-
Πρώτη φορά έχω δει άνθρωπο να τρώει τόσο κάζο, και να συνεχίζει
ακάθεκτος.Φίλε Ectel, είπαμε πάρε αυτό που γουστάρεις και γράψτους όλους εκεί
που δεν πιάνει το μελάνι. Στο ίδιο σημείο δηλαδή που θα τους γράφεις
και στην Εθνική όταν προσπερνάς αργαααααααα αργαααααα ή όταν
κάτι υποδυέστερες μαρκες θα θέλουν να σε προσπεράσουν όταν θα
είσαι κολλημένος στην αριστερή.Από την αρχή αυτό ήθελες να αγοράσεις οπότε γιατί ρώτησες ? Εκτος
βέβαια κα αν ανοιξες αυτο το θέμα ετσι για να γίνεται νταβαντούρι.Τεσπα απλά κανε οτι θες (αυτο κανουν όλοι άλλωστε) αλλά πρόσεχε
λίγο στο δρόμο γιατί οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτε ....Πάντως ρε συ έχεις μιλάμε πολύ γέλιο .....
Αν έβλεπες τι γράφεις .....(26000 για 1600, ακόμα κυλιέμαι στο πάτωμα, ε ρε γέλιο)
Μόλις τώρα το είδα. Στο πρώτο post η επιλογή (α) είναι η 316
Τι του συζητάτε τώρα, μιλάμε για τελειωμένη περίπτωση η οποία ούτε
και μετά από το σχόλιο του cavallino δεν θα προβληματιστεί
καν ....Αντε με γειά καλοτάξιδο το εργαλείο και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ....
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Επίσης μια πληροφορία εάν παραγγείλει κάποιος από το εργοστάσιο την X3 η BMW κάνει έκπτωση 2500 χιλιάρικα γιατί αλλάζει το μοντέλο.
Πώς γίνεται να αγοράσει κανείς από το εργοστάσιο ΒΜW? Πώς παραγγέλνει, Πώς βρίσκει τιμές, πως πληρώνει? Για δώσε info.
Τελικά ξέρει κανένας τίποτα γι αυτό? Αν και πως μπορείς να παρακάμψεις την επίσημη αντιπροσωπία?
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
για άτομα σαν εσένα που παίρνουν 316
Μπορώ να ρωτήσω τι αυτοκίνητο έχεις και ειρωνεύεσε την BMW
Φυσικά, δεν είναι άγνωστο ότι έχω GTI
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
.....ή κανά VW που κάθε τρια χρόνια όταν αλλάζει κινητήρα η AUDI τον παλιό τον πετάει εκεί άσε από ασφάλεια.....όποιος έχει δει τρακαρισμένο GOLF καταλαβαίνει, μόνο με τρακαρισμένα ιαπωνικά και τα κορεάτικα μπορεί να συγκριθεί σε τόσο άμορφη μάζα που γίνετε.
Τα Golf γίνονται άμορφες μάζες στο τρακάρισμα. Αντίθετα, τα A3 είναι βράχος! Ε, ρε τι σου κάνουν οι 4 κύκλοι στη μάσκα! Αυξάνουν και την παθητική ασφάλεια αμα λάχει να 'ούμε.
επίσης κατά μία περίεργη συγκυρία, το Golf έχει 5 αστέρια και το Α3 4 δύσκολοι καιροί για pr&@_^#&_(@!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για άτομα σαν εσένα που παίρνουν 316
Μπορώ να ρωτήσω τι αυτοκίνητο έχεις και ειρωνεύεσε την BMW
Φυσικά, δεν είναι άγνωστο ότι έχω GTI
Ectel, να σου απαντήσω εγω. Που έχω οδηγήσει ΚΑΙ την 316 ΚΑΙ την 320 ΚΑΙ την 325 (Ε36). Οπως καταλαβαίνεις έχω BMW.
Η 316 είναι απλά απαράδεκτη.
Η ισχύς του κινητήρα δεν είναι ικανή να κινήσει το πλαίσιο αξιοπρεπώς.
Το αυτοκίνητο είναι σε ορισμένες καταστάσεις μέχρι και επικίνδυνο!Αν βέβαια θέλεις να το έχεις για να πηγαίνεις βολτα, πάρτο! Μια χαρά θα σου είναι!
