-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στην Γαλλία διατίθεται με το 6άρι και ο 150THP εδώ και καιρό. Ακόμα δεν το φέρανε Ελλάδα?6αρι πλεον εχουν τα 150αρια χατς και station. Άλλο αν υπάρχει στοκ ακόμα.
-
ναι ευρώπη έτσι είναι...
άσχετο κοίταζα τον configurator της peugeot.co.uk εκεί κυκλοφορεί ένα THP140 με 5τάχυτο αυτόματο... ίδια ροπή με το 150 αλλά 10 άλογα λιγότερα στις ίδιες όμως στροφές (5800)... γιατί άραγε να έριξαν την ιπποδύναμη?
http://ww3.peugeot.co.uk/ppp/PPPWEBUK/B ... al/308.pdf -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Μου δώσατε σημαντικές πληροφορίες για την αγορά μου. Μάλλον προς το golf κλείνω.
-
Τις τελευταίες μέρες βλέπω αρκετά έξω...θα γίνει χαμός πάλι!...πραγματικά απίστευτα επιτυχημένο αυτοκίνητο, η VW βάζει τα γυαλιά σε όλους και παραδίδει μαθήματα!
-
-
Ρε τον φουστη τον ποντικο τα τρομαξε τα ελεφαντακια
-
ακουσα οτι ισως βαλουν το esp στανταρ και στις εκδοσεις του golf με τα 122 αλογα, ισχυει κατι τετοιο?
-
Αυτα ειναι....!
Youtube Video -
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
...
Περιμενω και εγω το δικο μου 122 comfortline 3d με το dsg(ειμαι σιγουρος οτι οι σκληροπυρηνικοι ιταλοφιλοι θα με λιντσαρουν και θα ζητησουν να αλλαξω αβαταρ )
Θα το πάρει είδηση ο italakias και θα δεις τι έχει να γίνει!
Πολύ θα ήθελα να οδηγήσω το DSG πάντως, να δω τι χάνουμε εμείς οι Ιταλοί (που έχουμε αμάξια για πέταμα ως γνωστόν ,αλλά δεν το βρίσκω εδώ πέρα...
-
Ακομα δεν ειρθε και ετοιμαζεται αντικαταστάτης 2 χρονια νωριτερα απο οτι υπολογιζαν και συκεκριμενα το 2012 .Golf MkVII http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... shape.html .
-
Προβληματισμοί....
Να κάνω μια ερώτηση; Τόσο καιρό που έχει έρθει το Golf στην Ελλάδα και οι 4Τ έχουν αρκεστεί σε μονοσέλιδη δοκιμή από το 160αρι; Είναι δυνατόν; Ούτε μια συγκριτική δοκιμή; (εκτός και αν είναι στα σκαριά, όμως ο ανταγωνισμός έχει ήδη δημοσιεύσει συγκριτική....).
Καμία αναφορά για τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα της ανάρτησης DCC, αλλά ακόμη και το πιο απλό: δεν υπάρχει διαθέσιμο 160 ή εστω 122PS με το σπορ πακέτο (17αρες + σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση κατα 15mm);
Αφορμή για τα παραπάνω αποτέλεσε το τεύχος Μαρτίου που περίμενα μια δοκιμή, όντας υποψήφιος αγοραστής.
Ναι, μπορώ να κάνω test drive για να διαμορφώσω άποψη, έλα όμως, που πάνε σχεδόν 20 χρόνια με 4Τ....... -
+1
για κάποιο λόγο έχουν μειωθεί οι δοκιμές στα περιοδικά και αν υπάρχουν είναι μονοσέλιδες... ένα περιοδικό αυτοκινήτου ΠΡΕΠΕΙ να έχει δοκιμές και συγκριτικά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και μετά όλα τα άλλα... και αυτό δεν ισχύει μόνο στους 4Τ... πάρτε το drive, έχει μονοσέλιδες δοκιμές που μοιάζουν (αν δεν είναι...) advertorials... -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
+1
για κάποιο λόγο έχουν μειωθεί οι δοκιμές στα περιοδικά και αν υπάρχουν είναι μονοσέλιδες... ένα περιοδικό αυτοκινήτου ΠΡΕΠΕΙ να έχει δοκιμές και συγκριτικά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και μετά όλα τα άλλα... και αυτό δεν ισχύει μόνο στους 4Τ... πάρτε το drive, έχει μονοσέλιδες δοκιμές που μοιάζουν (αν δεν είναι...) advertorials...Συμφωνώ, απλά από ένα περιοδικό σαν τους 4Τ περιμένεις να δοκιμαστεί ενα τέτοιο μοντέλο καθώς ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Προσωπικά, θα ήθελα να διαβάσω για τις διαφορές του σε σχέση με GT 170PS. Πήγε Μάρτης και ακόμη τιποτα.....
Το Drive τουλάχιστον το έκανε συγκριτική... -
ρε παιδια το εχω ξαναρωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα.....
η dcc μπορει να συνδυαστει με το σπορ πακετο (σκληροτερα ελατηρια);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το θεμα επειγη και οι πωλητες ειναι ταγαρια -
Ο χρήστης geozax έγραψε:
Προβληματισμοί....
Να κάνω μια ερώτηση; Τόσο καιρό που έχει έρθει το Golf στην Ελλάδα και οι 4Τ έχουν αρκεστεί σε μονοσέλιδη δοκιμή από το 160αρι; Είναι δυνατόν; Ούτε μια συγκριτική δοκιμή; (εκτός και αν είναι στα σκαριά, όμως ο ανταγωνισμός έχει ήδη δημοσιεύσει συγκριτική....).
Καμία αναφορά για τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα της ανάρτησης DCC, αλλά ακόμη και το πιο απλό: δεν υπάρχει διαθέσιμο 160 ή εστω 122PS με το σπορ πακέτο (17αρες + σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση κατα 15mm);
Αφορμή για τα παραπάνω αποτέλεσε το τεύχος Μαρτίου που περίμενα μια δοκιμή, όντας υποψήφιος αγοραστής.
Ναι, μπορώ να κάνω test drive για να διαμορφώσω άποψη, έλα όμως, που πάνε σχεδόν 20 χρόνια με 4Τ.......+1000
Ακομα δεν ειρθε και ετοιμαζεται αντικαταστάτης 2 χρονια νωριτερα απο οτι υπολογιζαν και συκεκριμενα το 2012 .Golf MkVII http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... shape.html .
Οι πιθανοτητες να ειναι σαν και αυτο ειναι μικροτερες και απο 1/100000000000000
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
Ακομα δεν ειρθε και ετοιμαζεται αντικαταστάτης 2 χρονια νωριτερα απο οτι υπολογιζαν και συκεκριμενα το 2012 .Golf MkVII http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... shape.html .Για Nα βγαλουν ενα νεο μοντελο θα πρεπει να δουν που υπολυπετε το παλιο μοντελο!!! στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχουν υπαρξει ακομα αναφορεσ για προβληματα οποτε ειναι πολυ τραβηγμενο για νεο gολφ εγω το θεωρω κινηση του ανταγωνισμου γιατι παλι κανενας δεν αγκιζει το golf!!!! καθαρo photoshop!!!
-
ρε παιδια το εχω ξαναρωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα.....
η dcc μπορει να συνδυαστει με το σπορ πακετο (σκληροτερα ελατηρια);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
το θεμα επειγη και οι πωλητες ειναι ταγαριατο dcc μπορει να το συνδειασεις με ολα τα σπορ πακετα της αντιπροσωπειας οχι ομως με αναρτησεις που ισως βαλεις οταν χρειαστει απο την αγορα.Θα πρεπει να ειναι αντιπροσωπιας. ακομα πληρωνεις 865 ευρω για για 2 αναρτησεις αν βαλεις 17 η 18 ζαντα αφου την σπορ την εχει το πακετο.για να εισαι κερδισμενος θα πρεπει να αφησεις τις ζαντες που εχει 16 αρες και να βαλεις τις αρεσκειας σου οταν θα αλλαξεις τα λαστιχα.εμενα μου ειπαν πως ειναι λιγο υπερβολη για το αυτοκινητο εκτος αν ηταν μεγαλυτερο σε βαρος πχ passat.εγω εβαλα το πακετο porto και αναμονη μεχρι τελος ιουνιου αρχες ιουλιου.
-
Λογικά θα μπορεί αφού μπορεί στο scirocco που έχει την σπορ ανάρτηση.
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
+1
για κάποιο λόγο έχουν μειωθεί οι δοκιμές στα περιοδικά και αν υπάρχουν είναι μονοσέλιδες... ένα περιοδικό αυτοκινήτου ΠΡΕΠΕΙ να έχει δοκιμές και συγκριτικά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και μετά όλα τα άλλα... και αυτό δεν ισχύει μόνο στους 4Τ... πάρτε το drive, έχει μονοσέλιδες δοκιμές που μοιάζουν (αν δεν είναι...) advertorials...Συμφωνώ, απλά από ένα περιοδικό σαν τους 4Τ περιμένεις να δοκιμαστεί ενα τέτοιο μοντέλο καθώς ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Προσωπικά, θα ήθελα να διαβάσω για τις διαφορές του σε σχέση με GT 170PS. Πήγε Μάρτης και ακόμη τιποτα.....
Το Drive τουλάχιστον το έκανε συγκριτική...Τι εννοείς 'συγκριτική'? Το VI 160 με το V 170? Και αν ναι σε ποίο τεύχος ?!?
VW Golf VΙ