-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Kusestern δεν είδα ότι πόσταρες αλλά σε κάλυψα πιστεύω με το :εξαίρεση ο krusestern
αυτό το έρημο το nickname μου, να δω ποιος θα το γράψει σωστά...
-
Άλλαξέ το
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kusestern δεν είδα ότι πόσταρες αλλά σε κάλυψα πιστεύω με το :
εξαίρεση ο krusestern
αυτό το έρημο το nickname μου, να δω ποιος θα το γράψει σωστά...
Krus@$#$7stiensen Λεμαν σου κάνει καλύτερο?!!!
-
Άλλαξέ το σε 'πώς-το-λέγανε-το-μαμημένο-το-πλοίο'
-
Παίζει και το 'Οοοο σόοοοοοολε μίιιιιιιιιοοοοοο'!
-
M5 vs 612 vs quattroporte?
Eδω η 159 multi-tutti-frutti-lear-jet ειναι καλυτερη της Μ5, σιγα μη πτοη8ουν τα υπολοιπα Ιταλικα..Btw, εχει εκ8εση Αrt of Italian Design στο Μεγαρο Μουσικης, μην το χασετε!!!
-
Πάντως είναι από τις λίγες φορές που θα κάνουμε μια ρεαλιστική και επικοδομιτική συζήτηση περιγράφοντας τις εμπειρίες μας μιας και έχουμε οδηγήσει όλοι τα 3 αμάξια
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Eντάξει ρε παιδιά, OFF-TOPIC αλλά δεν σας έβρισε και την μάνα , ούτε γράφουμε καμια έκθεση στις πανελλήνιεςΧαλαρά μην πάθετε και τίποτε από το ζόρι (όσοι ζοριτήκατε)
Κι εσυ ρε sakiss τι τα θες και τα βάζεις, θες να τρελλαθούν όλοι οι αντικειμενικοί της αυτοκίνησης!!
Ξεχνάς ότι σε αυτό το forum ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ OFF-TOPIC
Kαταρχας οι υποκριτες με ολη την σημασια της λεξης ξεχνουν ποιος ανοιξε τους ασκους του αιολου με το πρωτο off topic post.Τοτε δεν ειδα καμια ταμπελιτσα off topic....Eγω απλως επιχειρηματολογησα υπερ της 612..Στην περιπτωση της Quattroporte ποσταρα κατα τα 8/10 τα στοιχεια του αρθρου και απεφυγα οσο το δυνατον τα προσωπικα σχολια...κ ως συνηθως οι απαντησεις τους ηταν επι της ουσιας....
Τώρα αυτό πώς ακριβώς προκύπτει; Από τη μεγάλη αγάπη που έχεις στη γερμανική εταιρία;
Όπως λέει και ο diperr, είδωμεν. Δεν έχω διαβάσει ακόμα εμπεριστατωμένα reviews για τη Μ6, αλλά μάλλον πρόκειται για άλλο ένα τεχνολογικό θαύμα της BMW.
Ότι συγκρίνεται με την 612, χαλαρά. Για το ποιος είναι ο νικητής...εδώ είναι λίγο υποκειμενικά τα πράγματα. Εγώ πάντως περιμένω την Μ6 να είναι εξίσου γρήγορη, αν όχι γρηγορότερη
Υ.Γ.
Στοιχεία ίσως υπάρχουν ήδη, απλώς εγώ δεν έχω ακόμα ψάξει...Βρετανικό EVO. Η 612 είναι υπερ-πολυτελές GT, κοιτά στα μάτια Vanquish, DB9. Το ότι έχει τα ίδια άλογα με τη Μ6 δε σημαίνει ότι είναι άκρως συγκρίσιμες. Το λογικό πάντως είναι η Ferrari να είναι καλύτερη, μην τρελαθούμε τελείως τώρα...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Kαταρχας **οι υποκριτες με ολη την σημασια της λεξης ξεχνουν ποιος ανοιξε τους ασκους του αιολου με το πρωτο off topic post.**Τοτε δεν ειδα καμια ταμπελιτσα off topic....Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα, σωστά?
Επειδή λοιπόν ποστάρισαν καποιοι οφτόπικ, θα ποστάρεις κι εσύ ε? 'Μία σου και μία μου' ή κάπως έτσι... 'ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ'... Μάλιστα, οκ!
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις ένα ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ flame, και επιτίθεσαι και από πάνω ('υποκριτές'). Και ΕΙΝΑΙ flame, γιατί ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σε ποιο τόπικ κολλούσε το ποστ σου, το ποστάρισες εκεί ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 741#409741 ), αλλά ήρθες να το βάλεις και εδώ, γιατί σε κέρδιζαν οι άλλοι 1-0 στα οφτόπικ και έπρεπε να ισοφαρίσεις...
Συνέχισε όπως νομίζεις φίλε, είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι.
-
Έτσι όπως έχεις βάλει τα quotes, κάνεις να φαίνεται ότι ο dimsabas ξεκινά να απαντά σε εμένα, ενώ απαντά σε κάποιον άλλο.
Και να υποθέσω ότι έμμεσα με χαρακτηρίζεις υποκριτή; Ή είναι ιδέα μου; Αν είναι πες το μου κατάμουτρα για να απαντήσω, δεν έχω πρόβλημα, αλλά μην το παίζεις Πυθία κάνοντας παραπλανητικές παραθέσεις. Αν δεν έγραφε το όνομά μου εκεί, θα νόμιζα ότι ο dimsabas απαντά σε κάποιον πορωμένο φανατίλα BMWδάκια και δε μου αρέσει καθόλου να μου προσάπτουν από το πουθενά τίτλους που δε με χαρακτηρίζουν...
-
Μήπως να ρίχναμε όλοι λίγο τους τόνους μπας και βγει κάτι καλό απ'αυτό το μπάχαλο; Κι εσύ Σάκη καλό είναι να εκφράζεσαι πιο κόσμια και να διαλέγεις πιο προσεκτικά τα επίθετα που εκσφενδονίζεις γενικά κι αόριστα. Μέχρι την τελευταία απάντησή σου θα σου έδινα (κάποιο) δίκιο αλλά τώρα το έχασες.
-
Ρε παιδιά, αφήστε το να πάει το παλιάμπελο. Ας πάρει ο καθένας όποιο από τα 3 μοντέλα προτιμά και ας πάει και ο Sakiss στο Ring με τις πολλές κλειστές στροφές να βγάλει τα μάτια του
-
Μπαινω λιγό αργά στην συζήτησηαλλά σε thread με όνομα ' M5 vs 612 vs Quattroporte' πως μπορεί να είναι off-topic το άρθρο ' B5- CTS-V - Quattroporte' του EVO ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μπαινω λιγό αργά στην συζήτησηαλλά σε thread με όνομα ' M5 vs 612 vs Quattroporte' πως μπορεί να είναι off-topic το άρθρο ' B5- CTS-V - Quattroporte' του EVO ?Άστο, έχεις χάσει επεισόδια. Το topic προήρθε από διάσπαση του http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13809.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε παιδιά, αφήστε το να πάει το παλιάμπελο. Ας πάρει ο καθένας όποιο από τα 3 μοντέλα προτιμά και ας πάει και ο Sakiss στο Ring με τις πολλές κλειστές στροφές να βγάλει τα μάτια τουΣωστό κι αυτό!
-
sakiss εισαι απεκτος.
μονο μια απορια εχω ολα αυτα τα κατεβατα τα γραφεις η τα αντιγραφεις? -
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
sakiss εισαι απ - εκτος. -
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
sakiss εισαι απεκτος.
μονο μια απορια εχω ολα αυτα τα κατεβατα τα γραφεις η τα αντιγραφεις?Εσύ τι λες;;;
-
Θεωρω οτι περα απο τους ψυχρους αριθμους στην τελευταια σελιδα του συγκριτικου της Quattroporte vs M5 vs B5,βρισκεται ολη η ουσια.Την Maserati την θελεις για τα συναισθηματα που σου δινει οταν την οδηγεις.Δεν ειναι τυχαιο οτι και στην παρουσιαση της M6 στο ελληνικο evo ειπαν οτι μπορει να ειναι γρηγορη,ικανη & να εχει εξελιγμενα ηλεκτρονικα αλλα σε καμια περιπτωση δεν σου δινει την αισθηση ενος supercar και συγκεκριμενα μιας 612.
http://www.m5board.com/vbulletin/attach ... entid=9381
Το συγκριτικο θα πρεπει να επαναληφθει με την αναμενομενη extreme εκδοση της Quattroporte,την Sport Gt που θα φοραει τον αναβαθμισμενο V8-450hp και σιγουρα η διαφορα θα ειναι ακομα μεγαλυτερη.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
http://www.m5board.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=9381Γιατι εισαι illegal referer?
M5 vs 612 vs Quattroporte