Αλλά μην περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο. Και να είσαι σίγουρος ότι θα θέλει ακόμα και πατινάρισμα για να ξεκινήσει μερικές φορές! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα Golf γίνονται άμορφες μάζες στο τρακάρισμα. Αντίθετα, τα A3 είναι βράχος! Ε, ρε τι σου κάνουν οι 4 κύκλοι στη μάσκα! Αυξάνουν και την παθητική ασφάλεια αμα λάχει να 'ούμε.
επίσης κατά μία περίεργη συγκυρία, το Golf έχει 5 αστέρια και το Α3 4 δύσκολοι καιροί για pr&@_^#&_(@!
Η Audi πηρε 4 αστερια επειδη εχει μονο 4 κυκλους στο σημα. Τωρα που το καταλαβαν θα βαλουν και πεμπτο κυκλο και θα παρει κι αυτη 5 αστερια για να (ξανα)γινει premium.
Ερωτηξις: Αμα βαλεις σημα στην οροφη, βελτιωνεται η ασφαλεια σε περιπτωση ανατροπης; -
Μπορείς να πάρεις μια 3αρα από το εργοστασιο. Πες τους να μη σου βαλουν κινητηρα. Θα γλιτώσεις λεφτα... Φερτην στην Ελλαδα και ελα να σου βαλω το τρικύλινδρο μοτερ απο το κορσα μου... 1000 ολοκληρα κυβικα με 63 ολοκληρα αλογα...
Θα κυκλοφορεις και ολοι θα σε βλεβουν στο BMW σου... Λογικό αφού θα πηγαίνεις με 40 κμ...
Επίσης μπορείς να κανεις ότι έκανε ένας ηλίθιος συγγενής μου. Εδωσε 2.800.000 δρχ (πριν 4 χρόνια) και πήρε μερσεντές δεκαετίας! Αλλά εχει μερσεντές! Και εσύ έτσι να κανεις απλά μην ξεχάσεις μόλις με το καλό την κλείσεις, να πάρεις τηλ όλο το σοϊ να τους το πεις!!!
'Ελα ξάδερφε τι κανεις καλά;;
-Που είσαι ρε Χ, χρόνια και ζαμάνια
-Ρε ξαδερφε όλα καλά, πήρα και μερσεντές!!!''Ξαλάφρωσα....
-
Ωραίος ο μπάρμπας
-
Το τι δούλεμα πέφτει δε λέγεται. Αυτός το χαβά του ...
Αστε τον ρε σεις τον ανθρωπο ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ ..... -
Οπως μου αρεσει να λεω: αν προσπαθησεις να μαθεις σε εναν γαιδαρο feng shui τα επιπλα θα σπασουν και ο γαιδαρος θα βαρεθει...
-
e τοτε ας κλειδωθεί και ας παει να παρει ο ανθρωπος οτι γουσταρει και να σταματήσει να μας κεντάει!
-
Ο χρήστης Ο γραφικός έγραψε:
Οπότε θα σου απαντήσω εσένα και στους κατόχους των αγροτικών ιαπωνικών που πιστεύουν ότι τα Πεζό και τα Μάζντα είναι καλύτερα από την BMW.Επιμένεις να χαρακτηρίζεις την βιομηχανία μιας χώρας γενικά, και να συγκρίνεις ΜΑΡΚΕΣ. Κανείς από εμάς δεν συνέκρινε μάρκες φίλε. Για μοντέλα μιλάμε. Η BMW βγάζει αμαξάρες, αλλά η 316 είναι yatabaza όσον αφορά στην ενεργητική της ασφάλεια και στο value for money. Live with that.
Εάν δεν πάει βήμα θα το παραδεχτώ και θα αναθεωρήσω.
Kάτι μου λέει ότι, ούτε θα το παραδεχτείς, ούτε θα αναθεωρήσεις
Επίσης έμαθα και κάτι το οποίο δεν ξέρω εάν ισχύει. Η 316 είναι πιο γρήγορη από όλα τα 1800cc και ξεπερνάει και μερικά 2000cc (καλά για 1600 δεν μιλάω γιατί εάν υπάρχει αλλά 1600αρι που πιάνει 206 τελική τοτε........).
Για την πληροφόρησή σου, είναι πιο αργή από ΟΛΑ τα 1300-1400 σούπερμίνι. Η τελική 206 χ.α.ω., ΕΛΑΧΙΣΤΑ πράγματα λέει για την συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου, αν πρέπει να το ρίξεις από τον Ταΰγετο (ψηλό και απόκρημνο βουνό της Πελοποννήσου) για να την 'πιάσει' κάποτε. Άλλωστε, σύμφωνα με δήλωσή σου, δεν ξεπερνάς ΠΟΤΕ τα 140
Αλήθεια γιατί άραγε η BMW κοστίζει γενικά καμιά δεκαριά χιλιάδες παραπάνω από αυτοκίνητα τύπου Πεζό και Μάζντα? Χμμμ.
Γιατί βγάζει ΓΕΝΙΚΑ καταπληκτικά αυτοκίνητα, και εκμεταλλεύεται αυτή τη φήμη, ώστε να πουλάει πανάκριβα ΚΑΙ τις φύρες που βγάζει καμιά φορά
Τέλος εάν ρωτήσουμε 100 άτομα πόσοι είναι αυτοί που θα πούν ότι το πεζό και το μάζντα είναι καλύτερα αυτοκίνητα από την BMW? Από μηχανή μέχρι ποιότητα υλικών, εσωτερικούς χώρους, αντοχή στο χρόνο και μεταπωλητική αξία.
100 άτομα? Τι 100 άτομα? 100 άτομα που να ΕΧΟΥΝ σχέση με την αυτοκίνηση ή 100 'μέσους Έλληνες οδηγούς'?
Αφού ήθελες να πάρεις ένα δίλτρο αυτοκίνητο για να λες ότι οδηγάς 'γρήγορα και ασφαλή' γιατί δεν έπαιρνες μια skoda? Θα γλίτωνες τουλάχιστον 3 εκατομύρια.
Eξακολουθείς να αμφιβάλλεις ότι μια Σκόντα (που δε μου αρέσουν καθόλου by the way) στα ίδια λεφτά, μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα και να προσπεράσει με περισσότερη ασφάλεια από το 'ργαλείο σου?
ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΗΚΕ?
Γι'αυτούς που δεν 'φτάνουν' την 320 και πήραν 316
-
Εγραψες παλι συνονοματε!!
εχει να πεσει τετοιο θαψιμο απο την εποχη του 'The Dude'!!!
-
Τι εγινε ομως και κλειδωθηκε-ξεκλειδωθηκε το thread, χωρις καμια εξηγηση;
Να διευκρινισω οτι κατα τη γνωμη μου καλως συνεχιζει, αφου δεν ξεφευγει ουτε παραβιαζει τους ορους του κανονισμου, απλα δεν καταλαβα τι 'παιχτηκε'.
-
Εctel...ακουσε με λιγο σε παρακαλω...
Το λαθος σου ειναι οτι μπηκες σε αυτοκινητιστικο forum για να αποδειξεις οτι η 316 ειναι καλη...
Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο.....εχει καλο πλαισιο μπλα..μπλα..μπλα...μπλα...μπλα..... ΑΛΛΑ.......... ....
Ακομα και στο http://www.eimaikolimenosmetonelika.gr ...τα ιδια και χειροτερα θα ακουσεις ...
Εγω για παραδειγμα λατρευω(απο μικρος ) τις BMW.....αλλα...το 1995 πηρα AX gti..μετα πηρα clio 1800 16V.....GOLF GTI MK2......POLO GTI 1.6(ΜΠΛΙΑΧ )...και μετα πηρα BMW.....και σε πληροφορω εχω τρελο κολιμα με τα οχηματα απο το Μοναχο....
Οπως ειδες προτιμουσα μικρα σπορ αμαξακια,απο το να εχω ελικα-μαιμου...
Απλα ανηκεις σε αλλη αυτοκινητιστικη κατηγορια.......ΦΙΛΙΚΑ!
ΕDIT...Tαυτοχρονα με τα παραπανω ειχα και εχω μια Ε30 318(σχολειο )
-
Οι προλαλήσαντες με κάλυψαν τελείως.
Απλά να παρατηρήσω ότι η 316 ίσως είναι καλύτερη overall από ένα vectra 1.6, primera 1.6, avensis 1.6, toledo 1.6, audi A4 1.6, passat 1.6 κλπ, αλλά και καλύτερη από focus 1.4, golf 1.4.
Aπλά το θάψιμο που δικαιολογημένα τρώει οφείλεται στην τρελλή τιμή της που όχι μόνο ξεπρεναέ ta 1800άρια των άλλων αλλά βρίσκεται πάνω και από τις καλές 2λιτρες εκδόσεις άλλων ταπεινών-γύφτικων-βλάχικων-ελεινων-φτωχομπινεδικων εταιριων.
Θέλω να προσθέσω τοεξής:
φίλε ectel αν πστεύεις ότι η 316 πιάνει τα 206 χλμ είσαι γελασμένος. Η BMW δεν ξέρω γιατί δίνει 'ψευδείς' μετρήσεις. πχ η 320 την δίνει 9 δευτ 0-100 και μετρήθηκε από 9.9-10.1!
άλλο πχ
116 δίνει 10.8 και μετρήθηκε 12.1 στο drive 11.9 oi 4Tαλλο πχ
316 Ε46 11.3 Επίσημα 12.1 μετρημένο από το drive.οπότε μην πιστεύεις ότι ο 1600άρης της μπέμπας έχει superior τεχνολογία και αποδίδει καλύτερα από 1800άρηδες άλλων ελεεινών και τιποτένιων εταιριών.
Άλλωστε τα 200 μπορεί να τα πιάνει ένα 1800άρι σε 1-2 χλμ ενώ η 316 μπορεί να θες μισή ώρα.
-
Oι τιμές που δίνουν οι εταιρίες δεν είναι ψευδείς (αυτό μας έλλειπε...) απλά γίνονται υπό ιδανικές (εργαστηρισκές) συνθήκες.
Στο 0-100 παίζουν πολλά ρόλο, στην τελική όμως μόνο η άπνοια και ο επίπεδος δρόμος. Συνήθως οι τελικές των εταιρειών (σε αντίθεση με τις μετρήσεις επιτάχυνσης) είναι κοντά στην καθημερινή πραγματικότητα. -
Αν και πεθανα στα γελια με το τελευταιο ποστ του Krusenstern, αναρωτιεμαι τι νοημα εχει ολη αυτη η συζητηση.
Ας παει ο εν λογω κύριος να παρει την BMW 1.6, εσας τι σας χαλαει;Αλλωστε αυτος ευτυχης θα ειναι,αυτοκινητήρα θα εχει παρει,μια μικρη περιουσια θα εχει δωσει, τον παπα απο τα απαυτα θα κραταει,αυτα θελει,να τον κανουμε ορθολογιστη για ποιο λογο;Για να θελει αυτοκινητο των 50.000 για να χαμογελάσει;Αφηστε τον ήσυχο... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν και πεθανα στα γελια με το τελευταιο ποστ του Krusenstern, αναρωτιεμαι τι νοημα εχει ολη αυτη η συζητηση.
Ας παει ο εν λογω κύριος να παρει την BMW 1.6, εσας τι σας χαλαει;Αλλωστε αυτος ευτυχης θα ειναι,αυτοκινητήρα θα εχει παρει,μια μικρη περιουσια θα εχει δωσει, τον παπα απο τα απαυτα θα κραταει,αυτα θελει,να τον κανουμε ορθολογιστη για ποιο λογο;Για να θελει αυτοκινητο των 50.000 για να χαμογελάσει;Αφηστε τον ήσυχο...Aκριβώς αυτό... Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....
(εγω την έχω αλλάξει λίγο αλλά δεν τη λέω γιατι βλέπω να με διώχνουν)
-
Φίλε Ectel, οκ,πες πως εμείς εδω μέσα είμαστε άσχετοι, κομπλεξαρισμένοι και δεν ξέρουμε τι λέμε. Εξαιρούμε το γεγονός πως οι περισσότεροι που έχουν γράψει εδω μέσα ειναι φαν της BMW (οχι φυσικά μιας 1.6).
Για τον ειδικό τύπο (τόσο ελληνικό όσο και ξένο) και οσα έχει γράψει για τα καινούρια Μάζντα (3,6 απο τα καλύτερα στην κατηγορία τους), για το Ζ (πραγματικό supercar) κ.λ.π. πραγματικά τι έχεις να πεις;
Για τις διάφορες έρευνες αξιοπιστίας, τόσο αμερικάνικες όσο και ευρωπαικές που βγάζουν ταπεινές μάρκες όπως Μάζντα, Τογιότα και Νισσάν στις πρώτες θέσεις αφήνοντας premium μάρκες του στυλ Audi στην 20η θέση, τι έχεις να πεις;
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια