφερεται εξαιρετικα σε στεγνο και βρεγμενο δρομο. Την Παρασκευη καθως γυρναγα απο την δουλεια πανω σε ενα φορτηγο ηταν ενα 160 μαυρο με interlagos και φοραγε pirelli!!!!!!
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
στο δικό μου με τις στάνταρ 17άρες έχω δυστυχώς το μετριότατο michellinTo premacy μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο το exalto ΙΙ αλλά απέχει από τον όρο μετριότατο.
-
να πώ την αλήθεια μου δεν ξέρω απο ελαστικά καθόλου!Έριξα μια πρόχειρη ματιά στο site elastika-online και είδα τι τιμές έχουν!Όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής τους θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη! Πάντος θα ήταν ωραίο να κανουμε ένα γκάλοπ για το ποιά θεωρούμε τα καλύτερα λάστιχα για το scirocco.
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
να πώ την αλήθεια μου δεν ξέρω απο ελαστικά καθόλου!Έριξα μια πρόχειρη ματιά στο site elastika-online και είδα τι τιμές έχουν!Όταν θα έρθει η ώρα της αλλαγής τους θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη! Πάντος θα ήταν ωραίο να κανουμε ένα γκάλοπ για το ποιά θεωρούμε τα καλύτερα λάστιχα για το scirocco.Απο καποια reviews παντως θετικα σχολια ειχαν αποσπασει τα sport contact 2 αν και υπαρχουν αρκετο καιρο στην αγορα, (τα sport contact 3 που φορουν καποια με τις 18αρες interlagos ειναι ακομα καλυτερα!) και τα Bridgestone RE050A (σε 17αρες του σπορ πακετου).
Τα Pirelli p zero nero (που φορουν ενναλακτικα καποια με interlagos) ειναι πολυ 'ειδικα' λαστιχα, ξεφευγουν ισως λιγο απο τα απλα καθημερινα σπορ ελαστικα, αργουν να ζεσταθουν, και ενω εχουν
σπορ συμπεριφορα και αντεχουν πολυ, τα πλεονεκτηματα τους φαινονται κυριως σε πιστα. -
Dunlop SP01 το δικό μου(18'), μόνο παράπονο η απιστευτη φασαρία που έχουν, έχει ακούσει κανείς σχόλια για αυτά?
-
γινεται οσοι εχουμε βαλει ηλιοροφη να γραψουμε εβδομαδα παραγωγης????
εγω παραγγειλα 2-12-08 και πηρα **14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ **
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
στο δικό μου με τις στάνταρ 17άρες έχω δυστυχώς το μετριότατο michellin
To premacy μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο το exalto ΙΙ αλλά απέχει από τον όρο μετριότατο.
Καλά γούστα είναι αυτά, όπως επίσης παίζει ρόλο και η διαφοροποίηση της συμπεριφοράς του ελαστικού ανάλογα σε ποιο αυτοκίνητο είναι τοποθετημένα.
Για εμένα που πιέζω αρκετα στις στροφές και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μου αρέσει καθόλου το premacy, θα προτιμούσα κάτι πιο σπόρ -
και τα δικα μου continental ειναι ευτυχως γιατι πιστευω οτι ταιριαζουν στο αυτοκινητο και τα εχω συνηθισει κιολασ απο το Α4. κατα τα αλλα το εργαλειο ειναι super οταν το παρετε θα τα καταλαβετε, χτεσ παρελαβα και ειναι πιο ωραιο απο οτι το περιμενα διοτι ειχε περασει και τοσοσ καιροσ αλλωστε.. το blue rising ειναι φοβερο χρωμα το βραδακι μοβιζει καπωσ και παιζει η αποχρωση αναλογα με το φωτισμο. ειναι πουλ μουρ το αμακσι με λιγα λογια
-
Καλοριζικο!
Ι Δ Ε Α .
Οταν με το καλο παραλαβουμε οι περισσοτεροι απο εδω μεσα , πως θα σας φαινοτανε να κανουμε μια συναντηση με τα καμαρια μας να πιουμε κανα καφεδακι και να τα πουμε?
Επισης , οι κομπουτεραδες του Scirocco μηπως σας εχει περασει απο το μυαλο να εχουμε δικο μας forum? Δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις Η/Υ , ωστε να κανω κατι τετοιο απο μονος μου. -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Καλοριζικο!Ι Δ Ε Α .
Οταν με το καλο παραλαβουμε οι περισσοτεροι απο εδω μεσα , πως θα σας φαινοτανε να κανουμε μια συναντηση με τα καμαρια μας να πιουμε κανα καφεδακι και να τα πουμε?
Επισης , οι κομπουτεραδες του Scirocco μηπως σας εχει περασει απο το μυαλο να εχουμε δικο μας forum? Δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις Η/Υ , ωστε να κανω κατι τετοιο απο μονος μου.Και οι δύο καλες ιδέες
-
Ο χρήστης YELLOW_LEON έγραψε:
Καλοριζικο!
Ι Δ Ε Α .
Επισης , οι κομπουτεραδες του Scirocco μηπως σας εχει περασει απο το μυαλο να εχουμε δικο μας forum? Δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις Η/Υ , ωστε να κανω κατι τετοιο απο μονος μου.Και οι δύο καλες ιδέες
ΜΕΣΑ!!
VW Scirocco