-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εντυπώσεις από πρώτες βόλτες εδώ στη γειτονιά... Το MTB δεν κάνει για εδώ..:-(
Τουλάχιστον το δικό μου με τις 21 ταχύτητες είναι πολύ.... 'λίγο'. Είναι φλαταδουρα, δεν κόβεις πουθενά, και οι δρόμοι είναι ατελείωτοι...
Οι περισσότεροι έχουνε κάτι ποδήλατα με καλαθάκι και πάνε δουλειά σούπερ μάρκετ κτλ.... Οι ψαγμένοι και καλά έχουνε κούρσες....Έχοντας πλέον το κουρσάκι 10 ημέρες, μπορώ να πώ οτι το mountain είναι λάθος επιλογή για δρόμο. Ακόμα και εδώ που είμαι στο βουνό με τις άπειρες ανηφόρες πάω καλύτερα και γρηγορότερα απ οτι πρίν με το mountain.
Πάρε και σύ ένα κουρσάκι. Σε δρόμο χωρίς καθόλου κλίση θα μπορείς να πάς με 40-50 χαω χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
-
Λοιπον η κοτσαδουρα μπηκε , τωρα σε αναζητηση βασης μεταφορας...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τουλάχιστον το δικό μου με τις 21 ταχύτητες είναι πολύ.... 'λίγο'. Είναι φλαταδουρα, δεν κόβεις πουθενά, και οι δρόμοι είναι ατελείωτοι...
Οι περισσότεροι έχουνε κάτι ποδήλατα με καλαθάκι και πάνε δουλειά σούπερ μάρκετ κτλ.... Οι ψαγμένοι και καλά έχουνε κούρσες....Έχοντας πλέον το κουρσάκι 10 ημέρες, μπορώ να πώ οτι το mountain είναι λάθος επιλογή για δρόμο. Ακόμα και εδώ που είμαι στο βουνό με τις άπειρες ανηφόρες πάω καλύτερα και γρηγορότερα απ οτι πρίν με το mountain.
Πάρε και σύ ένα κουρσάκι. Σε δρόμο χωρίς καθόλου κλίση θα μπορείς να πάς με 40-50 χαω χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Είσαι σίγουρος οτι το κοντερακι σου δείχνει σωστά? Για πόσα χιλιόμετρα πας με 40 και για πόσα με 50?
-
Μιλάω για νύχτα όχι γενικά.
Όσες φορές έχω πετύχει ποδηλάτη με το γιλεκάκι κάνει μπαμ από 500 μέτρα.
Το φωτάκι στο σκοτάδι όσο έντονο και να είναι δεν κάνει ξεκάθαρο ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί.
Φωτάκια έχουν και καταστήματα απ' έξω.Υπάρχουν και οι full dark τύποι που μόλις συνειδητοποιείς ότι προσπέρασες κάτι έμψυχο στο σκοτάδι ανατριχιάζεις...
-
Αυτο με την πλατη στα κουρσακια ειναι λογικο.
Τιποτα περιεργα ανακλαστικα για το πισω μερως των γλουτων και των καλαμιων υπαρχουν?
Εδικα με την κινηση (γιατι την κινηση ειναι φτιαγμενο να διακρινει πιο ευκολα το ανθρωπινο ματι) θα εφιστουν την προσοχη. -
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Είσαι σίγουρος οτι το κοντερακι σου δείχνει σωστά? Για πόσα χιλιόμετρα πας με 40 και για πόσα με 50?
Το κοντεράκι μου δείχνει σωστά, επιβεβαιωμένο και με gps. Αλλά έχεις δίκιο, τα νούμερα είναι λίγο υπερβολικά. Κοίταξα κάποιες διαδρομές μου στο Sports Tracker και μάλλον σε απόλυτο ίσιωμα μια νορμάλ ταχύτητα είναι 35 με 40. Αλλά αυτό στο περίπου, γιατι πουθενά στις διαδρομές μου δέν έχω ίσιωμα
-
Αν στην ευθεία κρατάς 35 με 40 (και μάλιστα χωρίς κουμπωτά), ετοιμάσου για τον γύρο της Γαλλίας.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το κοντεράκι μου δείχνει σωστά, επιβεβαιωμένο και με gps. Αλλά έχεις δίκιο, τα νούμερα είναι λίγο υπερβολικά. Κοίταξα κάποιες διαδρομές μου στο Sports Tracker και μάλλον σε απόλυτο ίσιωμα μια νορμάλ ταχύτητα είναι 35 με 40. Αλλά αυτό στο περίπου, γιατι πουθενά στις διαδρομές μου δέν έχω ίσιωμα
Τώρα μάλιστα! Μια χαρά είναι τα 35.
-
Θέλω να αγοράσω ένα στατικό ποδήλατο για τον χειμώνα. Όχι τίποτα τρελό. Κάτι οικονομικό. Anyway.... τι πρέπει να προσέξω στα σπεκς;
Στάλθηκε μέσω του tapatalk
-
Να χωραει πολλα ρουχα πανω
-
....και να μην τσαλακωνει τα σακακια!!!
-
Αν κανεις κανονικο ποδηλατο τα στατικα δεν παλευονται, τα φθηνα ειδικα εχουν κατι δισκους παναλαφρους, και στο τερμα να την εχεις την αντισταση θα σου φαινονται πουπουλα... Καλυτερα δωσε τα λεφτα για ενα 3μηνο σε γυμναστηριο με καλα ποδηλατα -για να εχεις αξιοπρεπεις αντιστασεις- και παλι ομως θα ειναι τερμα βαρετο σε προειδοποιω!!
-
Κάνω ποδήλατο αλλά θέλω και για τον χειμώνα. Κι επειδή ο χειμώνας εδώ έχει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν θέλω και ένα βασικό για το σπίτι. Το γυμναστήριο αποκλείεται ως ιδέα. Θα πάρω ένα φτηνό ώστε να μην ρισκάρω πολύ. Ευχαριστώ.
-
Δέν έχω δεί καλό ποδήλατο σε γυμναστήριο.
Ένα οικονομικό trainer είναι στα ίδια λεφτά με ένα φτηνό στατικό ποδήλατο και δέν έχει καμία σχέση σε ποιότητα κύλισης και αντίσταση.
-
2η διαδρομη περεκ (του Μεσημεριου αυτη τη φορα, μιλια καλυτερο απ' του αγιαντωνη)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάνω ποδήλατο αλλά θέλω και για τον χειμώνα. Κι επειδή ο χειμώνας εδώ έχει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν θέλω και ένα βασικό για το σπίτι. Το γυμναστήριο αποκλείεται ως ιδέα. Θα πάρω ένα φτηνό ώστε να μην ρισκάρω πολύ. Ευχαριστώ.Σε ποιά χώρα μετακόμισες
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Βέβαια εδώ η πιο σωστή επιλογή είναι το ποδήλατο που έχει καλάθι
Έσκασα μύτη πρώτη φορά στα χρονικά σήμερα στο Merkur με ποδηλατάκι και σακίδιο για τα πράγματα -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
2η διαδρομη περεκ (του Μεσημεριου αυτη τη φορα, μιλια καλυτερο απ' του αγιαντωνη)Σε ποιον πήγες για περεκ στο Μεσημέρι;
-
-
στην κυρα μαρθα
Η ζωή...ποδήλατο!