-
Κι εγώ δεν ξέρω. Πανέμορφο όχημα, πάντως! Αφού είπα να τον ακολουθήσω και να τον ρωτήσω (αφού ξεσκιστώ στις φωτογραφίες) αλλά βιαζόμουν.
Από μπροστά θύμιζε πολύ ... σιτροέν, πάντως! -
Μάλλον πρόκειται για έκδοση της http://el.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_300
Τα πίσω φλας στα πίσω φτερά, τα ξαπλωτά πίσω φώτα, οι εξωτερικοί βραχίονες στην κουκούλα ... http://www.mbzponton.org/valueadded/other/adenauer.htm -
Ναι, αυτό είναι. Και σε άψογη κατάσταση!
Ωραίος! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ωραίος!Είδες Αντενάουερ και το μόνο σχόλιό σου ήταν ότι μοιάζει με Σιτροέν, ιερόσυλε?
Θα... ειδοποιήσω τον D-jet να επιληφθεί του θέματος -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραίος!Είδες Αντενάουερ και το μόνο σχόλιό σου ήταν ότι μοιάζει με Σιτροέν, ιερόσυλε?
Θα... ειδοποιήσω τον D-jet να επιληφθεί του θέματοςΚαλά τα λέει ο άνθρωπος
-
Χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα στη Μουδανίων ένα Golf MK2 Country με πινακίδες εξωτερικού
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ountry.jpg -
περισσοτερο για ηλιθιο πουλί μου κανει αυτο
-
Πραγματικά πρωτοποριακό αυτοκίνητο το Golf Country, όχι πως ήταν το πρώτο αυτοκίνητο τέτοιου είδους αλλά ήταν από τα καλύτερα παραδείγματα, ειδικά στην εποχή του.
ΥΓ. Νομίζω έχει ξαναμπεί εδώ αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
-
-
Με εκείνο το μεταπτυχιακό στα Ξεχασμένα Ιαπωνικά Αυτοκίνητα που θα μου έδινε υποτροφία ο kouk στην Κύπρο, τι θα γίνει;
Θέλω ένα S110 ΤΩΡΑ!!!
-
Το Golf Country πάντως ήταν και πρωτοποριακό και σπάνιο. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα στα Γιάννενα, νομίζω πως ακόμη υπάρχει. Αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν πως η VW δεν έχει παράδοση στα SUV ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με εκείνο το μεταπτυχιακό στα Ξεχασμένα Ιαπωνικά Αυτοκίνητα που θα μου έδινε υποτροφία ο kouk στην Κύπρο, τι θα γίνει;Θέλω ένα S110 ΤΩΡΑ!!!
-
Λευκή Porshe Cayenne Gembala biturbo με full body kit, με ελληνικές πινακίδες βεβαίως βεβαίως, προχθές στο Γήπεδο Πανιωνίου...
Σκέτο κτήνος ήταν...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω ένα S110 ΤΩΡΑ!!!Εγώ θέλω ένα S13!
Το συγκεκριμένο πάντως είναι πράγματι σπάνιο. Δεν το έχω δει ποτέ από κοντά, ενώ τη συνομήλικη του Celica βλέπεις που και που.
Το Golf Country πάντως ήταν και πρωτοποριακό και σπάνιο. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα στα Γιάννενα, νομίζω πως ακόμη υπάρχει. Αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν πως η VW δεν έχει παράδοση στα SUV ...
Αυτό είναι crossover, όχι SUV! Τέτοια -ελάχιστα- βλέπω συνήθως τα καλοκαίρια, πάντα με γερμανικές πινακίδες.
Χτες, παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου Focus ST που ΔΕΝ ήταν πορτοκαλί!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα... ειδοποιήσω τον D-jet να επιληφθεί του θέματοςΕίπα ότι ήταν πανέμορφο! Σαν Σιτροέν, ναι! Αφού δεν πίστευα στα μάτια μου!
Θέλω να μου δώσουν ένα τέτοιο και να μ' αφήσουν μια - δυο μέρες να το χαζεύω. Δεν μ' ενδιαφέρει τόσο να πάω βόλτα, αλλά αν γίνεται να το βάλω λίγο μπροστά, να το ακούω.
Ζητάω πολλά, γιατρέ μου; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Θέλω ένα S110 ΤΩΡΑ!!!
Εγώ θέλω ένα S13!
Γενικά, θέλω οποιοδήποτε της κλάσης S.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Golf Country πάντως ήταν και πρωτοποριακό και σπάνιο. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα στα Γιάννενα, νομίζω πως ακόμη υπάρχει. Αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν πως η VW δεν έχει παράδοση στα SUV ...Kαι ένα στην Καβάλα. Μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού πρέπει να ναι τα εν Ελλάδι cross country
-
Συνολικά φτιάχτηκαν κάπου 7-8 χιλιάδες Golf country.
-
-
Ο χρήστης amyntas1 έγραψε:
Το Pony μόνο σπάνιο δεν είναι.Εδώ στον Πύργο και την γύρω περιοχή κυκλοφορούν γύρω στα 60 και υπάρχουν και μερικά παρατημένα σε χωράφια ή οικόπεδα.
Σπάνια πουλιά!!!!!