-
Από Περαία δεν είχε επιστροφή;
-
Έφτασε το ημερήσιο όριο και δεν μπορούσε να επιστρέψει.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Από Περαία δεν είχε επιστροφή; -
OOOO ωραία ιδέα, θέλει τωρα μονο μια καλη επιλογή απο δρόμους χωρις πολύ κίνηση μεχρι Περαία!
-
Μπαίνουν ποδήλατα στα καραβάκια; Αν ναι, τότε πέρα από την πλάκα, είναι πολύ καλή φάση να φορτώσεις ποδήλατα και να πάς για ποδηλατάδα στην περιοχή της Περαίας!
-
Μεχρι 2-3 χωρανε ευκολα στον κωσταντη.
Τις φορες που πηγα το βολεψα μια χαρα αλλα δεν ξερω αν τσινησουν αν δουν πολλα μαζι.. -
πηρα προσφατα (και δοκιμασα στην παραπανω διαδρομη) αυτο το κολαν:
http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=FNK12S922C7ανετο, βολικο, εφαρμοστο, αλλα θα σχολιασω το μαξιλαρακι που το θεωρω μαλλον το σημαντικοτερο χαρακτηριστικο.
ως μετρο συγκρισης εχω ενα απλο μποξερακι με μαξιλαρακι που 'χα παρει παλιοτερα και γινοταν ενοχλητικο μετα απο 1-2 ωρες διαδρομης.
διαπιστωσα, αν και δεν το περιμενα, πως το μαξιλαρακι του κολαν ειχε παρομοια συμπεριφορα -ισως, το πολυ, να ενοχλησε μια ωρα αργοτερα και καπως ελαφροτερα.
βεβαια, το οτι εγω περιμενα κατι αλλο δεν σημαινει πως ηταν βασιμο. ισως εχω υπερβολικες προσδοκιες(;)τα δικα σας πως αποδιδουν; δωστε σχολια
-
Αν το απλό σωβρακοκολάν ενοχλούσε στη 1.5 ώρα (πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε το 1-2 ώρες; ), τότε είναι πολύ λογικό ένα κολάν των 40 ευρώ να αντέχει μία ώρα παραπάνω. Για να υπάρχουν κολάν των 100 και των 200 και των 300 ευρώ, θα πρέπει των 40 να αντέχει 2.5 ώρες, των 100 3.5, των 200 4.5 και των 300 5.5. Προφανώς τα νούμερα που παραθέτω είναι ενδεικτικά, αλλά θέλω να πιάσεις το συλλογισμό μου.
Γενικώς, τα 40 ευρώ ΔΕΝ είναι μεγάλο ποσό για τέτοιο κολάν. Όσο μεγαλώνουν οι βόλτες σου, θα δεις ότι διάφορα πράγματα πάνω στο ποδήλατο θα θέλουν αναβάθμιση. Το κάθε προϊόν έχει τον προορισμό του. Αν κάποιος κάνει μέχρι δίωρες βόλτες, το Funkier είναι μια χαρά. Κάποιος που κάνει παραπάνω, θα πάρει το ένα κλικ ακριβότερο και πάει λέγοντας.
Σκέψου ότι στο 1000άρι brevet (γύρος Πελοποννήσου), ένας είχε πάρει σούπερ ψαγμένη σέλα και 2 κορυφαία κολάν (Assos, θεωρείται άπιαστη).Εν ολίγοις, αυτό που διαπίστωσες ήταν απολύτως φυσιολογικό.
-
ε, ναι, δεν μετραω τις ωρες, στο πολυ περιπου υπολογισα
χρησιμο το σχολιο σου
επισης: τωρα θα το πλυνω στο χερι. να προσεξω κατι περα απο τις 5 προστακτικες της ετικετας του;
(do not bleach, do not soak, do not tumble dry, do not iron, do not dryclean) -
Από τα ακριβότερα μέχρι τα φθηνότερα κολάν, πάντα τα πετάω όπως είναι στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα. Ποτέ δεν έπαθε κανένα το παραμικρό.
-
Παιδάκια Βοήθεια
Μου έφερε η μεταφορική το ποδήλατο, το τιμόνι είναι στριμενο 90 μοίρες για να μην πιάνει χώρο στο φορτηγό.
Είναι χαλαρό, στρίβω τιμόνι και η ρόδα πάει ότι να'ναι.
Πώς το σφίγγω; έχει ένα δακτυλιο, πήρα ένα μεγάλο κάβουρα και το ζορισα αλλά δεν έγινε τιποτα -
Πάνω στο τιμόνι, με άλεν.
-
-
Γερή στούκα, έσπασε και το παρμπρίζ... Ελπίζω να είναι καλά ο ποδηλάτης. Μου άρεσε ο άλλος που είχε κάνει και φλας πάντως...
-
Πήρα ένα κόκκινο Fibre Flare για πίσω. Πολύ μεγάλη επιφάνεια και φαίνεται και απο το πλάι. Νομίζω είναι το καλύτερο πίσω φώς για ποδήλατο.
και ένα Lezyne Micro Drive για μπροστά. Επαναφορτιζόμενο μεσω USB. Μπορεί να βγεί απο τη βάση και να χρησιμοποιηθεί σαν φακός.
-
Αν το κοκκινο πισω φως αναβοσνηνει, ακομα καλυτερα.
-
Φιλική συμβουλή: αν ανοίγεστε ΝΥΧΤΑ σε δρόμους που κινούνται αυτοκίνητα πάνω από 50 χλμ / ώρα (συντριπτική πλειοψηφία κεντρικών δρόμων) να φοράτε φωσφορίζον γιλέκο.
Είναι αυτό που ξεχωρίζει τα μέλη του αποσπάσματος αυτοκτονίας από όσους αγαπούν τη ζωή τους.
Καλά εννοείται ότι αν -χτύπα ξύλο- γίνει κάτι θα φταίει ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο γιωταχής, αλλά τουλάχιστον δώστε στη ζωή σας μια ευκαιρία.
-
Ε καλό είναι το γιλέκο αλλά όποιος μάλλον έχεις κατά νου τα ψόφια τα πίσω φωτάκια, που πουλάνε με 2 ευρώ στα παζάρια. Ένα καλό μονόβατο μονόβατο (δείτε τη διαφορά σε σχέση με το μισόβατο που πάλι είναι ισχυρότερο από τα συνήθη 3-5λέντα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το γιλεκάκι που φορείς έως και ενοχλητικό.
Γενικά τα απλά τα πολύλεντα πίσω είναι σαν να μην υπάρχουν. Βάλτε κάτι καλό πίσω και έναν 1000+ κινέζο μπροστά και θα είστε μία χαρά.
Αποσπάσματα αυτοκτονίας είναι αυτοί που στις κεντρικές λεωφόρους με παράδρομους και καραειδικά στη Συγγρού βγαίνουν στην κεντρική λεωφόρο αντί για τον παράδρομο.
-
Εντυπώσεις από πρώτες βόλτες εδώ στη γειτονιά... Το MTB δεν κάνει για εδώ..:-(
Τουλάχιστον το δικό μου με τις 21 ταχύτητες είναι πολύ.... 'λίγο'. Είναι φλαταδουρα, δεν κόβεις πουθενά, και οι δρόμοι είναι ατελείωτοι...
Οι περισσότεροι έχουνε κάτι ποδήλατα με καλαθάκι και πάνε δουλειά σούπερ μάρκετ κτλ.... Οι ψαγμένοι και καλά έχουνε κούρσες.... -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αν το κοκκινο πισω φως αναβοσνηνει, ακομα καλυτερα.Ναί, έχει strobe mode. Νομίζω είναι η ενδεδειγμένη λειτουργία, καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη διάρκεια στις μπαταρίες
@ eddie
Δέν νομίζω οτι το φωσφοριζέ κάνει τόσο δουλειά, ειδικά σε κουρσάκια που είσαι αρκετά σκυμμένος και οι ανακλαστικές ταινίες δέν θα φαίνονται καλά. Έπειτα είναι εντελώς παθητικό, πρέπει να πέσει φώς πάνω του για να φανεί.
Όπως λέει και ο travelman, τα σύγχρονα καλά led είναι απίστευτα δυνατά. Πχ, το fibre flare βγάζει πιό πολύ φώς και έχει μεγαλύτερη επιφάνεια απο το πίσω φώς της μοτοσυκλέτας μου. Μην κοιτάς τα βίντεο και τις φωτογραφίες, δέν αποδίδουν σωστά την ένταση.
Αντίστοιχα και με το μπροστά φώς. Φαίνεται μια σκατουλιά αλλά θα μπορούσα να το βάλω στη μοτοσυκλέτα και να την οδηγώ κανονικά τη νύχτα.
Φυσικά αυτά δέν είναι φτηνά. Για τα δύο φώτα νομίζω έδωσα 70-75 ευρώ.
Η ζωή...ποδήλατο!