-
Δεν ξέρω αντίτυπα γι' αυτό, αλλά είναι σίγουρα σπάνιο πουλί με δυνατότητα του εργοστασίου να βγάζει max 12 τεμάχια το χρόνο.
http://www.tramontanagroup.com/car/car. ... cio=thecar
-
Giulia TZ
Giulia TZ2
-
Το ρωτάω εδώ γιατί δεν νομίζω να έχουμε κανα θέμα σχετικό.
Έχει κανείς φωτο ή cutaway απο το πως συνδέεται η ανάρτηση (τα μπράτσα) της Mclaren F1 στο πλαίσιο.
-
όχι ακριβώς αλλά στο περίπου:
-
thankz
-
Ξεκίνησε η παραγωγή 100 τεμαχίων αλλά μόνο 5-6 κατασκευάστηκαν και μάλλον δε διασώζεται κανένα. Μετά η εταιρεία φαλήρισε ενώ σήμερα έχει τελείως διαφορετικό αντικείμενο δράσης.
Εντάξει, δεν πρόκειται για σπάνιο πουλί, τουλάχιστον με τον ορισμό που έδωσε ο IKE αλλά what the heck, εδώ είδαμε 5πορτη Κορόλλα στο τόπικ.Emelba Siete
Βασισμένο στο πάτωμα και τα μηχανικά μέρη του Ronda, με πολλά μέρη (φανάρια-προφυλακτήρες-μάσκα) από το Ibiza, το Siete ήταν το όραμα της ισπανικής Emelba για ένα πολυμορφικό 7θέσιο όχημα, στα χνάρια του Renault Espace. Το αυτοκίνητο εξωτερικά μοιάζει πολύ με το αμερικάνικο Chrysler/Dodge Caravan, σημειώνεται όμως ότι είναι πιο πρακτικό λόγω της ύπαρξης δύο πλευρικών συρόμενων πορτών πίσω. Εξοπλιζόταν με κινητήρες βενζίνης 1.5 και diesel 1.7 λίτρων.
-
Μια χαρά σπάνιο πουλί ειναι.
-
Λογικα και οι κινητηρες μου ακουγονται ιδιοι με της seat εκεινης της εποχης (ο 1.5 τουλαχιστον της βενζινης).
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/DKW_Monza
sweet little car.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/DKW_Monza
sweet little car.
-
Κλέβει και η Toyota ? Aπίστευτο μου φαίνεται
-
http://www.carscoops.com/2014/05/porsch ... treet.html
-
Triac Electric Car:
Στο πλάι θυμίζει λίγο Daewoo Matiz.Myers Motors NmG (No more Gas) / Corbin Sparrow:
Zap Xebra ( ):
Εδώ γέλασα πολύ.Xebra Truck:
Relaint Robin:
Και τέλος ένα ελληνικό αυτοκίνητο - Βιοτεχνία Ελληνικών Τρικύκλων 500 (BET):
Πληροφορίες για το BET:
Ο χρήστης Το thassos4x4.gr έγραψε:
Η Βιοτεχνία Ελληνικών Τρικύκλων ιδρύθηκε από τον Πέτρο Κωνσταντίνου και προσανατολίστηκε στην κατασκευή -κυρίως- φορτηγών. Το 1965 σχεδίασε το πρώτο της επιβατικό αυτοκίνητο, ένα τρίκυκλο που βασιζόταν σε κινητήρα μοτοσικλέτας BMW, 125 κ.εκ. Το πρωτότυπο αυτό δεν έφτασε ποτέ στη γραμμή παραγωγής.Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1973, κατασκεύασε το ΒΕΤ 500, που έφερε κινητήρα Fiat 500 κ.εκ., το οποίο παρήχθη όμως σε ελάχιστα κομμάτια. Αντιμετωπίζοντας προβλήματα έγκρισης τύπου, η επιχείρηση σταμάτησε τις δραστηριότητές της το 1976. Από το εικονιζόμενο BET 500 παρήχθησαν μόλις δέκα αντίτυπα.
Έχετε δει κανένα από τα 10 αντίτυπα;
-
Πολύ ενδιαφέρουσα η Jag από πίσω. Σαν να μην έχει κινητήρα όμως, πολύ σηκωμένη είναι η μούρη.
-
ή πολύ καθισμένη πίσω ....
το Reliant με τἰποτα δεν το λες σπάνιο.. κυκλοφορούσαν πολλά σε όλη τη δεκαετία του '80
-
Χθες γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά (διστυχώς οδηγούσα και δεν μπορούσα να βγάλω φωτογραφία) είδα στη Ν.Σμύρνη επί της Ε.Βενιζέλου ένα μαύρο Aston Martin Cygnet (Toyota IQ για ανθρώπους που έχουν λεφτά για πέταμα και ήδη μια Άστον στο γκαράζ τους)
-
Ντάξει η ντροπή της Aston Martin. 60 χιλιάρικα έκανε καινούργιο στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια είχαν προτεραιότητα οι κάτοχοι ήδη AM και όχι αποκλειστικότητα...όχι ότι συνωστίζονταν οι πλούσιοι του πλανήτη να εξασφαλίσουν ένα. Υπολογίζανε λέει να πουλάνε 4000 ανά έτος!..Το σταματήσανε μετά από μόλις 2 χρόνια παραγωγή. ..... σύμφωνα με το wiki βρέθηκαν μόλις 300 άτομα στον κόσμο να το πάρουν (οι μισοί στην Βρετανία). Αυτό το μαύρο το χω δει και γω στη Συγγρού στο ύψος της Ν. Σμύρνης.
υγ. α και βασικά οι φωτογραφίες είναι για το carspotting... οπότε ....μην απολογείσαι εδώ δεν χρειάζονται ούτε καν οι αφορμές επειδή είδαμε κάτι στο δρόμο.. απλά σου τη βαράει για κάτι πραγματικά σπάνιο (μπορεί να το δες στον ύπνο σου το μεσημεράκι!) και ποστάρεις
-
Volkswagen Corrado
To βρηκα την περασμενη εβδομαδα στα στενα του Γαλατσιου και μου κινησε την περιεργεια ιδιαιτερα επειδη δε το ειχα ξαναδει και επειδη ο ιδιοκτητης το ειχε πενα με το δερματινο σαλόνι να θυμιζει αλλη εποχη! θεωρηθηκε ως πιθανος διαδοχος της porche 944 και αντικαταστατης του scirocco μετα την διακοπη της κυκλοφοριας του το 88'. Οι κινητηρες του και το σχεδιασμο του τα βρισκω πολυ καλα για την εποχη του. Κυκλοφορισε μεχρι το 95' και μετα τελος.
και ενα ακομα σπανιο διαμαντι
Audi DKW
Το βλεπω σχεδον καθημερινα εξω απο ενα φανοποιο στο σπιτι μου κοντα. θελω να το φοτογραφησω αλλα ντρεπομαι επειδη ειναι ολα τα μαστορια εκει και δουλευουν. μια φορα ειδα και τον εναν να το οδηγαει. Το αμαξι ειναι σε υπεραριστη κατασταση καμπριο, σε γκριζο χρωμα και κοκκινη κουκουλα με μαυρο-κοκκινες λεπτομερειες στο δερματινο εσωτερικο. δε βρηκα και πολλες πληροφοριες γιααυτο. χρονολογια γυρω στο 56'. Χαρακτηριστηκα θυμαμαι οτι οταν το ξεκινησε ο τυπος το μοτερ του εκανε εναν θορυβο diesel αλλα ασυγχρωνιστα διακεκομενο, δε ξερω αν ετσι δουλευαν αυτα. Το μαγαζι ειναι στην ανδρεα μουρατη 25 στο φαληρο πισω απο το γηπεδο του καραισκακι. Τα παιδια εκει εχουν ιστρο!
-
Να και ένα μοντέλο που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει: Renault Wind. Είχε ελληνικές πινακίδες, στο άσπρο της φωτογραφίας. Σαν κάμπριο Twingo μου μοιάζει...
Σπάνια πουλιά!!!!!