-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
.
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ..Θα κερδισουμε κατι αν εσυ εκτελεστεις;Αντιθετα θα χασουμε αν αποτυχεις.
Αν ειχες τιποτα εκατονταδες μυρια ευρω για εγγυητικη θα ηταν καλυτεραΜπα δε θα χάσετε και τίποτα αν εκτελεστώ..
Αυτό απλά το είπα για να δείξω πόσο απλό είναι το πρόβλημα απλά κάποιοι δε θέλουν να το λύσουν.
Μερικά μέτρα είναι:
Δημιουργία φτηνών πιστών για εξάλειψη της κόντρας
Αύξηση της τροχαίας στους δρόμους και αλλαγή νοοτροπίας της
Εξαντλητικά μέτρα για τους παραβάτες
Επαναδημιουργία του συστήματος έκδοσης διπλώματος και των ΚΤΕΟ
Ένταξη μαθήματος σχολικής αγωγήςΑυτά είναι μερικά που εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη.
Τι να λυσουν;;;;;
Ανθρωποι που στηνωντε με ρανταρ σε ευθεια 5 χιλιομετρων και οριο 80 ενω και πριν την ευθεια και μετα υπαρχουν στενες στροφες οπυ υπερφορτομενα φορτιγα θεριζουν παιδακια, δεν θα λυσουν τιποτα.
Αφηστε που το 'Σπορ' ειναι επικερδες...
Αν δεν γουσταρει μπατσος την φατσα σου στα Λιμανακια, το λιγοτερο να τσιμπησεις ενα 'τριγωνο, πυροσβεστηρα φαρμακειο'
Και το χειροτερο να πας σπιτι χωρις αδεια και πινακιδες επιδει σε ειδαν να κανεις 'αναπουδα χειρουφρενα' με αυτοκινητο που εχει ESP που δεν απενεργοποιειτε και δεν διαθετει λεβιε χειροφρενου..... -
Στο forum πάντως γίνεται χαμός.
Άλλους 8 θέλουμε και γίνεται νέο ρεκόρ online ατόμων.. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η ανάγκη για γρήγορη οδήγηση είναι βασική ανάγκη αυτών των ανθρώπων.
Δεν μπορείς να τους λες θα πηγαίνετε στα Μέγαρα 2 φορές το μήνα.
Είμαι σίγουρος οτι άν φτιαχτούν μερικές πίστες που η είσοδος να είναι δωρεάν ή πολύ φτηνή , (snip)Οχι μόνο το χόμπυ έγινε ξαφνικά ανάγκη, αλλά υπάρχει και η απαίτηση να γίνει και φθηνό χόμπυ.
Αυτοί οι κακομαθημένοι νέοι σήμερα...
Γαλλακια καταντησαμε....
Οτι διποτε εχει Mαde in France κωλημενο πανω του, ειναι τουλαχιστον διπλα χρεωμενο....Οποτε αν ειναι κατι που χει σχεση με την αυτοκινηση.....
Να γδερνουμε τον κοσμακι....Δεν ειμαι απορως, αλλα ουτε μου περισσεβουν για να τα σκορπαω σε διαφορους αετονυχιδες που εχουν
σκοπο να μου χρεωσουν παραπανω...Δηλαδή ρε φίλε για να καταλάβω... προτιμάς να τρέχεις στο δρόμο για να μην πληρώνεις τον κάθε μαλάκα που έχει την εκάστοτε πίστα.. δεκτό.
Αν λέμε τώρα... με πάρεις καμιά μέρα εμένα παραμάζομα με το αμάξι σου και βρεθώ κάτω από 2 τόνους λαμαρίνα.
Πόσα λεφτά θα δώσεις στην μάνα μου και στον πατέρα μου, για να μην βρεθείς σε κανένα χαντάκι; Εκεί τι θα πεις;... εεε ξέρετε έτρεχα στον δρόμο γιατί δεν ήθελα να δώσω λεφτά στον πούστη τον ιδιοκτήτη πίστας...;Εκ του ασφαλους τι να σου πω;;;;
Δεν θεορω οτι οδιγω τοσο επικυνδινα.
