-
Στο νημα του Fiesta το ειχα γραψει, δεν θυμαμαι αν το εγραψα κι αλλου.....
Οχι δεν ειναι μαμα.... Ειναι ΦΠΕ με
ADVAN RACING RS GUN METALLIC ζαντες
Εξατμιση Amuse R1 Titan Extra Cat Back System με HJS καταλυτη
Ohlins αναρτησηΤα εξτρα του ειναι πανακριβα. Αν τα googlαρεις θα το διαπιστώσεις
-
Ειχε 31,000χλμ, διαπιστωμένα . Του εχω κανει ηδη πανω απο 500 . Ρουφαει το άτιμο. Δεν πεφτει κατω απο 12λτ/100 και μονο 100αρα λογω προγραμματος. Ειναι με το διπλοσυμπλεκτο SST, οχι με το μηχανικο 5αρι
-
Από την ώρα που μπορεί κάποιος να καλύπτει τέλη και φόρους και ενδεχομένως διαθέτει ένα καθημερινό αυτοκινητο, χίλιες φορές ένα 'απωθημένο' παρά ένα καινούργιο. Μια ζωή την εχουμε αλλωστε...
-
Μ αρεσει που το περναμε καπως χαλαρά, πως νταξει μωρε καλοταξιδο
Ο ανθρωπος εχει φτιαγμενο EVO
....ξυπνατε ωρε!
Ποτε ακουσαμε τετοιο petrolhrad νεο;
-
Να σου ευχηθώ και απο εδώ Αλέξανδρε καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία! Πολύ χάρηκα που το πήρες, μετά την Γαλλική μαντάμ, επιτέλους ένα σοβαρό αυτοκίνητο!
Την βόλτα δεν την γλυτώνεις....απλά πριν τα τσίπουρα, όχι μετά...αχαχα!!
ΥΓ: Μάλλον μαζί με το Νίκο έχετε τα καλύτερα (εκτός εαν κάτι μου διαφεύγει) αυτοκίνητα του Φόρουμ....φτου...φτου...φτου.
-
Ευχαριστω κι απο εδω Φανη
Εννοειται η βολτα και τα τσιπουρα ειναι δεδομενα . Τον Βασιλη πως θα κανουμε να πιει???? Βασιλη εχεις δοκιμασει ποτε τσιπουρο? Δεν σε εχω ρωτησει
-
Από την ώρα που μπορεί κάποιος να καλύπτει τέλη και φόρους και ενδεχομένως διαθέτει ένα καθημερινό αυτοκινητο, χίλιες φορές ένα 'απωθημένο' παρά ένα καινούργιο. Μια ζωή την εχουμε αλλωστε...
Συμφωνω απολυτα. Μ αυτο το σκεπτικο το πηρα κι εγω
Μ αρεσει που το περναμε καπως χαλαρά, πως νταξει μωρε καλοταξιδο
Ο ανθρωπος εχει φτιαγμενο EVO
....ξυπνατε ωρε!
Ποτε ακουσαμε τετοιο petrolhrad νεο;
Ξερω οτι το λες για καλο και σ ευχαριστω
Ομως δεν ειμαι ο μονος που μπορει να παρει ή πηρε τετοιο αμαξι.... Απλα εγω επελεξα να παρω τετοιο κι οχι καποιο καινουριο στα ιδια λεφτα.Αυτο που πηρα ηταν πολυ πιο κοντα στα γουστα μου , απ οτι ενα καινουριο με τα μισα αλογα. Ουτε ειμαι πιο μαγκας επειδη πηρα Evo, ουτε πιο εξυπνος εγινα, ουτε τιποτα. Οτι ημουν ειμαι.... Απλα αντι να παρω Peugeot 2008, Honda Civic , Ford Focus ή καποιο αλλο πολυ καλο καινουριο αμαξι, πηρα ενα Εvo. O καθενας θα μπορουσε να το κανει. Κι εγω σκεφτομουνα να παρω καινουριο....Αλλά επικράτησε η 'τρελα' μου εν τελη.....Δεν ξεχωριζω καπου επειδη πηρα evo.
-
Πλεον εγινες ιδιοκτητης evo....αυτο αλλαζει πολλα πλεον. Αλλο επιπεδο petrolhead.
Εκανες την τρελα σου και εκανες ΑΡΙΣΤΑ.
Υ.γ Ναι ρε μονο για καλο το λεω. Ειναι ευχαριστο νεο ενας petrolhead να αποκτα τετοια αυτοκινητα. Μα για εσενα τα εφτιαξαν οι Ιαπωνες εξ αρχης, για τους αλλους καθησαν και εκαναν τοσο μελετη;;;
Για σενα που το αγοραζεις με χαρα και το επιλεγεις εναντι οποιουδηποτε καινουργιου. Σημερα γιορταζουν στην Ιαπωνια, διοτι ενα ακομα evo πηγε σε petrolhead.... Τοσο κοπο εκαναν οι ανθρωποι.
Αριγκατο
-
Τον Βασιλη πως θα κανουμε να πιει???? Βασιλη εχεις δοκιμασει ποτε τσιπουρο? Δεν σε εχω ρωτησει
Μπα με τίποτα αυτός....μόνο εαν το έχει μπερδέψει με νερό θα έχει δοκιμάσει...αχαχα!!! Μα είναι δυνατόν, rockstar και να μην πίνει!?!? Δεν πήρε παράδειγμα από τον Lemmy, Ozzy κλπ.? Ακόμα και ο Mr. Miyagi στην πραγματική ζωή κατέβαζε τα ουίσκυ με τα μπουκάλια....
-
Καλορίζικο!
Ωραία και τα καινούρια,αλλά τέτοιας οδηγικής εμπειρίας αμάξια δε βγαίνουν πια...
Να το κατ'ευχαριστηθείς!
-
Ευχαριστω γιατρε
-
Καλορίζικο το Godzilaκι Αλέξανδρε. Μια χαρά είναι η κατανάλωση . Σου εύχομαι να απολαύσεις την όλη εμπειρία, ότι καλύτερο για τον άντρα όπως λέει και η διαφήμιση.
Πιές του το αίμα!
-
Ευχαριστω Μαστορα
Τα 12λτ/100 ειναι το λιγοτερο που μπορει να καψει (για οσους δεν καταλαβαν )
-
Να πω κι εγώ από τη πλευρά μου καλοστριφτο και καλογκαζωτο στον Αλέξανδρο το 10αρι του.
Πήρε εβαρα. Το καλύτερο εβο στο καρ για πολύ καιρό. Όταν το είδα του λέω κάτσε εκεί που είσαι πάω να το δω εγώ. Λίγο ακόμα και θα του το εκλεινα εγώ χαχαχα
Δεν αφήνεις τέτοιο αυτοκίνητο.
Έχει πολλά πράγματα επάνω αλλά για μένα το κυριότερο είναι η ανάρτηση. Η ohlins είναι ΑΝΑΡΤΗΣΑΡΑ. Για μένα που το ζω τόσο καιρό είναι το αγαπημένο μου στοιχείο στο αυτοκίνητο. Το πάτημα και η άνεση και το κράτημα και το turn in και και και είναι αλλού.
Πραγματικά Αλέξανδρε αν και τα λέμε πήρες ένα φοβερό αυτοκίνητο το οποίο χρόνο με το χρόνο θα το εκτιμήσεις όλο και περισσότερο. Ακόμα και σύγχρονα hot hatch δε μετράνε μια μπροστά στο 10αρι. Κάνει πλάκα σε πολλά σύγχρονα και πανάκριβα αυτοκίνητα. Όρεξη και βενζίνες να έχεις και όλα καλά.
Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα.
Να το χαρείς.
-
Ευχαριστω Νικο, Εμεις τα λεμε καθε μερα
Η αληθεια ειναι οτι μολις το ειδε ο Νικος, χωρις να ξερουμε ακομα πολλά για το αμαξι, μου λεει παρτο οπως εισαι
Με βοηθησες πολυ κι εσυ κι ο Ντιμης (ξερει αυτος)
-
Η ανάρτηση όλα τα λεφτά όντως και οποτε θέλει rebuild, ο Πάνος (rsd) θα σε φτιαξει μια χαρά.
Εμένα αν και γνωστοφιλοι από τους αγωνες δε με φτιάχνει, με την ταπεινή Leda...
-
Φοβερό αυτοκίνητο και διαχρονικό σχέδιο ακόμα και σήμερα! Καλότυχο, καλοτάξιδο και με πολλά χαμόγελα!
Η κατανάλωση σε αυτά τα όπλα μετριέται σε χαμόγελα ανά 100χμ και σίγουρα το νούμερο είναι μεγάλο
-
Καλοτάξιδο Αλέξανδρε! Σίγουρα θα το καταευχαριστηθείς!
Να κάνω και μια πρόταση; Επειδή γνωρίζω (από δεύτερο χέρι) τα υπέρογκα έξοδα χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, μήπως αφού βγάλεις την κ@υλα του πρώτου καιρού, να έπαιρνες ένα δεύτερο για τα διάφορα χαμαλίκια της καθημερινότητας και το Evo να το έβγαζες μόνο για γούστα; Σίγουρα θα σου ερχόταν πολύ φθηνότερα (ακόμη και με τα έξτρα πάγια του δεύτερου αυτοκινήτου) και θα διατηρούσες πολύ καλύτερα την αξία ενός future classic αυτοκινήτου σαν το Evo.
-
Πάντως τα νούμερα συντήρησης δεν είναι τόσο τραγικά αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για rally replica.
Υπάρχει κόσμος που το έχει για daily πάντως και ειδικά το 10άρι είναι πολύ πιο πολιτισμένο από το 9άρι.
-
Προφανώς και μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν daily, καθώς πρόκειται για ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο.
Στα νούμερα της χρήσης και της συντήρησης όμως θα διαφωνήσουμε. Κατανάλωση εξωφρενική και συντήρηση πανάκριβη για daily, ειδικά για το μέσο Έλληνα. Αν τώρα αυτά είναι λογικά για rally replica είναι παρηγοριά στον άρρωστο, γιατί δεν θα κάνει κάθε μέρα rally ο Αλέξανδρος αλλά θα το έχει για καθημερινό αυτοκίνητο.
Μitsubishi Lancer Evo X