-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ειδικα με τον TSI 1.2, θα κανει οτι πωλησεις δεν κανει
το Golf 5.5...Όμως ο 1.2 TSI θα είναι τρικύλινδρος όπως οι παλιοί 1.2 ή τετρακύλινδρος; Μετά από ψάξιμο, δεν έχω βρει καμία αξιόπιστη σχετική πηγή με τα βασικά, έστω, τεχνικά χαρακτηριστικά.
-
Επιτέλους μια πολύ καλή δουλειά για το POLO!
Όμορφες, απλές γραμμές που θυμίζουν Golf και πολύ όμορφα φώτα πίσω.
Ποιοτικό μοιάζει κα ιτο εσωτερικό με αρκετή δόση Golf.1.2ΤSi (105 ps)
*'An excellent example here is the new 1.2 TSI. **This turbo-charged four-cylinder *direct injection gasoline engine produces 77 kW / 105 PS, yet it consumes just 5.5 liters of fuel per 100 kilometers (129 g/km CO2); this is 19 percent less than on the equivalent model of the previous generation!'1.6 TDi (90ps)
'The potential in the new TDI engines is clearly evident in the example of the Polo 1.6 TDI with 66 kW / 90 PS: when combined with a 'BlueMotion package', its average fuel consumption of 3.8 liters per 100 kilometers and 96 g/km CO2 makes it the most fuel efficient and lowest emitting five-seater diesel in the world.'
[/b]
-
Σε ασημι μου αρεσει περισσοτερο.
Πιο πολυ ομως μου αρεσει ο κινητηρας.
1.2 με 105 αλογακια και αρκετη (προφανως) ροπουλα ειναι οτι πρεπει. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολύ πολύ ωραίο!
Πρώτη φορά που λέω τέτοιο πράγμα για Polo!Αναμένω TSI, DSG , εξοπλιστικά πακέτα και θα ...τοποθετηθώ αρμοδίως!
Τις ίδιες σκέψεις έκανα.
-
εκτός από το αδιάφορο πίσω μέρος (ειδικά τα φώτα όπως και στο Golf VI ειναι τελείως αδιάφορα) το βρίσκω αρκετά όμορφο και δυναμικό σε σχήμα...
-
άκυρο αυτό για τον tsi 180... κάπου διάβασα ότι το project polo GTi πάει πίσω ή μάλλον θα λανσάρουν polo GTDi δηλ. με 1600 diesel... κρίμα γιατί ο κινητήρας του cupra θα του πήγαινε γάντι... γενικά απ'ότι κατάλαβα το polo θα έχει οικολογικές ανησυχίες (2-3 εκδόσεις BlueMotion) αφήνοντας τα αδελφά ibiza και fabia (έρχεται fabia rs tsi 180!!) μόνα τους...
-
Πολυ ενδιαφερον .. το νεο polo
-
Μπήκε το Golf VI(?) στο πλυντήριο?
Βαριοντουσαν να σχεδιάσουν κ πήραν την προηγούμενη γενιά Polo και την εκμοντερνίσαν λιγάκι?
Εχουν προσλάβει τον Φουστάνο για αρχισχεδαστή της φίρμας?Σχεδιαστικά βαρετό... Αλλά όπως και να το κάνουμε το πακέτο TSi- DSG - συμβατική σχεδίαση - καλή ποιότητα - καλή αξιοπιστία σε σχετικά καλή τιμή δείχνει να αποδίδει και μάλιστα πολύ καλά!
-
Αν βελτιωθεί και η αξιοπιστία καλά θα είναι. Γιατί το τωρινό (είμαι κάτοχος) είναι για γέλια.
-
Αυτός ο νέος κινητήρας 1.2 TSI (τετρακύλινδρος σε σειρά απ' ότι είδα) με τα 105 άλογα, νομίζω είναι καλή λύση και για το Golf...θα προσφέρεται και σε καλύτερη τιμή σε σχέση με το 1.4 TSI. Λέτε να μπει...τι πληροφορίες υπάρχουν;
-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Αυτός ο νέος κινητήρας 1.2 TSI (τετρακύλινδρος σε σειρά απ' ότι είδα) με τα 105 άλογα, νομίζω είναι καλή λύση και για το Golf...θα προσφέρεται και σε καλύτερη τιμή σε σχέση με το 1.4 TSI. Λέτε να μπει...τι πληροφορίες υπάρχουν;Πιστεύω θα είναι η αντικατάσταση του 1,4 80 ps
-
Ο 1.2 TSI προβλεπεται να αντικαταστησει τον αειθαλη 1.6 ΜPI με τους 102 ιππους που εφοδιαζει το Golf VI και κυκλοφορει κανονικα στο εξωτερικο πλην καποιων αγορων οπως της ελληνικης. Ο 1.4 FSI θα παραμεινει κανονικα στη γκαμα του Golf.
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Αν βελτιωθεί και η αξιοπιστία καλά θα είναι. Γιατί το τωρινό (είμαι κάτοχος) είναι για γέλια.Βρε βρε..... να και ενας που συμπονω!!!!
εγω παντος της γυναικας μου το polo το πουλησα και βρηκα την υγεια μου....ουτε καν δισκεδαστικο στην οδηγηση δεν ηταν... δεν ηθελα να το οδηγο αυτο το αυτοκινητο. -
Ωραίο το μίνι-Golf...πιο ωραίο από το Golf
-
Μάλιστα...Αφού δε θα καταργηθεί ο 1.4 FSI, τιμολογιακά ένα Golf 1.2 TSI θα βρίσκεται μεταξύ του 1.4 FSI & 1.4 TSI με τα 122PS (16.000 - 16.500 ευρώ). Επομένως συμφέρει από οικονομικής άποψης, όσον αφορά την τιμή αγοράς, αλλά θα έχει και χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας (96 ευρώ αντί για 202) και ασφάλιστρα σε συνδυασμό με καλές επιδόσεις. Πότε θα ρθει αυτός ο κινητήρας στο Golf VI;...Θα ρθει μες το 2009; Με ενδιαφέρει άμεσα
-
-
Αυτό το λεβιέ ταχυτήτων δεν μπορούν να τον κάνουν λίγο πιο... αληθινό; τελείως παιχνιδάκι φαίνεται, ίδιος με το παλιό είναι, που ένιωθες αυτή την 'παιχνιδάκι' αίσθηση..
-
Σκίζει από εμφάνιση!
-
το εσωτερικο πρωτοτυπει οντας ολοιδιο με ολη τη neovag!
-
Πάντως συνολικά είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο κατά τη γνώμη μου, διακριτικό και απλό. Και το εσωτερικό φαίνεται ποιοτικό, μου αρέσει.
VW Polo 2009