Οσες φορες μου κατσε στραβη.... διαλεξα το κρασπεδο, την μπαριερα...και παει λεγοντας -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τωρα πιστευω οτι θα αμβλινει τις οποιες αντιπαραθεσεις.....
Αυτό δεν είναι και το επιθυμητό; Ή μήπως θες να πεις ότι καλύτερα να οξυνθούν;
Κατι ξεχασα ε;;;;
-
επειδη πολλοι μιλησαν για μετρα...για το τι συμβαινει στο εξωτερικο...για χουντικους νομους...κλπ
εγω θα ρωτησω ποσοι εχουν ζησει στο εξωτερικο και για ποσα χρονια...
τοσο σε UK οσο και σε Γαλλια και Ιταλια τους λατρεις της γρηγορης οδηγησης δεν τους πηραν απο τους δρομους με τα προστιμα...
πρωτα παιδεια οδηγικη...
μετα πιστες ..απο καρτ μεχρι οτι βαλει το μυαλο σου...
μετα αγωνες σε πιστες με φτηνη συμμετοχη σαν τα last 2 RWUB
μετα αστυνομευσηκαι ομως παρολαυτα δεν εξαλειψαν αυτο το φαινομενο...απλα εγινε ποιο οργανωμενο....
στο Bristol trexoyn γυρω απο την πολη ...και συναγωνιζονται ποιος 8α φτασει πρωτος στην Υψηλη γεφυρα...
στην Τουλουζ τρεχουν το βραδυ μετα τις 1 στην ευθεια του ποταμιου που χωριζει την πολη
στην Ιταλια το πως τρεχουνε σε επαρχιακους δρομους και στην ε8νικη ακομα...αλλα οχι στις ευθειες...δεν περιγραφεται...
στις Ισπανικες Ανδεις νομιζα οτι επεσα μεσα σε αγωνα
το ιδιο και στις ελβετικες αλπεις....και αναφερομαι μονο σε οτι εχω ζησει οχι σε ιστοριες...
-
Ρε φίλε,τό άν κάποιος έχει σκοτώσει χίλια άτομα καί εγώ μόνο έναν,αυτό μου δίνει κάποιο άλλοθι;
Κρίνομαι ώς αθώος; -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
στο Bristol trexoyn γυρω απο την πολη ...και συναγωνιζονται ποιος 8α φτασει πρωτος στην Υψηλη γεφυρα...
στην Τουλουζ τρεχουν το βραδυ μετα τις 1 στην ευθεια του ποταμιου που χωριζει την πολη
στην Ιταλια το πως τρεχουνε σε επαρχιακους δρομους και στην ε8νικη ακομα...αλλα οχι στις ευθειες...δεν περιγραφεται...
το ιδιο και στις ελβετικες αλπεις....και αναφερομαι μονο σε οτι εχω ζησει οχι σε ιστοριες...
Ναι αλλά αυτοί δεν έχουν καμία δικαιολογία.Ειναι κοινοί εγκληματίες.
Και είμαι σίγουρος οτι εαν τους πιάσουν τρώνε πολλά χρόνια στη φυλακή. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απλα φυβαμαι οτι θα μας λιντσαρουν.....
Για δες σύμπτωση... κι εγώ το ίδιο φοβάμαι για 'μας'!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ναι αλλά αυτοί δεν έχουν καμία δικαιολογία.Ειναι κοινοί εγκληματίες.
Και είμαι σίγουρος οτι εαν τους πιάσουν τρώνε πολλά χρόνια στη φυλακή.δεν εχεις αδικο...
εγω απλα ανεφερα παραδειγματα που εχω ζησει για το τι συμβαινει στο εξωτερικο που το εχουμε ωραιοποιησει και λεμε οτι μονο εδω συμβαινουν....
απλα εκει εχουν δωσει οτι χρειαζεται για να μειωσουν το φαινομενο και να μην εχεις δικαιολογιες...αλλα και παλι συμβαινουν....οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση €68.25 πριν 3 χρονια...στην εθνικη....ξερετε γιατι;γιατι μεσω οπτικης επαφης (με ακολουθουσαν απο πισω κανα 10λεπτο χωρις να το ξερω) κατεγραψαν υπερβαση οριου ταχυτητας αυτοκινητοδρομου κατα 75-80κμ...αυτα ειναι τα τσουχτερα ευρωπαικα προστιμα...;
-
Blah blah blah.. Τι σχέση έχει η Ευρώπη με το χάλι που παρουσιάζετε εσείς σαν club (τουλάχιστον στα μάτια μου) ?
-
μου φαίνετε η καγκουρια Fast n Furious πάει σύννεφο..
και σαν κάποιοι να παίζουν πολυ Need for Speed undergroundκαι επειδή εχω ζήσει έξω και εχω ταξιδέψει αρκετά, αυτά δεν υφίσταντε..
όχι τόσο όσο εδώ τουλάχιστον..το έχετε πάρει πρέφα οτι ειμαστε ΝUMBER ONE στα τροχαία σε όλη την Ευρωπαική Ένωση?!!!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση €68.25 πριν 3 χρονια...στην εθνικη....ξερετε γιατι;γιατι μεσω οπτικης επαφης (με ακολουθουσαν απο πισω κανα 10λεπτο χωρις να το ξερω) κατεγραψαν υπερβαση οριου ταχυτητας αυτοκινητοδρομου κατα 75-80κμ...αυτα ειναι τα τσουχτερα ευρωπαικα προστιμα...;
what is the matrix?
-
[quote='Aristotelis'][quote='MAD-MAX-13']οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση -
Αν θέλουμε όντως να καταλάβουμε οι μεν τους δε, χρειάζεται να αποφεύγουμε ειρωνικά σχόλια και δηκτικές εκφρασεις!
Ο καθένας έχει την άποψή του!
Κάποιοι δεν συμφωνούν!ΟΚ!Τέλος!!Ηρεμία παίδες!!!
-
Λυπαμαι πολυ για οσα διαβαζω , ακομη περισσοτερο που καποιοι προσπαθουν μεσα απο τα γραφομενα τους να προσυλητισουν κοσμο σε τακτικες μη αποδεκτες απο την κοινη λογικη ...
-
Zω στην Ιταλια εδω και 15 χρονια. Για παραβιαση επ αυτοφωρο του οριου ταχυτητας πανω απο 80χλμ/ωρα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που σου κανουν ειναι να σου παρουν διπλωμα και αδεια κυκλοφοριας επι τοπου και να γυρισεις πισω με τον γερανο!
τωρα αν εσυ την γλυτωσες με 70€ ευρω μαλλον εγινε γιατι ησουν ξενος και σε συμπαθησαν, ή απλα εγω ζω στο Matrix τοσα χρονια
για δε ελβετια δεν το συζητω καν... με το ελικοπτερο ερχονται (δεν κανω πλακα)
-
Την καραμέλα 'φτιάξτε πίστες' την ακούμε πολλά χρόνια.
Μετά μάλιστα τα Μέγαρα έχει γίνει 'φτιάξτε πίστες με φτηνό εισιτήριο'Προφανώς συμφωνώ.
Αλλά δεν πιστεύω πως θα λύσει το πρόβλημα των 'αυτοσχέδιων αγώνων' στους δρόμους. Για πολλούς λόγους:
ο Γιατί η πίστα (όπως συμβαίνει και στους 'κανονικούς' αγώνες) 'ξεβρακώνει' όλους τους 'ξέρεις με πόσα μπαίνω στο πέταλο' Το χρονόμετρο κερδίζει όλα τα παραμύθια. Αλλά πολλοί ζουν για αυτά και μόνο.
