Ο χρήστης Ectel έγραψε:
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
d. Renault Megane Cabrio 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
g. Grand Cherokee 2.7d (μεταχειρισμένο από Γερμανία)
α) Δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, ενώ πίσω δε χωράνε τα πόδια σου κάτω από τα καθίσματα του μπροστινού και χάνεις πολύ χώρο... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, αλλά σίγουρα ο 1600 είναι πολύ μικρός. Αλήθεια, βγαίνει η καινούρια στα 1600;;;
β) 1600d όπως diesel? Δε θα είναι πάααααρα πολύ αδύναμο;;
γ) Καλύτερα Γκολφ5 1600!!! Ίδιο σε μερικά, καλύτερο σε όλα τα υπόλοιπα και ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ! Το μόνο που αξίζει περισσότερο στο Α3 είναι το σήμα του κατασκευαστή...
δ) Γυάλινη οροφή. Στην Ελλάδα (και όχι μόνο) καλοκαίρι και μεσημέρι πρέπει να είναι απαγορευτικό.... Κατά τα άλλα μου αρέσει εμφανισιακά, και δεν το έχω οδηγήσει ποτέ για να ξέρω...
ε) Θα μου καλάρεσε. Μιας και βάζεις από κάτω όμως την 159 1900 ντήζελ, γιατί να μην δεις τον κινητήρα αυτόν στην GT?? Και πιο ζωντανός, και πιο οικονομικός!
στ) Από τις επιλογές που έβαλες για μένα μονόδρομος. Η καλύτερη επιλογή στο σύνολο, και με τις λιγότερες παραχωρήσεις από όλα! (αν έχει καμία... )
ζ) Μακρυά από μας!!! Σύστημα αναρτήσεων εξελιγμένο από... τον Ιούλιο Καίσαρα ( ), παρωχημένο γενικά, βενζινοκαταβόθρα ΚΑΙ μετάχειρο; Καλή επιλογή μόνο αν θες αποκλειστικά και μόνο να πατάς καφέ επιφάνειες! Αλλά και τότε να προτιμήσεις ντήζελ...
Παρατήρηση: Μιλάω για ντήζελ γιατί είδα πως οι 2 από τις 7 επιλογές ήταν ήδη ντήζελ, δεν ξεχνώ βέβαια το πρόβλημα που έχεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη να τα κυκλοφορήσεις αν έχεις ελληνικές πινακίδες...