-
Απο την χθεσινή προπόνηση ,
Φανταστική διαδρομή ;
Θερμη πανοραμα χορτιατη Αγ βασίλειο ζαγκλιβερι Δουμπια Σάνα Αγ πρόδρομο γαλατιστα θερμη -
Παλιά έβαζες και τα στατιστικά στοιχεία. Πες μου ότι θα κατέβεις στην Πλαστήρα μέχρι το τέλος του μήνα...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν έχω δεί καλό ποδήλατο σε γυμναστήριο.Ένα οικονομικό trainer είναι στα ίδια λεφτά με ένα φτηνό στατικό ποδήλατο και δέν έχει καμία σχέση σε ποιότητα κύλισης και αντίσταση.
Αν trainer είναι αυτά που προσαρμόζεις ποδήλατο επάνω δεν με βολεύουν δυστυχώς.
-
Χθεσινή διαδρομή, Διόνυσος μέχρι Golden Hall και πίσω απο την ίδια διαδρομή. 1 ώρα και 40 λεπτά μαζί με τις στάσεις.
Αρκετές στάσεις γιατι ο καβάλος μου στην επιστροφή άρχισε να διαμαρτύρεται. Η σέλα μάλλον θέλει λιγο γύρισμα προς τα κάτω
Επίσης στάση στο περίπτερο για να ξαναγεμίσω την καμήλα. Όταν ξεκίνησα είχε συνεφιά αλλά μετά έπιασε αρκετή ζέστη.
-
Θέλει συνήθεια η κούρσα. Είναι πιο δύσκολη στο θέμα 'καβάλου'. Το mtb είναι πολύ πιο άνετο.
-
Απο όταν πήρα το ποδήλατο του έβγαλα τη σέλα και του έβαλα απο το mountain για πιό άνετα, καθώς η άλλη σέλα είναι πολύ μικρή και χωρίς καθόλου μαξιλαράκι.
Αλλά απ ότι διαβάζω τώρα, το πρόβλημα είναι μάλλον οτι κάθομαι λάθος πάνω στη σελα, ή δέν την έχω ρυθμίσει σωστά. Θα βαλω πάλι την original και θα δοκιμάσω να κάθομαι πιό σωστά.
Η σέλα είναι νομίζω selle italia X1
-
Ακουω γνωμες για βαση ποδηλατου (κοτσαδορου).. Θα μεταφερονται 2 ποδηλατα.
Χρηση σε ταξιδια σε Εθνικη οδο 1 αντε 2 φορες /χρονο..Αν χρειαστει επισης λιγες φορες εντος Αθηνας...
Thule express 970 , αξιας 80 ευρω , ενω υπολογιζεις κ ενα 50αρι για την μπαρα με τα φωτα που θα προσαρμοσεις πανω της ,ωστε να εισαι νομιμος κ ασφαλης.σουπερ πλεονεκτημα η ευκολη αποθηκευση..μαζευει κ την κλεινεις στο πορτ παγκαζ
Η ιταλικη εκδοση της thule xpress 970 (lampa.it) , με ηδη ενσωματωμενα φωτα ,αξιας 125 ευρω.. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι thule , οτι κ αν σημαινει αυτο..την εμπιστευεσαι;
Thule ride on , αξιας 250 ευρω. Οτι καλυτερο σε αυτην την κατηγορια χρηματων , με μειονεκτημα το που κ πως την αποθηκευεις..Εννοειτε υπαρχουν κ αλλες επιλογες , ακριβοτερες σαφως , full foldable , ομως δεν μπορω να διαθεσω τοσα..Κλεινω προς την 1η επιλογη. Τι λετε;
-
H Thule express 970 φαινεται ανελπιστα καλη για τα χρηματα που ζηταει.
Κοστιζει οσο μια καλουτσικη κρεμαστη.Αν ξαναχρειαστω μεταφορα λεω να παρω μια, σε συνδυασμο με τις μπαρες οροφης θα μπορω να κουβαλαω μεχρι και 5 ποδηλατα
-
5;;:shock:
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
5;;:shock:αν θελουμε να εχουμε ολοι την...'ροδα' μας, 5
περυσι που πηγαμε καπου κοντα πηγα με δυο αυτοκινητα, αλλα με αυτη την λυση μπορω να τα παιρνω ολα και πιο μακρυα
εδω ειναι τα δυο πιο μικρα (24' & 26'), μεσα φαινεται και το ποδηλατο της μικρης
πλεον υπαρχουν και δυο 28' που λογικα θα 'κρεμαστουν' πισω -
Ωραιος ο bebes.. Περιμενω τελος του μηνα να πληρωθω να χτυπησω την thule 970 +την μπαρα με τα φωτα.για την χρηση που την θελω (1-2 φορες το χρονο) νομιζω υπεραρκετη ειναι..
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
5;;:shock:
αν θελουμε να εχουμε ολοι την...'ροδα' μας, 5
περυσι που πηγαμε καπου κοντα πηγα με δυο αυτοκινητα, αλλα με αυτη την λυση μπορω να τα παιρνω ολα και πιο μακρυα
εδω ειναι τα δυο πιο μικρα (24' & 26'), μεσα φαινεται και το ποδηλατο της μικρης
πλεον υπαρχουν και δυο 28' που λογικα θα 'κρεμαστουν' πισωσαν αυτοκίνητο υποστήριξης σε αγώνα θα είσαι....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σαν αυτοκίνητο υποστήριξης σε αγώνα θα είσαι....
