-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
πιο μουράτος θα είσαι με το golf GTI DSG παρά με την BMW 316.Άλλαξαν οι εποχές φίλε μου.very true..........
εμένα δεν μου αρέσουν τα Golf......αλλά αυτό το GTI είναι πραγματικά καλό αυτοκίνητο και value for money, πράγμα απίστευτο για ένα Golf!!!!!
-
Iταλία είσαι? Δες αν με τα χρήματά σου μπορείς να αγοράσεις Μercedes Sportscoupe. Aπό SUV δες RAV4 (νομίζω τώρα έρχεται νέο μοντέλο) μιας και είναι το ποιο οικονομικό και γενικά δεν υστερεί κάπου. Jeep αν σε απασχολεί η κατανάλωση καλύτερα να μην πάρεις...
-
Θα σου πρότεινα το ολοκαίνουργιο MX-5 (32.000Ε 2.000cc και 160 άλογα), αλλά θα έδινες τόσα λεφτά για ένα ταπεινό Mazda;
-
Ααααα, ώστε τώρα σας τη σπάει που μιλάνε υποτιμητικά για ένα αυτοκίνητο βάσει της μάρκας-μοντέλου του, εεεεε;
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Οικογένεια δεν υπάρχει, οπότε το θέλω να είναι λίγο σπορ (για μένα σπορ εμφάνιση έχει και πχ η ΒΜW η τριάρα και τα SUV).
Στην αρχή είχα καταλήξει στη 316i αλλά τώρα μου φαίνονται κάπως πολλά τα 32000 για ένα αμάξι 1.600cc.
Από cabrio του στυλ Megane CC τι γνώμη έχετε?Αν είμουν στη θεση σου και αποφασιζα με την καρδια θα επαιρνα τη GT. Αλλα αν ήταν να αποφασισω από ολα τα παραπάνω θα έπαιρνα τη BMW ή το Audi.
Το μεγκαν δεν μου αρέσει. -
GT γιατί είναι πανέμορφη
159 επίσης
για τη bmw ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
Δηλαδή σε χαλάει το golf 2.0TFSI σ'αυτά τα λεφτά και δε σε χαλάει η 316 που θα κατεβαίνεις να σπρώχνεις στις ανηφόρες (σε σχέση με το πρώτο)
Δεν είναι και τόσο μούρη η 316.. Είναι το κλασσικό αυτοκίνητο που παίρνει ο καθένας επειδή θέλει να πάρει bmw.. Και έχει τη νοοτροπία, 'δε θα πάρω το καλύτερο ή ένα από τα καλύτερα μιας χ εταιρίας, για να πάρω το τελευταίο μοντέλο της bmw επειδή είναι bmw. θα έχω bmw! Όλοι θα με ζηλεύουν'. Εγώ προσωπικά όταν βλέπω bmw 316 στο δρόμο, κολλάω.. που να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου.. μέχρι που χάνεται στον ορίζοντα με τις super επιδόσεις της (χάνεται προς τα πίσω) Είναι και πισωκίνητη, άρα είναι καλή.. Σηρ ντράιβινγκ πλέζαρ
1000 φορές golf, σοβαρά -
Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις. -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
d. Renault Megane Cabrio 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
g. Grand Cherokee 2.7d (μεταχειρισμένο από Γερμανία)α) Δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, ενώ πίσω δε χωράνε τα πόδια σου κάτω από τα καθίσματα του μπροστινού και χάνεις πολύ χώρο... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, αλλά σίγουρα ο 1600 είναι πολύ μικρός. Αλήθεια, βγαίνει η καινούρια στα 1600;;;
β) 1600d όπως diesel? Δε θα είναι πάααααρα πολύ αδύναμο;;
γ) Καλύτερα Γκολφ5 1600!!! Ίδιο σε μερικά, καλύτερο σε όλα τα υπόλοιπα και ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ! Το μόνο που αξίζει περισσότερο στο Α3 είναι το σήμα του κατασκευαστή...
δ) Γυάλινη οροφή. Στην Ελλάδα (και όχι μόνο) καλοκαίρι και μεσημέρι πρέπει να είναι απαγορευτικό.... Κατά τα άλλα μου αρέσει εμφανισιακά, και δεν το έχω οδηγήσει ποτέ για να ξέρω...
ε) Θα μου καλάρεσε. Μιας και βάζεις από κάτω όμως την 159 1900 ντήζελ, γιατί να μην δεις τον κινητήρα αυτόν στην GT?? Και πιο ζωντανός, και πιο οικονομικός!
στ) Από τις επιλογές που έβαλες για μένα μονόδρομος. Η καλύτερη επιλογή στο σύνολο, και με τις λιγότερες παραχωρήσεις από όλα! (αν έχει καμία... )
ζ) Μακρυά από μας!!! Σύστημα αναρτήσεων εξελιγμένο από... τον Ιούλιο Καίσαρα ( ), παρωχημένο γενικά, βενζινοκαταβόθρα ΚΑΙ μετάχειρο; Καλή επιλογή μόνο αν θες αποκλειστικά και μόνο να πατάς καφέ επιφάνειες! Αλλά και τότε να προτιμήσεις ντήζελ...
Παρατήρηση: Μιλάω για ντήζελ γιατί είδα πως οι 2 από τις 7 επιλογές ήταν ήδη ντήζελ, δεν ξεχνώ βέβαια το πρόβλημα που έχεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη να τα κυκλοφορήσεις αν έχεις ελληνικές πινακίδες...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις.Βέβαια, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις και 1300cc , βλέπε RX-8. Και δεν είναι καθόλου αμαρτία αυτά τα 1300
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω bmw 316 στο δρόμο, κολλάω.. που να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου.. μέχρι που χάνεται στον ορίζοντα με τις super επιδόσεις της (χάνεται προς τα πίσω) Είναι και πισωκίνητη, άρα είναι καλή.. Σηρ ντράιβινγκ πλέζαρ
1000 φορές golf, σοβαράόλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω bmw 316 στο δρόμο, κολλάω.. που να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου.. μέχρι που χάνεται στον ορίζοντα με τις super επιδόσεις της (χάνεται προς τα πίσω) Είναι και πισωκίνητη, άρα είναι καλή.. Σηρ ντράιβινγκ πλέζαρ
1000 φορές golf, σοβαράόλα τα λεφτά
καλα ρε δεν ειδατε ΤΗΝ διαφημιση: 'driving force'!!!!!
-
Έχει πλάκα πάντως πόσο 'αντιδρούν' πολλοί στην αγορά μίας 316 ή ενός Α3 1,6...λες και δεν αγοράζουμε αυτοκίνητα αλλά κινητήρες
Δεν άκουσα κανέναν να κατηγορεί το Golf 1.6FSI ότι είναι αργό, ξαφνικά όμως το Α3 επειδή ζυγίζει 60 κιλά παραπάνω δεν πάει βήμα
Η 316 έχει επιδόσεις αντίστοιχες ενός Clio 1,4 και καλύτερες ενός Focus 1,6 δηλαδή απέχει πολύ από το 'δεν πάει βήμα'... από εκεί και πέρα είναι μια 3άρα(τιμόνι, φρένα κλπ.)ΥΓ. Προσωπικά πάντως θεωρώ πολύ 'φτηνό' το εσωτερικό της 3άρας (πολύ καλύτερη η προηγούμενη)
-
Ναι, καιρός να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι.
Σε λίγο θα λοιδωρούν τους κατόχους 316, Α3, Α class ιδιοκτήτες μικρών 1200αριών. -
χαιρομαι που ακομα μια φορα ακουστηκε το κλιο 1.4 σε ψηφοφορια για αλλα μεγαλυτερα αμαξια!
-
D.I.L.L.I.G.A.F...
-
Skoda Octavia II RS.
Kινητηρας διαμαντι,εξαιρετικη οδικη συμπεριφορα αριστη ποιοτητα κατασκευης,χωροι,εξοπλισμος και απο τα 32 χιλιαρικα θα σου μεινει και κανα δυομισαρι χιλιαρικα για....καφεδες
Αλλα βεβαια δεν εχει ονομα.Να φανταστεις οτι το Οctavia II συγκαταλεγεται αναμεσα στα πρωτα σε πωλησεις εισαγομενα στη Γερμανια...
Αλλά θα μου πει καποιος τι ξερουν οι Γερμανοι απο αυτοκινητα?? -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
58υρο Golf
2.0 GTi DSG 200 N / 6 / Clima / RCD 31.675,00 ¤Σιγά μην δώσω τόσα λεφτά για να πάρω Golf. Δεν λέω καλό αλλά όχι και 32000 χιλιάρικα για GOLF.
Κρίνεσαι ένοχος για λόγω εξύβριση και βλασφημεία στα θεία.Ο δικαστής ΙΚΑΡ θα σου επιβάλει την ποινή.Μην ανησυχείς,ελαφρυντικά λόγω προτέρου ανύπαρκτου ''βίου'' σ'αυτό το φόρουμ θα σου αναγνωριστούν.
Πάντως μεταξύ μας επειδή βλέπω ότι κριτήριο σου είναι λίγο πολύ το ίματζ(και καλά κάνεις,κι εγώ μαζί σου εδώ που τα λέμε)πιο μουράτος θα είσαι με το golf GTI DSG παρά με την BMW 316.Άλλαξαν οι εποχές φίλε μου.πραγματικά δεν αξίζει να δώσει κανείς τόσα ευρώ για Golf, για ποιο λόγο; καλύτερα GT 1.8, και πολύ περισσότερο 316. Σιγά μην κοιτάξει γκόμενα Golf. Με καλό εξοπλισμό επίσης μπορεί και Α3 1.6 (πάντα) Sportback να φτάσει τα 30Κ, που είναι και η καλύτερη επιλογή.
-
Μου αρεσει που μερικοι χαραχτηριζεται ανθρωπους απο το αυτοκινητο που οδηγουν.......
Προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε 1600αρι ακριβο,αλλα δεν θα κατσω να χλευαζω αυτους που πηραν Α3,316 κτλ....
Ελεος...ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει...τι ζορι τραβατε???? -
Ρε παιδιά είστε σίγουροι γι'αυτά που γράφετε? Πριν από τέσσερα χρόνια είχα το δίλημα τι να αγοράσω ανάμεσα σε ASTRA 1.6, GOLF 1.6 και Octavia 1.8 και επέλεξα το ASTRA που ήταν ελαφρώς φτηνότερο και (πιστεύω εγώ) καλύτερο από τα προηγούμενα.
Μετά από τέσσερα χρόνια θα έχω το δίλημα BMW - AUDI ή GOLF GTI? Δεν πάμε καλά. Προσωπικά πάντα κορόιδευα αυτούς που έπαιρνα τα ακριβότερα αμάξια μιας εταιρίας γιατί θα μπορούσαν να αγοράσουν κάτι καλύτερο. Πως να το κάνουμε εάν έχεις 80,000ε δεν θα αγοράσεις BMW αλλά Porsche ετσι και όταν έχεις 32.000ε θα αγοράσεις BMW και όχι SKODA ή GOLF!!! και ας έχουν 3000 κυβικά παραπάνω. Όπως και να το κάνουμε είναι μια κατηγορία παρακάτω.
Μια καλή λύση που άκουσα είναι το RX-8 που είναι 1300cc και άμα θελήσω να βάλω ελληνικές πινακίδες θα πληρώσω μόνο 12% τελωνείο αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει τα λεφτά του. Ναι για ένα RX8 (που είναι και μουράτο)μπορεί και να τα έδινα τόσα λεφτά αλλά για ένα πχ βλαχoMazda6 ΠΟΤΕ.
Καλά λόγια άκουσα και για το Eos της VW και το καινούριο ASTRA Cabrio, μήπως ξέρετε πότε βγαίνουν?
Για SUV καμιά ιδέα? Πήγα και είδα το νέο GRAND VITARA 3d, όμορφo αλλά δεν έχει χώρο αποσκευών!!! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μου αρεσει που μερικοι χαραχτηριζεται ανθρωπους απο το αυτοκινητο που οδηγουν.......
Προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε 1600αρι ακριβο,αλλα δεν θα κατσω να χλευαζω αυτους που πηραν Α3,316 κτλ....
Ελεος...ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει...τι ζορι τραβατε????απαντήθηκε το ερώτημά σου; Να πάρουν ότι θέλουν, καμία αντίρηση, στην αριστερή μη ρίχνουν άγκυρα οι -16 άρχοντες του δρόμου κι ενοχλούν τα supermini (και τα βλάχοMazda 3 & 6)
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια