-
Golf 1.4 από τα επιλεγμένα
και από τα άλλα 346 Εuro/ ίππο να τα αφήσω????? καταπίνει τις ευθείες για πλάκα άλλα ηταν μμμμμμμμμ στον επαρχιακό!!!!! (CLS AMG) -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
A3 1.6 FSI, φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Μαζί σου. Ειδικά η έκδοση 'Sport' είναι για κλάμματα. Ακριβότερη και χειρότερη στο δρόμο από την 'απλή'. Τα ίδια και για την 116i.
-
Για να μιλάμε και σωστά:
Υπερτιμημένο ή Υπερτιμολογημένο ?
γιατί νομίζω οτι εννοείτε το δευτερο ενώ έχετε γράφτεί το πρώτο...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Για να μιλάμε και σωστά:Υπερτιμημένο ή Υπερτιμολογημένο ?
γιατί νομίζω οτι εννοείτε το δευτερο ενώ έχετε γράφτεί το πρώτο...
Σωστός!!!
-
γιατί νομίζω ότι και οι δύο έννοιες είναι αλληλένδετες..??
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Γενικά. Αλοιμονο αν η το 'value for money' σ'ενα αυτοκινητο το μετρουσαμε σε 'ευρω ανα ιππο!' Π.χ. τα 'μονο' 120 αλογα της πρωτης Elise θα την εστελναν, παρα τις επιδοσεις της, στην πυρα....
Ωραιο παραδειγμα 'value for money' βρηκες, θα μου πειτε!!! Τεσπα, με αυτο το σκεπτικο πιο σωστο θα ηταν οι 'ιπποι' να αντικατασταθουν απο τα 'κιλα ανα ιππο '.
Aυτά πες τα στον lkar που οτιδήποτε έχει μεγαλύτερο λόγο
-
[quote='Babbis']
Aυτά πες τα στον lkar που οτιδήποτε έχει μεγαλύτερο λόγο -
[quote='lkar'][quote='Babbis']
Aυτά πες τα στον lkar που οτιδήποτε έχει μεγαλύτερο λόγο -
BMW 1
Peugeot 1007
Golf 1.4 FSI
Audi A3
Toyota Aygo -
Τσιμπαει σημερα.... ενα focus πεταξα να δω τι ψαρια θα πιασω. Εδω μου βαλατε ρε παιδια υπετιμημενη την GT.... δεν θα ειναι το Focus?
Προσωπικα το βρισκω το focus πολυδιαφημισμενο για την ποιοτητα του, για το στησιμο του κλπ κλπ.... η αληθεια ομως απο οτι μαρτυρανε κατα καιρους κατοχοι του... διαφερει.
Και επισης πιστευω οτι αδικειται καταφορα το GOLF βαζοντας απο διπλα και το 1.4.... Γιατι ρε παιδια? Το Focus μηπως δεν εχει 1.4? Το 1007? Το 407 που σερνεται στα 1.8?
-
Ρε Petran, μήπως να βάζαμε τη Bugatti Veyron;
-
BMW 1
Peugeot 1007
Και η GT για την πρώτη θέση. Δεν θα την ανέφερα καν, αλλά όταν η δίλιτρη παίρνει αύξηση 3Κ -
golf και 1007! και Α3 1.6 και και και και και .....κοκ!
-
Θα ξανανικήσει το Golf σε ψηφοφορία
-
Κατα τη γνώμη μου τα πιο πολλά είναι υπερτιμημένα...
Γι'αυτό και παίρνω μόνο μεταχειρησμένα.
Για παράδειγμα ποιο αυτοκίνητο μπορεί να σου προσφέρει οτι μία Xsara δύο τριών χρόνων με πλούσιο εξοπλισμό στις 7-8000; -
Στην ψηφοφορία δεν χωρανε να μπουν ολα τα αυτοκινητα της αγορας δυστυχως, αλλωστε η ψηφοφορία αυτή έχει ατυπο χαρακτήρα,κουβεντα να γινεται δηλαδη.
Φυσικα δεν συζητάμε για supercars,οπως ειπα εξαρχης μιλαμε για αυτοκινητα μαζικης παραγωγης,που τα ξερουμε,τα οδηγάμε κ.ο.κ
Βλέπω παντως από τα μη καταχωρημένα το Α3 παει πολυ καλα , θα κοντράριζε στα ίσια το golf 1.4, δείχνοντας οτι παρόλη την διαφήμιση ο fsi τελικά δεν έπεισε οταν βγήκε στην πιάτσα.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κατα τη γνώμη μου τα πιο πολλά είναι υπερτιμημένα...
Γι'αυτό και παίρνω μόνο μεταχειρησμένα.
Για παράδειγμα ποιο αυτοκίνητο μπορεί να σου προσφέρει οτι μία Xsara δύο τριών χρόνων με πλούσιο εξοπλισμό στις 7-8000;Νομίζω οτι η κατάσταση στα μεταχειρισμένα είναι πολύ χειρότερη και τα πιο υπερτιμολογιμένα μεταχειρισμένα σε όλο τον κόσμο τα έχει η Ελλάδα που ο καθένας νομίζει οτι το αυτοκινητο είναι επένδυση.
-
Toyota Aygo
Alfa GT
Peugeot 1007
Golf 1.4
BMW 116
A3 1.6
Mercedes ... όλες -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Νομίζω οτι η κατάσταση στα μεταχειρισμένα είναι πολύ χειρότερη και τα πιο υπερτιμολογιμένα μεταχειρισμένα σε όλο τον κόσμο τα έχει η Ελλάδα που ο καθένας νομίζει οτι το αυτοκινητο είναι επένδυση.Αναλογως τις μαρκες.Τα citroen πωλούνται εως και τσαμπα, στην οικογένεια μου ένα που ειχαμε το χαρισαμε,ενα που εχει ο κολλητος μου το πουλαει 300Ε και δεν ερχονται καν να το δουν.
Παντως παλαιοι θρύλοι όπως το golf εχουν πεσει προ πολλου, ο γαμπρος μου εχει ενα ατρακάριστο 1.6 απούλητο εδω και 3 μήνες,και δεν ζητά ουτε καν την τιμη που υπολογίζουν οι ασφαλιστικές.
Νομιζω οτι η αγορα των μεταχειρισμένων εχει γινει πολυ πιο 'ευρωπαϊκη',δηλαδη βλεπουμε μεγαλες απαξιώσεις πλέον.
-
Το Φοκους .... και η παντοφλα(116)
Το πιο υπερτιμημενο αυτοκινητο του 2005;