ο Γιατί η πίστα είναι νόμιμη και πολλοί γουστάρουν παρανομία
ο Γιατί η πίστα θέλει οργάνωση και πειθαρχία: από το ό,τι δεν είναι διαθέσιμη όπου και όποτε τη θέλουμε μέχρι το ό,τι έχει κανόνες (ασφάλειας και ευ αγωνίζεσθαι)
Για πείτε μου πόσες συμμετοχές είχε το τελευταίο RWYB και να δούμε πόσες θα έχει και το επόμενο, τι ποσοστό είναι αυτές στο σύνολο όσων μαζεύονται στην Κερατέα ή στα Λιμανάκια και να δούμε πως ξεφουσκώνει η εύκολη δικαιολογία.
Είδαμε και τα διάφορα GP - Drift - κτλ. πόσο περιόρισαν το φαινόμενο...
-
kid-sokos
παλι στον καθρεπτη κοιταζεστε-μιλατε....
ακου εκει το TFRC καγκουρες και FnF και NfS
πως φαινεται οτι ουδεμια σχεση εχετε με την πραγματικοτητα...oso για το χάλι ή το χαλί
στο σπιτι του κρεμασμενου (αναφερομαι προσωπικα σε σενα)
παρτο αυγο και κουρευτο...και αν σου φαινεται ακαταλαβιστικο αυτο που εγραψα...
απλα σου λεω οτι αυτη την εικονα βγαζεις-βγαζετε ορισμενοι προς τα εξω...εγω εφερα ενα παραδειγμα τι συμβαινει στο εξωτερικο ...που ξαφνικα ολοι γινατε πολυξεροι και αντι να επιχειρηματολογησεις επαυτου...μου λες 3 λαλλουν και ο kid χορευει...
-
Επειδή η συζήτηση αυτή όντως ποτέ δε θα κλείσει, θα ήθελα να πω πως - αφού σταματήσουμε αμφότεροι τη συζήτηση (δηλ. να κλειδωθεί το topic) - θα μπορούσαν τα μέλη του TFRC να συνεχίσουν να συμμετέχουν στις συζητήσεις αυτού εδώ του forum όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι, στα πλαίσια τόσο των κανόνων, όσο και του είδους των συζητήσεων.
Υπάρχουν εδώ και καιρό αρκετά μέλη του TFRC στο φόρουμ των 4Τ και δε δημιουργήθηκε ποτέ πρόβλημα απ' όσο ξέρω. Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Αφήνουμε λοιπόν τις συζητήσεις περί TFRC και συνεχίζουμε τη ζωή στο forum εδώ κανονικά.
Προσοχή, δε λέω να βγάλετε τα avatars και τις υπογραφές σας ότι είστε μέλη. Δε νομίζω να ενοχλείται κανείς, αλίμονο. Απλώς να σταματήσει η κουβέντα για το TFRC λέω γιατί άκρη δε θα βρούμε.
My
-
1.Α ρε οσονουπω που σας χρειαζεται (τιεφαρσηδες)
2.Ειχα την εντυπωση οτι οι χεραδες που ειναι στο κλαμπ (οσο θυμαμαι) εχουν χαρακτηριστει ετσι απο τις ικανοτητες στο τιμονι,οχι απο το πληκτρολοι.
3.Χαλαρωστε
4.Τα γεματα παθος ποστ μου θυμιζουν την απουσια του εκλεκτου φιλου χρονομετρη
5.Σ αυτο το ''καφενειο'' παντως ερχομαι εκτος απο τον καλο καφε για το ωραιο περιβαλλον του ΙΜΗΟ.Και το εχω αποδεκτει οπως ειναι.Δεν μπορω και δεν θελω να το αλλαξω.Αν δε μ αρεσει αυριο θα παω σε αλλο.
6.2 καρπουζια σε 1 μασχαλη δε χωρανε.Αγαθες προθεσεις κλπ μαζι με τα ''γνωστα κατορθωματα'' δε συμβαδιζουν.Η το ενα η το αλλο.Το πρωτο αναιρει το δευτερο.
7.Η δημοσιοτητα δεν ωφελει εκθετει.Συμφωνω απολυτα με το Νασο (δεν τον γνωριζω)
8.Μπορα ειναι θα περασει.
9.Σας περναω ολους
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC