-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια Εsprit που είδα σήμερα στη Λ. Ηρακλειου να τη γράψω εδώ ή στο carspotting?
...Ρώτα τον ΙΚΕ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια Εsprit που είδα σήμερα στη Λ. Ηρακλειου να τη γράψω εδώ ή στο carspotting?
...Ρώτα τον ΙΚΕ.
-
Αυτό κι αν είναι σπάνιο πουλί (φαίνεται κι απ τις πωλήσεις του)
Ναι είναι Toledo! Ήρωας ο ιδιοκτήτης
(ήμουν σε λεωφορείο και κινήθηκα αστραπιαία για να προλάβω τη φωτό εξ'ου η κακή γωνία λήψης και το κούνημα) -
Είδα Brera
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είδα BreraΚι εγώ Spider!!
-
E 240 W 211 ,sti Vouliagmeni.
-
το μεγάλο τζίπ της ινφίνιτυ πάλι το πέτυχα αυτή τη φορά με πολωνικές (!) πινακίδες. Πολύ εντυπωσιακό αν και από μπροστά χάνει κάπως...
-
-
Άλφα 156 GTA σήμερα στην Αθηνών-Κορίνθου!
-
golf 5 station σήμερα στα Χανια με γερμανικές πινακιδες
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι θα λέγατε να ανοίγαμε ενα τόπικ με σπάνια αυτοκίνητα, καλά ή απαράδεκτα, που ξεχάστηκαν σχεδόν αμέσως?Για να καταλάβετε τι εννοώ ξεκινάω με το εξής παράδειγμα:
Renault Safrane Biturbo
To ξένέρωτο Renault Safrane στη μεγαλύτερή του έκδοση με τον γνωστό 3λιτρο V6 (τη 12βάλβιδη παλιά έκδοση) αλλα με 2 turbo και τετρακίνηση. Εβγαζε 268 άλογα και η Renault συνεργάστηκε με την Irmscher για το setup της ανάρτησης και με την Hartge για την υπερτροφοδότηση.
Δεν έτυχε να δώ ποτέ κανένα στο δρόμο, η μόνη αναφορά είναι μια παλιά γνωριμία απο τους 4Τ (του ΚΚ!) η οποία λέει πολύ καλά λόγια.
Μάλλον πήγε εντελώς άκλαφτο αυτό το αυτοκίνητο, για όσους έχετε γερά νευρα δείτε και αυτό:
http://biturbo.mybesthost.com/NOWAoReanultSafrane.html' target='_blank
Επαναφέρω το πρώτο post του IKE για να θυμίσω ότι η ενότητα αυτή δημιουργήθηκε ώστε να καταγράφουμε σπάνια αυτοκίνητα, καινούρια ή παλιά, που έχει τύχει να δούμε στους δρόμους. Σε καμία περίπτωση δε θεωρούνται σπάνια αυτοκίνητα τα Golf IV και V Station πχ που αναφέρθηκαν στα πιο πάνω posts. Απλά δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, εγώ πχ έχω σιχαθεί να τα βλέπω στην Ιταλία.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μπα,δεν θα το έλεγα.Στην Πάτρα το είδες αυτό;Είναι ενός φίλου του αδερφού μου
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Πάτρα.Αυτός μένει Αθήνα, σπουδάζει Πάτρα. -
-
Είναι η 5η κατα σειρά γενιάς Corolla σε έκδοση Liftback κάπου το 1984-85. Κυκλοφόρησαν αρκετά εδώ στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Corolla ελεγε απο πισω.Από μπροστά τι έλεγε, Facel Vega?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Corolla ελεγε απο πισω.
Από μπροστά τι έλεγε, Facel Vega?
Τι εννοεις.
-
Απλώς δεν καταλαβαίνω τι το περίεργο βρίσκεις απο μια corolla να γράφει corolla πίσω.
Η corolla πάντως είναι πολύ σπάνιο μοντέλο, αν εξαιρέσεις πως είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
-
Δεν βρηκα τιποτα περιεργο απλα πρωτη φορα ειδα αυτο τον κωλο και ανεφερα οτι ειναι corolla,δεν το ειχα ξαναδει ποτε,που θες να ξερω αν το συγκεκριμενο με αυτο το πισω μερος εχει πουλησει,εγω δεν το εχω δε ποτε!!!
-
Σπάνια πουλιά!!!!!