Ναι
και να φανταστεις πεσυσι ή προπερσυ ειχα πετυχει στην εθνικη καποιον 'κακόμοιρο' (ετσι σκεφτηκα τοτε τρομαρα μου ), που ειχε φορτωμενα 5 ποδηλατα σε ενα πολυμορφικο.
τωρα θα σκεφτονται οι αλλοι τα ιδια για μενα...
-
καθε ποτε ειναι καλο να γινονται στασεις στις μεγαλες διαδρομες;
αν ειναι δηλαδη προτιμοτερο να γινονται πχ εξηντα χιλιομετρα με σταθερο ρυθμο χωρις στασεις ή μια σταση ανα ωρα ή ανα τοσα χιλιομετρα κοκ -
Όπως βολεύεται ο καθείς. Όταν πηγαίνουμε Σούνιο (ξεκινώντας από τη Βάρκιζα), κάνουμε μία στην Ανάβυσσο, μία στο Σούνιο και μετά Σαρωνίδα και πίσω. Μιλάμε για 5-10 λεπτά το πολύ. Για πόσο μεγάλες βόλτες μιλάμε τώρα;
-
δεν εννοουσα την βολη αλλα το τι ισως προτεινεται για λογους υγειας (καταπονηση κλπ)
50-60-70 χιλιομετρα
-
επ επ!
Ποδηλατιστής φάση on
Τελικά αλλάχτηκαν τα 10ετίας λάστιχα, kenda εσωτερ. χάραξης (sport cruising λεγόταν νομίζω) με περίπου 2.000 χλμ μόνο, μεν, πλην σάπια από 3 χρόνια ακινησίας, στο μπαλκόνι. Από διάσταση 26χ1.95 πήγα στο 26χ1.6
Όχι σοκ και δέος, αλλά πλέον η φάση γίνεται ανηφόρα, γρήγορη μετάβαση στην επόμενη ανηφόρα, ανηφόρα κτλ. Κύλιση απίστευτη. Sport Contact εντελώς φαλακρά, ένα εσωτερικό προστατευτικό σαμπρέλας, 70psi και βουρ.
Ανάλογα με τα κέφια και το πρωινό τρέξιμο που προηγείται κάνω 30 - 45 χλμ, όλα άσφαλτος, όλα στεγνά. Για αυτό κ μου συνέστησαν να πάρω τέτοιο λάστιχο. Άλλη φάση πάντως, θυμήθηκα τα 'νιάτα' μου
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
καθε ποτε ειναι καλο να γινονται στασεις στις μεγαλες διαδρομες;
αν ειναι δηλαδη προτιμοτερο να γινονται πχ εξηντα χιλιομετρα με σταθερο ρυθμο χωρις στασεις ή μια σταση ανα ωρα ή ανα τοσα χιλιομετρα κοκAυτό είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων.
Ανάλογα τον αριθμό των ποδηλάτων και την φυσική κατάσταση των αναβατών, την απόσταση που θαδιανυθεί, το είδος της διαδρομής (ανηφορική, μικτή, κλπ) αλλά και γενικότερα το είδος της βόλτας (προπόνηση ή εκδρομή).Σε φάση μαζευόμαστε 10-20-30 νοματαίοι από 20 μέχρι 60φεύγα ετών και με ότι νά΄ναι ποδήλατο ο καθένας για να πάμε μια εκδρομή τότε η ταχύτητα πορείας αλλά και οι στάσεις θα είναι συχνές. (πολύ συχνές)
Συνήθως κάθε 1,5 με 2 ώρες και ανάλογα με τα χιλιόμετρα ή π.χ. μετά από μια μεγάλη ανηφόρα.Σε φάση προπόνησης αν λέμε ότι θα βγούμε για ένα 3ωρο τότε κάθε 1 ώρα ή μία στάση στην μέση, μία στο τέλος της διαδρομής και άλλη μία στην μέση κατά την επιστροφή.
Το παραπάνω περιγράφει το συνιθισμένο που κάνουμε οι Αθηναίοι βγαίνωντας στην παραλιακή νωρίς το πρωί και κατηφορίζουμε προς Σούνιο.
Για ποιό «επιστημονική» προπόνηση τύπου διαλλειματική ή κάτι τέτοιο ποιό σωστές συμβουλές θα πάρεις από έναν προπονητή.Δεν υπάρχει κανόνας περί σωστού ή λάθους, όλα είναι μεταβλητά.
Καλό είναι πάντως να πίνεις νερό ή ισοτονικό κάθε 20-25 λεπτά και να τρώς από κάτι κάθε ώρα.
Οι στάσεις που θα κάνεις δε να είναι 5-10 λεπτά οι μικρές και μέχρι το πολύ μισή ώρα η μεγάλη πριν την επιστροφή. -
Τι γαματο μερος ειναι το DonauInsel για ποδηλατο;
ενα τετοιο δεν μπορουσαμε να φτιαξουμε στο ελληνικό;πραγματικα δεν εχω δει πιο ιδανικο μερος για να κανεις ποδηλατο καθε μερα, δεν το βαριεσαι
μονο που θελει κουρσα, βλεπεις αναριθμητα τουμπανα να περνανε σφαιρα διπλα, ολοι εχω δει με μετρητες πανω να κρατανε χρονους αποστασεις κτλ...οριστε μια μικρη δικη μου σημερινη
http://www.sports-tracker.com/#/workout ... 2sm2j6ub17 -
φχαριστω, dpolal, για την απαντηση
Η ζωή...ποδήλατο!