-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα με βλέπω για Koni κόκκινα. Θα προσπαθήσω βέβαια να επιβεβαιώσω το ότι δε θα αντιμετωπίσω πρόβλημα λόγω του χαμηλώματος.
Πραγματικά μετανοιώνω που το χαμήλωσα το αυτοκίνητο. Απλά, όταν αναζητούσα ελατήρια ήθελα μόνο να είναι πιο σκληρά από τα εργοστασιακά για να παίρνει μικρότερες κλίσεις το αυτοκίνητο στις στροφές. Μου πρότειναν κάποια ελατήρια στο εργοστασιακό ύψος, τα οποία μου είπαν ότι είναι 10% σκληρότερα από τα εργοστασιακά αλλά μου φάνηκε μικρό το ποσοστό αυτό και έτσι προτίμησα τα ελατήρια χαμηλώματος.
Επειδή δεν έχω υπόψη μου την τάξη μεγέθους αυτή σε ότι έχει να κάνει με την ανάρτηση, είναι εμφανής τελικά η διαφορά του 10% σε σχέση με τα εργοστασιακά ελατήρια; Πόσο πιο σκληρά δηλαδή είναι τα ελατήρια χαμηλώματος (π.χ. H&R) σε σχέση με τα ελατήρια εργοστασιακού ύψους αλλά 10% σκληρότερα από τα εργοστασιακά; -
tipo για παντα ρε... δεν καταλαβαινει tipota .. καθε μερα του πινω το αιμα και ουτε μισο πρβλμ.. και απο χωρους φοβερο για την εποχη του ..
-
επισης εχω δεθει με αυτο το αμαξι επειδη εχω φαει 3 τουμπες και ηταν 5 ατομα μεσα.. δεν παθαμε ουτε γρατζουνια.. δεν λεω οτι ειναι πιο ασφαλες απο τα σημερινα cars προς θεου.. απλα ειναι ενας λογος που εχω δεθει μαζι του..
-
Ο χρήστης alkis_f έγραψε:
tipo για παντα ρε... δεν καταλαβαινει tipota .. καθε μερα του πινω το αιμα και ουτε μισο πρβλμ.. και απο χωρους φοβερο για την εποχη του ..Μόνο για την εποχή του;
Ποίο αμάξι κάτω των 4 μέτρων έχει σήμερα τέτοιους χώρους;;; -
-
Xαχα ουτε καν στροφομετρο, ετσι! (και ναι καταφερα μετα απο 3 μηνες να δω την απαντηση σου).
Το τιπακι μας παντως εξακολουθει να ζει και να βασιλευει!
-
Ανασταίνω το θεμα για να ρωτήσω; Γιατί δεν πουλάει το καινούριο τίπο; Με το μάτι μου φαίνεται αξιοπρεπέστατο.
(Επίσης αν διαβάζει κανείς στην φιατ το ελληνικό σαιτ είναι απλά τραγικό. Και μόνο αυτό θα εξηγούσε βασικά γιατί δεν πουλάει.)
-
@williamg said in Fiat... Tipo!:
Ανασταίνω το θεμα για να ρωτήσω; Γιατί δεν πουλάει το καινούριο τίπο; Με το μάτι μου φαίνεται αξιοπρεπέστατο.
(Επίσης αν διαβάζει κανείς στην φιατ το ελληνικό σαιτ είναι απλά τραγικό. Και μόνο αυτό θα εξηγούσε βασικά γιατί δεν πουλάει.)
γιατι ειναι ενα πολυ μετριο αμαξι σε πολυ υψηλη τιμη για αυτο που ειναι.
-
@williamg said in Fiat... Tipo!:
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε για να βρείτε το κατάλληλο Θέμα, αλλά το συγκεκριμένο είναι για το παλαιότερο Tipo. Για το νέο Tipo, θα πρέπει να ρωτήσετε εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/88166/node-88166/401?page=21
Fiat... Tipo!