-
Μια και πιάσατε πάλι τις σχάρες/βασεις, τι προτείνετε για SUV με ρεζέρβα πίσω? Η λύση της βάσης ρεζέρβας δε μου πολυαρέσει, γιατί θα πρέπει να βγάλω το ρεζερβοκάλυμα. Για βάση κοτσαδόρου που ρώτησα χτες στον Τσιρίκο μου έφτιαξε κοστούμι 750 Ε ( ). Κάτι άλλο?
-
Ριξε μια ματια εδω http://trimhellas.gr/
Εχει κοταδορους και βασεις. Νομιζω με 500€ συνολικα θα βρεις. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μια και πιάσατε πάλι τις σχάρες/βασεις, τι προτείνετε για SUV με ρεζέρβα πίσω? Η λύση της βάσης ρεζέρβας δε μου πολυαρέσει, γιατί θα πρέπει να βγάλω το ρεζερβοκάλυμα. Για βάση κοτσαδόρου που ρώτησα χτες στον Τσιρίκο μου έφτιαξε κοστούμι 750 Ε ( ). Κάτι άλλο?δεν ξερω τι αυτοκινητο εχεις, αλλα παλια που ειχα βαση ρεζερβας για τα σκι σε Vitara, ζοριζε πολυ την πορτα.
σε ενα ταξιδι που ειχα 3 ζευγαρια, η πορτα ειχε 'πεσει' λιγο κι εβαζε νερα απο πανω (εβρεχε στον δρομο κι εμπαιναν σταγονες που εγλυφαν απο την οροφη)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μια και πιάσατε πάλι τις σχάρες/βασεις, τι προτείνετε για SUV με ρεζέρβα πίσω? Η λύση της βάσης ρεζέρβας δε μου πολυαρέσει, γιατί θα πρέπει να βγάλω το ρεζερβοκάλυμα. Για βάση κοτσαδόρου που ρώτησα χτες στον Τσιρίκο μου έφτιαξε κοστούμι 750 Ε ( ). Κάτι άλλο?Πολλα είναι ρε διρτούλιε, εγώ με 180 είχα καθαρίσει (αποσπώμενος).
Δεν είναι ο πιο όμορφος, αλλά φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλες λύσεις -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μια και πιάσατε πάλι τις σχάρες/βασεις, τι προτείνετε για SUV με ρεζέρβα πίσω? Η λύση της βάσης ρεζέρβας δε μου πολυαρέσει, γιατί θα πρέπει να βγάλω το ρεζερβοκάλυμα. Για βάση κοτσαδόρου που ρώτησα χτες στον Τσιρίκο μου έφτιαξε κοστούμι 750 Ε ( ). Κάτι άλλο?
Πολλα είναι ρε διρτούλιε, εγώ με 180 είχα καθαρίσει (αποσπώμενος).
Δεν είναι ο πιο όμορφος, αλλά φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλες λύσειςΕυχαριστώ!
Πολλά..... το συγκεκριμένο κατάστημα δε φημίζεται για τις χαμηλές τιμές του, αλλά, too much.
Βρήκα στην ahellas κοτσαδοράκι με ~140 (χωρίς ηλεκτρικά) +κόστος βάσης, αλλά θέλει λίγο τρέξιμο και χρόνο(=ανύπαρκτος...)δεν ξερω τι αυτοκινητο εχεις, αλλα παλια που ειχα βαση ρεζερβας για τα σκι σε Vitara, ζοριζε πολυ την πορτα.
σε ενα ταξιδι που ειχα 3 ζευγαρια, η πορτα ειχε 'πεσει' λιγο κι εβαζε νερα απο πανω (εβρεχε στον δρομο κι εμπαιναν σταγονες που εγλυφαν απο την οροφη)
RAV4 είναι, και τη θέλω την πόρτα μου!
Ριξε μια ματια εδω http://trimhellas.gr/
Εχει κοταδορους και βασεις. Νομιζω με 500€ συνολικα θα βρεις.Εχω κοιτάξει. Αλλά το compatibility list της Thule βγάζει το δικό μου αυτοκίνητο μη συμβατό (κυρίως λόγω του πίσω σπόιλερ).
Anyone/anything else?
-
αφου εχεις σπόιλερ στην πισω πορτα οι μπαρες οροφης ειναι μονοδρομος.
Για το ιδιο λογο κι εγω δεν μπορω να χρησιμοποιω την 'κρεμαστη' βαση μευαφορας στο Σουμπαρου και τα φορτωνω στην οροφη
-
Rav του 2005 έχω (οριακά πολυτελές ως προς τη δεκαετία…!!!)
Έχω και μπάρες κ βάση για οροφή μια καλή της thule. Απίστευτη σταθερότητα και το ποδήλατο 26 σιδερένιο.... Ζόρι τη σήκωμα τοποθέτηση.... για να κουβαλάω 4 που θέλω θέλει ξανά 400 για άλλες 3 οπότε άκυρο.Η πιο καλή λύση και βολική για τρία ποδήλατα είναι κοτσαδορος( ο πιο φθηνός αποσπώμενος 300...+ 80 90 για μια σχάρα για κοτσαδορο απο skrutz ιταλική. Αν έβρισκα με 100 120 κοτσαδορο χωρίς ηλεκτρικά θα το έκανα. Πήρα από πρακτικερ μια σαν αυτές παραπάνω για τρία ποδήλατα έως 45 κιλά. Βγάζω (αναγκαστικά το καπάκι της ρεζέρβας κ όλα καλά.) πέρυσι με παλιά σχάρα χωρίς δηλαδή θέσεις με δέσιμο για τά ποδήλατα σταματούσα για έλεγχο. Καμία σχέση όμως με την καινούρια σχάρα.. τα δύο λάστιχα τα βάζω πάνω στη ρεζέρβα και τα άλλα δύο Στο αλουμίνιο της ρεζέρβας και κάθεται καλά.. χωρίς προορισμό κόστους θα έβαζα κοτσαδόρο . Πάντως εμένα το σποιλερ δεν μου δημιουργεί πρόβλημα -
Είναι καιρός για περιττά έξοδα; Βγάλε το κάλυμμα της ρεζέρβας για τις μέρες του κουβαλήματος και καθάρισες.
-
και εγω ιδανικη θεωρω τη λυση με τον κοτσαδορο, αλλα ειναι πολυ ακριβη ή δεν το εχω παρει και τοσο σοβαρα...
(να, τωρα πρωτη φορα δοκιμαζομαι σε κατασταση με 3 ποδήλατα)τα ζυγισα, τα παιδικα ειναι γυρω στα 11, το δικο μου γυρω στα 13-14, αρα παμε σε ενα συνολο
-
Πάρε λάστιχα με γάντζο για να πιάσεις και τις ρόδες για να μην γυρίζουν
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς αν οι τρόμπες υψηλής κάνουν και για αναρτήσεις και για λάστιχα;
-
έχω αυτήν τη σχάρα για τα ποδήλατα..
όταν την πήρα , δεν είχα αυτό το αυτοκίνητο , πιστεύετε ότι θα κάνει (λόγω αεροτομής Rs). Την έχω στο χωριό και θέλω κάποια στιγμή να τη δοκιμάσω..
-
Επειδή έχω κάτι παρόμοιο, πιστεύω πως ναι αρκεί να στηρίξεις όλη την σχάρα στο πίσω τζάμι
-
Όλη την σχάρα στο πίσω τζάμι του Octavia; Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό...
-
στην πισω πορτα στο καθετο τμημα δεν μπαινει? Τελειως καθετα την βαζω στο παντα και με 2 μεγαλα ποδηλατα δεν εχει θεμα σε ταξιδι 200χλμ.
-
Με φοβιζει η αεροτομη.. μηπως βρισκει πουθενα. Το τζαμι δεν εχει προβλημα, στο αμαξι της γυναικας που συνηθως βαζω την σχαρα στο τζαμι ακουμπαει, κανενα προβλημα..
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Ξέρει κανείς αν οι τρόμπες υψηλής κάνουν και για αναρτήσεις και για λάστιχα;Θα θέλεις μια αιωνιότητα να φουσκώσεις τα λάστιχα. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω με ακρίβεια, αλλά κανείς δε χρησιμοποιεί τρόμπα αναρτήσεων για τα ελαστικά.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Με φοβιζει η αεροτομη.. μηπως βρισκει πουθενα. Το τζαμι δεν εχει προβλημα, στο αμαξι της γυναικας που συνηθως βαζω την σχαρα στο τζαμι ακουμπαει, κανενα προβλημα..ουτε το panda παθαινει κατι στο τζαμι που ακουμπαει το πανω μερος της βασης.Το εχω ντυσει και με αρμαφλεξ(αυτο το σφουγγαρι που βαζουν για μονωση σε σωληνες ηλιακων)
Στο οκταβια τι σε ενοχλει η αεροτομη,αφου η βαση θα ακουμπαει στη καθετη λαμαρινα του μπαγκαζ? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
έχω αυτήν τη σχάρα για τα ποδήλατα..όταν την πήρα , δεν είχα αυτό το αυτοκίνητο , πιστεύετε ότι θα κάνει (λόγω αεροτομής Rs). Την έχω στο χωριό και θέλω κάποια στιγμή να τη δοκιμάσω..
Δεν είναι μονο η αεροτομη το θέμα.Αυτο λυνεται.
Στα Οctavia οι μεγάλοι κατασκευαστες δεν προτείνουν τοποθέτηση σχάρας στη 5η πορτα γιατι τα γαντζακια πιανουν στο τεράστιο πίσω τζαμι και δεν είναι ασφαλές,γιατί δεν έχει όλη η πίσω πόρτα πλαίσιο γύρω από το τζάμι.
Οπότε θα πρέπει να πάρεις κάτι τέτοιο
Διαβασε εδω για παραπάνω πληροφορίες...http://www.groupvag.gr/skodaclub/showth ... %F5&page=2
-
Κωστη και dim ευχαριστω. Κωστη δεν πολυκαταλαβα πως μπαινει αυτο που δειχνεις στην φωτο . Θα μπω το βραδυ στο scodaclub γιατι τωρα μου ζηταει κωδικο κ τον εχω σπιτι.
Η ζωή...ποδήλατο!